Čudo da nema u rezervama bolji igrač na beku desnom o je ovo najbolji iz rez.frankqqqqq je napisao/la:I ja se pitam zašto je on ispred Yennarisa. Sagna je povrijeđen pa ne igra pa njega stavlja na bek..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- frankqqqqq
- Kontakt:
A yebem mu golmana šta je falilo da Santi zabije golčinu 
Abou odlično igra ovih prvih 10 minuta. Evo upravo su Robinu pjevali

Fali nam taj zadnji vezni, yebeno nam fali i ako ga Arsene ne dovede nayebali smo.
Abou odlično igra ovih prvih 10 minuta. Evo upravo su Robinu pjevali
Fali nam taj zadnji vezni, yebeno nam fali i ako ga Arsene ne dovede nayebali smo.
Loši smo jako,Wojo nas vadi to je fino jenkinson nema pass nikakav a podolski se vidio nije
- frankqqqqq
- Kontakt:
Gervinho leti po terenu, Cazorla isto solidan, samo je sad mogao pustit da Lukas opali po onom passu od Gerva
Fina akcija Gervinha, Cazorla zamalo.....
Da se Sunderland otvori, lakse bi bilo. Ovako dok se brane je tesko.... sad za sad.
Da se Sunderland otvori, lakse bi bilo. Ovako dok se brane je tesko.... sad za sad.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa Cazorla ima yebeni sniper u nogama, samo da Theo zna glavom da udari 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Daleko smo bolji od Sunderlanda, oni što su par minuta inicijative imali to je prošlo.
Eh sad, Podolski me malo razočarao, te očekujem ulazak Oliviera u drugom poluvremenu, Cazorla je klasa, u svakoj opasnoj prilici on je učestvovao, vrlo sam zadovoljan njegovim učinkom.
Gervinho
Preporođen, odlično igra, probija po krilima, asistira, odlično, čak ni Walcott nije toliko loš.
Diaby, eh da ga povrede nisu yebale, on je strašan igrač, potvrdio to u poluvremenu. Arteta je isto klasa za sebe.
Sve u svemu, veznim redom zadovoljan, odbrana malo čvršća treba da bude. Jenko nije zreo za prvog tima, barem ne po meni..
Eh sad, Podolski me malo razočarao, te očekujem ulazak Oliviera u drugom poluvremenu, Cazorla je klasa, u svakoj opasnoj prilici on je učestvovao, vrlo sam zadovoljan njegovim učinkom.
Gervinho
Diaby, eh da ga povrede nisu yebale, on je strašan igrač, potvrdio to u poluvremenu. Arteta je isto klasa za sebe.
Sve u svemu, veznim redom zadovoljan, odbrana malo čvršća treba da bude. Jenko nije zreo za prvog tima, barem ne po meni..
- Marsal
- Kontakt:
Cazorla
oduševljava, Podolski se privikava, Jenkinson standardno ne zna, Theo brza!
Bolji smo i to mnogo, njihove 2 akcije su došle preko igrača koji ne znaju igrat odbranu, Gibbsa i Diabya.
Moramo ovo pobijedit, jednostavno moramo.
Bolji smo i to mnogo, njihove 2 akcije su došle preko igrača koji ne znaju igrat odbranu, Gibbsa i Diabya.
Moramo ovo pobijedit, jednostavno moramo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pitah se ja hocemo li izvuci bod hehehe, neubicajno spora tekma, jedno od losijih poluvremena Arsenala. Casorla inekako, Podolski se skoro nije ni vidio, po meni najbolji dosad Gervinho, po prodorima, solo potezima... Nadam se da ce se uskoro poslozit stvari, doci sve na svoje, jer ovo, hajd da kazem ne liči na pravu igru Arsenala uopšte. Očekujem da Wenger uvede Geroud-a, naravno ocekujem puno brži, bolji i jači Arsenal u drugom poluvremenu...
