FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 avg 2013, 18:53

Bratstvo81 je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Sta ovo neki pisu po FB da je ovo zbog Banovica,valjda neki igraci i Deda uzeli pare Azmiru iza leđa, a on dogovrio bodove, sad Kuko neda bodove jer je dao pare. I zbog te info nema Cejvana vise u klubu, al ako ovdje ima istine mogli bi mi bez jos igraca ostat. :shock:
Nije neki igraci prodo vas je vas kapiten crnogorac u kojeg ste se zaklinjali prodo vas za 200 km ccccc a da ne govorim za cejvanovica,omica,dedica trenera golmana,danas sam bio u banovicima i ljudi pricaju,predsjednik amerikanac dogovorio bodove a ovi igraci i dedic ga izrade za 2000 km i sad ce te dobit bodove ali na ku... :lol: :lol: sramota za takav klub kao sto je sloboda i jos citam taj predsjednik samo cejvanovicu dao papire a omic i ostali nista,otjerajte sve pa protiv troglava ce vas prodat za 5 maraka,eto vam vas kapiten koji kako kaze daje zivot za slobodu a na kraju je proda za "mozda" 200 maraka ako nije i manje od 200 eeee moja slobodo.
renato?
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 avg 2013, 18:53

TRUST je napisao/la:Sta ovo neki pisu po FB da je ovo zbog Banovica,valjda neki igraci i Deda uzeli pare Azmiru iza leđa, a on dogovrio bodove, sad Kuko neda bodove jer je dao pare. I zbog te info nema Cejvana vise u klubu, al ako ovdje ima istine mogli bi mi bez jos igraca ostat. :shock:
Nije neki igraci prodo vas je vas kapiten crnogorac u kojeg ste se zaklinjali prodo vas za 200 km ccccc a da ne govorim za cejvanovica,omica,dedica trenera golmana,danas sam bio u banovicima i ljudi pricaju,predsjednik amerikanac dogovorio bodove a ovi igraci i dedic ga izrade za 2000 km i sad ce te dobit bodove ali na ku... :lol: :lol: sramota za takav klub kao sto je sloboda i jos citam taj predsjednik samo cejvanovicu dao papire a omic i ostali nista,otjerajte sve pa protiv troglava ce vas prodat za 5 maraka,eto vam vas kapiten koji kako kaze daje zivot za slobodu a na kraju je proda za "mozda" 200 maraka ako nije i manje od 200 eeee moja slobodo.
sta jos ima u banovicima..sta ljudi pricaju...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 avg 2013, 18:57

a da te zamolim da napises neke svoje informacije a ne da citas nasu facebook stranicu pa prepisujes komentare ;)
Sloboda Tuzla

Bellucci
Kontakt:

Post Postao/la Bellucci » 13 avg 2013, 19:24

Mozes li mi objasniti kako je to crnogorac prodao utakmici posto je napustio teren kod rezultata 0:0.tek mozda 10 min nakon sto je napustio teren Sloboda prima gol. a drugo poluvrijeme su se SVI igraci Slobode sklanjali sa terena da Buducnost da gol i jedva su ga utrpali.i ko je to dodatno "placo" pojedinim igracima da puste vec dogovorenu tekmu :?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 avg 2013, 19:38

Bellucci je napisao/la: kako je to crnogorac prodao utakmici posto je napustio teren
Ako ćemo realno na taj način je najkulturnije kad uzmeš pare. Ne moraš se izmicati po terenu, ako se od tebe najviše očekuje izađeš na vrijeme da ljudi imaju kad dat gol tvom oslabljenom timu.

Ne kažem da se to desilo, samo to tvoje pitanje samo po sebi se odgovara.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2013, 20:24

Nešto više o Esmiru Ahmetoviću koji je igrao za Slobodu i Jagodinu?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 13 avg 2013, 20:31

Benjo_AFC86 je napisao/la:Nešto više o Esmiru Ahmetoviću koji je igrao za Slobodu i Jagodinu?
Posjeduje određene tehnicke kvalitete, al dosta fizicki los, rijetko ce on koji duel dobit, ko god ga je gledao zna o cemu pricam. U srbi se nije naigrao, rijetko kad i na klupi bio, u Slobodi samo trenirao, prvaog fudbala dugo nije osjetio a prije toga igrao za nize ligasa.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2013, 21:35

TRUST je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Nešto više o Esmiru Ahmetoviću koji je igrao za Slobodu i Jagodinu?
Posjeduje određene tehnicke kvalitete, al dosta fizicki los, rijetko ce on koji duel dobit, ko god ga je gledao zna o cemu pricam. U srbi se nije naigrao, rijetko kad i na klupi bio, u Slobodi samo trenirao, prvaog fudbala dugo nije osjetio a prije toga igrao za nize ligasa.
Primjetio sam to po statistici na transfermarkt. Iz NK "Tuzla" tamo otišao i bio na klupu samo 30. kolo protiv Novog Pazara, ostale utakmice nije bio među 18.

