Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 12:45

Sabinho je napisao/la:
Prcic i jezik :crazy: nakon sto te neko javno popljuva i na X stavi 6 mj. prije SP itd... pored toga sto si mladi rep.BIH tj. prosao si sve selekcije rep.BIH.. :oops: stvarno bruka ovaj Prcic.
Znaci svi koji su prosli sve nase omladinske selekcije i sto su trenutno mladi reprezentativci imaju pravo da postupe kao Prcic?
Sabinho de mi živ bio reci jesi li ti išao s Elegantom u školu ??? :rol: :rol:
Halo bolan momak igra u Francuskoj,jedini od svih naših da li mladih da li starijih igrača,i ti sad kontaš da je on u istom položaju ko neki iz Sarajeva,Čelika,Želje :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 07 maj 2014, 12:47

1988risha je napisao/la:Sabinho de mi živ bio reci jesi li ti išao s Elegantom u školu ???
:lol: :urnebes: mozda jos skupa idu...sada 7 razred.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2014, 12:48

Najjaci su mi ovi argumenti kada pojedinci kazu da su M.Vrancic, Zec, Prcic nista drugo nego da nam pojacaju klupu. Pa ljudi boziji nama to itekako treba. Nama klupa je dosta potanka, a s Tinom, Hadzicem i Avdijom mi imamo bruku, to su tri igraca koja ne bi smijela biti ni na spisku od 30 najboljih, a kamo li ici na SP. Zar neko moze vjerovati da netko od njih trojice s klupe moze donijeti kakvu prevagu kada bi usli?. Ne mogu shvatiti da se toliko moze braniti svaki Papetov potez, a slijep vidi da je tu u pitanju nepotizam i sto jos sve ne.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2014, 12:50

Cigri je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Sabinho de mi živ bio reci jesi li ti išao s Elegantom u školu ???
:lol: :urnebes: mozda jos skupa idu...sada 7 razred.
Valjalo bi da nas i ti posjetis da malo poradis na gramatici. Ja i elegant u prvoj klupi sjedimo. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2014, 12:54

Elvir Bolić: "Safet Sušić zna najbolje i ne bi trebalo stvarati negativnu atmosferu u i oko naše reprezentacije."

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2014, 12:56

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 maj 2014, 12:56

Adi_Zepce je napisao/la:Najjaci su mi ovi argumenti kada pojedinci kazu da su M.Vrancic, Zec, Prcic nista drugo nego da nam pojacaju klupu. Pa ljudi boziji nama to itekako treba. Nama klupa je dosta potanka, a s Tinom, Hadzicem i Avdijom mi imamo bruku, to su tri igraca koja ne bi smijela biti ni na spisku od 30 najboljih, a kamo li ici na SP. Zar neko moze vjerovati da netko od njih trojice s klupe moze donijeti kakvu prevagu kada bi usli?. Ne mogu shvatiti da se toliko moze braniti svaki Papetov potez, a slijep vidi da je tu u pitanju nepotizam i sto jos sve ne.
Nasa klupa nije tanka ako uzmemo u obzir da ce na istoj sjediti likovi poput Zukanovica, Hajrovica, Medunjanina/Besica... I stvarno ne vidim sta ces ti postici tim jadikovanjem i zagusavanjem teme? Tako ti je kako ti je, sad se treba uzdati u ove momke i nadati da doguramo sto dalje... Sva ostala prica je suvisna u ovom momentu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 12:56

Sabinho je napisao/la:Elvir Bolić: "Safet Sušić zna najbolje i ne bi trebalo stvarati negativnu atmosferu u i oko naše reprezentacije."
Sajo je sam napravio takvu amtosferu oko reprezentacije... Pa smo onda mi s foruma A I SVI OSTALI NORMALNI LJUDI... krivi SMO što on ne zna odgovorit na prosto pitanje : Je li Tino Sušić zadnji vezni ! ? :D

