Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Još da je ona zadnja ušla ...

Nisam imo mogucnosti da ga gleda od utakmice sa miamije do danas, i evo opet reseta sve zivo
ponos BOSNE!!!!! 
bravo Mirza 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ajmo Mirza 13 trica.
S Mirzom na terenu +18
Bez Tate -6
Bez Tate -6
YES TV!!
http://goatd.net/81073/watch-detroit-pi ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
http://goatd.net/81073/watch-detroit-pi ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
Selam Aleykum braćo..vidim da sam zakasnio i propustio mnogo toga..ali nema veze...Vidim da ga šut dobro služi večeras 
E koji sam ja peh nabijem se na **** da propustim ovo damn

Fine ove dvije bruklinete 
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
- sagitarius
- Kontakt:
Majkemi uvijek kad ti ne gledas, njega sut hoceFreaza je napisao/la:E koji sam ja peh nabijem se na **** da propustim ovo damn![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
A i ja to kontam sad , i prosli put isto vako zakasnijo , uđem na forum i vidim i ebem sebi svesagitarius je napisao/la:Majkemi uvijek kad ti ne gledas, njega sut hoceFreaza je napisao/la:E koji sam ja peh nabijem se na **** da propustim ovo damn![]()
Mila to je nekako ovako izgledaloMilaKunis je napisao/la:Jel ima kakav clip da vidim ove poene u prvom poluvremenu???
[youtube][/youtube]
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- sagitarius
- Kontakt:
Aj ti brate za teletovicevo dobro a i naše dobro lagano idi pajkitFreaza je napisao/la:A i ja to kontam sad , i prosli put isto vako zakasnijo , uđem na forum i vidim i ebem sebi svesagitarius je napisao/la:Majkemi uvijek kad ti ne gledas, njega sut hoceFreaza je napisao/la:E koji sam ja peh nabijem se na **** da propustim ovo damn![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
naravno, tek sam se probudio. vazda kad mi se ovako desi da "zakasnim", probudim se, pogledam na brzinu na mobitel dokle je, šta je... kad ono 14 poena... "znao sam!"

A i ja to kontam sad , i prosli put isto vako zakasnijo , uđem na forum i vidim i ebem sebi sve
[/quote]
Aj ti brate za teletovicevo dobro a i naše dobro lagano idi pajkit
[/quote]
pajkio bi on al mu ti fališ u krevetu,nece čoj'k sam da pajki,bolje je u dvoje
pajkio bi on al mu ti fališ u krevetu,nece čoj'k sam da pajki,bolje je u dvoje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
[/quote]

Freaza je napisao/la:Aj ti brate za teletovicevo dobro a i naše dobro lagano idi pajkit
sace ti ga neko dobro ucerat,kvota na Hodžu je 1,05
Hajde Mirza strpaj jos 3 trice i ja zadovoljan 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Sad ce jos malo Mirza unici i odlučit utakmicu.