FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
joj ljudi procitajte ponovo izjavu presjednika , covjek lijepo kaze , Mirza Cejvanovic i JOS NEKI IGRACI KOJI SRECOM VISE NISU CLANOVI KLUBA , dakle NEMA NIKO IZ TRENUTNE EKIPE !!! e sad to moze biti , gojkovic , ribic , tino .... pa eto kontajte dalje . p.s. i to nije u pitanju samo utakmica s banovicima
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja ne mogu da vjerujem sta citam..dal ste vi punoljetni..cuj,Sloboda prodala banovicima
...pa ljudi namjestaju utakmice lige petice gdje se milioni okrecu a da se ne namjestaju tekme ovog pokusaja od lige gdje malo malo neko hoce da istupi...ja se samo nadam da je azmir dovoljno namazan i da ce skontat da moras kupit neke tekme...a onda aBd kad se vratimo pruzet seljin recept i titula je zagarantovana..cuj postenje i prva liga federacije

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Predsjednik Azmir Husić i trener Smail Karić očigledno preko mene žele oprati sebe. Njih dvojica su bili direktni nalogodavci da se pusti utakmica banovićkoj Budućnosti, dok su igrači na terenu samo obični pijuni, odnosno izvršioci. Oni su u stalnim kontaktima sa navijačima Slobode poručili da se ne diže puno prašina u javnosti, jer su u pitanju interesi kluba. Istu stvar su radili i na gostovanjima u Bihaću i Bugojnu, gdje smo otišli na izlet, te nam je rečeno kako Jedinstvo i Iskra moraju pobijediti i da ih jednostavno moramo pustiti kako bi nam te ekipe u narednoj sezoni dale po šest bodova.
Šta vas boli briga, imate 6 boba iz Bihaća i Bugojna ....
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
I Banovica.... A iz Bugojna ce mnogi odnijet bodove , dok ste se s Bihacem usreciliMinhi je napisao/la:Predsjednik Azmir Husić i trener Smail Karić očigledno preko mene žele oprati sebe. Njih dvojica su bili direktni nalogodavci da se pusti utakmica banovićkoj Budućnosti, dok su igrači na terenu samo obični pijuni, odnosno izvršioci. Oni su u stalnim kontaktima sa navijačima Slobode poručili da se ne diže puno prašina u javnosti, jer su u pitanju interesi kluba. Istu stvar su radili i na gostovanjima u Bihaću i Bugojnu, gdje smo otišli na izlet, te nam je rečeno kako Jedinstvo i Iskra moraju pobijediti i da ih jednostavno moramo pustiti kako bi nam te ekipe u narednoj sezoni dale po šest bodova.

www.nkbratstvogracanica.com
Dao izjavu za vidoviti
sve je jasno !
..

Kao i prosle sezone sto smo po pricama mnogih strucnjaka sa foruma imali zagarantovan ulazak u PL i osiguranje bodove na strani kod nekih ekipaMinhi je napisao/la: Šta vas boli briga, imate 6 boba iz Bihaća i Bugojna ....

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Opet samo Skokić i Rahmanović prenjeli ovu vijest
.. pa malo je reć da su dva debila ona nevidjena 

075
-
- Kontakt:
I opet ovaj Vidioviti portal nesto objavljuje, tacno ne znam sta da im normalan covjek kaze, bilo dobri vijesti u klubu i oko klubu i oni se prisutili (nista o Slobodi ljudi ne pisu, pisu o Ezelu i nekim drugim *urcima, palcima) sad jedna losa vijest i oni neke intervjue obavljaju.
"TzBulevar87"Opet samo Skokić i Rahmanović prenjeli ovu vijest
Ne razumijem tvoju reakciju ,k"o da je bitno ko je prenio vijest, da sam na tvom mjestu pokrio bi se preko usiju,,, i treba da te bude stid ako si iskreni navijac Slobode a cinjenica je da je ovo velika sramota za vas grad i vas klub ,al ajde imate 6 bodova iz bugojna i bihaca i postenog presjednika ;)mozda osvojite 1.mjesto i udjete u PL ove godine,

Ne razumijem tvoju reakciju ,k"o da je bitno ko je prenio vijest, da sam na tvom mjestu pokrio bi se preko usiju,,, i treba da te bude stid ako si iskreni navijac Slobode a cinjenica je da je ovo velika sramota za vas grad i vas klub ,al ajde imate 6 bodova iz bugojna i bihaca i postenog presjednika ;)mozda osvojite 1.mjesto i udjete u PL ove godine,
koga da bude stid? prije pocetka sezone sam napisao da imamo 9 bodova u Bihacu, Banovicima i Bbugojnu! i hvala bogu da imamo jer bez namjestanja nema premier lige! kome se ne svidja nek ****! kad su nas krali prsle godine u Gracanici, Lukavcu, Rodocu,...... tad je bilo ok e ove godine tako nece moci
Azmire samo naprijed

Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Onda ne placite zbog nacina na koji ste ispali iz Pl. a vjeruj te nece uci ni ove godine ,dzaba vam tih 9 bodova...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Grozni su!TzBulevar87 je napisao/la:Opet samo Skokić i Rahmanović prenjeli ovu vijest![]()

Još onu noć poslije Banovića sam rekao,
**** majku da smo dobili Budučnost ne bi više bile samo četnici već i ustaše jer bi time ostavili Troglav

tuzlanska Sloboda
- Omerbavarac
- Kontakt:
A pazi sodara, nepismenost na nivou.sodaacm je napisao/la:Onda ne placite zbog nacina na koji ste ispali iz Pl. a vjeruj te nece uci ni ove godine ,dzaba vam tih 9 bodova...

Lukavcane pamtim kao pametne i pismene ljude, s nekoliko njih studiram, ali eto oicgledno da se mora naci neki izrod. Jbg, uvijek je tako bilo.
Sto se tice Slobode, sad barem znamo ko ce nam dati gostujuce bodove, plus za ono sto ne znamo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Iz Bihaca idete sa 3 boda samo ako ih na terenu zasluzite. Nista od dogovora vjerujte mi 

Nema ja mislim da je Sloboda jedini klub kojem unaprijed pisu da su dogovorili, te da ona sama ne zna za to, da se dogovorilo a nije, a mozda i jeste ko zna. Ostao sam zatecen, sta je na kraju
Ali volim kada se dusebriznici, Sabovicevi i Mesketovi puleni i ostale jave na ovu temu cudo kakva briga

Ali volim kada se dusebriznici, Sabovicevi i Mesketovi puleni i ostale jave na ovu temu cudo kakva briga

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
sodaacm je napisao/la:Onda ne placite zbog nacina na koji ste ispali iz Pl. a vjeruj te nece uci ni ove godine ,dzaba vam tih 9 bodova...

Pobjeda je bolja od orgazma!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dosta offtopica i odavanja osobnih podataka! Ako želite o tome, koristite privatne poruke.
moderator
moderator
Hayley <3
samo tipkajte dusmani , 99% nam se smjesta , 99% su lazi ... dokazat cemo na terenu sve , ne treba nam niciji bod ... a neke cemo izbacit u trecu ligu ove sezone !!!
komsij ako smo ostavili ,neke smo ... opet cemo ako zatreba , nije frka
komsij ako smo ostavili ,neke smo ... opet cemo ako zatreba , nije frka

Komšija je najpreči
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.