Cestitkam Packersima najbolji su, ali jednostavno puno stvari je islo im na ruku...mi smo puno penala napravili jako glupih, zatim nedosidjena dva penala za protivnika, zatim nas 3th down odbrana, OL, Cutler i to je to jednostavno i rezultat je odlican koliko smo mi sami sebi jamu kopali
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
ovo su komotno mogli svirati penalty na Knoxu... dirao g aje po ruci prije nego je dosao u poziciju da hvati loptu, ali ebi je sad... onako su usrali danas kad je Hester bio ih skoro matirao i nisu je bacili ne treba ni sad...mislim nakon toga su nam ljudi napravili TD sto je najgore ebiga .
Cestitkam Packersima najbolji su, ali jednostavno puno stvari je islo im na ruku...mi smo puno penala napravili jako glupih, zatim nedosidjena dva penala za protivnika, zatim nas 3th down odbrana, OL, Cutler i to je to jednostavno i rezultat je odlican koliko smo mi sami sebi jamu kopali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovo je sada bila zaista zadnja šansa. Odbrana je ipak u drugom poluvremenu imala nekoliko važnih zaustavljanja, ali u napadu niste nikako uspijevali kada je baš trebalo. Sjećaš li se ove utakmice prošle sezone? Bio je to MNF i ti i ja smo na ovim stranicama ispisali najdetaljniji referat utakmice što će ikada ovdje biti napisanSaltCityAttack je napisao/la:Je li ovo normalno?... Evo ko gled autkamicu i je li ovo normalno?... pa **** u 3th down pa Rogers nema kome da baca napadamo ga i opet dodju do 1st downa...ovo je nenormalno vise ne mogu ba podnjeti ovo da se desava konstantno... dvije utkamice gubimo na isti fazon ubi nas 3th down ubismo sami sebe ...pa SMith imas li lijeka za ovo sta radis vise u pm
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Zamislite ja ustanem ujutro, kad ono Coltsi dobili
Nemam zivaca da ih gledam, al' moram se bar nadat, jbg, valja u skolu sutra...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha evo opet penal... 90 yardi penala.... ovo su nas opet sudije ukrale... ne vidim nigdje gdje je ovdje bio hold?... evo i ovi kazu , asli st asu sidije vidjele i opet nam TD ponistise
.......svasta majkemi i ove nam sudije jos na muku pristaju... bogami ni sudije nisu znale kome ce dosuditi penalty sramotaaaaaa majkemi sramota 
Steta kazem Packersi su bolji, ali dvij tri sudacke velike greske su nas kostale, kao i 3th down odbrana ebajiga... ovvdje zaista nigdje nisam vidjeo penalty, ali eto ebiga tako to biva ...previse je imati 90+ yadi penala ebiga
Steta kazem Packersi su bolji, ali dvij tri sudacke velike greske su nas kostale, kao i 3th down odbrana ebajiga... ovvdje zaista nigdje nisam vidjeo penalty, ali eto ebiga tako to biva ...previse je imati 90+ yadi penala ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 sep 2011, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ništa, sami smo sebe pobijedili u trećoj četvrtini sa četiri sacka i jednim fumbleom na 10 yardi od svoje end zone i to nakon ispucavanja nakon TD-a, pa smo primili 14 poena za nekoliko sekundi. Da se OL malo ranije probudila bilo bi vremena za preokret, Sanchez je skupio 150 yardi u zadnja dva napada i položio na kraju, ali dirao je koljenom zemlju i nisu priznali. Raidersima su priznali jedan sumnjiv TD i tad je krenuo preokret. Ništa, slijedeće sedmice se ide Ravensima i biće na Areni tako da se neću morat nervirat oko streaminga koji me večeras dobro namučio. Odo sad gledat Coltse i Steelerse dok ne zaspim, pozdrav!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Giallorossi
- Kontakt:
Ma Cutler danas los ,defense dosta dobra al opet napad kafastrofa a i previse penalty....Salt skim sljedecu igramo 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Zamisli, ko bi reko da će na vrhu vaše divizije biti Billsi, pored tako jakih Jetsa i Patriotsa? Bez imalo potcjenjivanja njihovih pobjeda, a današnja je zaista bila velika, mislim da Billsi jašu na valu euforije i igraju iznad mogućnosti. Mislim da ne mogu izdržati sa ovim rezultatima još dugo. Jetsima je problem što nakon današnjeg poraza dolaze ravensima i kad tu nadam se izgube mogli bi zapasti u krizuHawking je napisao/la:Ništa, sami smo sebe pobijedili u trećoj četvrtini sa četiri sacka i jednim fumbleom na 10 yardi od svoje end zone i to nakon ispucavanja nakon TD-a, pa smo primili 14 poena za nekoliko sekundi. Da se OL malo ranije probudila bilo bi vremena za preokret, Sanchez je skupio 150 yardi u zadnja dva napada i položio na kraju, ali dirao je koljenom zemlju i nisu priznali. Raidersima su priznali jedan sumnjiv TD i tad je krenuo preokret. Ništa, slijedeće sedmice se ide Ravensima i biće na Areni tako da se neću morat nervirat oko streaminga koji me večeras dobro namučio. Odo sad gledat Coltse i Steelerse dok ne zaspim, pozdrav!
