Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

vedofeelgood
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la vedofeelgood » 18 avg 2012, 18:13

Znao sam AGB da ovo slijedi poslije tekme. Ovo je Arsene konto da cemo dobiti pa da nam bude malo blaze :lol: :lol: :lol: :lol: ovako jos veca sjebada :evil:

Sad ako mi ne dovede Sahina i Llorentea ima da izvrsim nad njih hara-kiri :mrgreen:
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 18 avg 2012, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 18 avg 2012, 18:13

Ne treba uzimati postove makiavelija za ozbiljno dok ne kaze koliko godina ima, ja se kladim u predskolsku dob
Glory Glory Man United!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 18 avg 2012, 18:13

Ovo je MORALO bolje. Sunderland je igrao bunker cijelu utakmicu, ali ovo smo morali dobiti barem 1-0. Ne treba odmah pljuvati igrace, ovo im je prva prava tekma zajedno i treba im vremena da se uigraju. Cazorla ce biti ogromno pojacanje, dok ce u spicu izgleda biti problema oko zavrsnice. Giroud i Podolski jesu dobri igraci, ali nisu WC igraci. Ukoliko i u narednim utakmicama odigramo ovako slabo, Wenger se nece libiti da dovede jos jednog spica. Da li ce to biti neko veliko pojacanje, ili pak osrednji napadac ostaje da se vidi. Vezni red ce sigurno popraviti svoju igru i sigurno ce praviti dosta prilika, ostaje samo da se vidi kako ce se Giroud i Podolski prilagoditi.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 18:14

MoR je napisao/la:Prodaše i Songa :shock: :shock: :shock:
Šta je tu čudno? Ovaj transfer se sprema već duže vrijeme.

Valencia
Kad si već takav analitičar smiješ li prihvatiti opkladu sa mnom o tome koji će Arsenal završiti na kraju sezonu: ako ne izbore TOP 4 nosit cu godinu dana avatar i potpis koji ti odabereš, a ako izbore suprotno?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 18 avg 2012, 18:14

Tanko skroz. Arteta je trebao vise naprijed bit jer vidi se da on moze dobro odigrat sa Cazorlom, Diaby prije one prve velike povrede extra igrac sad obicna kanta, usporava skroz igru, Jenkinson presmijesan igrac, nema nikako osjecaja sa loptom, Gervinho vrlo dobar samo mora bit jos konkretniji i bit ce to odlicno, Podolski ili onaj francuz bi vrlo lako mogli da budu nesto poput Chamaka.
Po meni jedino pojacanje je Cazorla, a Podolski i Giroud su dobri da pojacaju konkurenciju, tesko oni mogu pola golova postici koliko je Persie prosle sezone...
Odbrana bi se mogla pohvalit, pogotov kada tu bude Koscienly i Sagna bit ce to izuzetno jaka odbrana.

I povlacim ono da Arsenal ima jace centralne veznjake od Uniteda ako Song ode i Wilshere se ne oporavi uskoro, jer vidjeli ste i sami da nema ideje i da to sporo ide.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 avg 2012, 18:15

A sta ces....nije mogla neuigrana ekipa protiv antifudbala iz Sunderlanda,pojacanja pod hitno,Llorente,M'villa,Sahin i jedan stoper,jao pa onaj Jenkinson ne moze pored Tatomirovica igrat a kamoli...
Cudno mi je kako smo se olako odrekli Songa,kao da je Wenger jedva cekao ponudu da bi "udomio" svog francuza M'villu,
Song sretno !

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 avg 2012, 18:15

" onclick="window.open(this.href);return false; I onda se smiju sto je eden se spetljao.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 avg 2012, 18:16

Jos prodaja Songa k'o slag na tortu. Ma sve ovo treba otjerat iz Wengerovog propalog youth projekta!!! Tad cemo bit najrahatniji.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 18 avg 2012, 18:16

Marsal je napisao/la:
MoR je napisao/la:Prodaše i Songa :shock: :shock: :shock:
Šta je tu čudno? Ovaj transfer se sprema već duže vrijeme.

Valencia
Kad si već takav analitičar smiješ li prihvatiti opkladu sa mnom o tome koji će Arsenal završiti na kraju sezonu: ako ne izbore TOP 4 nosit cu godinu dana avatar i potpis koji ti odabereš, a ako izbore suprotno?
Šta je čudno u tome što su upravo prodali dva daleko najbolja igrača prošle sezone? Šta je čudno što su prodali top 5 ( po vama s foruma TOP 1) defanzivnog veznjaka Premiershipa?

