FK Mladost DK

Addict
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 11 apr 2018, 10:20

Jedino 3 za 3. Nema niko dinara da ih naopako okreneš

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 11 apr 2018, 11:47

Addict je napisao/la:Ja bi pješke išao u Mostar po Ibru.
Tek sas vidim kakav je stručnjak bio i šta je s onakvom ekipom radio. U prošloj sezoni prvi poraz u 10. kolu protiv Zrinjskog... Mislim da je tada imao sve da napravi rezultat, uigrao i upoznao ekipu, sve složio kako treba.
Nažalost, nije ubrao plodove rada.
Još samo jednu komšijama nizvodno: tolika vam je Čelik institucija da su vam igrači bježali u Mladost, molili a i sad mole Mušiju da ih uzme. Toliko ste bitan i velik faktor. Pa vašoj djeci ništa ne značite više. Nakon svega što nam serete vam od srca želim ispadanje i raspadanje, gubari jadni.
Koliko smo bitan faktor vidjeces od sljedeceg kola igrate onako kako vam mi kazemo :kafa:

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 11 apr 2018, 11:55

Jel dolazi C Legija organizovano na BP??
moSa likCe

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 apr 2018, 13:10

Addict je napisao/la: Još samo jednu komšijama nizvodno: tolika vam je Čelik institucija da su vam igrači bježali u Mladost, molili a i sad mole Mušiju da ih uzme. Toliko ste bitan i velik faktor. Pa vašoj djeci ništa ne značite više. Nakon svega što nam serete vam od srca želim ispadanje i raspadanje, gubari jadni.
Hvala. :bih:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ZenickiLC
Kontakt:

Post Postao/la ZenickiLC » 11 apr 2018, 15:05

Hvala adictu iz mjesta doboj kod Kaknja kod ZENICE! :bih:
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 apr 2018, 16:35

aneks je napisao/la:Crni gavrane rudar nikad nije igrao premier ligu,ocito je da nemas pojma. Celik poštujemo ali je za nas daleko od institucije . Za nas je mladost institucija. Napusti nasu stranicu imas novu za tebe...
Ja kazem u B i H, nisam reko PL B i H(promjeni dioptriju). Cuo si za Kenana Hasagica i Sevala Zahirovica, igrace tog formata Mladost nije nikada imala niti ce imati. Jeste Rudar institucija za vas to je pravi klub, prave komsije, sto se tice poznavanja pojmova, mogu ti biti profesor.
Prijatno
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 apr 2018, 16:45

Addict je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Jasno je da ce Mladost da grize za pobjedu, kao sto uvijek grize, jer naravno Čelik je institucija za Mladost. Vi Robovi koji kontate da ce nam "braca iz Kaknja pokloniti bodove", da je sve ovo dogovoreno i nastimano u debeloj ste zabludi. Eto cujemo se nakon 32.kola , pa da vidimo ko je u pravu.
Svaka pobjeda protiv Celika ulazi u anale, u istoriju Mladosti, kao najveci rezultat koji je taj klub ostvario. I Rudar Kakanj je institucija za Mladost, kad budete treci u B i H kao Rudar sto je bio, javite se. Ali cim Musija shvati da od vas hljeba nema, kao sto je Zovko shvatio da od Zepca nema nista, vraticete se vi tamo gdje pripadate-samom dnu. Pa ce vas Borac tetovski uzimati lopatom, ko i prije sto je uzimao.
Vidjecemo hocete li pobjediti, nema vise Muse, da bodove na guzove uzmete.
Pozdrav i zelim vam sve najgore
Hahha sta rece crni gavrane hahahha.
Nešto kao protiv velikog Viteza
Koji bezobrazluk poredit se s Vitezom, pa jadan i ne bio, Vitez je bio stabilan clan republicke lige B i H u onoj Jugi bivsoj, bas kao i Rudar i visocka Bosna, Borac Travnik, a gdje vam je to Mladost bila???? Znas kako vas ja definisem : "Tele se otrglo ". Sta ste se ba digli, tek ste na svijet postali. Otice vam Musija, nece se ni znati za vas da ste ikada postojali, vi se radujte kratkoj trenutnoj sreci. Bicete i vi u ponoru, jednom rukom cete se boriti da se izvucete a drugu cete pruzati neko da vam pomogne da vas izvuce. Tog nekog necete imati, koga briga za neku Mladost iz nekog Doboja kod Kaknja
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 11 apr 2018, 16:48

