FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2018, 13:25

Nalozit ce se oni ko i inace. Nece biti lako ni sekunde. Nismo jos na nivo da mozemo reci da cemo razvaliti nekog, nazalost, jos nismo ni blizu toga. Pobjeda nam je potrebna za neki mir jer vjerovatno letimo iz Evrope.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 28 jul 2018, 13:59

Kazu ovi sto su bili na treningu da Arezina nije bio medju 11 koji bi trebali izaci protiv Celika, a Ivan jeste. Ovaj nas trener sve kontra radi. Valjda treba Ivana odmoriti za revans u Kipru, a sa Arezinom poceti u Zenici. Arezina je bukvalno bio igrac manje u cetvrtak. Covjek je igrao za njih. Napravio je bespotreban prekrsaj iz kojeg su dali gol. Cudimo se koliko su bolji od nas a mi ustvari igrali sa 10 igraca cijelu utakmicu. Jos kad dodas sve nebuloze u postavci, te kiksere Bogija i Vecu, mi smo super prosli. Nadam se da Krcmarevica nije toliko tvrdoglav pa da izadje bez brzih igraca, bez pravih bekova i krila u revansu. On je sve kontra uradio od onoga sto je Starovlah preporucio da uradi. Poceo sam sumnjati u njega. Ipak je on igrao kod njih dolje i trenirao ih.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jul 2018, 14:02

Rokoko87 je napisao/la:U ovom su sastavu igrali protiv Krupe, čini se zaista spora i troma ekipa ispunjena istrošenim igračima naše lige...
Ako pogledamo malo dublje, vidjet ćemo da ima nekoliko bivših igrača našeg kluba i ne sumnjam da će, uz podršku sa tribina, biti našpanovani do maksimuma...
Njihova defanziva mi ne ulijeva neko povjerenje i ne vidim način kako ne bismo mogli da im damo koji gol..
Standardna priča, što ranije zabijemo, to je bolje po nas i svakako da se trebamo čuvati prekida.
Nadam se da ćemo iskoristiti sve njihove mane i da nećemo biti sporiji od njih.. :mrgreen:
Edit
Najopasniji igrač svakako Fenčo, treba flastera na njemu igrati!

slika

Sada o nama, izveo bih sljedeću postavu:
Fejzić-Pavić-Bakrač-Rodin-Šehić-Blagojević-Hajdarević-Arežina(odmoriti Ćurjurića)-Veselinović-Krpić-Jazvić(ukoliko ne može Zec)
Kad bi nam ga opet Livaja zavalio to bi bio znak da se naš klub debelo zamjerio kosmičkim silama

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 28 jul 2018, 14:05

Gledao kadete protiv Čelika i trening prvotimaca na pomoćnom, došao Turčin i velika lova u Čelik a poslali djecu u Sarajevo bez bilo čega, naši obezbjedili djeci sendviče, sokove i vodu, naši dobili 2:0

Krčmarević ako ništa po dernjavi i psovanju liči na trenera sa bogatim iskustvom, Krpić kakav na tekmi takav i na treningu :bow:

IJopet euforija i ludilo u Zenici :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: SARAJEVO1921, dana/u 28 jul 2018, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 jul 2018, 14:11

SARAJEVO1921 je napisao/la:Gledao kadete protiv Čelika i trening prvotimaca na pomoćnom, došao Turčin i velika lova u Čelik a poslali djecu u Sarajevo bez bilo čega, naši obezbjedili djeci sendviče, sokove i vodu, naši dobili 2:0

Krčmarević ako ništa po dernjavi i psovanju liči na trenera sa bogatim iskustvom, Krpić kakav na tekmi takav i na treningu :bow:
Jazvić kakav je?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 28 jul 2018, 14:32

Kreten od igraca :D

Totalna suprotnost od pickhice Zakarica, dernja se, traži loptu, kada je dosao tek rekao sam da mi se cini da je mnogo zreliji kao igrac, psihicki stabilniji i da ima muda, po kvalitetu meni licno bolji od Zakarića, a vjerujem da ce to pokazati i dokazati na terenu, ne boji se uci u duel kao Zakaric, ima bezobrazluka u igri, tri puta posla loptu Krpiću za 1vs1 sa sredine terena precizno pred noge, kasnije pokupi malog Hajdarevića klizeci, odnio ga bukvalno, isto Zajmovic u skok duelu krvnicki skršio Bakrača pa za kaznu ga Sloba izbacio iz igre i poslao na trčkaranje oko terena

Opet nece igrati sutra jer su mu papiri stigli kasno sinoc, a tek danas trebaju da zavrse sve u savezu, barem tako eksperti posmatrači kažu

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2018, 14:41

SARAJEVO1921 je napisao/la:Gledao kadete protiv Čelika i trening prvotimaca na pomoćnom, došao Turčin i velika lova u Čelik a poslali djecu u Sarajevo bez bilo čega, naši obezbjedili djeci sendviče, sokove i vodu, naši dobili 2:0

Kakav sastav mozemo ocekivati sutra ?

