Zar ne postoji neki dogovor , da se od komsije ne uzimaju igraci(obostrani dogovor)?miky_hz je napisao/la:Hasanovic potpisao ,ugovor na 5 godina (3+2).
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sve stoji haveru , ali nije bas mali (nizak jeste),ali 27 god.?AlfredNobel je napisao/la:Zato kažem da se ne treba i ne smije suditi dok ne izađe na teren. To što je slabo igrao u nekim drugim klubovima, to nema veze, ulazi tu dosta faktora. Stil igre, trener, okruženje, pritisak, povrede i mnoge druge stvari. Mali ima kvalitet i potencijal, može to još puno bolje, ali za sada je veoma dobar.Samozdravlje je napisao/la:Pored Akademaca , mene su najprijatnije iznenadili Rahmanovic i Sisic. Jeko Sisic ? Za Domzale odigrao cca 500 min. u dvije godine . Za Mladost 7 tekmi za 1,5 god. , kao dao 6 golova. Ne moze se suditi po jednoj utakmici , ali za ono vidjeno sinoc svaka cast.Necemo zaliti za Kuzmanovicem(jedino obestec. $)i Nemanjom.Mekano prima loptu , a brz ko munja i pogleda, digne glavua ne napamet centrira.E sad jedna tekma ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Okupat ga dobro da šta ne prenese akademcima i mogao bi biti odlično pojačanje.miky_hz je napisao/la:Hasanovic potpisao ,ugovor na 5 godina (3+2).
Selam za pljuvača @High!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najbolje da mu sudimo na kraju sezone, i Halilovic je prosle god odigro prvih par tekmi dobro a pnda poslije odron bio ko i cijela ekipaSamozdravlje je napisao/la:Sve stoji haveru , ali nije bas mali (nizak jeste),ali 27 god.?AlfredNobel je napisao/la:Zato kažem da se ne treba i ne smije suditi dok ne izađe na teren. To što je slabo igrao u nekim drugim klubovima, to nema veze, ulazi tu dosta faktora. Stil igre, trener, okruženje, pritisak, povrede i mnoge druge stvari. Mali ima kvalitet i potencijal, može to još puno bolje, ali za sada je veoma dobar.Samozdravlje je napisao/la:Pored Akademaca , mene su najprijatnije iznenadili Rahmanovic i Sisic. Jeko Sisic ? Za Domzale odigrao cca 500 min. u dvije godine . Za Mladost 7 tekmi za 1,5 god. , kao dao 6 golova. Ne moze se suditi po jednoj utakmici , ali za ono vidjeno sinoc svaka cast.Necemo zaliti za Kuzmanovicem(jedino obestec. $)i Nemanjom.Mekano prima loptu , a brz ko munja i pogleda, digne glavua ne napamet centrira.E sad jedna tekma ?
To sto oni bljesnu par utakmica meni licno nista ne znaci, vidjet cemo na kraju sezone sta su nam donijeli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala drug, pozdrav za Zenicu i sve najbolje.zicer je napisao/la:Ja vam zavidim na mogucnosti da idete u Italiju na gostovanje.. Sretno!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jok, otkud ti to?Samozdravlje je napisao/la:Zar ne postoji neki dogovor , da se od komsije ne uzimaju igraci(obostrani dogovor)?miky_hz je napisao/la:Hasanovic potpisao ,ugovor na 5 godina (3+2).
Ne uzimaš ih ako ne uživašMortemHz je napisao/la:Jok, otkud ti to?Samozdravlje je napisao/la:Zar ne postoji neki dogovor , da se od komsije ne uzimaju igraci(obostrani dogovor)?miky_hz je napisao/la:Hasanovic potpisao ,ugovor na 5 godina (3+2).
Mora se malo i komsija pogurat,mi cemo za ovog malca morati dati pare neke,al eto hadzija se Hadzija pa se moze trosit da bi se juniori za LP pojacali 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šišić je za sada dobar, može služiti, ali da je pojačanje s kojim se trebamo zadovoljiti - nije, da li može biti pojačanje, može naravno, ali obzirom na prijašnju karijeru, ne možemo od njeg to očekivati.Samozdravlje je napisao/la:Sve stoji haveru , ali nije bas mali (nizak jeste),ali 27 god.?AlfredNobel je napisao/la:Zato kažem da se ne treba i ne smije suditi dok ne izađe na teren. To što je slabo igrao u nekim drugim klubovima, to nema veze, ulazi tu dosta faktora. Stil igre, trener, okruženje, pritisak, povrede i mnoge druge stvari. Mali ima kvalitet i potencijal, može to još puno bolje, ali za sada je veoma dobar.Samozdravlje je napisao/la:Pored Akademaca , mene su najprijatnije iznenadili Rahmanovic i Sisic. Jeko Sisic ? Za Domzale odigrao cca 500 min. u dvije godine . Za Mladost 7 tekmi za 1,5 god. , kao dao 6 golova. Ne moze se suditi po jednoj utakmici , ali za ono vidjeno sinoc svaka cast.Necemo zaliti za Kuzmanovicem(jedino obestec. $)i Nemanjom.Mekano prima loptu , a brz ko munja i pogleda, digne glavua ne napamet centrira.E sad jedna tekma ?