Ja.Taktičar je napisao/la:Zamisli, ko bi reko da će na vrhu vaše divizije biti BillsiHawking je napisao/la:Ništa, sami smo sebe pobijedili u trećoj četvrtini sa četiri sacka i jednim fumbleom na 10 yardi od svoje end zone i to nakon ispucavanja nakon TD-a, pa smo primili 14 poena za nekoliko sekundi. Da se OL malo ranije probudila bilo bi vremena za preokret, Sanchez je skupio 150 yardi u zadnja dva napada i položio na kraju, ali dirao je koljenom zemlju i nisu priznali. Raidersima su priznali jedan sumnjiv TD i tad je krenuo preokret. Ništa, slijedeće sedmice se ide Ravensima i biće na Areni tako da se neću morat nervirat oko streaminga koji me večeras dobro namučio. Odo sad gledat Coltse i Steelerse dok ne zaspim, pozdrav!
Ma sve je ovo talašika, kad dođe doigravanje onda je prava priča, a nema sumnje da če Jetsi biti tamo. Domaći teren je obična ubleha, ako si u dobroj trenutnoj formi onda si skoro sigurno pobijedio, eto ti Patriotsa za primjer, kako su harali regularnim dijelom prošle sezone i onda ih mi dobijemo na njihovom terenu, iako smo se doslovno provukli sa WC-om...Taktičar je napisao/la:Zamisli, ko bi reko da će na vrhu vaše divizije biti Billsi, pored tako jakih Jetsa i Patriotsa? Bez imalo potcjenjivanja njihovih pobjeda, a današnja je zaista bila velika, mislim da Billsi jašu na valu euforije i igraju iznad mogućnosti. Mislim da ne mogu izdržati sa ovim rezultatima još dugo. Jetsima je problem što nakon današnjeg poraza dolaze ravensima i kad tu nadam se izgube mogli bi zapasti u krizuHawking je napisao/la:Ništa, sami smo sebe pobijedili u trećoj četvrtini sa četiri sacka i jednim fumbleom na 10 yardi od svoje end zone i to nakon ispucavanja nakon TD-a, pa smo primili 14 poena za nekoliko sekundi. Da se OL malo ranije probudila bilo bi vremena za preokret, Sanchez je skupio 150 yardi u zadnja dva napada i položio na kraju, ali dirao je koljenom zemlju i nisu priznali. Raidersima su priznali jedan sumnjiv TD i tad je krenuo preokret. Ništa, slijedeće sedmice se ide Ravensima i biće na Areni tako da se neću morat nervirat oko streaminga koji me večeras dobro namučio. Odo sad gledat Coltse i Steelerse dok ne zaspim, pozdrav!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ako si to zaista mislio, onda si ne samo najveći teniski stručnjak na forumu, već sigurno i za NFLEdin TM87 je napisao/la:Ja.Taktičar je napisao/la:Zamisli, ko bi reko da će na vrhu vaše divizije biti BillsiHawking je napisao/la:Ništa, sami smo sebe pobijedili u trećoj četvrtini sa četiri sacka i jednim fumbleom na 10 yardi od svoje end zone i to nakon ispucavanja nakon TD-a, pa smo primili 14 poena za nekoliko sekundi. Da se OL malo ranije probudila bilo bi vremena za preokret, Sanchez je skupio 150 yardi u zadnja dva napada i položio na kraju, ali dirao je koljenom zemlju i nisu priznali. Raidersima su priznali jedan sumnjiv TD i tad je krenuo preokret. Ništa, slijedeće sedmice se ide Ravensima i biće na Areni tako da se neću morat nervirat oko streaminga koji me večeras dobro namučio. Odo sad gledat Coltse i Steelerse dok ne zaspim, pozdrav!
