Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jeste da je pripremni turnir i da je nebitno takmicenje ali Milanu gol-razlika 1:10 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sta hoces dali smo 1 golPuma je napisao/la:Jeste da je pripremni turnir i da je nebitno takmicenje ali Milanu gol-razlika 1:10
Il Club più titolato al mondo!
- Interista02
- Kontakt:
REPUBBLICA - "INTERISTI, NIKO KAO VI!", APSOLUTNA DOMINACIJA NA STADIONU
Iako je iza njih ne baš pozitivna sezona, navijači Intera godinu za godinom drže primat u Italiji kada je u pitanju posjećenost stadiona.
Prošle sezone, i pored skromnog petog mjesta i još skromnije sezone, navijači Intera su punili tribine dostižući ukupan broj od 869.586 posjetilaca. Tako su potučeni navijači Rome (816.175 ) koji se smatraju najvernijim. Dok je prvak Italije, Juventus, imao samo 694.713 posjetilaca na stadionu.
Ekipa sa najmanjim brojem posjetilaca je Cagliari (65.555), zbog problema sa stadionom.
Eno lafo sad Morata igrač 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I corava koka ubode zrnomuxa je napisao/la:Sta hoces dali smo 1 golPuma je napisao/la:Jeste da je pripremni turnir i da je nebitno takmicenje ali Milanu gol-razlika 1:10
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
Nemozes mjerit hoguainov i moratin status u realu al bas nikako, higuain je pocinjo 40%+ mečeva a morata neznam jel počeo ih 5 otkako je u realuPogba je napisao/la:Da, zato je Pipita panj sa 100 golova u Realu, po logici mnogih ovdje.
Pritisak igranja za najvece ne moze svako podnijeti, sasvim je nebitno koji gol je on dao, prvi ili peti, dao je, nikakve nebuloze. Naravno da nisu imali isti pritisak jer je Morata mlad momak koji tek treba da igra ozbiljan fudbal, ali je pokazao karakter i sposobnost da igra za veliki klub, tako mlad, sto je najcesci problem mladih igraca, cak i puno kvalitetnijih od njega.
Ali flop je jer je neko vidio promasaj u nekom mecu, apriori je flop, bas kao Pipita, prisiju ti etiketu ma sta ti uradio poslije.
morata je po meni fin napadač, jbg peh odma povrijedio se, al bit ce fina konkurencija ljorenteu
Iturbe je imo jednu sjajnu sezonu, sad treba na idućem levelu da se pokaže, flop nikako ne može biti jer nije odigro nijednu oficijalnu tekmu za Romu, ne znam kako takve gluposti mozete valjat
Mislio sam na par navijaca Juveta ako te zanima ko ste viSissoko je napisao/la:Htio sam baš da vidimo ko su to "vi", kao mnogi pišu loše ovako onako, pa ovaj gore milanista malo zatrola, a obojica se bore protiv nekih imaginarnih napada po forumu.
Često da bi se post učinio tačnijim i jačeg intenziteta koristi se "vi" kao jadan napali mu svi Iturbea pa sad ću ja svima vama da odgovorim i što vas je više ja sam "više" upravu.Usamljeni ratnik protiv napdajućih horda navijača Juventusa u borbi za dostojanstvo novog igrača Rome.
Ja sa Alenom i Dennom moram braniti Romu yebes ga drugi su otisli nisu mogli da se krve sa vama,znate na koje momke mislim.
Eto toliko uzivajte mi
FORZA ROMA
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Rafa Marquez al Verona
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
TINO-SVEN SUSIC, IL POSSIBILE EREDE DI JORGINHO AL VERONAAndrej je napisao/la:Rafa Marquez al Verona
Tino Sven Susic al Verona

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:TINO-SVEN SUSIC, IL POSSIBILE EREDE DI JORGINHO AL VERONAAndrej je napisao/la:Rafa Marquez al Verona
Tino Sven Susic al Verona
Il Club più titolato al mondo!
Bianchi - Atalanta
Pinilla - Genoa
Pinilla - Genoa
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jasno je da bi Olimpiko bio najposjećeniji da nije bilo suspenzija CS.Interista02 je napisao/la:REPUBBLICA - "INTERISTI, NIKO KAO VI!", APSOLUTNA DOMINACIJA NA STADIONU
Iako je iza njih ne baš pozitivna sezona, navijači Intera godinu za godinom drže primat u Italiji kada je u pitanju posjećenost stadiona.
Prošle sezone, i pored skromnog petog mjesta i još skromnije sezone, navijači Intera su punili tribine dostižući ukupan broj od 869.586 posjetilaca. Tako su potučeni navijači Rome (816.175 ) koji se smatraju najvernijim. Dok je prvak Italije, Juventus, imao samo 694.713 posjetilaca na stadionu.
Ekipa sa najmanjim brojem posjetilaca je Cagliari (65.555), zbog problema sa stadionom.
embrace the chaos
Nije da je Inter ostao postedjen istih.
- Interista02
- Kontakt:
Samo pogledaj koliko je suspenzija imala Curva Nord.Denno je napisao/la:Jasno je da bi Olimpiko bio najposjećeniji da nije bilo suspenzija CS.Interista02 je napisao/la:REPUBBLICA - "INTERISTI, NIKO KAO VI!", APSOLUTNA DOMINACIJA NA STADIONU
Kud ćeš dalje kad ih nije bilo na oproštaju kapitena
Pa dobro nisam baš upratio da su i vaši navijači bili suspendovani, u svakom slučaju tu smo negdje.
embrace the chaos

Ovaj markez ce igrati do 65 g.
Kad sam ga vidio u sastavu meksika na prvenstvu iznenadio sam se nisam znao da jos igra.