Haj napisi meniTzBulevar87 je napisao/la:@2343 to je barem lako pogodit i vjeruj da nas dosta iz Tz zna za to. Javi mi se u PP ako želiš i da ti napišem

Moderator/ica: GracanicaAA
Haj napisi meniTzBulevar87 je napisao/la:@2343 to je barem lako pogodit i vjeruj da nas dosta iz Tz zna za to. Javi mi se u PP ako želiš i da ti napišem
Ovo je bilo dovoljno, nisi treb'o ništa dalje pisati2343 je napisao/la:Hahahahaha, dječija posla!!
Ja cu ti sad reci da ce Jedinstvo pobjediti Bratstvo u gostima i hoces ti meni vjerovati?PlavoZuti je napisao/la:Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece
Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova
Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68
Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...
Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69
Znaci vece sanse imaju Bratstvo i Rudar nego vi....
Pozdrav!
POTPIS SA PECATOM! Koji kralj,Trebalo je sve ovo iskalkulisati. Slazem se sa analizom u potpunosti. Mislim da se nema sta ni dodati ni oduzeti, iako nisam ni procitao osim prve i zadnje recenice.Ali malisan se vraski potrudio. (Samo ne znam zasto je to na ovoj temi objavio?)PlavoZuti je napisao/la:Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece
Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova
Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68
Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...
Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69
Znaci vece sanse imaju Bratstvo i Rudar nego vi....
Pozdrav!
kakav streber..to ti je anonimni..zar nisi skontoRafael30 je napisao/la:Jes ovaj Plavo zuti neki streber, radili u petak u skoli sabiranje pa on malo vjezbao
pda ja imam 165 akaunta na ovom forumu ...staragarda je napisao/la:kakav streber..to ti je anonimni..zar nisi skontoRafael30 je napisao/la:Jes ovaj Plavo zuti neki streber, radili u petak u skoli sabiranje pa on malo vjezbao![]()
![]()
inace...kalkulacija...znaci,PREEEEJJAAAKOOO![]()
kaze se pa da ne pdaanonymous001 je napisao/la:pda ja imam 165 akaunta na ovom forumu ...staragarda je napisao/la:kakav streber..to ti je anonimni..zar nisi skontoRafael30 je napisao/la:Jes ovaj Plavo zuti neki streber, radili u petak u skoli sabiranje pa on malo vjezbao![]()
![]()
Bišćani to skrate i pišu pdawienultras je napisao/la:kaze se pa da ne pdaanonymous001 je napisao/la:pda ja imam 165 akaunta na ovom forumu ...staragarda je napisao/la: kakav streber..to ti je anonimni..zar nisi skonto![]()
![]()
bihac1968 je napisao/la:
cestitke Jedinstvu a odlicnoj polusezoni..ebiga niste zasluzili da igrate u ovoj ligi, ali ebiga ali vasa nesreca je sto mi moramo prije bjezat odavdjeNumna je napisao/la:bihac1968 je napisao/la:![]()
Pozdrav svima.
Tako sam i ja govorio kad smo ispali 2008, moramo, moramo, nije nam mjesto. Prođe prva, pa druga ... Pa nas evo 6-ta godina ovdje, abd i posljednjaSaltCityAttack je napisao/la:cestitke Jedinstvu a odlicnoj polusezoni..ebiga niste zasluzili da igrate u ovoj ligi, ali ebiga ali vasa nesreca je sto mi moramo prije bjezat odavdjeNumna je napisao/la:bihac1968 je napisao/la:![]()
Pozdrav svima.
de majke ti više prestani brisati moje komentare ideš mi na živce !Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajde počnite opet malo kao sinoć se prepucavati i vrijeđati međusobno pa ćete ići u Banoviće na malo duže vrijeme
Nije ni vrijeme ni mjesto da vrijedjas moderatora. Covjek samo radi svoj posao i reciklira ono sto ne valja. Ja nisam provokator pa uvijek mi dajes neke bezveze komentare. Ozbiljno sam mislio da te ugostim u Tz kada bude igralo Jedinstvo, a ti ko slino odgovaras. Koji ti je qurac? Onanises li ti ikako?anonymous001 je napisao/la:de majke ti više prestani brisati moje komentare ideš mi na živce !Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajde počnite opet malo kao sinoć se prepucavati i vrijeđati međusobno pa ćete ići u Banoviće na malo duže vrijeme
samo sam odgovorio ovim provokatorima iz Tuzle na kulturan način! de onda obriši i komentar ostalih a ne samo mene... najgori si moderator na kugli zemaljskoj ALLAHA MI !
kako mu necu reci par stvari covijece dragi kad mi je sinoc izbrisao jedno 10 komentara a to sve zbog toga jer sam odgovorio jednom momku na provokaciju! znaci ja ne provociram nikog samo necu da presutim kad vidim neke gluposti sto pojedini pisu protiv Jedinstva! pogledaj ti sad malo gore... znaci ovaj dijasporac napise da Sloboda mora da se makne iz ove lige a Jedinstvo jel kao nemora ? .. jojj koja je to samo patetika brate mili od ovog Benje fujj! ako je tako posten neka onda izbrise komentar od Darmina(Salt City) ciji ja komentar smatram provokacijom jer sta hej vi morate uci u premijer ligu a mi nemoramo,ma daj molim te .... i sad on ce od mene napraviti krivca kao ja sam provocirao ovo ono ... tacno mi se zgadio ovaj forum zbog njega vise ! bezobrazan je koliko je tezak! fujj ...Probisvjet je napisao/la:Nije ni vrijeme ni mjesto da vrijedjas moderatora. Covjek samo radi svoj posao i reciklira ono sto ne valja. Ja nisam provokator pa uvijek mi dajes neke bezveze komentare. Ozbiljno sam mislio da te ugostim u Tz kada bude igralo Jedinstvo, a ti ko slino odgovaras. Koji ti je qurac? Onanises li ti ikako?anonymous001 je napisao/la:de majke ti više prestani brisati moje komentare ideš mi na živce !Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajde počnite opet malo kao sinoć se prepucavati i vrijeđati međusobno pa ćete ići u Banoviće na malo duže vrijeme
samo sam odgovorio ovim provokatorima iz Tuzle na kulturan način! de onda obriši i komentar ostalih a ne samo mene... najgori si moderator na kugli zemaljskoj ALLAHA MI !
Lik konta ja dosao provocitat majketi?.. ja cestitam na ovoj polusezoni I kazem da se nadam da ce ipak Sloboda proci prva kroz cilj..svakako Jedinstvu nije mjesto u ovoj ligi..I opet se lik javi sa nekakvim prozivkama uzas...sretno jedinstvu ako prije slobode prodje kroz cilj I to je toProbisvjet je napisao/la:Nije ni vrijeme ni mjesto da vrijedjas moderatora. Covjek samo radi svoj posao i reciklira ono sto ne valja. Ja nisam provokator pa uvijek mi dajes neke bezveze komentare. Ozbiljno sam mislio da te ugostim u Tz kada bude igralo Jedinstvo, a ti ko slino odgovaras. Koji ti je qurac? Onanises li ti ikako?anonymous001 je napisao/la:de majke ti više prestani brisati moje komentare ideš mi na živce !Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajde počnite opet malo kao sinoć se prepucavati i vrijeđati međusobno pa ćete ići u Banoviće na malo duže vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.