Pa rotiraš samo stopere koji i do sad nisu bili na nivou na kojem trebaju biti niti su bili sigurni, bio je propuh u obje tekme protiv Banantsa, pogotovo u prvoj tekmi. Sada će ti igrati "pojačanje" i Šofranac, oba stopera "po prirodi". Još uzmi u obzir da smo favoriti i da trebamo i moramo ići na pobjedu i napadati a ne braniti se, tako da ništa ne gubimo sa promjenom stopera.AlfredNobel je napisao/la:Dobro, ako je tako. Ja baš imam nešto ružan predosjećaj. Prvo što će biti te rotacije, a dvije rotacije se kod nas znaju osjetiti na terenu. Pa onda će tu vjerovatno biti svega, jedan antifudbal u režiji bijeljinskih krkana. Mada, polažem nade u to da smo ih riješavali uvijek s pola snage, u kakvoj god da smo formi bili, posebno kad im je bio Slavko. Vidjećemo, tvrda su ekipa, ali mi smo opet kvalitetniji i s rotacijama što kažeš, ali sve zavisi od pristupa.Inijesta je napisao/la:Ja bas obrnuto , optimistican ko nikad , duplo smo bolja ekipa od njih i sa rotacijama, bitan je samo pristup i aBd vracamo se sa tri bobeAlfredNobel je napisao/la:Ja sam totalno pesimističan pred sutrašnju tekmu.. Mislim da nećemo uzeti tri boda, ne za to što nemamo kvalitet, već zato što će biti rotacija. Bilo bi odlično početi napokon jednu sezonu kako treba, jednom pobjedom, ali sam skeptičan. Daj bože..
Nema Rahmanovića, tu je Stanojević koji je u prošloj sezoni daleko više pokazao od Rahmanovića, evo vidim i Crepulja je tu.
Pa u 70% utakmica u ligi ćeš imat kartone, povrede, morat ćeš rotirat skoro pa uvijek 2-3 igrača.
Ako će im to biti opravdanje ako ne pobjede, onda nemamo se čemu nadati u ostatku sezone i evropa će onda biti veliki uspjeh (četvrto mjesto).
Pobjeda protiv Radnika je važnija od bilo kakvog rezultata pozitivnog protiv Atalante.