NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la cesc4 » 24 nov 2013, 16:25

TzBulevar87 je napisao/la:@2343 to je barem lako pogodit i vjeruj da nas dosta iz Tz zna za to. Javi mi se u PP ako želiš i da ti napišem ;)
Haj napisi meni :P
www.nkbratstvogracanica.com

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 nov 2013, 16:28

2343 je napisao/la:Hahahahaha, dječija posla!!
Ovo je bilo dovoljno, nisi treb'o ništa dalje pisati :mrgreen:

slayer
Kontakt:

Post Postao/la slayer » 24 nov 2013, 17:02

PlavoZuti je napisao/la:Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece

Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova

Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68

Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...

Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69

Znaci vece sanse imaju Bratstvo i Rudar nego vi....

Pozdrav!
Ja cu ti sad reci da ce Jedinstvo pobjediti Bratstvo u gostima i hoces ti meni vjerovati?

al' dobro razumijem te navijacke prognoze :lol:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 24 nov 2013, 17:05

Hahahahahaha. Kako ljudi računaju, pa čovjek već zna da će Rudar, Jedinstvo, Sloboda i Bratstvo dobiti sve kod kuće, i da ćemo svi uzeti na strani po 3 utakmice.
De reci mi raspored za Primeru, Real, Barca i Atletiko, da odigram kladionicu, ne bil šta dobio jbt. Pomozi nam svima, svima su nam potrebne pare.
Pustite se tih priča, kao što nam je bilo za Janjoša, sve u redu, pa odjednom svadja i on ode. Može nam tako biti i za predsjednika, ne daj Bože. Polako dečki, sve će se znati, ima vremena.
Na početku smo nagadjali ko će biti prvi u ovom dijelu, niko nije pogodio, jer prvi ja nisam rekao Jedinstvo...

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 24 nov 2013, 20:46

PlavoZuti je napisao/la:Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece

Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova

Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68

Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...

Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69

Znaci vece sanse imaju Bratstvo i Rudar nego vi....

Pozdrav!
POTPIS SA PECATOM! Koji kralj,Trebalo je sve ovo iskalkulisati. Slazem se sa analizom u potpunosti. Mislim da se nema sta ni dodati ni oduzeti, iako nisam ni procitao osim prve i zadnje recenice.Ali malisan se vraski potrudio. (Samo ne znam zasto je to na ovoj temi objavio?)
MENI MOJE, A VAMA VASE

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 nov 2013, 21:08

Jes ovaj Plavo zuti neki streber, radili u petak u skoli sabiranje pa on malo vjezbao :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2013, 23:02

Rafael30 je napisao/la:Jes ovaj Plavo zuti neki streber, radili u petak u skoli sabiranje pa on malo vjezbao :lol:
kakav streber..to ti je anonimni..zar nisi skonto :lol: :lol:
inace...kalkulacija...znaci,PREEEEJJAAAKOOO :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 nov 2013, 23:29

staragarda je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Jes ovaj Plavo zuti neki streber, radili u petak u skoli sabiranje pa on malo vjezbao :lol:
pda ja imam 165 akaunta na ovom forumu ... :?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 23:31

anonymous001 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
kaze se pa da ne pda
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 25 nov 2013, 02:19

wienultras je napisao/la:
staragarda je napisao/la: kakav streber..to ti je anonimni..zar nisi skonto :lol: :lol:
kaze se pa da ne pda
Bišćani to skrate i pišu pda ;)

Numna
Kontakt:

Post Postao/la Numna » 25 nov 2013, 08:15

bihac1968 je napisao/la:slika
8-)

Pozdrav svima.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 25 nov 2013, 12:43

SRETAN VAM SVIMA DAN DRŽAVNOSTI.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 nov 2013, 17:39

Numna je napisao/la:
8-)

Pozdrav svima.
cestitke Jedinstvu a odlicnoj polusezoni..ebiga niste zasluzili da igrate u ovoj ligi, ali ebiga ali vasa nesreca je sto mi moramo prije bjezat odavdje :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 25 nov 2013, 18:59

SaltCityAttack je napisao/la:
Numna je napisao/la:
8-)

