Dokaz? gdje pise da su nadigrani ,ponizeni ? bez argumenata si , i odleprsaj klempo s ove temeFKKrajina je napisao/la:Frankovci,zato svi svjetski mediji pisu o tome kako je Barca nesretno ispala,promasili su i nemoguce,pa onda stativa,precka itd,dok o Realu pisu kako su ponizeni,nadigrani,itd.... molim te lijepo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ali hajde,ne tugujte previse,u odnosu na proslu godinu,isti ste uspjeh ostvarili. Prosle godine 1 trofej,ove godine 1.
Zamisli kako je nama navijacima Barce, prosle godine 5 naslova,ove godine 1 manje,4....nazadujemo :/
Zamisli kako je nama navijacima Barce, prosle godine 5 naslova,ove godine 1 manje,4....nazadujemo :/
- raul-zakon
- Kontakt:
Koji jedan ???FKKrajina je napisao/la:Ali hajde,ne tugujte previse,u odnosu na proslu godinu,isti ste uspjeh ostvarili. Prosle godine 1 trofej,ove godine 1.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Centre forward
- Kontakt:
Ne znam zasto je tako tesko priznati da je neko bolji
.Bayo je deff u 2 utakmice rastavio Real na proste faktore
,70 % i jednog i drugog meca Bayo je napado i lopta je bila na Realovoj polovici.Njihovu snagu demonstrira i posjed lopte.Ruku na srce na Bernabaeu osim Barce nikom vise ne bi uspjelo da bude dominantni tim i zasluzeno pobijedi najskuplju ekipu na Dunjaluku 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pa gubimo prvenstvo i ligu prvaka,a osvajamo kup 100 %raul-zakon je napisao/la:Koji jedan ???FKKrajina je napisao/la:Ali hajde,ne tugujte previse,u odnosu na proslu godinu,isti ste uspjeh ostvarili. Prosle godine 1 trofej,ove godine 1.
@krajina,nema razloga za tugovanje čisto pošteno je bilo sinoć,Real kad osvaja trofeje nema repova ala ovrebo i slična gofna ,Bayern prošo i šta sad,sad ćemo pokušat uzet la ligu i idemo na godišnji,kakvo tugovanje i slična sra.nja pa neće se valjda obistinit onaj kalendar maja pa da ovo bude zadnja liga prvaka u istoriji planete Zemlje-e onda bi mogli žalit,vako idemo na godinu abd opet,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Treba spomenuti da je sudija u par navrata napravio velike greške, prva situacija je bila drugi gol gdje se jasno vidi offsajd Ronalda druga situacija je igranje rukom Pepea u 16.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To si možda jasno vidio ti sa svoje kule ,mi obični iljudi imamo pravo biti sumnjičavi.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Bilo je gresaka, gdje se moze reci da su obje ekipe ostecene, ali svi smo (kako vidim) u jednom suglasni, da je Bayern zasluzeno prosao.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa ovo je živa istina što je rekao.tech je napisao/la:Mourinho je priznao i da je "clasico" s Barcelonom ostavio traga.
''Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja'', rekao je Portugalac te za kraj, u svom stilu, sarkastično konstatirao.
''Finale Lige prvaka će igrati peta momčad Premiershipa i druga Bundeslige koje se nalaze 25 odnosno osam bodova iza vodećih momčadi u domaćem prvenstvu.''
![]()
![]()
jao jeftine vadione i šuplje price. I opet fakin ujeda
![]()
S tim da to i dalje ne opravdava da su 160 miliona eura vrijedna dva igrača na onakav način šutirala penal.
CAMP MOU!
ma sve ok što se mene tiče,samo previše se bali na ovu pobjedu hebote ko da je Bayern sinoć 0:4 dobio,al nema veze zasluženo ste prošli i svaka čast nego evo Madrida u ligi prvaka najesen abd:

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 26 apr 2012, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Prođe mi Ramos jutros kraj kuće trčeći, pita jel' mu iko vidio loptu, traži je čo'ek...

Nek' se i ja jednom slažem sa njim, kad neće on sa mnomMirzaGunner je napisao/la:''Bayern i Chelsea su proteklog vikenda igrali sa svojim rezervnim sastavima, dok smo mi i Barcelona igrali najvažniji susret sezone domaćeg prvenstva. Da nismo igrali za naslov u Primeri ne bismo poslali najbolje igrače na travnjak prošlog vikenda. Teško je ostati u više od jednog natjecanja''
Znam da sad ne postoji nikakva mogucnost za opkladu,ali sam siguran da ti sinoc,kao ni itko drugi,nije ni pomislio na offside u trenutku zabijanja pogotka,i nemoj bezze pricat o "jasnom offsideuSaurman je napisao/la:Treba spomenuti da je sudija u par navrata napravio velike greške, prva situacija je bila drugi gol gdje se jasno vidi offsajd Ronalda druga situacija je igranje rukom Pepea u 16.
Prosli ste zasluzeno i nemojte dzaba to sami sebi kvarit.
Sretno zmajevi!!
Hladne glave sad treba reci da sam itekako na kraju svega zadovoljan,osvojicemo primeru,igrali smo polufinale LP-a,vjerujem da ce dogodine biti bolje.Samo se navijaci Reala ne bi trebali osvrtati na ove provokacije tipa da je Real prenapuhan od strane medija i da u Eng ligi ne bi bili ni drugi
samo se trebate prisjetiti kako su prvi i drugi tim Engleske lige prosli u LP i kako je ovaj prvi prosao protiv Bilbaoa 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Naravno da smo prošli zasluženo ali je i činjenica da smo oštećeni treba biti pošten i to priznati.MARCELO je napisao/la:Znam da sad ne postoji nikakva mogucnost za opkladu,ali sam siguran da ti sinoc,kao ni itko drugi,nije ni pomislio na offside u trenutku zabijanja pogotka,i nemoj bezze pricat o "jasnom offsideuSaurman je napisao/la:Treba spomenuti da je sudija u par navrata napravio velike greške, prva situacija je bila drugi gol gdje se jasno vidi offsajd Ronalda druga situacija je igranje rukom Pepea u 16.![]()
Prosli ste zasluzeno i nemojte dzaba to sami sebi kvarit.
p.s. nećemo više potezati priču oko sudija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
evo ja priznajem oštećen si de sad porfavor idi i nemoj se nikad vraćati,eno na pdf-u barce kažu da je bayern rinaka od ekipe
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
murinjo je izjavio da ce ostat u realu ako tako zeli klub, nadajmo se da nece ispast debili perez i ostali pa ga pustit 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ne vidim razlog,pa ko ne vidi napredak u ovih godinu i po dana il je totalno lud il manijakalno mrzi Madrid
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
slazem se, znaci samo je na šefu ostalo, navijaci su uz murinja, igraci, on je uz real, ne bi trebalo nista da se dira
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ima li istine u ovome?Znam da je sad to u 2. planu ali izgleda da je Jese potpisao za Benfiku(objavio portugalski list "Record")![]()
![]()
opet.....
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.