pa ti propustio "svastaru" skroz nedavno, Tony Parker je navodno bolji od CP3. Ali da ne potezemo opet tu temu, za gore raspravu LMA i Blake su stavili za najboljeg PF-a lige.rambo16 je napisao/la:Pa zar postoji neko ko misli da CP nije najbolji PG?
2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014-15 NBA Pre-Season
bolji je onaj ko ga svaki put u PO zasjeni naravno russellrambo16 je napisao/la:Pa zar postoji neko ko misli da CP nije najbolji PG?
Mislim da će Blatt dosta koristiti small ball sa Love-om na C. Koja će to perverzija biti ofanzivno..adriano_leite je napisao/la:Svi spominju visoke igrace Bullsa kao prednost, ali niko ne spominje da Cleveland ima fantasticne ofanzivce i nece se samo oslanjati na jednog ili dva igraca, jer svi mogu pogoditi, a to je jednostavno nemoguce zaustaviti. Tu su tri igraca koji mogu unistavati odbrane i koje ce trebati udvajati. Udvoji jednog, stvara se visak, a vecinom su i dobri dodavaci. Love je vjerovatno najbolji dodavac na PF/C poziciji, o Jamesovoj snazi i pasu iz ulaza ne treba ni trositi rijeci, tako da ce vazda biti otvorenih suteva, pa i protiv Chicaga, a imamo sasvim dovoljno dobrih sutera i nemoguce je da nikoga ne ide sut. Previse se podcjenjuje ofanziva, kao da je defanziva sve, ali valja i zabiti koseve, a ofanzivno smo jaci od Chicaga za klasu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Who is the best center in the NBA?
1. Dwight Howard, Houston -- 42.9%
2. Marc Gasol, Memphis -- 25.0%
3. Joakim Noah, Chicago -- 17.9%
4. Tim Duncan, San Antonio -- 10.7%
5. Anthony Davis, New Orleans -- 3.6%
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Joj, Hedo još igra košarku. Takmiče se Paul i Bledsoe ko će više trica postići.
Harden i Howard najbolji SG I C u ligi a ne mogu odvesti tim u drugu runfu playoff-a ,te dvije pozicije nijesu nikad gore bile u istoriji.
Ja mislim da centri nisu bili bolji u zadnjih bar 10 godina nego sto su sad. Pa prije osim Shaqa nije bilo normalnog centra, Divac je bio All star. Sada pored ovih gore nabrojanih imaju jos Cousins, Drummond, Al Jeferson, DeAndre Jordan.
adriano_leite je napisao/la:vise ima akcija u Evropi nego u NBA ligi
doc rivers ima 300 uigranih akcija
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- storm_raider
- Kontakt:
Pa u NBA ligi igraci nauce za 3 mjeseca vise akcija nego u Europi za 2 godine.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A opet ce ih SAS/OKC/MEM izbaciti.KK_Bosna je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:vise ima akcija u Evropi nego u NBA ligi![]()
![]()
![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Howard ima bolju konkurenciju danas nego sto je Shaq imo 00ih. Izmedju Yao Minga I Shaqa je ipak razlika u godinama velika I ta konkurencija nije trajala dugo, ostalo Wallace, Camby, Mutombo, Kaman itd.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Svašta čovjek može pročitati ovdje...
LenBias vrati se molim te
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jest ima 5 timova, a ostali katastrofaKK_Bosna je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:vise ima akcija u Evropi nego u NBA ligi![]()
![]()
![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
bas je opet banovanBernardBarnjak je napisao/la:Svašta čovjek može pročitati ovdje...![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:bas je opet banovanBernardBarnjak je napisao/la:Svašta čovjek može pročitati ovdje...![]()
Sto li
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
adriano, ti nikako ne zelis da prihvatis da je NBA kosarka neka druga dimenzija u odnosu na evropsku... blatt je dokazan u evropi, ali nije u NBA... pa jedan messina, koji je u tom trenutku bio najbojli evropski trener i cuda radio sa CSKA, dosao je u NBA da bude pomocnik i izgubio se jadnik...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja uopste ne volim Evropsku kosarku, jer mi je prespora, zbog peglanja lopte. Blatt normalno da nije dokazan u NBA, jer nije bio prije u NBA ligi, ali ne mozes ga navoditi kao manu nekog tima, kad u ligi imas Fishera, Kerra i ostale koji nisu imali nikakvog dodira sa treniranjem i vodjenjem ekipe. Blatt je napravio i fantastican rezultat sa Rusima. Mislim da ipak treba dobiti vise respekta jer nije rijec o neiskusnom treneru i ne bavi se tim poslom sedam dana. Normalno je da je Evropska kosarka losija, to pokazuju i igraci koji ubise u Evropi a u NBA mahali peskirima.KK_Bosna je napisao/la:adriano, ti nikako ne zelis da prihvatis da je NBA kosarka neka druga dimenzija u odnosu na evropsku... latt je dokazan u evropi, ali nije u NBA... pa jedan messina, koji je u tom trenutku bio najbojli evropski trener i cuda radio sa CSKA, dosao je u NBA da bude pomocnik i izgubio se jadnik...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Meni se, lično, ne svidja Blatt. Ali situacija je u NBA trenutno takva da je manjak trenera pa eto morali su skoknuti i do Evrope mada je Blatt amer. Ima i rezultate ali hocu reci da bi i ja mogao voditi ovakve cavse
kada imas LBJ i KI onda je sve nekako lagano
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 23 okt 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Messina se nista nije izgubio u NBA-u,jer covjek skoro da i nije imao nikakvog uticaja u LAL,posto je bio savjetnik,ne i pomocni trener.Poznata je i ona njegova izjava od tada da on nema sta da govori Kobeu,jer covjek dolazi helikopterom na treninge,sto dovoljno govori koliko su ga cijenili u LA-u... Vidicemo da li ce i koliko,gubiti u SA!?KK_Bosna je napisao/la:adriano, ti nikako ne zelis da prihvatis da je NBA kosarka neka druga dimenzija u odnosu na evropsku... latt je dokazan u evropi, ali nije u NBA... pa jedan messina, koji je u tom trenutku bio najbojli evropski trener i cuda radio sa CSKA, dosao je u NBA da bude pomocnik i izgubio se jadnik...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.