Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 08 maj 2014, 14:18

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:eh momci, nemate vi pojma....evo i jogi löw nominiro samo 2 napadaca! znaci i njemacka samo s dvojicom ide na svjetsko prvenstvo! a vi napadate safeta, sto je on samo dvojicu pozvao......JEDAN JE PAPE!
Pa to jesu 2 napadača u tvojim očima,jer se razumiješ u fudbal isto ko i u kriket :rol:

Jesu to ta 2 napadača na širem spisku Njemačke ?? :clap:
Nemoj da lažeš i glumiš neku pamet,brani Safeta al ne laži bar za druge repke ako VEĆ moraš za našu :D
slika
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 08 maj 2014, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 14:19

Sta,nije im valjda sad argument da je selektor Njemacke pozvao samo dva napadaca?Koja dva napadaca,jeste li vi u dure? :lol:

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 maj 2014, 14:19

Elegant je napisao/la:Meni je jako krivo sto ce prva utakmica vjerovatno biti poraz s obzirom da igramo protiv super jake Aregentine na Marakani gdje ce 99% navijaca biti argentinski. Argentinic doslovno igraju u komsiluku, njihov teren, klima, uslovi, sve im ide na ruku. Oni ce svim silama da idu do samog kraja mozda cak i po titulu prvaka.

A s obzirom da ce pritisak na nasim igracima biti ogorman, te euforija ima da se izgube. Volio bih ako je ikako moguce da izgubimo 1:0 ako vec treba da izgubimo samo da nas ne raznesu. Jer bi to uticalo na dalje meceve protiv Nigerije i Irana gdje je nasa sansa mada ce i to biti teske utakmice.

Naravno kriticari ce doci na svoje, jedva cekaju poraz a svjesni su da su sanse protiv Argentine realnih 90% za poraz.
Ha ja, ovakva Argentina bi mogla i Njemacku poderat 3:0/4:0 ako im se potrefi dan... a kamo li nas.
A kad izgubimo tu prvu utakmicu ovi ce se praviti jos pametnijima :x

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 maj 2014, 14:22

1988risha je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:eh momci, nemate vi pojma....evo i jogi löw nominiro samo 2 napadaca! znaci i njemacka samo s dvojicom ide na svjetsko prvenstvo! a vi napadate safeta, sto je on samo dvojicu pozvao......JEDAN JE PAPE!
Pa to jesu 2 napadača u tvojim očima,jer se razumiješ u fudbal isto ko i u kriket :rol:

Nemoj da lažeš i glumiš neku pamet,brani Safeta al ne laži bar za druge repke ako VEĆ moraš za našu :D
slika
eto nek se ti razumijes! jest pozvao je samo 2 klasicna napadaca!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 08 maj 2014, 14:23

Pa i treba vas neko na zemlju spustiti, da malo progledate, jer ste ocito zaslijepljeni pojavom Safeta Susica i zbog toga mu oprastate sve poteze, ma koliko god oni bili primitivni i nemoralni.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 maj 2014, 14:25

Braveheart23 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Meni je jako krivo sto ce prva utakmica vjerovatno biti poraz s obzirom da igramo protiv super jake Aregentine na Marakani gdje ce 99% navijaca biti argentinski. Argentinic doslovno igraju u komsiluku, njihov teren, klima, uslovi, sve im ide na ruku. Oni ce svim silama da idu do samog kraja mozda cak i po titulu prvaka.

A s obzirom da ce pritisak na nasim igracima biti ogorman, te euforija ima da se izgube. Volio bih ako je ikako moguce da izgubimo 1:0 ako vec treba da izgubimo samo da nas ne raznesu. Jer bi to uticalo na dalje meceve protiv Nigerije i Irana gdje je nasa sansa mada ce i to biti teske utakmice.

Naravno kriticari ce doci na svoje, jedva cekaju poraz a svjesni su da su sanse protiv Argentine realnih 90% za poraz.
Ha ja, ovakva Argentina bi mogla i Njemacku poderat 3:0/4:0 ako im se potrefi dan... a kamo li nas.
A kad izgubimo tu prvu utakmicu ovi ce se praviti jos pametnijima :x
Objasni to ti njima koji su slozni u tome da je prvenstvo vec propalo ne pozivanjem Prcica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 08 maj 2014, 14:27

yebote da hoce vise pocet Svjetsko da se ova tema malo razvodni majku mu....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 08 maj 2014, 14:35

1988risha je napisao/la:

slika
eto nek se ti razumijes! jest pozvao je samo 2 klasicna napadaca!!!
Pa ti očito veze nemaš sa životom jer po tvojoj logici Podolski je isti tip igrača kao Senijad Ibričić, kako Pape predstavi nama Ibru i Hajrovića kao napadače tj ispade da su njih dvojica isti igrači kao Volland,Podolski i Schurlle :clap:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 14:36

Podolski-Ibricic,to je taj isti tip napadaca :lol: :urnebes:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 maj 2014, 14:38

Svakako mi igramo 4-4-2 a svabe sa jednim napadacem.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 maj 2014, 14:41

