Dobro se sjećam ove utakmice, tada sam logično navijao za Arsenal jer nam je Liverpool bio jedini konkurent za titulu i vrištao sam kao i ovaj kad je Arshavin dao četvrti gol... danas sam, naravno, navijao za Liverpool i također vrištao kad je Kuyt pogodio penal u 102. minutireds je napisao/la:Ja evo malo pregledavam šta ima na youtube.neutralan__ je napisao/la:Sta se kod vas radi u ovoj dosadnoj noci?
EDIT:Nađoh ovaj klip:
[youtube][/youtube] ovaj Arsenalov crk'o !
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- neutralan__
- Kontakt:
Mah i ja vazda silujem pjesme od Djoleta,ali da mi bi nesto zanimljivije,da ubijem dosadu makar do 11,pa onda na spavanje.reds je napisao/la:Kreneš redom i tražiš šta ti je po volji.![]()
Ja evo slušam nekakvu pjesmu od M-CLAN-a- Serenade From The Stars.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Evo sad gledam i onu parodiju Hitlera(kada je Liverpool dobio Manchestera i kada je Ronaldo prešao u Real). 
FK Pjetlovi
Jbt pregleda ovaj "Once Brothers" (Nekada braća) i opet se isfura u pm. Film je fakat nabijen emocijama, teškim trenucima i prilično je težak za gledat. A već sam ga jednom pregledao. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jel ko gledao na FTV emisiju nekad braca o Vladi Divcu i Drazenu Petrovicu
bosco znas li imal gdje skinut emisiju
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
takodzer..Bosco je napisao/la:Jbt pregleda ovaj "Once Brothers" (Nekada braća) i opet se isfura u pm. Film je fakat nabijen emocijama, teškim trenucima i prilično je težak za gledat. A već sam ga jednom pregledao.
prije mozda dva-tri mjeseca sam ga na netu pregledao,pravo u bedak pao,kako tuzan film..i sad opet pregleda...ne znam sto mi je opet trebalo...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jesam ja, zaista da se najezis. Pogotovo nakon onog zadnjeg dijela kada Hrvati silaze sa podijuma i odlaze. Naravno tu je i ona recenica " Izvinite gospodjo, ja znam da ste mu majka ali on je nas "Faraon iz Visokog je napisao/la:Jel ko gledao na FTV emisiju nekad braca o Vladi Divcu i Drazenu Petrovicu
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
I ja sam pregledaoBosco je napisao/la:Jbt pregleda ovaj "Once Brothers" (Nekada braća) i opet se isfura u pm. Film je fakat nabijen emocijama, teškim trenucima i prilično je težak za gledat. A već sam ga jednom pregledao.
PS kako sad Divac pogodi sa centra
A štaš kad smo komunjare.T-MAC je napisao/la:takodzer..Bosco je napisao/la:Jbt pregleda ovaj "Once Brothers" (Nekada braća) i opet se isfura u pm. Film je fakat nabijen emocijama, teškim trenucima i prilično je težak za gledat. A već sam ga jednom pregledao.
prije mozda dva-tri mjeseca sam ga na netu pregledao,pravo u bedak pao,kako tuzan film..i sad opet pregleda...ne znam sto mi je opet trebalo...
@Faraon
Pogledaj na temi, film,serija, men se čini da je Devil ostavio link za download.
i meni drugi put da gledam
hoce suza iz oka pa da ga jbes
hoce suza iz oka pa da ga jbes
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja sam malo osluškivao nisam gledao sve...Faraon iz Visokog je napisao/la:Jel ko gledao na FTV emisiju nekad braca o Vladi Divcu i Drazenu Petrovicu
FK Pjetlovi
jbg-a..kad skontas sta se imalo,a sta se danas ima ili nema..moras se razocarati..meni jedna od najtezih scena je ova na kraju,kad je divac na drazenovom grobu,kad kaze:vidimo se prijatelju'' i ostavi onu slikuBosco je napisao/la: A štaš kad smo komunjare.
.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dzaba kad neki to ne razumijuT-MAC je napisao/la:jbg-a..kad skontas sta se imalo,a sta se danas ima ili nema..moras se razocarati..meni jedna od najtezih scena je ova na kraju,kad je divac na drazenovom grobu,kad kaze:vidimo se prijatelju'' i ostavi onu slikuBosco je napisao/la: A štaš kad smo komunjare.
.
Baš ta zadnja scena je isfur nad isfurima. Koliko se čovjek samo sjebe a veze nema s tim događajima.
Ja ću ga morat opet gledat.Kako dobar filmT-MAC je napisao/la:jbg-a..kad skontas sta se imalo,a sta se danas ima ili nema..moras se razocarati..meni jedna od najtezih scena je ova na kraju,kad je divac na drazenovom grobu,kad kaze:vidimo se prijatelju'' i ostavi onu slikuBosco je napisao/la: A štaš kad smo komunjare.
.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Takodjer film je odlican
Joj sutra prva smjena a nisam isao oko 10 dana u skolu 
Pregled'o sam ga 10. put veceras. Nakon sto je izasao gledao sam ga sedmicu svaki dan bar po jednom 
Jednostavno, mnogo mi je krivo sto je sve otislo u pm

Jednostavno, mnogo mi je krivo sto je sve otislo u pm
ee jest nesto naopak ... ne ide nikako ....reds je napisao/la:Jao kako ja mrzim ovaj ponedaljak !
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Uuuu jesi me prepo' pravo sam se s.****Emir_ZENICA je napisao/la:Taman,znaci imas roka 5 dana da "odstranis" svoj potpis,tacnije ovaj 3 dioLudLo 2 je napisao/la:
Na fizikalnoj u DZ ,dvije sedmice I smjena ,dvije sedmice druga.![]()
Ozbiljan sam![]()
![]()
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, tobaccos i 3 gosta.