FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2013, 23:05

haha sve se moze kad se hoce u ovoj drzavi pa i pisat o namjestenim utakmicama... a inace pola lige namjesteno svi sute....samo kad se poklope interesi uklanjanja nekog lika, Azmir im je trn u oku. Ne bi me cudilo da ovo bude prva tekma koju ce cak neko i istrazit i da mu na taj nacin dohakaju :D zalosno majke mi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 avg 2013, 23:47

ma ko ih hebe, neka oni gledaju neke druge klubove koji nisu ni vrijedni da se spomenu na ovoj temi .... AZMIRE UZ TEBE SMO
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2013, 23:52

Ko li je sad na redu za Premijer ligu, pa zele GIGANTE sklonit :mrgreen:
1947!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2013, 00:57

hoce neko da nas uhaka opet... :roll:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 avg 2013, 10:40

Vazda smo bili trn u oku svima,pa evo i sad.Preživjeli smo sve,preživjet ćemo i ovo.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 avg 2013, 12:00

Morate priznat da vam taj novi marketing manager radi dosta dobar posao, o Slobodi se pocelo pricat u citavoj Bosni :D :D :D

A i ovi novinari se raspisali ko da su otkrili toplu vodu jbt, pa bas to ima neki klub u premier ligi a kamoli u 1. fedeeralnoj da makar nije dogovorio utakmicu, a sad sto su ljudi u Slobodi ispali malo neiskusni po tom pitanju to je druga stvar, al hajdi valjda ce to do premier lige naucit u 1. federalnoj niko bog zna i nevodi racuna o tome mada ni u PL nije drugacije al eto "kao" malo je drugacije

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 12:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Je li vas iko kontakritao iz kluba?

Jeste samo Mirsad Tinjić, koji je rekao da je uz mene.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 12:19

strah me da ova sezona bude kao prošla .. 4-1 odmah na startu protiv Goražda, lijepa igra fakat bila, raja pomislila, to je to .. već u 2 kolu u Gračanici, vidjeli kako stvari stoje .. ljudi ubiše, sudija sakati :lol:

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2013, 12:21

sad vec znamo da to tako ide, samo sad ce i gore bit tj nece neg ce isto bit. Prosle god je uprava sabotirala vlastitu ekipu sad ce je dusmani sabotirat tako da bolje nas sigurno ne ceka. mene samo strah slabe posjete sutra, jer ako ne bude preko 1500 ljudi dzaba sve sto je Azmir radio. a osim nas standardnih slabo ko i da spominje tekmu i da zna da liga pocinje.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 12:27

mah, oni koji su nekad i dolazili na stadion gledati Slobodu, znaju oni dobro da je sutra tekma, nego su neki jednostavno digli ruke

pa sjetimo se Slavije prije nekoliko godina .. slaba posjeta kroz sezonu, dođe Slavija, tekma koju moramo dobiti, pun stadion, čak i po stepenicama ljudi sjedili, sve dupke puno

mi napunimo stadion kad je gusto, to smo vidjeli i one sezone kad smo ispali, jeste da je ulaz bio džaba, ali opet, ljudi su došli i napunili stadion

dakle, može se kad se hoće .. a sutra ćemo vidjeti da li se hoće :D ja nekako očekujem jedno 3000 :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 16 avg 2013, 13:05

Ne kontam vas ...kada se namjestalo protiv vas(iako sta sami krivi za ispadanje niko drugi)pljuvali ste sve reedom , i raja je to osudivala , sada kada se pise o necasnim radnjama slobode :?: :?: ... sretno sutra sa pocetkom prvenstva , nemate ekipu za zavrsnicu i za ulazak plus necete biti nigdje dobrodocekani sa ovakvim javnim priznanjima namjestanja utakmica ....

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 avg 2013, 14:14

Šef struke našeg tima Smajil Karić otkrio je udarnu postavu koja će istrčati na tušanjski travnjak protiv Troglava

Na golu će stajati Hadžić, zadnju liniju čine Efendić, Ljubas, Čejvanović i Nezić.

U veznom redu će igrati Omić, Brčkalić, Mehidić i Pršeš, dok će Karić u napad poslati dva igrača: Jasmina Mujkića i Galina.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 14:16

Pršeš :lol: Mehanović povrijeđen?

NON MOLLARE MAI

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 avg 2013, 14:20

Mislim da mehanović nema pravo nastupa u prvoj tekmi zbog kartona iz prošle sezone ;)
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 avg 2013, 14:25

ALBOX je napisao/la:Ne kontam vas ...kada se namjestalo protiv vas(iako sta sami krivi za ispadanje niko drugi)pljuvali ste sve reedom , i raja je to osudivala , sada kada se pise o necasnim radnjama slobode :?: :?: ... sretno sutra sa pocetkom prvenstva , nemate ekipu za zavrsnicu i za ulazak plus necete biti nigdje dobrodocekani sa ovakvim javnim priznanjima namjestanja utakmica ....
Nikakve nečasne radnje Slobode nisu u pitanju već je ovo jedan od zadnjih pokušaja đavoljeg kola koje je na izdisaju, a kojeg od Hukine smrti određeni tuzlanski klošari vode sa jedinim ciljem da kroz Slobodu vide izvor svoje egzistencije. E klinac ko što moj mali rođak kaže

Ljudi moji ako nas je dobio Rudar kojem nije trebalo ni za šta, kako nas nije mogla dobiti Budučnost kojoj je gorilo. Mi smo bili jedna ispod prosječna ekipa ovo proljeće gdje su čudom klinci odigrali bar 200% iznad svojih mogučnosti!