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2014, 12:58

Ne, golman je.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2014, 12:59

_dreamer_ je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Najjaci su mi ovi argumenti kada pojedinci kazu da su M.Vrancic, Zec, Prcic nista drugo nego da nam pojacaju klupu. Pa ljudi boziji nama to itekako treba. Nama klupa je dosta potanka, a s Tinom, Hadzicem i Avdijom mi imamo bruku, to su tri igraca koja ne bi smijela biti ni na spisku od 30 najboljih, a kamo li ici na SP. Zar neko moze vjerovati da netko od njih trojice s klupe moze donijeti kakvu prevagu kada bi usli?. Ne mogu shvatiti da se toliko moze braniti svaki Papetov potez, a slijep vidi da je tu u pitanju nepotizam i sto jos sve ne.
Nasa klupa nije tanka ako uzmemo u obzir da ce na istoj sjediti likovi poput Zukanovica, Hajrovica, Medunjanina/Besica... I stvarno ne vidim sta ces ti postici tim jadikovanjem i zagusavanjem teme? Tako ti je kako ti je, sad se treba uzdati u ove momke i nadati da doguramo sto dalje... Sva ostala prica je suvisna u ovom momentu.
Zar nam ne bi bila jaca klupa kada bi jos tu imali treceg napadaca, jednog Prcica koji je za klasu bolji od Tina Susica, pa i Vrancica uz uvjet da je ranije dobio nase papire?. Ja govorim, vjerovatno kao i vecina, da Avdija, Tino i Hadzic nisu ni od kakve pomoci za reprezentaciju, dok se momci koji znaju i mogu bespotrebno ignorisu. Da se razumijem uzdam se ja u nase momka, ali potpuno pravo imam kritikovati izbornika. Dosta je nepotizma po drzavnim institucijama, to nam nije bilo potrebno u reprezentaciji.

www.valencia-balkan.net

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 maj 2014, 13:00

Nemojte tako Pape je najveci sin naseg naroda ipak on nas je odveo na svjetsko :mrgreen:
Tugo prvo svjetsko na kome ucestvujemo i na njemu nicim izazvan Tino, samim tim ostace upisan u istoriji kao jedan od velikana koji su se izborili za taj podvig.
I onda neko kaze nije vazno on je 23 igrac nece minute dobiti :puke:
Jos samo fali da Pape obuce dres u slucaju ne daj boze povreda Edina ili Vede.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 maj 2014, 13:01

najzalosnije od svega ce biti sto ce Tino vise sanse za igru dobijati od Hajrovica, Besica itd...cim njega ova bruka od selektora smatra jednim od nasih najboljih 24 nogometasa onda je sve za ocekivati..ne bi me iznenadilo kad bi Hareta poslao na klupu da bi mu bratic igrao u prvoj postavi...tesko nama sa ovim covjekom...on ako, nedaj Boze, ostane na poziciji selektora i za kvalifikacije za EP, onda sam veliki pesimista povodom samog plasmana na euro

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 maj 2014, 13:02

Sabinho je napisao/la:Ne, golman je.
"Jel' mlijeko zeleno?"
"Ne, crveno je."

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 maj 2014, 13:04

edo07 je napisao/la:najzalosnije od svega ce biti sto ce Tino vise sanse za igru dobijati od Hajrovica, Besica itd...cim njega ova bruka od selektora smatra jednim od nasih najboljih 24 nogometasa onda je sve za ocekivati..ne bi me iznenadilo kad bi Hareta poslao na klupu da bi mu bratic igrao u prvoj postavi...tesko nama sa ovim covjekom...on ako, nedaj Boze, ostane na poziciji selektora i za kvalifikacije za EP, onda sam veliki pesimista povodom samog plasmana na euro
Ako dozivimo debakl, sigurno ce otici. A ako napravimo podvig, zar bi onda imao sta protiv da ostane? U svakom slucaju to ti je WIN WIN situacija za navijace ;)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 maj 2014, 13:04

Tino za sve si ti kriv za ove omladince što hebu ovaj forum :crazy:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2014, 13:08

