Vi, masa vas barem

ko da je pala sa neke druge planete, veze nemate šta se dešava oko vas, koliko su igrači plaćeni u BiH, koliko im je ponuđeno da ostanu i zašto žele da bježe u "anonimni" Split koji drže milioneri
Također se čini da ne čitate dnevnu štampu, forume a bogme se ni ne raspitujete o trenutnoj situaciji o onome šta se dešava kod nas(državi, gradu, Želji, recesiji, ekonomskoj situaciji bla, bla)
Ponuđena plata od 1500 + 10.000 na ruke je nešto što treba zadržati 29-eg igrača u Želji

Vi ko da nikad niste feninga u životu zaradili, ko da imate 12 godina u prosjeku pa se provaljujete. Trebalo bi banovati zbog GLUPOSTI koje se pišu sa ovog foruma.
Najjači su mi likovi tipa @Iker C koji na veoma debilan način komentariše šta se dešava oko našeg KLUBA kad mu je očito Iker draži u životu. Odskakući tupane, nikoga ne zanimaju tvoje gluposti i neznanje, što se provaljuješ bezveze, hvataj se Španije, ovo ti baš i ne ide od ruke.
Nije jedini naravno, @bosnas_ je isto vrlo upućen

Hamo je balavac pa ga donekle razmumijem al opet ne potpuno jer napisati pa trebali smo im i mi ponuditi ugovore pa neće otići je vrlo tupavo
Seji i Šimetu sretno u votaži šta god da odluče. Moj respekt i naklon za sve što su uradili za KLUB.
Ako nemate ništa pametno da napišete, nemojte ništa pisati. Neki se ne nerviraju vi se ne provaljujete

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna