Nisam ti ja Himzo Polovina, mada znam dobro zapjevati
FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Da ,da ti ona generacija sto slusa Justina Biebera dalekog rodjaka od nekadašnjeg predsjednika doma sindikata Edhema Bibera
Pravda za Tyson Furya
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
@armando jeste od početka ove godine jedan od najčeščih naših forumaša na našoj temi, kao i jedan od onih koje je uvijek lijepo čitati.
Tschouameni će im sutra nedostajati, naročito što se tiče trkačkog dijelau sredini terena.Nadam se da će Sir Harry biti još boljeg zdravstvenog stanja.
Ostali uglavnom dostupni izuzev Karla i ostalih omladinaca, koji realno ne bi ni dobili minute u sutrašnjem duelu.
Nekako se sutra uzdam u naš napad, gdje računam da bi nam dva gola bila dovoljna da u ukupnom rezultatu prođemo dalje. Sviđa mi se što je i Kompany potvrdio, da ekipa spram utakmice na Bernabeu, ima još prostora za poboljšati igru i efikasnost
Tschouameni će im sutra nedostajati, naročito što se tiče trkačkog dijelau sredini terena.Nadam se da će Sir Harry biti još boljeg zdravstvenog stanja.
Ostali uglavnom dostupni izuzev Karla i ostalih omladinaca, koji realno ne bi ni dobili minute u sutrašnjem duelu.
Nekako se sutra uzdam u naš napad, gdje računam da bi nam dva gola bila dovoljna da u ukupnom rezultatu prođemo dalje. Sviđa mi se što je i Kompany potvrdio, da ekipa spram utakmice na Bernabeu, ima još prostora za poboljšati igru i efikasnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.