U pravu si, nema sumnje da se tek u doigravanju razlikuju momci od odraslih ljudi, što bi se to tako reklo (bez namjere da uvrijedim mlađu populacijuHawking je napisao/la:Ma sve je ovo talašika, kad dođe doigravanje onda je prava priča, a nema sumnje da če Jetsi biti tamo. Domaći teren je obična ubleha, ako si u dobroj trenutnoj formi onda si skoro sigurno pobijedio, eto ti Patriotsa za primjer, kako su harali regularnim dijelom prošle sezone i onda ih mi dobijemo na njihovom terenu, iako smo se doslovno provukli sa WC-om...Taktičar je napisao/la:Zamisli, ko bi reko da će na vrhu vaše divizije biti Billsi, pored tako jakih Jetsa i Patriotsa? Bez imalo potcjenjivanja njihovih pobjeda, a današnja je zaista bila velika, mislim da Billsi jašu na valu euforije i igraju iznad mogućnosti. Mislim da ne mogu izdržati sa ovim rezultatima još dugo. Jetsima je problem što nakon današnjeg poraza dolaze ravensima i kad tu nadam se izgube mogli bi zapasti u krizuHawking je napisao/la:Ništa, sami smo sebe pobijedili u trećoj četvrtini sa četiri sacka i jednim fumbleom na 10 yardi od svoje end zone i to nakon ispucavanja nakon TD-a, pa smo primili 14 poena za nekoliko sekundi. Da se OL malo ranije probudila bilo bi vremena za preokret, Sanchez je skupio 150 yardi u zadnja dva napada i položio na kraju, ali dirao je koljenom zemlju i nisu priznali. Raidersima su priznali jedan sumnjiv TD i tad je krenuo preokret. Ništa, slijedeće sedmice se ide Ravensima i biće na Areni tako da se neću morat nervirat oko streaminga koji me večeras dobro namučio. Odo sad gledat Coltse i Steelerse dok ne zaspim, pozdrav!
Nisam mislio za ligu, al' jesam za ovu tekmu, im'o sam osjecaj da ce dobit, 2-0 i mec pred svojom publikom protiv tima koji ih yebe dugi niz godinaTaktičar je napisao/la:
Ako si to zaista mislio, onda si ne samo najveći teniski stručnjak na forumu, već sigurno i za NFL
Sto se tice drugog dijela recenice, ipak to prepustam tebi, otres'o si nas prosle sezone u onoj igri
Bears running game = 14 yards!!!
Bitno je napomenuti da je Cutlerovih 9.
Packersi zasluženo dobili. Ali fakat mi nije jasno zašto Knoxov TD poništiše.
Šteta pa propade onakav lažnjak Hestera i naivnost ''specijalaca'' Packersa.
Ravensi protutnjali St. Louisom, Chargersi se napatili protiv slabašnih Chiefsa, Bucsi dobili Falconse, dok je poraz Jetsa poprilično iznenađujući.
Vick se žalio su na suđenje poslije meča.
Packersi zasluženo dobili. Ali fakat mi nije jasno zašto Knoxov TD poništiše.
Ravensi protutnjali St. Louisom, Chargersi se napatili protiv slabašnih Chiefsa, Bucsi dobili Falconse, dok je poraz Jetsa poprilično iznenađujući.