Opet grijesis gavrane al mlad si ocito, tada se igrala federalna liga ,samo jedan entitet sto znaci nije cijela BiH ,moras ti jos da ucis , a Hasagic je nas trener golmana mi priznajemo kvalitet i dajemo kvalitetima sansu, a nekvalitet strogo izbjegavamo. Uci gavrane u znanju je spas. Za sad si korisniji kad sutis.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 apr 2018, 16:49

amar009 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Jasno je da ce Mladost da grize za pobjedu, kao sto uvijek grize, jer naravno Čelik je institucija za Mladost. Vi Robovi koji kontate da ce nam "braca iz Kaknja pokloniti bodove", da je sve ovo dogovoreno i nastimano u debeloj ste zabludi. Eto cujemo se nakon 32.kola , pa da vidimo ko je u pravu.
Svaka pobjeda protiv Celika ulazi u anale, u istoriju Mladosti, kao najveci rezultat koji je taj klub ostvario. I Rudar Kakanj je institucija za Mladost, kad budete treci u B i H kao Rudar sto je bio, javite se. Ali cim Musija shvati da od vas hljeba nema, kao sto je Zovko shvatio da od Zepca nema nista, vraticete se vi tamo gdje pripadate-samom dnu. Pa ce vas Borac tetovski uzimati lopatom, ko i prije sto je uzimao.
Vidjecemo hocete li pobjediti, nema vise Muse, da bodove na guzove uzmete.
Pozdrav i zelim vam sve najgore
ti ces gavrane iduce godine gledati svoj klub protiv rudara...pozdrav svim normalnim navijacima iz zenica a ti ga gavrane p...
Post prijevljen zbog vrijedjanja. Kultura dijaloga nula poena

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 11 apr 2018, 16:55

Ma pusti gavrane ovih par levata Mladost ce do kraja prvenstva igrat kako joj mi naredimo

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 apr 2018, 17:00

Addict je napisao/la:Ja bi pješke išao u Mostar po Ibru.
Tek sas vidim kakav je stručnjak bio i šta je s onakvom ekipom radio. U prošloj sezoni prvi poraz u 10. kolu protiv Zrinjskog... Mislim da je tada imao sve da napravi rezultat, uigrao i upoznao ekipu, sve složio kako treba.
Nažalost, nije ubrao plodove rada.
Još samo jednu komšijama nizvodno: tolika vam je Čelik institucija da su vam igrači bježali u Mladost, molili a i sad mole Mušiju da ih uzme. Toliko ste bitan i velik faktor. Pa vašoj djeci ništa ne značite više. Nakon svega što nam serete vam od srca želim ispadanje i raspadanje, gubari jadni.

Porukom ti je poslan materijal za educiranje ;) . Kad budete pobijedili Partizan, C,Zvezdu, Hajduka iz Splita, Dinamo iz Zagreba. Da ti sad ne spominjem Fiorentinu, puno ce ti biti :D

I zaboravljate kad ste tek usli u PL ligu , niste imali jadni gdje da igrate, ko vas je ugostio
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 11 apr 2018, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 apr 2018, 17:01

Pozoves ih na janje na pivu sve komsijski oni jos provociraju, nisam ovo iskreno ocekivao pogotovo od @addicta da nas vrijedja na najgore moguce nacine.

Pa addict dragi pored rostilja pive i prijateljstva ti biras rat. Zasto ?