Čuj Salatić, Švicarci ga šutnuli prije 7-8 godina, zamislite, takvu klasu od igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 maj 2014, 13:10

_dreamer_ je napisao/la:
edo07 je napisao/la:najzalosnije od svega ce biti sto ce Tino vise sanse za igru dobijati od Hajrovica, Besica itd...cim njega ova bruka od selektora smatra jednim od nasih najboljih 24 nogometasa onda je sve za ocekivati..ne bi me iznenadilo kad bi Hareta poslao na klupu da bi mu bratic igrao u prvoj postavi...tesko nama sa ovim covjekom...on ako, nedaj Boze, ostane na poziciji selektora i za kvalifikacije za EP, onda sam veliki pesimista povodom samog plasmana na euro
Ako dozivimo debakl, sigurno ce otici. A ako napravimo podvig, zar bi onda imao sta protiv da ostane? U svakom slucaju to ti je WIN WIN situacija za navijace ;)
bez obzira na rezultat na SP, ne treba nastaviti saradnju sa Susicem...postoji mnogo segmenata koji govore u prilog tome..ali ne bih sad da idem u detalje...i tvrdim da bi sa nekim drugim i ozbiljnijim selektorom u najmanju ruku bili za nijansu jaca reprezentacija..to je moje subjektivno misljenje

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 07 maj 2014, 13:11

Virtu4l je napisao/la:Čuj Salatić, Švicarci ga šutnuli prije 7-8 godina, zamislite, takvu klasu od igrača.
A svicarci na poziciji DM bas nemaju igracu :lol: da je nama jedan od njihovi sa klupe..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2014, 13:16

Cigri je napisao/la:A svicarci na poziciji DM bas nemaju igracu :lol: da je nama jedan od njihovi sa klupe..
Da, sve ove godine imaju klasne igrače na poziciji zadnjeg veznog, tako da Vero nije dobio šansu ni u prijateljskoj utakmici, a za U21 je igrao prije 8 godina :clap:

Uostalom sad imamo sasvim dovoljno igrača koji mogu igrati zadnjeg veznog i svaki od njih je bolji od Salatića, Kolašinac, Salihović, Bešić pa i Zukanović, plus Medunjanin koji nam treba kad igramo ofanzivnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 maj 2014, 13:20

Batko je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam sta ste svi digli frku oko toga koga je pozvao pape, jer mi trenutno i nemamo neki alternativa, sto jest jest! jedino sto mu zamjerim je taj SUNJIC. nikakav to igrac nije i nazalost zauzima mjesto jednim igracu kao sto je muslimovic ili jahic.....steta....inace, nasa realnost je, da imamo otprilike par dobrih igraca, ostalo je sve talasika.....tako da se moramo nadati, da ce svi biti spremni bez nekih povreda i slicnog......

ja bi to ovako slozio:

svjetska klasa: Dzeko, Pjanic, Begovic
solidni: Kolasinac, Spahic, Lulic,
prosjecni: Misimovic, Hajrovic, Bicakcic, Salihovic, Ibisevic, Mujdza, Medunjanin, Besic

ostalo je talasika...hehehehe
+ Bicakcic Zukanovic i Vranjes i to je to!!!! Njih 3 su zaista dobro odigrali kvale...

Ostalo je talasika i možemo do bajrama se svađati jeli trebao zvati Hadžića ili Hodzica ili Zeca ili ovog ili onog!!!!
Ja ne bi zvao Tinu i Vrsajevica kojeg ne smatram ni igračem ali to nije razlog da bojkotujem jednu jedinu... Imam razumjevanje prema drugim mišljenjima i svako bi drugačije odredio... Pape je selektor i on je odredio kojih preostalih 6-7 ce biti na spisku i on ce odgovarati ukoliko neko od njih bude igrao!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

tako je, zaboravio sam dodati zukanovica :) hvala bogu pa ima i ljudi koji se razumiju u fudbal... ;-)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.