FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la babilonTM » 07 jul 2011, 23:34

ŠIRITE DALJE!

slika
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 07 jul 2011, 23:41

Adi Adilović Po meni dosta dobar golman..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 23:46

Silkoni je napisao/la:Adi Adilović Po meni dosta dobar golman..
Pa, solidan.
Vidjećemo kako će se pokazati.
Od golmana koji su bili u opticaju jedino za Deju bi mogli reći a priori da bi bio pojačanje. Međutim, Dejo je bio preskup.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 07 jul 2011, 23:48

VanBasten je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Adi Adilović Po meni dosta dobar golman..
Pa, solidan.
Vidjećemo kako će se pokazati.
Od golmana koji su bili u opticaju jedino za Deju bi mogli reći a priori da bi bio pojačanje. Međutim, Dejo je bio preskup.
Ko nam je sve branio Adi dobar ja zadovoljan..Ali nikad masi ugoditi....Kkakvo nam je stanje bilo u kluba ja sam i sa ovim uradzenim hepyyyyyyy :D :D :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 23:50

Također.
Konačno se pokrivamo koliko nam je dug jorgan.
Samo strpljenja malo, doće sve na svoje ako se ovim ljudima da prostora i vremena da završe započeto.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 jul 2011, 23:51

Putujte sa prvim timom u Švedsku Aranžman 449 EUR

Putujte sa prvim timom FK Sarajevo na gostovanje u Švedsku na utakmicu predkola Lige UEFA protiv SK Örebro za 449 EUR!

Aranžman* uključuje:
- Avionsku kartu - direktan charter let sa kompanijom BH AIRLINES na relaciji Sarajevo-Örebro-Sarajevo
- Hotelski smještaj 13. i 14. jula (noćenje sa doručkom)
- Transfer autobusom na relaciji aerodrom-hotel–aerodrom

Svi navijači koji budu putovali sa prvim timom FK Sarajevo u Švedsku na poklon će dobiti godišnju kartu za tribinu po izboru (Sjever, Istok ili Zapad) - Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 033/664-262 i 442-333, ili direktno u prostorijama FK Sarajevo u ul. Maršala Tita 38b. Broj mjesta je ograničen!

*u cijenu nisu uključene aerodromske takse, kao ni cijena ulaznice za utakmicu (FK Sarajevo će rezervisati 30 ulaznica za navijače koji budu putovali sa prvim timom)

http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=188" onclick="window.open(this.href);return false;

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 08 jul 2011, 00:19

Plišek: Razočaran sam
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 jul 2011, 01:18

BegAx je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
nidi je napisao/la: nemože na hrenovkama dobiti na kilaži neka bar zalije jogurtom
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahaha, oplakah :D
Ja ovce, ovo je pravo smijesno :D
Izvinjavam se na klizecem..... nisam mogao ignorisati ovo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 08 jul 2011, 01:20

A i dosadni ste sa tim prepucavanjem , pa gori ste od onih na Facebook-u Cura / Decko ko je kakav i te gluposti .

Nisam iznenadzen jako malo se ekipa ugiravala ali opet Split je dobra ekipa i ovo je prijateljski susret . Nadam se boljoj igri protiv Svedzana .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 08 jul 2011, 01:51

bio sam na utakmici, u prvom dijelu Split ušao sa najačom postavom , Sarajevo nije zapucalo na gol , mali Rebić probija lijevi bok kako je tia, u drugom dijelu Sarajevo je krenilo bolje privh 10 minuta a onda su došle izmjene 5 igrača sa klupe i Sarajevo je tad bilo bolje napravili ste 3-4 dobre šanse ali nije bilo preciznosti.... uglavnom solidna utakmica , sretno dalje

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jul 2011, 01:54

RNK Split1912 je napisao/la:bio sam na utakmici, u prvom dijelu Split ušao sa najačom postavom , Sarajevo nije zapucalo na gol , mali Rebić probija lijevi bok kako je tia, u drugom dijelu Sarajevo je krenilo bolje privh 10 minuta a onda su došle izmjene 5 igrača sa klupe i Sarajevo je tad bilo bolje napravili ste 3-4 dobre šanse ali nije bilo preciznosti.... uglavnom solidna utakmica , sretno dalje
Pricao sam sa nekim hrvatima koji prate ligu..kaze da ste medju jacim dole...niste dzaba 3 bili.. ;)
i nama fali jos bar 2 igraca u prvoj postavi i 2 pojacanja kojima se nadamo..sretno i vama

