bavarian_bk je napisao/la:KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- the scouser
- Kontakt:
KDN iskreno mi je zao zbog tvog gubitka,znam da cujes puno utjeha ali drzi se,sve ce proci,samo sabur.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- King Kenny
- Kontakt:
Glupo je bilo sta napisati jer se to ne moze rijecima izrazit,ali sve sto je od Boga je,bilo lose ili dobro...moras ostat pribran jer potreban si svojoj supruzi a djece ce aBd da bude,gubitak jeste ali sta ces... 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Nisam bio u slicnoj situaciji i nedaj boze nikome ali ako ti ista znaci izdrzi zbog drugih oko tebe, to kada kazem vjeruj da znam na sta mislim a znas i ti sam. Nemam pravih rijeci osim one koju su svi pomenuli a to je da mi je zao neizmjerno. IZDRZI!!!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sta je ovo bilo....ovi malo nestasniji banovani i odma tajac na forumu.....
...Laku noc narode, idem ja malo knjigu uzet....sutra ce me pitat geografiju....

...Laku noc narode, idem ja malo knjigu uzet....sutra ce me pitat geografiju....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
tako je zena od mog druga mjesec dana pred porod zaboli je stomak, bolnica ovo ono i prisilni porod i mrtvo dijete
Bash ono shok zesci, trebalo joj je dugo vremena da se oporavi psihicki, al ev hvala Bogu uskoro treba opet da rodi
ne daj se, potrazi pomoc zeni od psihologa, razgovarajte...doci ce sve na svoje opet
ne daj se, potrazi pomoc zeni od psihologa, razgovarajte...doci ce sve na svoje opet
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lahka i duga noc prijatelji.
bavarian_bk je napisao/la:KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Giallorossi
- Kontakt:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Puma je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Unforgotten
- Kontakt:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
-
Kvota_1.10
- Kontakt:
@KDN, ne daj se, Bosna je uz tebe !!!
Jarane samo sabur... I mi smo izgubili prvo dijete jer je zena imala spontatni...no iz toga smo izisli jaci nego prije i nedugo nakon toga dobili prekrasno dijete....
Ostaj psihicki jak...Ako ti je lakse prvo se malo oduzmi pa se poslije saberi !!!
No bit ce sve OK insallah....
Jarane samo sabur... I mi smo izgubili prvo dijete jer je zena imala spontatni...no iz toga smo izisli jaci nego prije i nedugo nakon toga dobili prekrasno dijete....
Ostaj psihicki jak...Ako ti je lakse prvo se malo oduzmi pa se poslije saberi !!!
No bit ce sve OK insallah....
ej jesam baksuz. jucer mobitel mi ispadne u wc solju, razjebem rusak, padnem na turniru ruku zajebem.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
da nisu slucajno jajaSlicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
[youtube][/youtube]Slicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]Slicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- legenda reala
- Kontakt:
ČimburSlicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
budžav lebac ?legenda reala je napisao/la:ČimburSlicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.