Šta je POJAČANJE? Novi igrač koji dođe i odmah izbori prvih 11, svojim igrama podigne nivo igre i doprinese boljim rezultatima.
PRIMJER
Halilović je odmah popljuvan od velike većine pa i od mene samog (možda čak i najviše), jer vidiš gdje je i šta je igrao, imao je finih utakmica i golova ali da je dokazao da je POJAČANJE - nije! Nije uopšte doprinio boljoj igri ekipe niti je doprinio boljim rezultatima iste. Sa razlogom smo negodovali prije nego li je i zaigrao. Milion je takvih primjera.
Zamjena prosječnog igrača kojeg imaš u kadru sa drugim prosječnim igračem se ne može smatrati POJAČANJEM.
Adukor je pojačanje, Velkoski je pojačanje, Stanojević......takvi nam igrači trebaju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Rekao sam "mali" zbog konstitucije koju ima, ne na godine.Samozdravlje je napisao/la:Sve stoji haveru , ali nije bas mali (nizak jeste),ali 27 god.?AlfredNobel je napisao/la:Zato kažem da se ne treba i ne smije suditi dok ne izađe na teren. To što je slabo igrao u nekim drugim klubovima, to nema veze, ulazi tu dosta faktora. Stil igre, trener, okruženje, pritisak, povrede i mnoge druge stvari. Mali ima kvalitet i potencijal, može to još puno bolje, ali za sada je veoma dobar.Samozdravlje je napisao/la:Pored Akademaca , mene su najprijatnije iznenadili Rahmanovic i Sisic. Jeko Sisic ? Za Domzale odigrao cca 500 min. u dvije godine . Za Mladost 7 tekmi za 1,5 god. , kao dao 6 golova. Ne moze se suditi po jednoj utakmici , ali za ono vidjeno sinoc svaka cast.Necemo zaliti za Kuzmanovicem(jedino obestec. $)i Nemanjom.Mekano prima loptu , a brz ko munja i pogleda, digne glavua ne napamet centrira.E sad jedna tekma ?
@BordoSarajevo
Kakvo je to pravilo da se kvalitet igrača gleda i da se može procijeniti na osnovu CV-ja? Daj ba.. Možda se Šišić bolje pokaže na kraju sezone kada se bude davao ukupan dojam, nego jedan Ofosu, na kojeg smo svi balavaili. Nikakve to veze ima, niti će kada imati.. Znali su mnogi kapitalci u ovoj ligi biti flopovi, a oni što uđu na mala vrata biti neuporedivo korisniji. Drugo je to što ti očekuješ neka bum imena, pa se razočaraš..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Malac dosao tobe.MortemHz je napisao/la:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne očekujem ja neka bum imena, Benko, Jajalo, Delač... to je sa ovim ljudima u klubu nerealno.
Očekujem nekog igrača koji je u posljednje vrijeme igrao, koji nije bio povrijeđen, koji će živit sportski i bit profesionalac, nema veze jel on dolaze iz Javora, Istre i ostalih ekipa koje su ispale iz susjednih liga. Bio bi zadovoljan sa onim malim bekom iz GOŠK-a što smo ga spominjali Vego čini mi se, bio bi zadovoljan sa Rodinom što je prešao kod kona da smo ga prije Dupovca zaganjali, zadovoljan sam sa Handžićem naprimjer kojeg smo doveli, daj nekog iz naše lige koji je igrao i koji se iole malo pokazao samo da ne gledam onog Hodžića na beku koji nema volje za životom kao i sa fudbalom.
Očekujem nekog igrača koji je u posljednje vrijeme igrao, koji nije bio povrijeđen, koji će živit sportski i bit profesionalac, nema veze jel on dolaze iz Javora, Istre i ostalih ekipa koje su ispale iz susjednih liga. Bio bi zadovoljan sa onim malim bekom iz GOŠK-a što smo ga spominjali Vego čini mi se, bio bi zadovoljan sa Rodinom što je prešao kod kona da smo ga prije Dupovca zaganjali, zadovoljan sam sa Handžićem naprimjer kojeg smo doveli, daj nekog iz naše lige koji je igrao i koji se iole malo pokazao samo da ne gledam onog Hodžića na beku koji nema volje za životom kao i sa fudbalom.
