sta reci, koju poruku poslati, sto se tice hegemonije saurmane, ne sikiraj se, dokazat ce se
ja sam najvise strahovao da nam se ne ponovi onaj sindrom koji se vec dugo ponavlja u ovim prvim utakmicama knock out faze, kad igramo prvu u gostima, onda to sve nekako izgleda rezervisano, al tako je i bilo, bilo je svega al nikako ono konkretno da uvaljaju golivi, bilo je sjajnih akcija gdje je odbrana milana bila totalno izradjena, al sam zavrsnica losa, alexix posebno neodlucan nesto, ko da mu je neko zaprijetio da ne smije dati gol, pa i kad moze pucati dodaje ili melja nesto, mladi telo kad je usao pokazao se kao najkonkretniji
pokazalo se nazalost da sam i ja bio u pravu kad sam govorio da pep grijesi, trebalo je odma s tri brza igraca u napadu, ona nasa standardna formacija i igra, xavi i iniesta u sredi, a na krilima da budu pedro i alexix, pa cak bi bilo bolje da je i telo otpocetka poceo umjesto keite, keita je zahvalan uvijek i odradi svoj poso, al veceras se milan sa slabijom i sporijom odbranom jednostavno nudio, al alexis je bio usamljen u napadu jer je mesi vise igrao veznjaka nego napadaca
al ajd, to je bila neka procjena guardiole, nije to ni lose toliko da su se iskoristile brojne prilike, narocito kad je xaviju skinuo golman zicer, i kad je alexix trazio penal, a imao genijalnu akciju za njega da pogodi odmah, al nesto je neodlucan totalno bio ko da ga je strah pucati
nema veze, nije nista lose uglavnom, lijepa prilka da gledamo nase sad i pod nekim pritiskom kako ce se snaci, sad u revansu treba napasti jednostavno, nadam se da pep nece izvoditi neke egzibicije s igracima, nego da ce fino igrati s tri napadaca, ili barem s fabregasom, a vjerovatno ce tako i biti
sudija je bio dobar, pusta je nesto grublju igru al drzo se posteno tog kriterija na obje strane. penal je mogo svirati, kontakta je bilo, ali lopta je vec pobjegla alexisu i posteno je sto nije svirao penal, dobra procjena i odluka, ne zelimo da nam se svira nista sto nije 1 000 tacno, ovaj penal se mogao svirati, ali vise nije nego sto jeste, tu je alexis ukakio jednu prelijepu akciju zato sto nije zapucao gol odmah a ne nesto meljao u stranu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!