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 08 jul 2011, 02:03

samosarajvo je napisao/la:
RNK Split1912 je napisao/la:bio sam na utakmici, u prvom dijelu Split ušao sa najačom postavom , Sarajevo nije zapucalo na gol , mali Rebić probija lijevi bok kako je tia, u drugom dijelu Sarajevo je krenilo bolje privh 10 minuta a onda su došle izmjene 5 igrača sa klupe i Sarajevo je tad bilo bolje napravili ste 3-4 dobre šanse ali nije bilo preciznosti.... uglavnom solidna utakmica , sretno dalje
Pricao sam sa nekim hrvatima koji prate ligu..kaze da ste medju jacim dole...niste dzaba 3 bili.. ;)
i nama fali jos bar 2 igraca u prvoj postavi i 2 pojacanja kojima se nadamo..sretno i vama
je jesmo Split je sigurno najača ekipa izad Dinama i Hajduka , klub ima veliku tradiciju ali smo čekali 20 godina države da nam klub dođe u 1 ligu (radi raznih nepravdi i komplikacija) gdje mu je bilo mjestu odma nakon raspada juge ... uglavnom sad nam ide liga uefa sa domžalama ovo je bila generalka

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 jul 2011, 02:09

RNK Split1912 je napisao/la:
je jesmo Split je sigurno najača ekipa izad Dinama i Hajduka , klub ima veliku tradiciju ali smo čekali 20 godina države da nam klub dođe u 1 ligu (radi raznih nepravdi i komplikacija) gdje mu je bilo mjestu odma nakon raspada juge ... uglavnom sad nam ide liga uefa sa domžalama ovo je bila generalka
koliko navijaca po tekmi imate ?? ? Predpostavljam da vecina za hajduk navija :)
p.s. jeli bilo danas nasih navijaca dole ?? trebalo je organizovano ,3 busa puna bila ali prevoznik za*ebo situaciju :S

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 08 jul 2011, 02:19

koliko navijaca po tekmi imate ?? ? Predpostavljam da vecina za hajduk navija :)
p.s. jeli bilo danas nasih navijaca dole ?? trebalo je organizovano ,3 busa puna bila ali prevoznik za*ebo situaciju :S

tesko ti je ista u Splitu napravit pored Hajduka ali mi smo napravili udrugu , hrpu rekvizita itd... po domaćoj utakmici Crvenih Đavola ima 50etak , na gostovanja ide 10-20 navijaca ali idu na svako gostovanje ... bitno je bilo pokrenit nesto i ide nam sve bolje ...uglavnom klub je odlično organiziran stadion je odličan ali bi ga dodatno sredili da gradonačelnik i grad ne daju dozvole da počnemo radove o svom trosku , juniori su nam uzeli hrvatki kup i bili 2 u ligi od kad postoji Split ima jednu od najboljih škola u Hrvatkoj

ps
šteta šta niste došli atmosfera bi bila bolja

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 08 jul 2011, 02:28

RNK Split1912 je napisao/la: tesko ti je ista u Splitu napravit pored Hajduka ali mi smo napravili udrugu , hrpu rekvizita itd... po domaćoj utakmici Crvenih Đavola ima 50etak , na gostovanja ide 10-20 navijaca ali idu na svako gostovanje ... bitno je bilo pokrenit nesto i ide nam sve bolje ...uglavnom klub je odlično organiziran stadion je odličan ali bi ga dodatno sredili da gradonačelnik i grad ne daju dozvole da počnemo radove o svom trosku , juniori su nam uzeli hrvatki kup i bili 2 u ligi od kad postoji Split ima jednu od najboljih škola u Hrvatkoj

ps
Auuu pitari, vi ste i dobro prosli s kim ste igrali :D

PS:kako igraju oni nasi "Zeljovci" u Splitu?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 08 jul 2011, 02:35

malta071 je napisao/la:
RNK Split1912 je napisao/la: tesko ti je ista u Splitu napravit pored Hajduka ali mi smo napravili udrugu , hrpu rekvizita itd... po domaćoj utakmici Crvenih Đavola ima 50etak , na gostovanja ide 10-20 navijaca ali idu na svako gostovanje ... bitno je bilo pokrenit nesto i ide nam sve bolje ...uglavnom klub je odlično organiziran stadion je odličan ali bi ga dodatno sredili da gradonačelnik i grad ne daju dozvole da počnemo radove o svom trosku , juniori su nam uzeli hrvatki kup i bili 2 u ligi od kad postoji Split ima jednu od najboljih škola u Hrvatkoj

ps
Auuu pitari, vi ste i dobro prosli s kim ste igrali :D

PS:kako igraju oni nasi "Zeljovci" u Splitu?