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 28 jul 2018, 14:48

jbg sad, rece sloba rotacija, ocekujte rotaciju

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2018, 14:55

E cccc :D

Pioniri mlatnuli Celik 2:0, kadeti 4:1. Ne znam kad juniori startaju.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 jul 2018, 15:02

Upravo tako,sve sto je reko Neso ovaj opalio kontra.Ja nikom nista nevjerujem.Hocete posteno ja sumljam u ove dvije izgubljene titule da nisu prodate pogotovo ona predprosla.Ko zna sta se radi nama navijacima i Zelji iza ledja.

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 28 jul 2018, 15:06

LjoZee je napisao/la:

Kakav sastav mozemo ocekivati sutra ?
oba Šehića bi morala startat

dok ne shvate da se talente mora gurat sa 17-18 godina, da bi se sa 20 vec dobro prodali....nema od tih zakrzljalih umova iz uprave(bilo koje) nista

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 jul 2018, 15:14

SARAJEVO1921 je napisao/la: IJopet euforija i ludilo u Zenici :mrgreen: :lol:
Brate iskreno nemoj da se lozis da je to zbog vas, ako pratis imalo Celik znas da je ista ili veca euforija bila prije 2-3 mjeseca i protiv Viteza i Borca itd..sutra da dolazi siroki zrinjski sarajevo ili bilo ko isto bi bilo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2018, 15:34

avenija je napisao/la:
SARAJEVO1921 je napisao/la: IJopet euforija i ludilo u Zenici :mrgreen: :lol:
Brate iskreno nemoj da se lozis da je to zbog vas, ako pratis imalo Celik znas da je ista ili veca euforija bila prije 2-3 mjeseca i protiv Viteza i Borca itd..sutra da dolazi siroki zrinjski sarajevo ili bilo ko isto bi bilo.
Dobro necemo se lozit
Mi smo jos pod utiskom utakmice koja se igrala u Italiji

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 jul 2018, 16:14

Sutra smo ogromni favoriti protiv celika tako da sve osim pobjede od 2-3 razlike je iznenadjenje
23

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jul 2018, 17:04

LjoZee je napisao/la:E cccc :D

Pioniri mlatnuli Celik 2:0, kadeti 4:1. Ne znam kad juniori startaju.
Juniori igraju 8.9. prvu, dolazi Slavija, cini mi se.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 jul 2018, 18:19

Peco **** masina
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2018, 21:40

Zatisje pred buru :kafa:

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 28 jul 2018, 21:56

Ma sutra samo hrabro i u kost, ove zdrmala euforija i ludilo, k*** su ekipa i sada vec glavni kandidat za ispadanje, manjak kvaliteta, kako timskog tako i individualnog, neorganizovani, sa trenerom koji ne zna rijeci našeg, navijači im hajcaju kao da je finale KUP-a, igraci im u karantinu a tek drugo kolo, malo im sa sriću triba :lol:
tipično za njih, pomalo mi ih je vec i zao, mogu im misliti svlaćionice i faca i turčina kako objasnjava sta da rade, a prevodioc mu prevodi :urnebes:

Ove debele igrace na sredini terena im pretrčati, Zeca od prve minute ubaciti da igra, ubiti ih po bokovima Zec - Pavić, vjerujem da ce i fizički pasti u drugom poluvremenu, ipak nisu to pripreme na našem nivou, prva dva kola, i dvije pobjede bili bi odlična uvertira za nastavak sezone, 0:3 :salut:

svakako bez podcjenjivanja, kao sto amar rece za vrijeme trajanja sp. danas ipak svi šutaju lopte :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2018, 22:27

Prema naprijed nisu losi. Mislim tu su neki iskusni, poznati PL igraci. Nazad su fakat suplji. Bevab, Adilovic, Livaja ( doduse zavalio nam ga je prosle sezone). :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2018, 11:48

Joj što ovi prave Mbappea od Hasanovića. :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.