Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jul 2012, 23:46

Juventus oslabljen neigranjem Vidala, Lichtsteinera i Vučinića zaista večeras nije mogao ništa protiv Barcelone podpomognute sa par igrača Reala i Chelsea. :D
Da se kopiram. :lol: :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 02 jul 2012, 00:18

Steta sto se Chiellini povrijedio, nadam se brzom i sto je jos vaznije potpunom oporavku.
Gledajuci EURO dolazim do zakljucka da su sigurno svim navijacima Juventusa porasli apetiti :mrgreen:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 02 jul 2012, 00:36

Večeras samo da je Vidal bio umjesto Montoliva, samo to, ni u snovima rezultat ne bi bio ovakav. :mrgreen:

Šteta samo što će nam ovi igrači doći mrtvi umorni na pripreme, Barzagli je jedva čekao kraj večeras, u prvih par kola treba zaigrati s rezervama da vidimo kakvi su. :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 02 jul 2012, 11:16

I ako sam protiv dovodjenja Lucia , ali bolje da i on igra nego bonucci.

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... bbonamenti
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 12:13

GaziHusrevbeg je napisao/la:
Juventus oslabljen neigranjem Vidala, Lichtsteinera i Vučinića zaista večeras nije mogao ništa protiv Barcelone podpomognute sa par igrača Reala i Chelsea. :D
Toliko o snaznoj odbrani Juventusa,Chiellini krivac za prvi gol,za drugi pretrca ih lik kao da ih uopste nije ni bilo , a Marchisio sta je on radio zasto nije markirao Xavija
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 jul 2012, 12:15

Meho, ne njesra.
Chiellini je već bio povrijeđen u onoj situaciji.
Montolivo je najbolji bio, hajd' zdravo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jul 2012, 12:16

meho-medo je napisao/la:
Toliko o snaznoj odbrani Juventusa,Chiellini krivac za prvi gol,za drugi pretrca ih lik kao da ih uopste nije ni bilo , a Marchisio sta je on radio zasto nije markirao Xavija
Chiellini je igrao pod povredom :roll: a za drugi je kriv Bonucci.

A koliko je jaka odbrana Juventusa dovoljno je samo pogledati proslogodisnju tabelu ;)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 12:21

10DelPiero je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: Toliko o snaznoj odbrani Juventusa,Chiellini krivac za prvi gol,za drugi pretrca ih lik kao da ih uopste nije ni bilo , a Marchisio sta je on radio zasto nije markirao Xavija
Chiellini je igrao pod povredom :roll: a za drugi je kriv Bonucci.

A koliko je jaka odbrana Juventusa dovoljno je samo pogledati proslogodisnju tabelu ;)
Za drugi su krivi i Bonuci i Barzagli kako samo lose postavljanje , veoma sporo su reagovali , Barzagli jedva lik da potrci haman da je umoran. A Chiellini je kriv za prvi gol zasto je uopste pocinjao utakmicu ako nije spreman trebao je reci , nisam spreman ne mogu Prandelli ubaci Balzaretia i to bi bilo to za 3 i 4 gol se ne moze nista ni prigovoriti jer jednostavno igrac manje umor je ucinio svoje ,ali sve u svemu trebamo biti ponosni na ove momke doci do finala izbaciti Njemacku to niko ni u snu nije ocekivao od ove Italije
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jul 2012, 12:22

meho-medo je napisao/la:
Juventusova obrana je snazna, nije dovoljno spremna bila za onakvu Spaniju, a samo razmisli ko jeste spreman? Pa dosad niko nije bio spreman sem nekog bunkera od 10 igraca a Italija je odlucila ovo prvenstvo da to ne radi.Sam Prandelli kaze da su bili umorni, tako je i Chellinieva reakcija bila umorna a kasnije se sam i povrijedio sto daje jasnu sliku njegove spreme nakon povrede i kolicine umora.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 02 jul 2012, 12:37

meho-medo je napisao/la:
Upravi si ti onaj prandelli nije normalan trebao je staviti , abatea , antoninia , acerbia , i boneru to je beton odbrana nista joj ne bi mogli , a nocerino zajedno cuva i iniestu i xavia....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 12:46