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Okej, hoću i ja to, ali ti to opet nije nikakva garancija. Sve dok mu se ne da šansa, ne možeš znati. Ako se struka odlučila za Šišića, Tatara, Dupovca, onda im vjerujem i dajem šansu, teren i neka pokažu šta znaju. Zaključke ostavljam za kraj sezone, ako budu fulili s izbor, ići će kritike. U prethodnom postu si rekao da sudiš igraču na osnovu njegove karijere, čitajući između redova.. Pa kako onda te može zadovojiti igrač iz Javora, Čačka ili nekog drugog tima, a maloprije drugačije govoriš?BordoSarajevo je napisao/la:Ne očekujem ja neka bum imena, Benko, Jajalo, Delač... to je sa ovim ljudima u klubu nerealno.
Poenta ovoga što govorim je da CV određenog igrača može puno zavarati i da to nije mjerilo za procjenu, pogotovo ne odmah, sve dok se ne pokaže na zelenoj podlozi. Ko ti garantuje da će jedan Rodin ili neko deseti biti pojačanje? Niko.. Dolazili su brojni igrači u našu ligu koji su smatrani kapitalcima, poput Zahirovića, Ikandea, Alispahića, Vranješa, Stepanova, Balića i još njih, koji se ne mogu odmah sjetiti, pa šta bi od njih? Kurko..
Jedan od primjera ti je mali Asmir Suljić, koji je kod nas došao iz Butmira.. Pa momak malo po malo i izgradi finu karijeru. A on ti je samo jedan od primjera, koliko je još došlo igrača iz nekih smiješnih i lokalnih klubova, kao što je recimo Torlak iz Napretka, pa kod nas bio kapiten i vođa.
Ja sam davno prestao da se ložim na "imena", već je samo trava mjerilo. Pogotovo, to važi za našu ligu, jer svaki tzv. kapitalac koji dođe u BiH je sumnja, jer mu je to vjerovatno zadnja rupa na svirali. Eno pogledaj onog Vranješa iz Želje.. Došao, lafo ga privukao projekat i slične floskule, svrsavali na njegove trofeje iz Poljske, a lik obična qarina.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
bordopoeta
- Kontakt:
Zubanov igrač nažalost, dakle teško...[/quote]Konzerva je napisao/la:Ovaj mali resic igracina i po, ako sarajevo ne uzme na njemu milione hebaji ga onda....mali je zvijer samo takva.
Stvarno ne mogu vjerovati da je najnegotivniji lik od anamo onih, ugrabio ovog dragulja. Kako se to moglo desiti i jesu li naši mogli to ikako spriječiti. Taj lik je najodvratniji, još nešto neka priča te zubandan te ovo te ono, te se sa nama šprdaju njihovi navijači za taj zubandan- Po ne znam koju cijenu zabraniti mu prilazak na kilometar. Kakva samo odvratna njuška. Ako neko treba da zaradi posredujući u transferima naših igrača neka to budu naši ljudi ili bilo ko drugi osim ovoga smrada.
-
bordopoeta
- Kontakt:
U pravu si. I po meni odlično odigrao, ali brate nije za beka!StariGrad071 je napisao/la:Cuj hebib los hahahahaha. Kako raja ne zna gledati fudbal. Hebib, krle, ahmet, niho, pidro perfektni sinox. Hebib opet asistencija. Kaze los na beku hahahaha. Al haj ne treba se nervirati, atmosfera ko da smo izgubili. Pitarski poremeceni mozgovi.
Elvedin Herić na debiju za Kapfenberg zabio goličinu

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hebibovic je sinoc defanzivno odigrao na nivou mene sa 30 kila viska .... daj ba, ko nije krrnuo desnom bije ni prosao, ofanzivno dobar ali defanzivno bekic 2bordopoeta je napisao/la:U pravu si. I po meni odlično odigrao, ali brate nije za beka!StariGrad071 je napisao/la:Cuj hebib los hahahahaha. Kako raja ne zna gledati fudbal. Hebib, krle, ahmet, niho, pidro perfektni sinox. Hebib opet asistencija. Kaze los na beku hahahaha. Al haj ne treba se nervirati, atmosfera ko da smo izgubili. Pitarski poremeceni mozgovi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma dobar je za ove uloge. Pravi wing back. Imamo opciju vise u napadu kada on ulazi sa beka, nazad je sasvim uredu.
Nwgo hajmo mi u nedelju dobiti.
Nwgo hajmo mi u nedelju dobiti.
Hebib moze ko bek kad igramo protiv ekipa kao banants ali protiv neke ozbiljne ekipe nema teorije.
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, nedimmmm1337 i 24 gosta.