Hvala u svakom slučaju.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 13 avg 2013, 21:49

tuzlak1987 je napisao/la:Lik prvo sto ima viska kila, drugo sto se ne zna ni koja je pozicija. Jednu igra stopera, drugu napadac.
Necasne radnje? Kaze Husic...Ako je prodavo treba mu ebat sve po spisku

A inace po meni jedan od losijih igraca, nama treba jos jedan vezni i jedan napadac hitno :roll:
Katasrofa!Šta ako on otkrije još njih,a priča se sve i svašta.Zar nam je ovo sad trebalo?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 avg 2013, 22:07

ako se otkrije bilo ko, al bas bilo da je jos umijesan noga odmah, iste sekunde...sutra ce tako prodat tekmu koja ce odlucivat PL...meni i onako prioritet nije PL nego jaka i stabilna Sloboda, jednom se ovim levatima mora stati u kraj i ovakvim postupcima...dzaba i PL da se izbori dok je takvih stvari nema jake Slobode...

bez Omica i Musica 7 dana pred pocetak lige nas nema nigdje, al ko sto rekoh ozdravljenje Slobode je dug proces i ako to podrazumijeva jos koju godinu u ligi federacije nema veze bar za mene samo nek se stvari postave na svoje mjesto..
ustvari ne bi im dao raskid ugovora vec novcana kazna i suspenzija bez plate, pa kad ne bude imao od ceg zivit a nigdje drugo ne bude mogao igrat onda ce se zapitat jel mu trebalo tih 200-300 maraka.

ako se za bilo koga dokaze da je kriv , odmah disciplinski postupak. I naravno objavit imena svih sto su prodali Slobodu za tako malo para, sutra bi opet.

svakom od nas ko gleda patnju Slobode od Hukine smrti pa na ovamo premijer liga uopce nije imperativ vec jaka i stabilna Sloboda i vjerujem da ce podrzat svaki korak u tom pravcu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 13 avg 2013, 22:19

Ma slažem se apsolutno,ali šta ovo Omića i Musića.Ne razumijem te baš,

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 avg 2013, 22:40

ma njih nesto eto kao najvise spominju da su bili dio toga+grado i 2 trenera, al za sad je sve rekla-kazala bice valjda boljih informacija sutra pa treba sacekat i vidjet ..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 13 avg 2013, 22:42

Zato je Grado na vrijeme digao sidro .

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 13 avg 2013, 23:19

Ja vam ljudi mogu samo porucit da ne vjerujete na fb ovima sto pisu Sloboda Svetinja i ova Agencija Tuzlapress jer sire lazi.
To je to.
Oba trenera Music i Omic nemaju veze nikakve s' tim.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 avg 2013, 23:36

Cejvanovic radio stvari koje su suprotne sportu, fer pleju i fudbalu i zato je dobio nogu iz Slobode ? Neki ga osudjuju ali sto sad ne zamjerite predsjedniku jer je on dogovorio pobjedu Buducnosti. I to je jedan vid krsenja svih nogometnih pravila.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 avg 2013, 23:41

tropic je napisao/la:Cejvanovic radio stvari koje su suprotne sportu, fer pleju i fudbalu i zato je dobio nogu iz Slobode ? Neki ga osudjuju ali sto sad ne zamjerite predsjedniku jer je on dogovorio pobjedu Buducnosti. I to je jedan vid krsenja svih nogometnih pravila.
:o Ne mogu da vjerujem koju glupost si napisao i takvi kao ti mi se gadite iskreno, puu :oops: , Azmir da proda utakmicu Banovicima, daj sigurno se salis ? Reci mi da se salis ... Taj covjek moze da kupi Banovice komplet, usput covjek je posten nikad postenijeg predsjenika nismo imali, bjezi idi umij se i takvi kao ti koji pisu gluposti.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 avg 2013, 23:47

Sta ovo neki pisu po FB da je ovo zbog Banovica,valjda neki igraci i Deda uzeli pare Azmiru iza leđa, a on dogovrio bodove, sad Kuko neda bodove jer je dao pare. I zbog te info nema Cejvana vise u klubu, al ako ovdje ima istine mogli bi mi bez jos igraca ostat. :shock:
Iz ovoga komentara sam to pomislio. Znam ja kakav je on covjek i koliko je posten, pricali su mi tuzlaci neki dan kad sam bio gore. Svaka cast gospodinu! Btw nisam imao namjeru napadati i prozivati nikoga, kazem iz gornjeg komentara sam izvukao ovo.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 avg 2013, 00:00

Ma sve ok, nema problema druze, samo ti nastavi da pises, ja ne citam te gluposti po Fb-u jer svako moze da napravi profil i da pise gluposti, razumijem takve ljude koji samo vole da bale na ljude postene, ma ljudi su zavidni i ljubomorni.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 14 avg 2013, 00:02

fukara87 je napisao/la:Ma sve ok, nema problema druze, samo ti nastavi da pises, ja ne citam te gluposti po Fb-u jer svako moze da napravi profil i da pise gluposti, razumijem takve ljude koji samo vole da bale na ljude postene, ma ljudi su zavidni i ljubomorni.
Eto ja sam vam vec rekao ne vjerujete ovima sto pisu po fb, to su sve dusmani.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 avg 2013, 01:30

Mislim da ove sezone niko neće biti tako glup (ako je već bilo slučajeva) da proda utakmicu, ipak je suma od
100 000 KM kao premija za ulazak, dostaaa velika :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.