Nije mi jasno sto nemate svoju temu gore da samo mozemo mi i vi pisati na posebnoj temi Mladost da nam se drugi ne mjesaju.Ovu ostaviti kao opste diskusije.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 apr 2018, 17:06

aneks je napisao/la:Opet grijesis gavrane al mlad si ocito, tada se igrala federalna liga ,samo jedan entitet sto znaci nije cijela BiH ,moras ti jos da ucis , a Hasagic je nas trener golmana mi priznajemo kvalitet i dajemo kvalitetima sansu, a nekvalitet strogo izbjegavamo. Uci gavrane u znanju je spas. Za sad si korisniji kad sutis.
Niko nije tada branio timovima iz tzv. herceg bosne i republike srpske da igraju u zajednickoj ligi, tako da ne mozes ti osporavati tadasnji uspjeh Rudara. Za tebe sam profesor dijete, eto pitaj sta ne znas, rado cu ti odgovoriti. Samo bez vrijedjanja, ako si u stanju kulturno da pises, ako nisi, onda za plug ;)

Hasagica i Zahirovica(Ševala) ti spominjem sto vi takve profile igraca niste imali, vjerovatno nikada necete ni imati, tako kad cujes ime Rudar Kakanj, stani MIRNO ;). Kakve veze ima sto Hasagic radi kod Vas, ja ti govorim o igrackom kadru.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 11 apr 2018, 17:59

Crni gavran je napisao/la: Koji bezobrazluk poredit se s Vitezom, pa jadan i ne bio, Vitez je bio stabilan clan republicke lige B i H u onoj Jugi bivsoj, bas kao i Rudar i visocka Bosna, Borac Travnik, a gdje vam je to Mladost bila???? Znas kako vas ja definisem : "Tele se otrglo ". Sta ste se ba digli, tek ste na svijet postali. Otice vam Musija, nece se ni znati za vas da ste ikada postojali, vi se radujte kratkoj trenutnoj sreci. Bicete i vi u ponoru, jednom rukom cete se boriti da se izvucete a drugu cete pruzati neko da vam pomogne da vas izvuce. Tog nekog necete imati, koga briga za neku Mladost iz nekog Doboja kod Kaknja
Kako bolan vise ne shvatis da mi ne bolujemo od kompleksa Rudara. Niti se brinemo sta ce biti kad Musija ode i ako ode.
Mi se nismo digli nego ste vi umislili da ste u najmanju ruku Liverpul. Dvolicnosti kao kod vas nigdje nema cas serete o nekom postenju cas bi da vam se daju bodovi.
Mogao bih i ja tebe i tvoj Celik svakako definisat.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 11 apr 2018, 18:02

samoposteno je napisao/la:Ma pusti gavrane ovih par levata Mladost ce do kraja prvenstva igrat kako joj mi naredimo
Pazi da ne bude opet kolektivno kmecanje o komsiliku i zapinjanju...

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 11 apr 2018, 18:03

Ti ne pricas o cinjenicama , jer ne znas, cinjenica je da se tad igrala liga federalna , to sto neko nije igrao mene ne interesuje , a federalna liga nije isto sto i premier liga koja se igra na nivou cijele bih. Rudar je imao i ima i sada priliku da igra premier ligu ali.....tvoji argumenti su na nivou osnovca..mehmed buza valjda znas ko je i to je igrac mladosti. Nije mi jasno kakvo vrijedanje spominjes procitaj sve moje postove i vidjeces da tu nema trunke uvrede ni prema kome.Mladost je klub koji ce tek da pise historiju, a da znas mladost je prije svega kakanjski klub samo sto mediji i needukovani novinari ne znaju napisat vijest. Opcina Kakanj velike pare daje u Mladost vise nego zenica u celik, prema tome mojne te price. A volimo mi i Rudar samo nam je puno dva premier ligasa a da vi nemate ni jednog.

