Opet ti kazem niti jedan klub iz BiH je bolji od jednog kluba iz Austrije. Mozda dva zadnji klubove koji se bori za opstanak, ali ostalo mozeš zaboraviti. Irska Liga je jaca od naše, tri puta su bili u EL Grupnu Fazu kada vidiš cijenu na transfermarktu. p
Pogledao bi da imaju istu jacinu kao naša federalna liga. Austrijska liga ima 4 predstavnika u Evropi! U Albaniji se svake godine jedan klub dogura do Play-offu, a dva puta su bili u Grupnu Fazu EL. U Luksemburgu su dva puta vidili Grupnu Fazu EL, Latvija je vidila Grupnu Fazu EL. Mi nismo ni jednom otišli! Mi se ponosimo Play-offu, a jedan klub iz Estonije i Farske Ostrave su bili isto u Play-offu.
Ja nisam dva do tri dana bio na forumu zbog obaveze i moram ovdje tvoje provokacije procitati. Nek ti kratko i jasno bude, ti ziviš u jednu barijeru. Ti samo vidiš sve sto je u BiH to je na kraju BiH. Imaš u BiH puno lopove koji krade drzavu i ovakvi ljudi kao ti podrzava taj sistem jer nemaju morala, jer su 80% od gradjani iz BiH minimalisti zbog ovu situaciju oko drzave. Mnogi ljudi koji su rodjeni i odrastni napusti drzavu jer ne vidi buducnost, a jedini koji je vratu su po viška iz dijaspore! Dat cu ti dobar prime kao Kosovu. Preko milijoni ljudi zivi u dijasporu, dan i danima ulagaju sve sto zaraduje u Kosovu. Drzava napredova i nema pljuvanje prema svoj narod iz dijaspore. Ti ocigledno stvarno ziviš u jednu iluziju i nemozeš shvatiti da ovi amateri koji u najbolji godine igraju u našu ligu nemaju buducnost u reprezentacijibelosevic28 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 10:55Jeste, mahalski klosarcic, za razliku od tebe i hariZe, koji ste profesori na eminentnim univerzitetima (citaj, kod Elvedina Pezica)![]()
Idi bolan, nece se guzOvi sami oprat, zamijeni hariZu, ne moze sama sve stici![]()