AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nek vam je sa srecom ceveras 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da li će ekipa koja je u mom potpisu uspjeti izdržati protiv apsolutnih favorita? Nije ni za Auxerre sve izgubljeno; ako ništa, barem će se boriti za to treće mjesto koje ostavlja u Evropi. Što se tiče Milana, vama i nije večerašnja utakmica toliko značajna(nije vam ni X loš), jer u posljednjem kolu dočekujete Ajax čija forma iz kola u kolo opada.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma jest i to što kažeš al s druge strane može se riješiti prolaz i tako imati jednu revijalnu utakmicu s ajaxom, a auxerre može proći, pa čak i biti prvi u grupi al za to su šanse ipak u promilimaMonolog je napisao/la:Da li će ekipa koja je u mom potpisu uspjeti izdržati protiv apsolutnih favorita? Nije ni za Auxerre sve izgubljeno; ako ništa, barem će se boriti za to treće mjesto koje ostavlja u Evropi. Što se tiče Milana, vama i nije večerašnja utakmica toliko značajna(nije vam ni X loš), jer u posljednjem kolu dočekujete Ajax čija forma iz kola u kolo opada.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Ambrosini, Flamini, Seedorf, Ibrahimović, Robinho
sluzbeni sastav
sluzbeni sastav
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako stojite na terenu ? Ima li naznaka da možete do pobjede ? 

Ne prenosi bet365 ligu prvaka ja msmsenad_flamin je napisao/la:-zasto se ne moze gledati na bet365 utakmica![]()

- senad_flamin
- Kontakt:
- neko_iz_mase
- Kontakt:
ibrica se ne zaustavlja 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- senad_flamin
- Kontakt:
Lijepa akcija Robinho i Dinho a naravno Dinho to majstorski zavrsaje...
dobra utakmica nismo imali puno prilika ali moramo reci da Auxerre je vecinom prijetio iz daleka....
nije lose opet vezni red odlican cudno mi je koliko Gattuso i Ambrosini trceee
dobra utakmica nismo imali puno prilika ali moramo reci da Auxerre je vecinom prijetio iz daleka....
nije lose opet vezni red odlican cudno mi je koliko Gattuso i Ambrosini trceee

-RIVALDO-
ja sam od auxera zapamtio samo dva crnca sto su loptu nebu pod oblake nabijali svaki put
..
inace golcina ibre, jednostavno cojk je maajstor !

inace golcina ibre, jednostavno cojk je maajstor !
Najbolji napadac ikada !senad_flamin je napisao/la:Opet golcina Ibre![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
pobjeda, prolaz dalje.....drago mi zbog dinha, najbitnije je da opet nismo primili gol, to je vec treca tekma u kontinuitetu bez primljnog gola
...u subotu pritv sampdorije, ja bi dinha od pocetka umjesto seedorfa i KPB umjesto gattusa, treba im dati malo odmora...IBRA od kako je dosao 11 golova 4 asist, vec se isplatio 

-
- Kontakt:
Jos jedna u nizu 

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ibrahimović zlatan je tata fudbala, kakva bomba u rašlje, a i ronaldinjo je majstor, robinju isto svaka čast kod drugog gola, žao mi ipak ronaldinja ako ode kako je samo čovjek slavio ibrin gol a zagrijavao se, vidi se da mu je stalo, jbg što nebi bio džoker.
važna stvar je da je obezbjeđen prolaz, sad zadnju protiv ajaxa obavezno sa rezervama i mladim odigrati ili barem par najvažnijih igrača odmoriti.
ibra se već sad isplatio i mislim da je kupio svojim igrama i zalaganjem sve navijače milana čak i one koji gledaju gdje je neko prije igrao, mada je to po meni bezveze, nema više igrača kao maldini da karijeru provedu u jednom klubu, ibra je profesionalac a svoj posao radi ako ne najbolje na svijetu onda je bar u top 5.
sad sve snage na seriju a, u januaru se pametno pojačati, a u LP je ovo već dobro sve više je samo bonus, al naravno treba i tu pokušati otići do kraja, mada ima barem 4-5 većih favorita
važna stvar je da je obezbjeđen prolaz, sad zadnju protiv ajaxa obavezno sa rezervama i mladim odigrati ili barem par najvažnijih igrača odmoriti.
ibra se već sad isplatio i mislim da je kupio svojim igrama i zalaganjem sve navijače milana čak i one koji gledaju gdje je neko prije igrao, mada je to po meni bezveze, nema više igrača kao maldini da karijeru provedu u jednom klubu, ibra je profesionalac a svoj posao radi ako ne najbolje na svijetu onda je bar u top 5.
sad sve snage na seriju a, u januaru se pametno pojačati, a u LP je ovo već dobro sve više je samo bonus, al naravno treba i tu pokušati otići do kraja, mada ima barem 4-5 većih favorita
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:
cestitke za prolaz dalje.
Ibra je najbolji igrac za italijanske ekipe,fkt je majstor...pozz

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Rutinski, nema šta. Ibra nastavlja zabijati, jednom po utakmici, nama dosta. Bravo momci!
Raduje i činjenica da tri tekme nismo primili gol, a sjetimo se da su povrijeđeni Pato, Inzaghi, Pirlo, Oddo, Antonini, Jankulovski i ko sve već ne.
Sada se okrećemo Sampdoriji i Seriji A, nadam se nastavku uspješne serije. Kako mi je drago da ih je Allegri ovako posložio, izgledaju kao složna braća, svi za jednog, jedan za sve.
Raduje i činjenica da tri tekme nismo primili gol, a sjetimo se da su povrijeđeni Pato, Inzaghi, Pirlo, Oddo, Antonini, Jankulovski i ko sve već ne.
Sada se okrećemo Sampdoriji i Seriji A, nadam se nastavku uspješne serije. Kako mi je drago da ih je Allegri ovako posložio, izgledaju kao složna braća, svi za jednog, jedan za sve.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pazzini se raspucao, samo da znate 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Andy Carroll.Virtu4l je napisao/la:Pazzini se raspucao, samo da znate
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.