FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 13 avg 2013, 04:07

Gorki je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:uskoro ce se raditi dva grafita na sjenjaku ;) sramota da sjenjak, brcanska i bulevar nemaju grafite!

Zid gdje je grafit za FM JAM (kada se krene prema Slavinovićima),ubio se za nešto JAKO i VELIKO.
tu ce biti jedan pored drzave fmjam jbg frenkie je trazio da ne diramo taj grafit a za uzvrat ce nam on dzaba odraditi nas samo mu kupimo farbu;). drugi ce se raditi na D-bloku na Sjenjaku kod novog kafica ;)
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 avg 2013, 07:19

Gorki je napisao/la:

Zid gdje je grafit za FM JAM (kada se krene prema Slavinovićima),ubio se za nešto JAKO i VELIKO.
Isto tako onaj zid ispod kajmak stanice, sad ovo novo sto su radili.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 avg 2013, 09:14

Ipak Troglav dolazi na Tusanj u subotu, tamam fino vrijeme ce da bude i eto prilike da se malo napuni stadion.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 avg 2013, 10:00

Super znaci igrace se utakmica... ovo oko Troglava je bilo razocaracvajuce , odmah na startu
da neko odustane , eto na srecu ljubitelja nogometa ipak ce se igrati..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2013, 11:14

Budimo realni, sve osim pobjede Slobode sa više od 3-4 gola razlike je iznenađenje. Ljudi nisu imali treninge nego su igrali turnire, a na prozivci se pojavilo 6-7 igrača. :?

Nadam se da će Troglav "stati na noge" posle utakmice u Tuzli..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 avg 2013, 11:27

Benjo_AFC86 je napisao/la:Budimo realni, sve osim pobjede Slobode sa više od 3-4 gola razlike je iznenađenje. Ljudi nisu imali treninge nego su igrali turnire, a na prozivci se pojavilo 6-7 igrača. :?

Kad se gleda realno tu si upravu, ali opet ne treba ni jednu ekipu otpisivati, tamam kad bi Troglav dosao sa 11 igraca. Ali ipak ekipa bez priprema i treninga je 0.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2013, 11:36

fukara87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Budimo realni, sve osim pobjede Slobode sa više od 3-4 gola razlike je iznenađenje. Ljudi nisu imali treninge nego su igrali turnire, a na prozivci se pojavilo 6-7 igrača. :?

Kad se gleda realno tu si upravu, ali opet ne treba ni jednu ekipu otpisivati, tamam kad bi Troglav dosao sa 11 igraca. Ali ipak ekipa bez priprema i treninga je 0.
Sigurno da će imati više svježine, ali svježine jedan dio prvog poluvremena.. a posle će se osjetiti pad snage..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 13 avg 2013, 13:35

Danas je za FK Radnički registrovan još jedan igrač, povratnik u "plavo-bijele" redove. Radi se o Mirzi Čejvanoviću koji je prethodnu polusezonu nastupao za FK Sloboda Tuzla.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 avg 2013, 13:39

samke12345 je napisao/la:Danas je za FK Radnički registrovan još jedan igrač, povratnik u "plavo-bijele" redove. Radi se o Mirzi Čejvanoviću koji je prethodnu polusezonu nastupao za FK Sloboda Tuzla.
**** lud zbunjenog :lol:
Undici stelle - ACM 1899

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 avg 2013, 15:20

klasik je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

Isto tako onaj zid ispod kajmak stanice, sad ovo novo sto su radili.

Tu bi se moglo uraditi DOBRODOŠLI U ČAŠIJU :P

Šalu na stranu da i taj zid je extra,treba vidjeti za dozvolu pa odvojiti jedan dan za njega samo ;) i naravno šta uraditi.

