Jedna od rijetkih utakmica Juventusa u zadnjih nekoliko sezona gdje ne pobijedimo ali sam zadovoljan igrom i pristupom.
Ali definitivno fali i kvaliteta, Gatti i Locatelli se guraju na silu a nikakvi su igrači
Idemo sad po treću pobjedu u nizu u Serie A, zaista je fascinantno koliko je kola kiksao gadni Tudor i opet smo na 4 boda razlike a dolazi nam lakši raspored koji se MORA iskoristiti kako za rezultate tako i za bolju igru, očekujem da iz tekme u tekmu igramo bolje i brže
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Zhergova ako moze ozdraviti bio bi najvece pojacanje u posljednjih par godina. Lik plese s loptom, mađioničar pravi, kao Di Maria iz najboljih dana.JuventinoBihac je napisao/la: ↑05 nov 2025, 11:16naravno umjesto conceincaa. Cak je i Del Piero sinoc izjavio da je Zhegrova preopasan i da je to ono sto treba Juventusu
Ali iskreno ja sam skeptican po pitanju njegovog zdravlja. Da je to tako jednostavno, onaj igrac bi kostao 150 a ne 15m.
Iz Genoe. Prvi put cujem. Mlad je, pomogao u rebuildingu i povratku u Seriju A, sad, koliko je dobar vrijeme ce pokazati.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 nov 2025, 14:29, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ko je ovaj
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.