igrat ćemo prijateljske i protiv Betisa i Vilarealla...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
treba nam ba lijevi bek...ne bih volio Chiellinia gledati tu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Cincinnatus
- Kontakt:

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ziegler bi mogao na pripreme sa Juventusom, gdje bi se vidjelo sta on ima za ponuditi na poziciji lijevog beka.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
I ja sam da Ziegler pokaže šta može na pripremama, a može puno sigurno, sve pod uslovom da ga ne otkupi Fener.IlPrincipino je napisao/la:treba nam ba lijevi bek...ne bih volio Chiellinia gledati tu...![]()
A nisi fino pročitao, igramo samo sa Lillom 28.7 i to je generalka pred Peking.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Uprava prvaka Italije odlučila zalupiti vrata klubskoj legendi.warden je napisao/la:Del Piero poslao otvoreno pismo navijačima Juventusa
Legendarni talijanski nogometaš Alessandro Del Pierro poslao je otvoreno pismo navijačima Juventusa, nakon što je na manje od 24 sata udalje od napuštanja kluba u kojem je proveo 19 godina svoje karijere...
Uprava prvaka Italije odlučila je ne produljiti suradnju s klupskom legendom, iako je ovaj bio vjeran istom gotovo puna dva desetljeća. Del Piero je pismom želio zahvaliti navijačima "bianconera" koji su toliko godina bili uz njega i klub, pa i u trenucima kada su dotakli samo dno (Serie B).
"Ovdje završava moj put. Danas je posljednji dan mojeg ugovora s Juventusom (30.6.). Ovo nije neka novost, ali znajući da danas sve završava ima poseban utjecaj na mene. Nisam tužan, ne žalim za ničime. Imao sam dovoljno vremena da se osvrnem na svoju posljednju sezonu, ali i na sve prethodne, te da shvatim kako sam živio svoj san. Svi trenuci, sreća, tuga, slavlje, bijes... sve mi je to danas pred očima. Prije nego sam otišao na odmor, ispraznio sam svoj ormarić u svlačionici i prošetao posljednji put po travnjaku gdje ste me toliko mjeseci čekali u nadi da ćemo se slikati, da ćete dobiti autogram ili barem pozdrav. Čekali ste po kiši, suncu, snijegu i ledu... Sada sam ja taj koji vas pozdravlja i zahvaljuje na svemu, baš kao što ste to vi radili za mene. Igrači prolaze, ali Juventus ostaje. Ostajete vi, vi ste Juventus. Od sutra više nisam igrač Juventusa, ali uvijek ću biti jedan od vas. Sada počinje nova avantura za mene. Arrivederci! Hvala vam na svem! Alessandro.", stoji u pismu koje je objavio Corriere dello Sport. RESPECT MAJSTORE !
PS:Lucio je idiot ! sto se tjesite ?![]()
Drže pojedine flopove u timu a nisu u stanju produžiti ugovor Del Pieru i tako mu pružiti šansu da završi karijeru u dresu stare dame.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa zar nije bilo vec gotovo ovo u vezi Zieglera da cemo ga prodati??
Stvarno je vrijeme da pocnemo vise prodavati igrace koji nisu u planu iduce god...
Sta bi s Krasicem?? O njemu se nista vise pise, ili MelO??
i da kako pisu ovi mogo bi Lucio sutra podpisati , i ako Mlga daje vise izgleda da se odlucio za Juve
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... -la-firma/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno je vrijeme da pocnemo vise prodavati igrace koji nisu u planu iduce god...
Sta bi s Krasicem?? O njemu se nista vise pise, ili MelO??
i da kako pisu ovi mogo bi Lucio sutra podpisati , i ako Mlga daje vise izgleda da se odlucio za Juve
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... -la-firma/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Isla objasnio na twitteru vezano za san da igra u Realu
Juventus je realnost i najbolja momčad u Italiji, igrat ću svim srcem kako bi osvojio što više trofeja"
"Real Madrid ostaje samo san"
Juventus je realnost i najbolja momčad u Italiji, igrat ću svim srcem kako bi osvojio što više trofeja"
"Real Madrid ostaje samo san"
To je bilo prije par dana.
Činjenica je da mu nije trebalo da to uopšte izjavljuje, nije ni stavio potpis, a već mu san drugi klub, razumijem ja to, mnogi su odrasli sa tom željom.
On kada zaigra par mečeva za Juve, shvatit će da mu ne treba nikakav drugi klub jer ovdje može ostvariti sve svoje ambicije.
