FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 16 jul 2018, 19:08

MortemHz je napisao/la:Limitirani broj stranaca u Premijer ligi BiH dodatno je otežao potragu, jer je ljudima iz Sarajeva bio 'skučen' prostor u toj potrazi. Jučer je sa prvotimcima u trening centru u Butmiru trenirao i Marijan Ćorić. Prema saznanjima do kojih smo došli Ćorić je jučer trenirao dva puta sa prvotimcima Sarajeva, a kako su nam rekli utisci o novom golmanu su više nego pozitivni. Izuzetno korpulentan (204 cm visok) Ćorić je bio posebno dominantan u svom petercu nakon ubačaja u kazneni prostor tokom igre na treningu, čime je potvrdio saznanja koja su imali o njemu u klubu sa Koševa. Ćorić bi trebao biti još par dana sa prvotimcima, ali je njegov angažman već sada gotovo izvjestan. Paralelno sa treninzima radi se i na kompletiranju papirologije, a s obzirom na to da je sada već bivši golman Istre rođen u Čapljini to ne bi trebalo predstavljati problem.
Valjda ovom neko od 170 cm k'o Menalo neće dat glavom iz peterca. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2018, 19:36

Nesto sam bas istrazivao golmane i fkt nisam uspio ni jednog da nadjem ove visine.Kontao sam Kurtoa iz Celzija da je najveci kad on 1.99 :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jul 2018, 20:07

miky_hz je napisao/la:Nesto sam bas istrazivao golmane i fkt nisam uspio ni jednog da nadjem ove visine.Kontao sam Kurtoa iz Celzija da je najveci kad on 1.99 :think:
znači našli smo drugačijeg igrača kao zamjenu Ahmetu :?: :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2018, 20:11

Od kraja rata Delac je najbolji golman kojeg smo imali. Doduse posuden je bio. Sve ostalo rupe teske.

Dedic nas je kosto titule 98 a posle Delaca najbolji golman

Alaim tolja banda pavlovic teske rupcage

Bio je onaj srbin branio cinimi se pola sezone sto ga je biciklo pregazilo mozda je on bio manja rupa od dedica

Ja mislim da smo imali najlosije golmane u prvih 8 ekipa pl od rata. NEZNAM PRIJE RATA KAKI SU BILI GOLMANI.

Evo tri godine nijednog kapitalca nismo doveli, jedino sajkaca je bio skup igrac (njega vise nema) mozda jos radovac da ima platu koja nije normalna i ako nije kapitalac. Dok velez 2 i vado miskin crni imaju neki kapitalaca i opet dovedu jednog dva svake polu sezone plus sto dovedu ubleha jos duplo vise posebno prosjaci u tom prednjace.

Nijednog igraca pruga nije prodala osim lendrica, velez jasmina i pirica, dok smo mi marka i oni djecu nakilu plus cimijov postotak plus ako se uzme da pruga nije imala sponzora a velez ima al ni blizu naseg. Tamo oni jesu imali malo bolji izlet po evropi velez je dobivo neke pare od lp i za osvajanje prvenstva al opet razhodi skupi igraci raskidi ugovora i sve to kad se ubroji oni su minimu milion maraka manji budzet imali nego mi, a rezultat im je pak bolji. Cuo sam da je hnk zeljka sve stavio pod hipoteku i znam da hdz gura veleza al bez obzira ljudi iz godine u godinu imaju bolje rezultate i igrace, mi jedino akademiju smo napravili da je mnogo bolja od njihovi skola al samo kazem

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jul 2018, 20:18

ja bi odvojio tolju sigurno možda i bokija od ove druge dvojice koji su bili živi propuh a posebno alaim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2018, 20:19

I ovaj majkl jordan sto je doso, gledo sam klip sto je neko postavio nekako svaka lopta ga preturi nema odraza i vrlo je nekako statican spor necini mi se da je neki upgrate al bolji je od one rupe pavlovica prem da je i kovacevic bolji od njeg, nadam se da ce raskinut ugovor sa njim. DIZDAREVIC NEBI PRIMIO GO SA 40 metara od banana a od zarije sa 65 metara pogotovu sta ce nam takva ubleha

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2018, 20:21

DenchiNL je napisao/la:ja bi odvojio tolju sigurno možda i bokija od ove druge dvojice koji su bili živi propuh a posebno alaim
Mozda je tolja bio malo bolji al poenta je da su nam golmani bili goli kurcevi nesto ko i tetovaza duh kasper zvani bekic 2

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jul 2018, 20:22

Pitar6785 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:ja bi odvojio tolju sigurno možda i bokija od ove druge dvojice koji su bili živi propuh a posebno alaim
Mozda je tolja bio malo bolji al poenta je da su nam golmani bili goli kurcevi nesto ko i tetovaza duh kasper zvani bekic 2
tačno patnja je i sa bekovima decenijama

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 16 jul 2018, 20:44

Dino Hamzic se nudi.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jul 2018, 21:01

Bio je onaj vojislav dragović solidan sad menadžer lik.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jul 2018, 21:03

Dugo vremena imamo problema sa golmanom a taj problem je TRENER GOLMANA. Imamo običaj postavljati druge ili treće golmane koji završavaju karijeru i koji su zbog svog kvaliteta sjedili na klupi zbog onog kojeg će kasnije trenirati.

Šta oni mogu naučiti prvog golmana kad su zbog njega sjedili na klupi? Nema logike, zbog toga problemi, često jeftini golovi i još veća nesigurnost u igri ekipe. Posao trenera golmana nije samo da baca lopte golmanu i da ih on hvata i da se baca, on njega mora nešto i nauičit.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 jul 2018, 21:04

Jeste naravno svima bio zbunjujući razlog bojkota. Ali moje je mišljenje da se ne može ništa s tim rješiti. Možda da su samo rekli da je razlog bojkota dešavanje na samoj trbini, onda ok. Ali ako se već u razloge ubacili i uprava, tj. rezultate kluba u zadnje dvije godine, onda se nije trebalo bojkotovati nikako. TREBALO SE PROTESTOVATI !!!! Nemaš ništa sa bojkotom. Po meni je to samo propast cijele tribine, onako kako se dešavalo sa BBB. Jesta da su oni odlazili u goste i eu utk. ali je sam njihov stadion izgledao najblaže rečeno jadno. A čisto sumnjam da bi iko izašao iz uprave sa bojkotom da smo nastavili, jer je njima tako bolje. Nema pritiska sa tribina... Po meni jedini rješenje je protest , a ako od toga ne bude nista, onda, na veliku zalost, izazvati nerede kao sto se desilo prije par godina. kazem nazalost. Ne vidim drugi način...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jul 2018, 21:08

fera je napisao/la:Bio je onaj vojislav dragović solidan sad menadžer lik.
Kad se sjetim, prije 5-6 godina, ne znam tačno, igrali mi na Tušnju, ja sjedio ispred dotičnog, do Hordi ali na dijelu gdje su pacijenti iz Tuzle, kamenje nam letilo iznad glave, jedva zivu glavu izvukli, cak i od nasih momaka mogli dobit al sreca neki su prepoznali Dragovića, on je prije čak i pisao na forumu fksinfa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 jul 2018, 21:28

Kad se sjetim te sreće kad je Vojo zamijenio Alaima. Ono, imaš ozbiljnog golmana na golu. Valjda dočekamo opet. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 16 jul 2018, 21:40

I sta ce sada kad im isporuce filipsova rasvjetna tijela i hoce da ih montiraju?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 jul 2018, 21:45

uNbx je napisao/la:Kad se sjetim te sreće kad je Vojo zamijenio Alaima. Ono, imaš ozbiljnog golmana na golu. Valjda dočekamo opet. :lol:
Si ziv buraz? :o
Btw mislim da je Ivesa (onaj Hrvat sto sa 40 kuka jos brani) iste ili slicne visine kao i ovaj sto ce kod nas. Neko pomenu Hamzica, nbi ga vratio po cijenu da Stanojevic brani, svi znamo zbog cega...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jul 2018, 21:47

uNbx je napisao/la:Kad se sjetim te sreće kad je Vojo zamijenio Alaima. Ono, imaš ozbiljnog golmana na golu. Valjda dočekamo opet. :lol:

lik dodje stane na gol 8 kola gola nismo primili, i pojavi se alaim i voju biciklo udari :urnebes:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2018, 22:02

Svaka ekipa koja bilo sta hoce da osvoji mora da ima golmana koji je najbolji u toj ligi ili medu 3 igraca citave lige. Mi bez delaca titulu nebi uzeli dzaba benko cimi nermin iz bl iti igraci. Moras imat vrhunskog golmana, siptar kod kona primi dva gola njegovom greskom odma ljudi angazovali GUSAVOG da ga malo dohaviza, kao sto rece neko nije trener golmana samo tu da baca lopte golmanu mora ga naucit par stvari mora primjetit sta taj golman radi pogresno pa da mu to ukaze pa da proba da ispravi pa da ga i kazni sa klupo, da ga psihicki pripremi i tako te stvari. Mi moramo dovest trenera golmana i golmana i to da taj dvojac bude najbolji u drzavi. Treba i trener za kondiciju dovest posto onaj ucitelj nema vremena za nas ocito.

Noer
Curto
Manchester city kupio 4 golmana za 6 mjeseci dok nije ubo nije se okanio, cinimi se da je murinjo govorio da je city samo za golmane potrosio 350 m £
Loris
The geya
Bufon
Jedino sto barca nema vrh vrhova golmana

Nasa liga gusavi (bio je rupa dzemo s ga je busio ko crnac kurvu) hasagic piric karacic delac

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 jul 2018, 22:13

Bilo je sreće i kad je Delač iz Čelzija smijenio Deju, pa na prvoj tekmi primi centaršut. :lol:
Kasnije pokazao klasu, jedan od najzaslužnijih za titulu. :salut:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 jul 2018, 22:17

Hebib uzeo sedmicu. tek sad vidio. nas cr. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, laznokrilo, mosarajvosa83 i 15 gostiju.