I ptice na grani znaju da ova tekma nije mogla biti "prodata". Nije da posebno stajem u zaštitu Azmira u ovom slučaju, ali klošari koji govore da je Azmir uzeo pare su nemilosrdno bezobrazni. To bi ljudi isto bilo kao neki arapski vlasnik nekog engleskog kluba u koji je uložio lupam 100 miliona, a inače težak nekoliko milijardi, pusti neku tekmu za 1 milion...WTF! :roll:

U konačnici, bit svega je da određenim strujama ne odgovara što je Budučnost ostala u ligi jer je glavna baza SDA u kantonu. OK! Ali kakve to ima hebene veze sa Slobodom. Pa do kada više da političke igre i kola preko Slobode da se lome.
Čitam ovog Ramiza Ramadanovića na vidiportalu, lopinu staru i prosto ne mogu da vjerujem da je u uopće u skupštini. Kao sada bi on sazivao skupštinu, a zimus kada je gorilo smiševi niko da prstom pomjeri (čast izuzetcima)

Vidimo se sutra
tuzlanska Sloboda

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 16 avg 2013, 14:47

Ko je gledo treninge, nek napise koju o Ljubasu. Salihovic je povrijeđen, Carlos je igro u Klokotnici stopera, i Keno to su 4 stopera za sezonu, valjda. Nezić i Efendić pokrivaju lijevog beka, Neza i Mehanovic desnog, stim sto tu još može i Sale, ako zatreba moze i Mehidic u odbranu. Moze se reci da nije losa odbrana.

Music i Prses, bi trebali biti kreatori, nisu losi al mi ne ulijevaju povjerenje, valjda me demantuju svojim igrama. Omic, Mehidic, Brčkalić, Jaganjac, Omerovic, i novi Hasanovic su ostatak veze. Nek koju napise onaj ko zna sta o Hasanovicu.

Selamovic, Mujkic, Galin, Smajlovic napad. Valjda ovo bude dovoljno, nije lose al Galin mora proradit. Smajlovic mi je ovdje naj losi

Golmani: Hadžić, Ribic, Hodžić bit ce dovoljno valjda.
plus tu su jos Kasumovic, Fejzic i ostali koji ce se borit da dobiju priliku al vjerovatno slabo ce dobijat.

Sretno momci, igrajte srcem to je najvaznije, a valjda to bude dovoljno da budemo pri vrhu na polusezoni i konkurentni za PL.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2013, 15:02

odbrana je ok , vise nego dobra za ovu ligu: Cejvanovic, Salihovic, Efendic, Mehanovic, Nezic, Ljubas...napad je takodjer solidan : Mujkic, Galin, Selamovic....golmani korektni.

vezni red je najslabiji dio tima: Prses igra jer je zasticeno godiste, a on je meni nula. Fali nam jedan kreativniji igrac tu..

Hadzic; Cejvanovic, Salihovic, Mehanovic, Nezic; Efendic, Brckalic, Omic, Prses(M.Music); Mujkic, Galin(Selamovic). to je po mene najjaci tim kad su svi tu. ovi u zagradama zavisno od godista jer u-21 su Salihovic, Selamovic, Prses, Omerovic, Mehidic a 2 moraju pocet tekmu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 avg 2013, 15:03

TRUST je napisao/la:Music i Prses, bi trebali biti kreatori, nisu losi al mi ne ulijevaju povjerenje, valjda me demantuju svojim igrama. Omic, Mehidic, Brčkalić, Jaganjac, Omerovic, i novi Hasanovic su ostatak veze. Nek koju napise onaj ko zna sta o Hasanovicu.

Selamovic, Mujkic, Galin, Smajlovic napad. Valjda ovo bude dovoljno, nije lose al Galin mora proradit. Smajlovic mi je ovdje naj losi

Golmani: Hadžić, Ribic, Hodžić bit ce dovoljno valjda.
plus tu su jos Kasumovic, Fejzic i ostali koji ce se borit da dobiju priliku al vjerovatno slabo ce dobijat.

Sretno momci, igrajte srcem to je najvaznije, a valjda to bude dovoljno da budemo pri vrhu na polusezoni i konkurentni za PL.
Hasanovića gčedao 2.poluvrijeme u Srebreniku, zna momak s loptom nema govora, iako ništa posebno fizički dobro s egradi, a posebno mi s esvidio način na koji izbacuje protivničke igrače kada prima loptu, a neko mu je na leđima

Ljubas mi se učinio manji na slikama, ali u stvari je vrlo korpulentan. Vrlo dobar je u blokiranju, dobar u skoku, ali mi s enije svidjelo način na koji je lako dopuštao napadačima da se izvlače na krilo i lako primaju loptu.

Mehanović je deško mašina, frajer je pretrčao u drugom poluvremenu bar 5-6 kilometara...samo šparta, tam-vam, ko teniska loptica 8-) Gledajući prošlu sezonu jedan od najbržig igrača lige, a sigurno najbrži što se tiče Slobode zadnjih nekoliko godina

Mujkića znam već dugo vremena, ali onaj start koji on ima...vauuu. Iako izgleda možda i smotano na trenutke, ali on kad je pruži u for izgleda fakat dobro.
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 avg 2013, 16:26

Najjači su mi ovi sa strane koji palamude kako od nas nema ništa i da nigdje nećemo biti dobrodošli :lol:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 avg 2013, 16:42

****, kako se ne dogovoriše ko će namjestit i kako.Trebali su to pismenim putem i ovjerit pečatom a ne ovako na riječ pa ih naguzi Budućnost. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.