FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

egzodus1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la egzodus1946 » 15 jul 2018, 23:57

zlo87 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
collector je napisao/la:Navijačka grupa Horde zla obavještava sve navijače da se bojkot prekida te ovom prilikom poziva sve navijače da podrže Fudbalski Klub Sarajevo u predstojećim evropskim i ligaškim utakmicama.

SVI NA SJEVER!

F.K. SARAJEVO-Banants, 19.07.2018. u 20:15h
Iako sam uvijek uz HZ i te momke na tribini volim ko bracu rodjenu, ovaj potez je smijesan
Razlog bojkota je bio da se otjeraju svi ovi uhljebi, otjeran je Elvir i tu se stalo , nista vise od tog se nije postiglo a prekida se bojkot, nelogicno(jedino ako vec nije neki dogovor sa Sabrinom i ostalim debilima postignut al onda treba i to javno reci da znaju svi ostali navijaci) ...mogu se bojkotovat domace tekme a na gostovanja ici i pjevat kontra uprave, borit se nekako, ovako vracas se na tribinu pa ces nakon 10 kola opet u bojkot ili neki ****
P.S.
Jedino za sta je dobar bojkot bio, jest da se smiri situacija sa onim narkomanima i klosarima, jer nista nije vrijedno ljudskog zivota
Jedini razlog bojkota je zadnja recenica.
A ti isti sto su regrutovali te narkomane i klosare su i dalje u klubu. Sa bojkotom i ovim prekidom se nista nije postiglo, znaci totalno besmislen bojkot. Ko je imalo upucen u grupu zna da se dosta raje ne slaze sa ovim prekidom.

Nikad manje slozne i snazne HZ.

Daj Boze da izadje na dobro.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jul 2018, 00:17

Ovaj Čorić mi ne izgleda uopšte loše. Naravno, ne treba davati zaključak na osnovu YT sažetka, ali mi djeluje jako dobro. Sad ne znam koliko je branio u Italiji dok je bio, u Speziji, ali imao je i dobru školu, to sigurno. Još preko dva metra visok, k'o kiklop.. Pa neka se samo pruži, skinuće penal, a ne kao onaj mlitavi Pavlović, ne može momčina stranu da potrefi, a kamoli da odbrani.
Sjećam se koliko sam se iznervirao protiv Zarije, nije mogao lik stranu pogodi, ne mogu vjerovati.

Što se tiče HZ i bojkota, sve je samo rečeno.. Inače, mišljenja da su Horde žestoko grohnule i polako padaju kako vrijeme odmiče. Ta smjena generacija je učinila svoje i nije to više ona dobra stara garda, sad su tu većinom neka sumnjiva lica, golobradi momčići, kojima je to sve samo jedna furka. Izgubio se taj osjećaj..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 jul 2018, 01:01

Horde su daleko odmakle od ozbiljne navijačke grupe, čim ih ova evropska avantura može odvesti od bojkota.

Sad ćemo skupiti koju hiljadu na tribinama i opet jad i čemer nakon evropske avanture u kojoj ćemo biti poniženi od Italijana. Moglo se i sa bojkotom šarmirati po Italiji... E moje Horde... Ništa se promijenilo nije, pljujete sami sebi u lice i pokazujete da niste dosljedni svojim ciljevima (ako ih uopšte i ima?).

Bez obzira na sve, ovakva vijest nam ne treba uvesti negativu na ovu temu, već jednostavno koračajmo naprijed, otresimo ove Armence pa šta bude. Ameeeeeen
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 16 jul 2018, 01:11

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde su daleko odmakle od ozbiljne navijačke grupe, čim ih ova evropska avantura može odvesti od bojkota.

Sad ćemo skupiti koju hiljadu na tribinama i opet jad i čemer nakon evropske avanture u kojoj ćemo biti poniženi od Italijana. Moglo se i sa bojkotom šarmirati po Italiji... E moje Horde... Ništa se promijenilo nije, pljujete sami sebi u lice i pokazujete da niste dosljedni svojim ciljevima (ako ih uopšte i ima?).

Bez obzira na sve, ovakva vijest nam ne treba uvesti negativu na ovu temu, već jednostavno koračajmo naprijed, otresimo ove Armence pa šta bude. Ameeeeeen
Vidi se da veze nemaš o dešavanjima.
napokon ponovo pjesma sa sjevera!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 jul 2018, 01:24

edRed je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Horde su daleko odmakle od ozbiljne navijačke grupe, čim ih ova evropska avantura može odvesti od bojkota.

Vidi se da veze nemaš o dešavanjima.
napokon ponovo pjesma sa sjevera!
Kojim dešavanjima? Pa ovo je zajebancija i ništa više od toga. :D
Bojkotuješ, pa prekineš, pa opet ako počnu slabiji rezultati hajmo u bojkot, pa opet ako naleti koja evropska utakmica i prilika za gostovanje prekidamo bojkot.

Klošari ostali u klubu, ništa se promijenilo nije.

Sad će možda pokušati sa neredima na utakmicama, nekim kaznama (a možda i neće, ovo je moja opaska).