Podolski je koristan na CF isto k'o ja na postavljanju dionice puta Sarajevo-Zenica....tako da sigurno neće biti treći napadač....a i ne treba Švabama, što neko reče ljudi igraju sa jednim napadačem
A.F.C. Bournemouth!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 08 maj 2014, 14:43

soxx je napisao/la:Svakako mi igramo 4-4-2 a svabe sa jednim napadacem.
Švabe igraju za razliku od nas s krilnim napadačima,Thomas Muller igra i krilo i napadača,a to je ono što mi nemamo,takvu vrstu igrača,na zadnjem SP su igrali sa Mullerom na desnoj i Podolskim na lijevoj strani... A obojica imaju kao sekundarnu poziciju napadač... A to je SAJO pokušao sa Vedom al čoek ne razumije da JE VEDO IGRAČ KOJI IGRA U 16 METARA A NE NA KRILU,pa ispadamo smiješni...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 maj 2014, 14:47

upravo tako loew se cvrsto drzi sistema 4-1-4-1 sa jednim klasicnim centralnim napadacem i tu bi i bilo suludo zvat' vise od dvojice... nas selektor za neke tekme planira napad s jednim isturenim (i to sa ibisevicem na krilu), a za neke formaciju sa dva isturena napadaca i tu su dva igraca malo... s tim da loew ima 3 igraca (podolski, mueller, schuerle) koji rahat mogu biti najistureniji... susic sa viscom i ibricicem to nema, ma koliko tvrdio suprotno...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 08 maj 2014, 14:47

Da li je Safet objavio onaj dodatni spisak ?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 14:48

Nema brige,Tino je lazna devetka a Sven defanzivni vezni.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 08 maj 2014, 14:51

Najviše me živiraju ovi koji već unaprijed pišu kako smo mi izgubili od Argentine... Isto ko i Pape,samo da ne izgubimo s nekom većom razlikom,isto p.... najveće... koji k.. i idu ako su se predali već sada???
I mi nećemo igrati protiv Argentine sa 2 napadača jer bi to značilo potop...

Vidim piše se i da bi ova Argentina dobila Njemčku 4-0... Bi al u bajkama BRAĆE SUŠIĆ...

Tako se pričalo i 2010. na svjetskom prvenstvu,četvrtfinale Aregntina - Njemačka :

slika

slika

MESSI ovo MESSI ono pa na kraju
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 maj 2014, 14:57

1988risha je napisao/la:
Švabe igraju za razliku od nas s krilnim napadačima,Thomas Muller igra i krilo i napadača,a to je ono što mi nemamo,takvu vrstu igrača,na zadnjem SP su igrali sa Mullerom na desnoj i Podolskim na lijevoj strani... A obojica imaju kao sekundarnu poziciju napadač... A to je SAJO pokušao sa Vedom al čoek ne razumije da JE VEDO IGRAČ KOJI IGRA U 16 METARA A NE NA KRILU,pa ispadamo smiješni...
Siguran sam da bi ti to bolje odradio od papeta... pa daj kandiduj se za selektora kad vec prosipas pamet ovdje.
Svi ste vi strucnjaci veliki, pa dje steeee? sto se skrivate iza tastature?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 maj 2014, 14:59

Vidi Muller igra krilo u reprezentaciji a u Bayernu ne igra tu poziciju. Kako su samo miševi glupi i sami sebi skaču u stomak. :bih:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 maj 2014, 15:00

1988risha je napisao/la:Najviše me živiraju ovi koji već unaprijed pišu kako smo mi izgubili od Argentine... Isto ko i Pape,samo da ne izgubimo s nekom većom razlikom,isto p.... najveće... koji k.. i idu ako su se predali već sada???
I mi nećemo igrati protiv Argentine sa 2 napadača jer bi to značilo potop...

Vidim piše se i da bi ova Argentina dobila Njemčku 4-0... Bi al u bajkama BRAĆE SUŠIĆ...

Tako se pričalo i 2010. na svjetskom prvenstvu,četvrtfinale Aregntina - Njemačka :

slika

slika

MESSI ovo MESSI ono pa na kraju
[youtube][/youtube]
3:0 za Argentinu i to uz blagu dozu sreće na našoj strani ;)
A.F.C. Bournemouth!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 08 maj 2014, 15:05

1988risha je napisao/la:
Siguran sam da bi ti to bolje odradio od papeta... pa daj kandiduj se za selektora kad vec prosipas pamet ovdje.
Svi ste vi strucnjaci veliki, pa dje steeee? sto se skrivate iza tastature?
Ne znam samo koliko čovjek treba biti pametan pa da vidi neke stvari???
PA KAD JE SAFET STRUČNJAK KAKO ONDA NE MOŽE DA OBJASNI OBIČNOM NOVINARU KOJU MU POZICIJU SIN OD BRATA IGRA???
kako onda da očekujem da zna da je npr Senijad Ibričić isto ono što je Misimović ??? ili još bolje to mu je prirodna pozicija TINE SUŠIĆA kad već ne zna...
Pa nek napravi od Misimovića i Ibričića ili Pjanić defanzivnog veznog kad misli da može od bratića,uspjet neće sigurno,a ako uspije ja ću se gol skinut i trčat kroz cijelo Sarajevo... Isto kao što ne može skontat da od Ibiševića ne može nikad biti krilo...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.