Vick se žalio su na suđenje poslije meča.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- marseille_unique
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:hahaha evo opet penal... 90 yardi penala.... ovo su nas opet sudije ukrale... ne vidim nigdje gdje je ovdje bio hold?... evo i ovi kazu , asli st asu sidije vidjele i opet nam TD ponistise.......svasta majkemi i ove nam sudije jos na muku pristaju... bogami ni sudije nisu znale kome ce dosuditi penalty sramotaaaaaa majkemi sramota
sramota kako dopustate da vas ljudi kantaju redovno na vasem terenu, mislim oni su ipak tako veliki rivali sa vama, to je nedopustivo, ja da sam ti ja bi presto navijat za to sranje, drzi se Slobode , hajmo probati sta mijenjati
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koliko je tebi godina?....pa ti si do juce pratio ovo i ja sad kad vidis da Jetsi ne mogu onda ovdje cemo u Slobodi nesto mjenjat...sto se sramota zaijanit od Packersa?...kako redovno pa kubili su od nas,pa cak i kuci sa 0 p prije par sezona U ostalom u dva navrata su nas sudije uzele...bio je TD od Knoxa ....zatim bila su jos dva cista penala na Hesteru koji je napravio mat poziciju i na Knoxu
If a punt returned for a touchdown is called back because of a penalty, did it really happen? When it's as awesome as Johnny Knox's(notes) nullified TD set up by a masterful subterfuge by Devin Hester(notes), such cliched philosophical analogies matter not:
Watch as Hester makes every Green Bay Packers special teamer, both announcers and the cameraman think he's getting ready to return a Tim Masthy punt on the left side of the field while, in fact, Johnny Knox was actually settling under it 30 yards away:
Video:
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdo ... nfl-wp7932" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego ako ti zelis sta da mjenjamo u slobodi javi se ovdje si u USA..ima ovdje par velikih navijaca Slobode starih koji nesto i radimo..Ivica,Brzi,Kiseli,Somi i td..ebiga pomozi nekad kojim dolarom kad poguramo grupu i td, a posebno sad kad se svi vrate na tribinu
If a punt returned for a touchdown is called back because of a penalty, did it really happen? When it's as awesome as Johnny Knox's(notes) nullified TD set up by a masterful subterfuge by Devin Hester(notes), such cliched philosophical analogies matter not:
Watch as Hester makes every Green Bay Packers special teamer, both announcers and the cameraman think he's getting ready to return a Tim Masthy punt on the left side of the field while, in fact, Johnny Knox was actually settling under it 30 yards away:
Video:
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdo ... nfl-wp7932" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego ako ti zelis sta da mjenjamo u slobodi javi se ovdje si u USA..ima ovdje par velikih navijaca Slobode starih koji nesto i radimo..Ivica,Brzi,Kiseli,Somi i td..ebiga pomozi nekad kojim dolarom kad poguramo grupu i td, a posebno sad kad se svi vrate na tribinu
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 sep 2011, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
3 razlike
Bas nemamo srece, Susam na ubio FG-ovima iz daljine, sa 48, 44 i 38yd, da je bar 1 fulio al' nije, Polamalu ukr'o fumble i to je to, opet QB-ovi bez TD, Freeney im'o FF koji je pokupio Anderson za TD i eto...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo gledam ovaj video kako je Hester zezno ih svi na njega krenuli,a Knox otrca njemu lopta dosla
...stata majkemi za taj penalty jer zaista nigdje ga niko nije vidjeo
...ali eto nismo ni zasluzili da dobijemo kad smo se unistili tokom tekme sa onim penalima 90 yardi malo je to i previse
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gledao sam prvo poluvrijeme, Steelersi su kontrolisali utakmicu sve do nekad pred kraj druge četvrtine. Onda Coltsi dolaze na par yardi za goal i imaju 3 očajna downa, ali postižu FG. Onda slijedi INT i odlično vraćanje pa TD za Coltse, onda fumble i FG za Coltse i to je 13:10 na poluvremenu. Šteta što ste izgubili sa samo jednim FG-om razlike, kojeg ste vidim primili u zadnjoj minuti, ovi Steelersi su bili zreli za dobit i izgleda da im neće baš cvjetati ruže ove sezone...Edin TM87 je napisao/la:3 razlike![]()
![]()
![]()
Bas nemamo srece, Susam na ubio FG-ovima iz daljine, sa 48, 44 i 38yd, da je bar 1 fulio al' nije, Polamalu ukr'o fumble i to je to, opet QB-ovi bez TD, Freeney im'o FF koji je pokupio Anderson za TD i eto...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.