Bas se brane... i poneki izlet na polovinu Arsenala. Vjerovatno ne mogu drugacije, pritisak. 
Sredina je najjaci dio Arsenala. Napad i odbrana mogu bolje.
Gervinho bas leti.
Sredina je najjaci dio Arsenala. Napad i odbrana mogu bolje.
Gervinho bas leti.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 18 avg 2012, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
po meni veoma lose prvo poluvrijeme. Samo da se hoce ovaj Sunderland malo otvoriti i mislim da ce biti lakse.
Cazorla odlican
, Podolski neprimjetan 
Cazorla odlican
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jenkinson je grozan zaista, jao kakav limit. Diaby isto metilja, davi onu jadnu loptu, glumi nešto što ni izbliza nije, poušava neke poteze koji nije u stanju uraditi jer nema tehniku za to....Najgore je kad igrac nešto hoce, kad precjeni sam sebe - a ne zna to
i onda od sebe pravi cirkus.
Ostali manje više prolazni.
Ostali manje više prolazni.
teško je igrati protiv ekipa koje se brane sa 10igraca, to se je dokazalo u ovom poluvremenu, igrali smo onako oprezno za sad'. Trebamo nastaviti oprezno napadati da ne primimo bezveze, a u tu koncepciju bi se bolje uklopio Giroud. Zamjenio bih Walcott-a za girouda, Lukasa prebacio lijevo, desno gervinho, ST - Giroud. Upalio bi valjda jedan ubacaj Cazorle... kako bude odmicalo vrijeme ako ne postignemo, otvarat se sto vise...
- zanatlija57
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme je dosta dobro s obzirom da su dva nova igrača u timu, a Abu je tek oporavljen i od njega mnogo toga zavisi. Ako bude i 50% na nivou prije povrede, bice odlicno. Sjetite se tekme BiH-FRA na Kosevu. Ubio nas je na sredini. Jos nam fali malo uigranosti. Ipak smo pokazali da i ovako mozemo biti vatra. Gervinho ce, kako sam i tvrdio, u ovoj sezoni biti zvijer. Dok se jos uigraju Podli i Santi, bice to uz Wilshare cudo i svi ce govoriti kako Wenger to maestralno radi i tako to,bla,bla,bla. Nemoj te biti previse kriticni. Dajte malo nek disu.
Svakog dana u svkaom pogledu sve vise napredujemo.
Svakog dana u svkaom pogledu sve vise napredujemo.
Temperatura je preko 30, ne treba se preforsirati..... Znam da je i Sunderlandu ista temperatura ali oni se brane i lakse je.
Svakako ocekujem jos veci pritisak Arsenala u drugom.
Svakako ocekujem jos veci pritisak Arsenala u drugom.
- TheVerminator
- Kontakt:
Sunderland se brani sa 10 igrača, od toga trojica čuvaju Gervinha i trojica Podolskog. Valjda probijemo ovaj bunker, treba nam pobjeda, da igrači vide da se može i bez Robina.
EDIT: Evo sad zamalo, ali neće yebena lopta u gol. Santi opet opalio.
EDIT: Evo sad zamalo, ali neće yebena lopta u gol. Santi opet opalio.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Piers Morgan @piersmorgan
Worried that Gervinho & Cazorla are playing so well, Gazidis will want to sell them to our rivals. #IvanTheTerrible
Evo Giroud udje umjesto Podolskog. Ne vjerujem da ce biti gori.
P.S. Liverpool gubi 2:0 i imaju igraca manje. Znaci da uvijek mzoe gore.
P.S. Liverpool gubi 2:0 i imaju igraca manje. Znaci da uvijek mzoe gore.
Malo fali Gervinju...
wenger još drži Diabya, a covjek svaku akciju uspori ili pogrešno riješenje sa loptom
pa bolan vadi ga, vidiš da je propao ko kauč.
Žervinjo, ko pčelica Maja....puno zuji, a malo meda daje
Žervinjo, ko pčelica Maja....puno zuji, a malo meda daje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.