Bučan kad je došao igrao je najbolje , probijao desni bok mislio sam da će letit ponude za njega, 6 prvih kola je letio po terenu onda je počeo padati i ošišao se kao samason izgubio snagu )) neigdje ga nije bilo do kraja prvenstva šteta a tako nam se svidio kad je došao, Šimić je dobar bez njega Split izgleda mlako, pravi radnik i fighter

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2011, 05:45

@RNK Split1912

Hvala na izvještaju s lica mjesta. Puno sreće protiv Janeza. Mislim da en bi trebali imati problema.
Drago mi je da ej Čop odigrao dobro, mislim da je taj momak nepravedno bio zapostavljen u Hajduku. Nadam se da će ga oplakivat kao i mnoge prije njega.

Mi dosta kasnimo s pripremama zbog raznih turbulencija kroz koje je klub prolazio u posljednjih 2 mjeseca. Trenera smo praktički dobili prije jedva 2 sedmice, šta da ti pričam. Vi ste nam bili prva prava provjera.

Još jednom, puno sreće. Simpatičan ste kolektiv, pravo osvježenje u HNL-u. Zaradili ste na prvu mnogo simpatija fudbalskih zaljubljenika, uključujući i mene.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 08:11

Šta očekivati poslije 20 treninga od kojih je 15 bez Pliseka... I naravno , 2 probne tekme!!
Nema vremena ni za šta , gospodo, fatajte se Medjugorja i pokušajte se uigrati koliko se može!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 jul 2011, 08:35

Sta se ba prepucavata ko djeca od dvije godine,ljudi zijanili pa sta ovo su pripremne utakmice ko da je kraj svijeta.Mnogo bi nam bolje bilo i jednima i drugima da raspravljamo o normalnim temama i problemima koje objektivno svi klubovi u BiH imaju,valjalo bi podrzati Ivicu Osima da nam i jednim i drugima kao i svim ostalim timovima sredi ona porezna dugovanja jer je ova nova vlada izgleda nagodna da klubovima izadje u susret.Balavurdijo sa obadvije strane sklonite se ba sa foruma i tema Sarajevo I Zeljo ako ce te non stop provocirati.Komsije sve najbolje protiv Orebra i ako BOG da da zajedno odemo u trece pretkolo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 09:11

Ko god je ocekivao da nesto uradimo u probnoj protiv splite...bio je u krivu !!
Jos sam i zadovoljan obzirom da smo u 2 poluvremenu prilicno dobro igrali . Sad , imaju jos sigurno 10-tak treninga (brate zao mi sto bar jos jednu probnu ne igraju fkt)..pokusati uklopiti sve kockice u prvih 11 , psihicki ih napaliti (mislim da je Plisek u tome drugi Ciro)...otici u svedsku i odigrati JAKU ,POZRTVOVANU (sa pametnom igrom) i zabiti barem jedan.Vidjelo se sinoc u tekmi olimpija-listica sta znaci kad te prvi 20 min pritiscu vec pred tvojim golom. Izbjeci to igrom kratkih pasova (jbg do sada smo to extra radili..ne znam kako je sad itj volili li Plisek takvu igru)...naravno ne petljati pred golom sveda (procitaj ovo Damire) i koristiti svaku priliku za sut prema golu . Igra u odbrani bi MORALA biti sa vise igraca (mogu li se stalno vracati i pomagati odbrani sto zahtijeva prilicnu kondiciju.(.ne znam) ali moze biti izuzetno korisno. Na kraju , cuvajte se CRVENIH please , nije to nasa alan ford liga , u euro tekmama nema price sa sudijama. Ionako smo tanki na desnom beku..Comor pripazi molim te na startove...odes li ti na klupu , koga uvesti na tvoju poziciju....
SRETNO MOMCI , HRABRO OD 1 MIN

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, mosarajvosa83, riki46, ristagrad, sekac, Semrush [Bot] i 48 gostiju.