Pozdrav svima.
cestitke Jedinstvu a odlicnoj polusezoni..ebiga niste zasluzili da igrate u ovoj ligi, ali ebiga ali vasa nesreca je sto mi moramo prije bjezat odavdje :)
Tako sam i ja govorio kad smo ispali 2008, moramo, moramo, nije nam mjesto. Prođe prva, pa druga ... Pa nas evo 6-ta godina ovdje, abd i posljednja :) Ja vama od sveg srca zelim da budete 1/2 naseg staza u ovoj ligi. :) I onda abd u PL, jer zasluzujete.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 nov 2013, 20:14

Ajde počnite opet malo kao sinoć se prepucavati i vrijeđati međusobno pa ćete ići u Banoviće na malo duže vrijeme
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 nov 2013, 21:39

napravi temu gdje momci mogu ulaziti u malo zesce rasprave,duele,prepucavanja,inace,razumijem da nesmije biti zestokog vrijedjanja,pratim forum dvije god,u posljednje vrijeme posto je poput doma penzionera...brisi,banuj,zabrani,u cemu je onda fazon,
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 25 nov 2013, 21:48

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajde počnite opet malo kao sinoć se prepucavati i vrijeđati međusobno pa ćete ići u Banoviće na malo duže vrijeme
de majke ti više prestani brisati moje komentare ideš mi na živce !
samo sam odgovorio ovim provokatorima iz Tuzle na kulturan način! de onda obriši i komentar ostalih a ne samo mene... najgori si moderator na kugli zemaljskoj ALLAHA MI !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 nov 2013, 21:57

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajde počnite opet malo kao sinoć se prepucavati i vrijeđati međusobno pa ćete ići u Banoviće na malo duže vrijeme
samo sam odgovorio ovim provokatorima iz Tuzle na kulturan način! de onda obriši i komentar ostalih a ne samo mene... najgori si moderator na kugli zemaljskoj ALLAHA MI !
Nije ni vrijeme ni mjesto da vrijedjas moderatora. Covjek samo radi svoj posao i reciklira ono sto ne valja. Ja nisam provokator pa uvijek mi dajes neke bezveze komentare. Ozbiljno sam mislio da te ugostim u Tz kada bude igralo Jedinstvo, a ti ko slino odgovaras. Koji ti je qurac? Onanises li ti ikako?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 25 nov 2013, 22:04

Probisvjet je napisao/la:
Nije ni vrijeme ni mjesto da vrijedjas moderatora. Covjek samo radi svoj posao i reciklira ono sto ne valja. Ja nisam provokator pa uvijek mi dajes neke bezveze komentare. Ozbiljno sam mislio da te ugostim u Tz kada bude igralo Jedinstvo, a ti ko slino odgovaras. Koji ti je qurac? Onanises li ti ikako?
kako mu necu reci par stvari covijece dragi kad mi je sinoc izbrisao jedno 10 komentara a to sve zbog toga jer sam odgovorio jednom momku na provokaciju! znaci ja ne provociram nikog samo necu da presutim kad vidim neke gluposti sto pojedini pisu protiv Jedinstva! pogledaj ti sad malo gore... znaci ovaj dijasporac napise da Sloboda mora da se makne iz ove lige a Jedinstvo jel kao nemora ? .. jojj koja je to samo patetika brate mili od ovog Benje fujj! ako je tako posten neka onda izbrise komentar od Darmina(Salt City) ciji ja komentar smatram provokacijom jer sta hej vi morate uci u premijer ligu a mi nemoramo,ma daj molim te .... i sad on ce od mene napraviti krivca kao ja sam provocirao ovo ono ... tacno mi se zgadio ovaj forum zbog njega vise ! bezobrazan je koliko je tezak! fujj ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 nov 2013, 22:10

Probisvjet je napisao/la:
Lik konta ja dosao provocitat majketi?.. ja cestitam na ovoj polusezoni I kazem da se nadam da ce ipak Sloboda proci prva kroz cilj..svakako Jedinstvu nije mjesto u ovoj ligi..I opet se lik javi sa nekakvim prozivkama uzas...sretno jedinstvu ako prije slobode prodje kroz cilj I to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.