Činjenica je da mu nije trebalo da to uopšte izjavljuje, nije ni stavio potpis, a već mu san drugi klub, razumijem ja to, mnogi su odrasli sa tom željom.
On kada zaigra par mečeva za Juve, shvatit će da mu ne treba nikakav drugi klub jer ovdje može ostvariti sve svoje ambicije.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Oxygen je napisao/la:To je bilo prije par dana.
Potpis druze apsolutno mu to nije trebalo ali sto kazes sam ce on shvatiti sta je Juve cim odigra koju utakmicu
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovo je samo za @IlPrincipina.Nuova sfida di mercato tra Napoli e Juventus. In attesa di affrontarsi sul campo a Pechino per la Supercoppa Italiana, i due club sono pronti a darsi battaglia per il cartellino di Alvaro Pereira (26). Noto l'interesse degli azzurri per l'esterno mancino del Porto, l'edizione odierna del quotidiano Il Mattino rivela che anche i bianconeri sono sulle tracce dell'uruguagio, in forza al club lusitano dal 2009 e valutato circa 15 milioni di euro.
Uh, kad bi uspjeli dovesti Pereiru.
Zamislite drame, igrač kojeg smo doveli posljednjeg prvi potpiše. Mislim na Lucia.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Nikako da Chielini sanira povredu koja mu se vraca vec 2 put. Nije ovo dobro...
Zaista se vidi koliko mu bolje lezi pozicija stopera gdje sigurno daje mnogo vise, naravno, kada je u top formi. Od kako se vratio vidjelo se da nije 100% fit, ali je njegovo srce presudilo i zelja za igrom...
Nadati se da dolazi na pripreme zdrav...
Zaista se vidi koliko mu bolje lezi pozicija stopera gdje sigurno daje mnogo vise, naravno, kada je u top formi. Od kako se vratio vidjelo se da nije 100% fit, ali je njegovo srce presudilo i zelja za igrom...
Nadati se da dolazi na pripreme zdrav...
Zadnja izmjena: Viking, dana/u 01 jul 2012, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Nađite post koji sam napisao neki dan, predvidio sam da će se po 3x povrijediti, koji sam ja peh čovjek.
Nije ozdravio, a forsira ga se, normalno da će biti povrijeđen.
Sada je najbitnije da se naši odmore, preumorni su sigurno.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 01 jul 2012, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Eto izgubiše i ovi naši nakon dugo vremena. Dobro su igrali, nema im se šta zamjeriti, ipak sa ovim odličnim nastupima su stekli određeno iskustvo koje će nam mnogo značiti sljedeće sezone.
Nisam uopšte razočaran jer nisam ni očekivao pobjedu jer ipak smo igrali protiv bolje ekipe, hvala dečkim na odličnih mjesec dana.
Nisam uopšte razočaran jer nisam ni očekivao pobjedu jer ipak smo igrali protiv bolje ekipe, hvala dečkim na odličnih mjesec dana.
Željezničar ale!
Ne treba nama stoper igrace nama Bonucci stopera veliki je on majstor. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nema se sta zamjerit ali su nasi igraci krivi za oba gola 
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Chiellini uopšte nije trebao igrati od prve minute, jer nije dovoljno spreman, šansu je odmah trebao dobiti Balzaretti.
Sreća pa mi je većina jarana navijala za Italiju, to mi je olakšavajuća okolnost.
Sreća pa mi je većina jarana navijala za Italiju, to mi je olakšavajuća okolnost.
Željezničar ale!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Italija je odusevila tako da i kod mene su vecina zeljeli Italiju kao sampiona, jer je Spanija igrala neubjedljivo i dosadno sve do finala a to se ljudima ne svidja.Sta reci, sjajno prvenstvo za Juventine.Nisam ocekivao ovo,ja mislio u grupi ce ispastGaziHusrevbeg je napisao/la:Chiellini uopšte nije trebao igrati od prve minute, jer nije dovoljno spreman, šansu je odmah trebao dobiti Balzaretti.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- harebianconero
- Kontakt:
Ne treba.Marchisio je napisao/la:Ne treba nama stoper igrace nama Bonucci stopera veliki je on majstor.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ova večerašnja igra zadnje linije me podsjetila na Juventus prije Contea ... na loše postavljanje, na sporost u reakcijama, loše ofsajd zamke itd. itd.10DelPiero je napisao/la:Nema se sta zamjerit ali su nasi igraci krivi za oba gola
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pišate uz vjetar, nemojte to raditi, ponašate se kao ovi trollovi sa foruma. 
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.