Marchisio je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: Toliko o snaznoj odbrani Juventusa,Chiellini krivac za prvi gol,za drugi pretrca ih lik kao da ih uopste nije ni bilo , a Marchisio sta je on radio zasto nije markirao Xavija
Upravi si ti onaj prandelli nije normalan trebao je staviti , abatea , antoninia , acerbia , i boneru to je beton odbrana nista joj ne bi mogli , a nocerino zajedno cuva i iniestu i xavia....
Sta ti hoces ja nisam rekao da je odbrana Milana jaca od odbrane Juventusa ,nego ne treba pretjerivati koliko ste nahvalili BArzaglia i Chiellinija ja sam mislio reko XAvi i Iniesta i Fabregas nece moci maknut ,ali vjerovatno je i umor uradio svoje jer primjetilo se da Barzagli jedva trci
(İbn Qajjim)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jul 2012, 12:51

Xavia i Iniestu ne moze zaustaviti robusan stoper ili stoperski par nego dobra sredina terena, 3-5-2 je bilo rjesenje al Prandelli nije htio mjenjat i sa umornim stoperima je krenuo da sprecava zeznuta kretanja Inieste i Xavia.Kako rekoh ta kretanja samo jaka sredina moze zaustavit.Kad dodje do stopera to je vec 50-50 gol sem ako se ne postavis kao Chelsea sa 6 jakih krkana gdje ni lopta ne moze da prodje a kamoli Xavi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jul 2012, 13:07

povrsno poimanje fudbala...odbrana italije nije uopce odigrala toliko lose( sem Abatea) koliko ih je iznevjerio vezni red i ostavio na streljani. A kad se vezni red ne brani kvalitetno i najbolja odbrana svijeta se busi ko svicarski sir, a to smo vidjeli sinoc. To je problem i kod nas reprezentacije, drvlje i kamenje na Papca, Pandzu, Spahica a vezni red nam defanizvno i trkacki najlosiji u Evropi( od ovih reprezentacija koje vaze za kao ozbiljnije). Pored takve srede svako bi se naprimao golova...

sinoc su zakazali Pirlo, Markizio i Montolivo i tu je uzrok poraza, kao i povreda Mote...Markiziju se zna desiti tokom sezone da prespava par tekmi, Pirlo me iznenadio negativno a umjesto Montoliva bih volio da je igrao taj Nocerino jer korisniji je protiv ekipa koje igraju ovako...

ne brine me nasa odbrana za narednu sezonu, izdrzat ce oni, brine me sta ako u LP Pirlo, Markizio, Vidal, Isla ili Asamoa odigraju ovako kao vcrs....a sto se tice ovog turnira dosao je kao odlicno iskustvo za neke igrace, i puno im je valjao da se potvrde kao igraci. Posebno tu mislim na Bonucija koji vjerujem da ce poslije ovog turnira prebolit sve one djecije bolesti, dobio je toliko samopouzdanja i sigurnosti da ce se sigurno profilisati u dobrog stopera.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 13:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:povrsno poimanje fudbala...odbrana italije nije uopce odigrala toliko lose( sem Abatea) koliko ih je iznevjerio vezni red i ostavio na streljani. A kad se vezni red ne brani kvalitetno i najbolja odbrana svijeta se busi ko svicarski sir, a to smo vidjeli sinoc. To je problem i kod nas reprezentacije, drvlje i kamenje na Papca, Pandzu, Spahica a vezni red nam defanizvno i trkacki najlosiji u Evropi( od ovih reprezentacija koje vaze za kao ozbiljnije). Pored takve srede svako bi se naprimao golova...

sinoc su zakazali Pirlo, Markizio i Montolivo i tu je uzrok poraza, kao i povreda Mote...Markiziju se zna desiti tokom sezone da prespava par tekmi, Pirlo me iznenadio negativno a umjesto Montoliva bih volio da je igrao taj Nocerino jer korisniji je protiv ekipa koje igraju ovako...

ne brine me nasa odbrana za narednu sezonu, izdrzat ce oni, brine me sta ako u LP Pirlo, Markizio, Vidal, Isla ili Asamoa odigraju ovako kao vcrs....a sto se tice ovog turnira dosao je kao odlicno iskustvo za neke igrace, i puno im je valjao da se potvrde kao igraci. Posebno tu mislim na Bonucija koji vjerujem da ce poslije ovog turnira prebolit sve one djecije bolesti, dobio je toliko samopouzdanja i sigurnosti da ce se sigurno profilisati u dobrog stopera.
ali opet jedan igrac trci izmedju Barzaglia i Bonucia i niko da ga stigne niko da se postavi da presjece tu loptu Xavija prema Albi , lose je tu bilo postavljanje los pokusaj offside zamke
(İbn Qajjim)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jul 2012, 13:15