Lijepo je imati podršku sa tribina, zbog toga se i igra fudbal, ali ako se zadovoljavate da smo prosjek u bh. fudbalu, da nas jedna klošarska Uprava može yebati u zdrav mozak onda aferim vam. Pa i dalje bojkotujte i prekidajte sa bojkotima do mile volje. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jul 2018, 04:02

Sabinho je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Pa sta veli babo, sta je uzrok padu forme?
Reci cu ti kad izvadis **** iz usta.
Pa zini malo, ne mogu ga izvaditi kad si zagriz'o kao mahnit.
Hahahahha! Smijem se evo već pet minuta, kakva šljaga za Husrefovog malog! :urnebes: :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jul 2018, 06:52

Nisu Horde bojkotovale tekmu zbog uprave vec zbog drugih stvari,uostalom bojkotom nikad niko nista postigao nije

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 16 jul 2018, 07:54

E poz raja,ja sam malo stariji(50g) redovno pratim forum,bio sam clan HZ jos te davne 87 kad se i formirala grupa(sad je to moj sin :)),ako je bojkot bio radi klisara i narkomana onda to podrzavam jer su pojedinci odjerali dosta normalne raje sa sjevera sto se tice uprave na zalost drugi nam upravlja klubom gdje navijaci nikakvim bojkotom to ne mogu ispraviti(moje misljenje).Druga stvar su rezultati gdje evo par godina dovode neke polovnjake i slobodne igrace te smo spali na jedan prosjek u ovoj i onako losoj ligi a znamo da samo dobrom igrom i zalaganjem ce se poceti vracati kako navijacka skupina tako i obican narod gdje sebe ubrajam jer idem redovno na istok.HZ ako su uspjele u svojoj namjeri da sklone te narkomane il sta se vec izdesavalo cestitam im jer im tu nije mjesto .Halalite na malo duzem postu al volim FKS i moro sam se javit

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jul 2018, 08:09

Loš potez Hordi definitivno. Povuklo ih gostovanje u Italiju, koje se moglo odraditi i u bojkotu. Sad će i ovo razdor napraviti. Sve više i više godinu za godinom vuku loše poteze.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jul 2018, 08:13

Ma sve je to OK, znamo svi za CF i ostalo, i pametan potez bio je povlačenje s tribine. Al čemu onda spominjanje uprave u saopštenju za javnost? Čemu pozivanje svih ostalih tribina na bojkot i nedolaske, čak se i ovdje na forumu pisalo "yebo ti nas, raja ide, idite kad ste levati, ne možete ispoštovat, idite ako ste zadovoljni 4. mjestom..."? Ako je bojkot bio isključivo radi sranja, onda istok i zapad nisu morali bit uključeni u to, i nije trebalo spominjat ni upravu ni rezultate.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 jul 2018, 08:41

skoroalen je napisao/la:Ma sve je to OK, znamo svi za CF i ostalo, i pametan potez bio je povlačenje s tribine. Al čemu onda spominjanje uprave u saopštenju za javnost? Čemu pozivanje svih ostalih tribina na bojkot i nedolaske, čak se i ovdje na forumu pisalo "yebo ti nas, raja ide, idite kad ste levati, ne možete ispoštovat, idite ako ste zadovoljni 4. mjestom..."? Ako je bojkot bio isključivo radi sranja, onda istok i zapad nisu morali bit uključeni u to, i nije trebalo spominjat ni upravu ni rezultate.
Upravo to, i onda nam neki govore kako: palimo na kurblu, da neke stvari nisu za foruma, da treba ici na Sjever.. itd.

Ja od svojih očiju ne trebam druge, dovoljno sam vidio i pročitao razlog bojkota svih tribina. Iako nisam na Sjeveru već duži period, nego istok/zapad, ja ovo doživljavam kao najveći poraz našeg Sjevera i Hordi!

Uvijek sam ih podržavao i u dobru i u zlu, ali mislim da većina starih Hordi ima drugačije mišljenje i jednostavno nije se uspjelo u namjeram da se otjera fuksa i ekipa.

Aferim za nas.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 16 jul 2018, 09:48

StariGrad071 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Pa sta veli babo, sta je uzrok padu forme?
Reci cu ti kad izvadis **** iz usta.
Pa zini malo, ne mogu ga izvaditi kad si zagriz'o kao mahnit.[/quote]

Hahahahha! Smijem se evo već pet minuta, kakva šljaga za Husrefovog malog! :urnebes: :bow:[/quote]

Curi vam niz bradu de se malo obrisite oko usta.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 jul 2018, 10:10

Husref osim sto fula taktiku fulio je i kod odgoja sina...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jul 2018, 10:12

belosevic28 je napisao/la:Husref osim sto fula taktiku fulio je i kod odgoja sina...
:rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 16 jul 2018, 10:45

Presmijesno, evo sebi ne mogu da dodjem.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jul 2018, 10:59

Ako Husref i u četvrtak stavi Hodžića na lijevog i Hebiba na desnog beka, treba ga proglasiti ludim zvanično.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jul 2018, 11:07

I pored ovog corica trebaju ganjat ivusica

A heric sarno za ibrakov kapfenberg
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 16 jul 2018, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 16 jul 2018, 11:08

Kolko vidim na ovim slikama SFK 2000 nema opremu za treniranje.. a ova ŽNK Emina iz Mostara sve vise ulaže, da li je to jos jedan krah u nizu...?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2018, 12:05

StariGrad071 je napisao/la:Presmijesno, evo sebi ne mogu da dodjem.
Kao i mi kad vidimo sastav na 80% utakmica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2018, 12:28

Ovaj golman od dvjesto'cetiri je bio na treningu. Zavrsavaju mu se papiri vec.

Revans nam sude Svicarci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordospartanac, Jet2Holiday, Rauber33, rimljanin90 i 51 gost.