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 11 apr 2018, 18:06

aneks je napisao/la:Ti ne pricas o cinjenicama , jer ne znas, cinjenica je da se tad igrala liga federalna , to sto neko nije igrao mene ne interesuje , a federalna liga nije isto sto i premier liga koja se igra na nivou cijele bih. Rudar je imao i ima i sada priliku da igra premier ligu ali.....tvoji argumenti su na nivou osnovca..mehmed buza valjda znas ko je i to je igrac mladosti. Nije mi jasno kakvo vrijedanje spominjes procitaj sve moje postove i vidjeces da tu nema trunke uvrede ni prema kome.Mladost je klub koji ce tek da pise historiju, a da znas mladost je prije svega kakanjski klub samo sto mediji i needukovani novinari ne znaju napisat vijest. Opcina Kakanj velike pare daje u Mladost vise nego zenica u celik, prema tome mojne te price. A volimo mi i Rudar samo nam je puno dva premier ligasa a da vi nemate ni jednog.
U to vrijeme ta liga je bila jedina priznata, ali nebitno sad.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 11 apr 2018, 18:20

Bila je priznata samo na nivou federacije, zbog toga sto nije bila priznata nismo ni imali predstavnike u evropi. Nemojte da o cinjenicama koje su jasne raspravljamo. Nije cak bitno i jel priznata bitno.je to da u tom trenutku nisu nastupali svi klubovi iz cijele BiH. To je sustina.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 apr 2018, 19:22

Wolffire je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la: Koji bezobrazluk poredit se s Vitezom, pa jadan i ne bio, Vitez je bio stabilan clan republicke lige B i H u onoj Jugi bivsoj, bas kao i Rudar i visocka Bosna, Borac Travnik, a gdje vam je to Mladost bila???? Znas kako vas ja definisem : "Tele se otrglo ". Sta ste se ba digli, tek ste na svijet postali. Otice vam Musija, nece se ni znati za vas da ste ikada postojali, vi se radujte kratkoj trenutnoj sreci. Bicete i vi u ponoru, jednom rukom cete se boriti da se izvucete a drugu cete pruzati neko da vam pomogne da vas izvuce. Tog nekog necete imati, koga briga za neku Mladost iz nekog Doboja kod Kaknja
Kako bolan vise ne shvatis da mi ne bolujemo od kompleksa Rudara. Niti se brinemo sta ce biti kad Musija ode i ako ode.
Mi se nismo digli nego ste vi umislili da ste u najmanju ruku Liverpul. Dvolicnosti kao kod vas nigdje nema cas serete o nekom postenju cas bi da vam se daju bodovi.
Mogao bih i ja tebe i tvoj Celik svakako definisat.
Ma za Vas smo i Liverpul i Manchester i Bayern i Real :).
Da ste neposteni to svakako jeste svima dajete, protiv nas ginete, eto analiziraj sve vaše utakmice u proljetnom dijelu, sve će ti se samo reći. To sam rekao, tvrdim i ponavljanjam. I razbice vam se to o glavu., budi siguran. Jer mnogi u Zenici su se radovali kad ste ušli, jer mi volimo naše komšijske timove, pa dok niste imali gdje igrati igrali ste u Zenici, gdje se dočekani kao da ste zenički klub. Poslije vašeg blago je reći nekorektnog odnosa ljubav se pretvorila u mržnju, mene bar što se tiče.Nadji neki moj post, gdje ja mislim da nam vi trebate dati bodove. Pa to je preveliki luksuz za Čelik, ako ne možemo pobjediti Mladost, neka ispadnemo,mene što se tiče. Samo nimalo niste korektni ponavljam jer statistički je nemoguće ono što vi pricate , a,to je da, protiv svih jednako igrate a, samo protiv Čelika bilježite uspjehe. Nelogično. prika moj i suviše providno. Ne trebate nam puštati bodove sami ćemo doći do njih

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 apr 2018, 19:27

:tokralju: :tokralju:

Zato mi je ovo nelogicno sto pisu da ih se pljuje u Zenici a pola tribini na Kamberovica polju raja iz Zenica bila plus se radovali kao da Celik igra.
Ja sam bio 2-3 puta sve normala jos ovi iz Kaknja govore hvala vam vidimo se opet sad odjednom da bog da se ugasili.

Pa kolona se uhvatila prema Zenici nakon Goska kada su usli u ligu, ne vjerujem jbt

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.