To ti je ta streljana o kojoj ti Ultra govori, kad ostavis da stoperi zatvaraju lika koji utracava a bek je i brz, na pass jednog od najboljih veznih na svijetu Xavia.Sta tu robusni sporo startajuci stoperi mogu da urade nego da krenu u ofsajdzamku, a ofsajd zamku su uprskali do bola sto jest jest.Gol je njihov ali i od sredine terena.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 13:17

Juvelandia je napisao/la:To ti je ta streljana o kojoj ti Ultra govori, kad ostavis da stoperi zatvaraju lika koji utracava a bek je i brz, na pass jednog od najboljih veznih na svijetu Xavia.Sta tu robusni sporo startajuci stoperi mogu da urade nego da krenu u ofsajdzamku, a ofsajd zamku su uprskali do bola sto jest jest.Gol je njihov ali i od sredine terena.
E ova teorija je prihvatljiva :mrgreen:
(İbn Qajjim)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jul 2012, 13:22

pa naravno da kod one situacije ima i njihove odgovornosti, mada pokusavam shvatit njihov rezon u toj situaciji...idu na tebe 2 na 2 jedan od najboljih , ako ne i najbolji tehnicar i dodavac na svijetu(posebno za zadnji pas) i jedan bek koji je do ovog turnira bio relativno nepoznat( vjerujem da ni on sam nije ocekivao da ce onako odraditi, da niko osim onih koji ga odlicno ne poznaju nisu ocekivali da je jedan bek u stanju ono uraditi)...i logican slijed dogadjaja je da lovis beka u ofsajd sa vecim fokusom na ovog najboljeg igraca...da su kojim slucajem ganjali Albu, Cavi bi to vidio i otisao sam do kraja i onda bi svi rekli "vidi ganjaju anonimnog beka a bjeze od Cavija i ode im covjek do gola"....iz ugla stopera njihova logika je po meni razumljiva, sad sto je ovaj dao savrsen pas ,a Alba se pokazao bolji nego sto jest- ne mozes ti tu puno uradit, jer kazem da su krenuli za njim otisao bi Cavi do gola...

isto tako da su u naletu bili Tores i Cavi, vjerujem da bi se odbrana drugacije postavila, vjerovatno sa fokusom na Toresa, tu moras procjenit u takvim momentima koji igrac je manje opasan i njemu dat vise prostora...nazalost sinoc je ta procjena bila pogresna Alba je majstroski to odradio, al hajmo realno svakog od nas da su pitali ko je opasniji prije sinocne tekme Alba ili Cavi, niko ne bi rekao zatvaraj beka.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jul 2012, 13:44

Prandelli ringrazia il blocco Juve: "Abbiamo preso il meglio, complimenti a Conte e società"

Evo i sam Prandelli zahvalio Conteu :mrgreen:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 02 jul 2012, 14:09

Eto zavrsi i ovaj Euro igraci Juventusa odlicno odigrali turnir :D ja bih volio da je Italija ranije ispala pa da se igraci Juvea odmore za slijedecu sezonu ovako ce kasniti na pocetak priprema al Conte zna sta radi tako da nadam se da nece biti umorni i da ce spremni docekati pocetak sezone
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 02 jul 2012, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 jul 2012, 14:23

Da dodam na to, nadam se da će se Pirlo oprostiti od reprezentacije, dao je dovoljno, sada neka se posveti Juventusu u potpunosti.

Inače, postoji rizik da naši igrači u repki ne igraju protiv Napolia, ili barem dio njih.
Juče je onaj hibrid (Abete) rekao da nije ok što se finale super kupa i prijateljska utakmica Italije sa Engleskom igraju u uskom intervalu, pa će se čak datum super kupa možda mijenjati.

Budu li štimali datume kako njima odgovara, nadam se da će Agnelli zabraniti našim igračima da se odazovu za taj meč. :twisted:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []