ja bi svima puco u koljena zbog nonšalantnosti s tim brojem, najpametnije bi ga bilo povuć...muhamedhulk je napisao/la:Hebib uzeo sedmicu. tek sad vidio. nas cr.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Prosjek vrijednosti igrača Sarajeva 278.000€, po tome smo broj jedan u BiH.
Sa igračkim kadrom od 28 igrača i vrijednošću istog od 7,780,000€ broj jedan smo u BiH.
Koliko je relevantan transfermarkt.de pitanje je sada, jer mi smo uvijek u nekom vrhu ili prvi, a trofeja nema.
Ili je do trenera (više njih) ili Švabe (čitaj transfermarkt) lažu!
Generalno liga je nazadovala, tako da mislim da će nam ove sezone biti lakše da izborimo Evropu.
Sa igračkim kadrom od 28 igrača i vrijednošću istog od 7,780,000€ broj jedan smo u BiH.
Koliko je relevantan transfermarkt.de pitanje je sada, jer mi smo uvijek u nekom vrhu ili prvi, a trofeja nema.
Generalno liga je nazadovala, tako da mislim da će nam ove sezone biti lakše da izborimo Evropu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Bas je relevantanKrajisnikBosnjak je napisao/la:Prosjek vrijednosti igrača Sarajeva 278.000€, po tome smo broj jedan u BiH.
-
Historicar
- Kontakt:
Dakle, moguče je da gledamo duele Federika Kijeze, jednog od najboljih desnih krila u Evropi, koji vrijedi nekih 70 miliona eura i Dušana Hodžića.
Vojo je svoj mandat ispoštovao.fera je napisao/la:Bio je onaj vojislav dragović solidan sad menadžer lik.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
To ćemo i gledat... Jedva čekam.Historicar je napisao/la:Dakle, moguče je da gledamo duele Federika Kijeze, jednog od najboljih desnih krila u Evropi, koji vrijedi nekih 70 miliona eura i Dušana Hodžića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:To ćemo i gledat... Jedva čekam.Historicar je napisao/la:Dakle, moguče je da gledamo duele Federika Kijeze, jednog od najboljih desnih krila u Evropi, koji vrijedi nekih 70 miliona eura i Dušana Hodžića.
Stavit ce ga Halco u dzep u sred firenice.Hebib ce im djecu pravit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovo je najljepša moguća vijest koju smo mogli dobiti uoči prve ovosezonske zvanične domaće utakmice. Koliko god nam je bitno da se plasiramo u naredno kolo Evropske lige, toliko nam je bitno da se najvjerniji navijači vraćaju na sjever. Svaki će vam igrač reći da je potpuno drugačiji osjećaj kada imamo navijače na domaćim, ali i kad oni nisu tu na gostujućim utakmicama. Nadam se da će povratak navijača na sjever biti poziv navijačima s ostalih tribina da u četvrtak u što većem broju dođu na utakmicu protiv armenskog Banantsa”, kazala je za Dnevni avaz Buljubašić
Sarajevo ljubavi moja.
-
Historicar
- Kontakt:
Eo trener kona najavio njihovo bombastično pojačanje koje će odjeknuti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lendrić, vjerovatno.Historicar je napisao/la:Eo trener kona najavio njihovo bombastično pojačanje koje će odjeknuti
Joj ako Husref ponovo stavi iste bekove, pa dobit ću čir na želucu,
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Osttribine
- Kontakt:
Za navijace sa ostalih tribina ne znam ni zasto su postovali ovaj bojkot Hz kad se od pocetka znalo da taj bojkot nema veze sa rezultatima kluba, cak je i prvobitna objava Hz bila u tom tonu zbog "unutrasnjih sukoba", pa su onda pozivali i ostale tribine da im se pridruze. Ja recimo nikad nisam za bojkot ukoliko se to tice sportskih rezultata i rada uprave (koji jesu istina razocaravajuci) jer bojkotom nista se postici ne moze, kao sto nije ni sada. Bojkot Hz da ne bi doslo do kakvih belaja medju njima ok, to svaka cast. Bilo kako bilo nadam se da cemo se svi mobilizirati u sto vecem broju u narednim utakmicama naseg kluba i pruziti podrsku.sonpenn je napisao/la:Ovo je najljepša moguća vijest koju smo mogli dobiti uoči prve ovosezonske zvanične domaće utakmice. Koliko god nam je bitno da se plasiramo u naredno kolo Evropske lige, toliko nam je bitno da se najvjerniji navijači vraćaju na sjever. Svaki će vam igrač reći da je potpuno drugačiji osjećaj kada imamo navijače na domaćim, ali i kad oni nisu tu na gostujućim utakmicama. Nadam se da će povratak navijača na sjever biti poziv navijačima s ostalih tribina da u četvrtak u što većem broju dođu na utakmicu protiv armenskog Banantsa”, kazala je za Dnevni avaz Buljubašić
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne znam sto se uopste cudite odluci sjevera, kad se dobro zna sta je jedini razlog bojkota bio, nikakvi rezultati niti smjenjivanje uprave nije u pitanju bilo, nego sta cemo s ostalim navijacima? Kako njihov bojkot da se prekine? Svi znamo da Sarajevo ima navijaca puno puno vise od onog sto se vidi na Kosevu, radije nek sta urade da te navijace vrate i napune Kosevo, bar pola ako nista 
1946~
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
joj dobrog novog dresa u pm

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:joj dobrog novog dresa u pm![]()
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate, imas li neku bolju sliku?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam šta im je bilo s onim dresovima što su trebali biti, one što je ss.ba najavio još u novembru.. Oni su bili brutalni, prvi bi ja otišao i kupio.
Ovi isti kao i prošle sezone, najobičniji koji se mogao uraditi..
P.S. Odakle ti ove fotke?
Ovi isti kao i prošle sezone, najobičniji koji se mogao uraditi..
P.S. Odakle ti ove fotke?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
nemam bolju momak na fksinfu postavio i u tim dresovima bi se trebalo protiv italiana igrat ako Bog da ove prodjemo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.