Što se tiče tekme u subotu..meni 1:0 dovoljno :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 13 avg 2013, 15:37

da nas situacija u troglavu ne zavara , cujem da su im igraci poprilicno spremni , da nisu odmarali ni jedan dan i pored svega ekipa ulazi spremna u prvenstvo .... dakle , bez opustanja do 3:0

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 avg 2013, 17:13

baltazar1 je napisao/la:
samke12345 je napisao/la:Danas je za FK Radnički registrovan još jedan igrač, povratnik u "plavo-bijele" redove. Radi se o Mirzi Čejvanoviću koji je prethodnu polusezonu nastupao za FK Sloboda Tuzla.
okle sad mirza u radnickom :? :? ..ako neko zna nesto vise nek napise
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 avg 2013, 17:15

staragarda je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:
okle sad mirza u radnickom :? :? ..ako neko zna nesto vise nek napise
Bolje da ne znam, ja presretan ako je tako.. po meni bio obično smetalo u klubu - možda ni on sam nije kriv koliko je Smajli koji ga je forsiro na tim nekim "izmišljenim pozicijama".
075

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 13 avg 2013, 17:49

Pojacao nas Cejvan svojim odlaskom.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 avg 2013, 18:10

Lik prvo sto ima viska kila, drugo sto se ne zna ni koja je pozicija. Jednu igra stopera, drugu napadac.
Necasne radnje? Kaze Husic...Ako je prodavo treba mu ebat sve po spisku

A inace po meni jedan od losijih igraca, nama treba jos jedan vezni i jedan napadac hitno :roll:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 avg 2013, 18:21

Mirza Čejvanović više nije član Crveno - crnih

slika

Nakon što je proteklih dana imao razmirice sa šefom struke Smajilom Karićem, posljednje informacije koje su došle do predsjednika Kluba Azmira Husića bile su kap u čaši da ovaj fudbaler dobije otkaz i napusti Rudarsku 2.

"Saznao sam da se Čejvanović pred kraj prošle sezone bavio nečasnim i nesportskim mutnim radnjama. Poslovima koji su u suprotnosti sa sportom, fudbalom i fer plejom. Blo je tu još nekoliko pojedinaca koji su se bavili nesportskim poslovima, ali su oni srećom napustili Slobodu. Čim sam to saznao, odmah smo Čejvanoviću saopštili da više nije naš član i da može napustiti Klub", objašnjava predsjednik Husić.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 13 avg 2013, 18:22

Ima li neko bliži upravi da potvrdi informaciju, da oni igrači koji su napustili Slobodu ove zime (kad je bio onaj raspad sistema), da uprava nije htjela te igrače nazad (na ovom prelaznom roku) samo iz tog razloga ?

A za Čejvana, biće mi svejedno ako neko popuni njegovo mjesto, a ovako kakav god da je po igri, bolji je od pojedinaca. Po meni je on mala žrtva Smajilove taktike najavljenog napadača :mrgreen:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 13 avg 2013, 18:32

Sta ovo neki pisu po FB da je ovo zbog Banovica,valjda neki igraci i Deda uzeli pare Azmiru iza leđa, a on dogovrio bodove, sad Kuko neda bodove jer je dao pare. I zbog te info nema Cejvana vise u klubu, al ako ovdje ima istine mogli bi mi bez jos igraca ostat. :shock:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 13 avg 2013, 18:47

gledam sad trening na plastici , pa ovaj mujkic je strasan igrac , vjerovatno najvece pojacanje ... lik suta makazicama , iz svih pozicija , obje noge

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 13 avg 2013, 18:49

TRUST je napisao/la:Sta ovo neki pisu po FB da je ovo zbog Banovica,valjda neki igraci i Deda uzeli pare Azmiru iza leđa, a on dogovrio bodove, sad Kuko neda bodove jer je dao pare. I zbog te info nema Cejvana vise u klubu, al ako ovdje ima istine mogli bi mi bez jos igraca ostat. :shock:
Nije neki igraci prodo vas je vas kapiten crnogorac u kojeg ste se zaklinjali prodo vas za 200 km ccccc a da ne govorim za cejvanovica,omica,dedica trenera golmana,danas sam bio u banovicima i ljudi pricaju,predsjednik amerikanac dogovorio bodove a ovi igraci i dedic ga izrade za 2000 km i sad ce te dobit bodove ali na ku... :lol: :lol: sramota za takav klub kao sto je sloboda i jos citam taj predsjednik samo cejvanovicu dao papire a omic i ostali nista,otjerajte sve pa protiv troglava ce vas prodat za 5 maraka,eto vam vas kapiten koji kako kaze daje zivot za slobodu a na kraju je proda za "mozda" 200 maraka ako nije i manje od 200 eeee moja slobodo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.