Bože dragi šta i ja čitam, što mi ovo treba.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 avg 2012, 18:17

Joj kad mi napisu o nekakvom meljanju lopte ..
To meljanje sluzi da sje*e protivnika i njegovu fokusiranost.
Da je Giroud bio miran, to bi uspjelo, ovako nije.
Al i dalje ostaje to da je ovo prva tekma, novi igraci, a Arsenal je odlicno odigrao.
Vecina vas ne bi pisala ovakve gluposti da je ono u 82. bio gol.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 18 avg 2012, 18:17

@karabaja on se oporavlja u oktobru a sad od Wengera očekujemo pojačanje u veznom redu. Šta li nam je sad spremio kao izgovor za prodaju Songa :roll: Nadam se da će Nuri doći na posudbu, taj zadnji vezni( Yann, Capoue) i tipujem na Fernanda od napadača. Ako ne dođu, jadna nam majka.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2012, 18:17

_karabaja_ je napisao/la:
I povlacim ono da Arsenal ima jace centralne veznjake od Uniteda ako Song ode i Wilshere se ne oporavi uskoro, jer vidjeli ste i sami da nema ideje i da to sporo ide.
Mogu Arsenalovi centralni vezni ne stvoriti prilike u slijedecih 37 utakmica nece biti gori od Carricka,Fletchera,Andersona,Cleverlya, pa cak i Scholesa u godinama. Smijesno da se nakon jedne utakmcie moze proglasiti ko valja a ko ne. I jos smijesnije da se ovi ograniceni igraci uopste mogu porediti sa Cazorlom pa onda i sa Artetom.

@MoR Ja koliko sam vidio Koscielny je produzio ugovor, Arteta jos uvijek igra u Arsenalu, kako su prodali dva najbolja igraca? Robin da jest bio najbolji, Song ni blizu drugog najboljeg igraca u prosloj godini.
Celik!3,2,2.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 avg 2012, 18:18

Hallo momci, djecaci i djecurlijo :D
Svaki transfer ispod 10-15 miliona eurica je igrac srednjih kvaliteta..

Podoslki,Giroud, ako ocekujete oni da vam trpaju i zabijaju golove eh necete ni vidjeti euro ligu :!:

Dzeko ako je prosjek igrac za Arsenal, eh onda dragi moji i drage moje pocnite pjevati

A SAD ADIOOO A SAD ADIOOO ko zna gdje ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2012, 18:18

Samo se vi tješite...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 18 avg 2012, 18:20

mandraX je napisao/la:Samo se vi tješite...

Ovo moram potpisati.

Vi momci ste toliko nerazumni da stvarno ne znam da sam igdje čitao veće budalaštine, ali ok, "vaš" klub, sami sebe uvjeravajte u te šizofrenije.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2012, 18:21

Ne pratis Arsenal tako da nemoj srati. Ova utakmica je tipicna kopija utakmica koje su se igrale i kad je bio Cesc i kad je bio Robin. Arsenal kao i Barca ima problema sa ekipama koje se organizovano brane, i u kojima se zna gdje ko treba stajati, i taj problem je vec duze vrijeme. I sa Nasrijem, Cescom i Robinom ovakve utakmice su zavrsavale vecinom nerijeseno.
Celik!3,2,2.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 avg 2012, 18:22

MoR je napisao/la:

Ovo moram potpisati.

Vi momci ste toliko nerazumni da stvarno ne znam da sam igdje čitao veće budalaštine, ali ok, "vaš" klub, sami sebe uvjeravajte u te šizofrenije.

doduše jedno jest, zaboravili su oni osvajat trofeje njima je uspjeh bit 4 na tabeli na kraju godine :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 avg 2012, 18:22

Marsal je napisao/la: Valencia
Uopste ne tvrdim da ce Arsenal ostati bez cetvrte pozicije sto je njihov maksimalni domet u ovoj sezoni. E sad, tesko mi je reci ko je losiji od Arsenala, Totenhema i Liverpula :roll: . Sva tri tima su rastrojena iz razlicitih razloga. Mozda ih cak ugrozi neka druga ekipa ako se posloze neke stvari.

Venger treba uloziti veliku lovu ako zeli sigurno igranje u LP naredne sezone. Pojedinci spominju Ljorentea. Definitivno nije igrac po mom ukusu, al' je sigurno troduplo bolji od Podolskog koji je davno propao. Tu je na ponudi Hulk, Falkao, pa mozda i neko kvalitetno krilo... Arsenal je pretanak u napadu i na desnom krilu. Volkota treba prodati, od njega nikakve koristi. **** me svak ako Bolt ne bi bio bolji od njega... Sigurno ne moze imati goru tehniku :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 avg 2012, 18:23

Ono Giroud stvarno nije loše odradio, lijepo je utrčao oslobodio se igrača, ali šut je stvarno kriminalan bio, valjda će biti to bolje. Bunkerland se branio sa 10 igrača tokom cijele utakmice, i protiv takvih ekipa imas uglavnom jednu šansu, mi svoju nismo iskoristili, Bože moj. Treba nam bolji napadač, bolje je iskeširat sad para, pa barem da se ne nerviramo.
Zadnja izmjena: TheVerminator, dana/u 18 avg 2012, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2012, 18:24

Tjesimo se nego sta,sta bi trebali da nam vi strucnjaci ko i prosle godine predvidjate borbu za opstanak nakon 3 kola ma daj molim te
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.