Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Haj za početak barem uzmi poen na njegov servis

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Strasno los Rafa. Sreca mu je pa nije biciklo popusio.

Pa uzmi poena na njegov servis grob te hebo...

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
						“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Maši Nadal i loptice.

Jel ovo loptu profula finalista AO

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Covjek promasi loptu. Dajte mu alkotest da vidimo nesto..   

Djokovic brutalno usao u mec za razliku od Nadala koji igra ocajno. Ima sad vise neiznudjenih nego u dva seta kontra Cicipasa.

Djokovic brutalno usao u mec za razliku od Nadala koji igra ocajno. Ima sad vise neiznudjenih nego u dva seta kontra Cicipasa.
Čudo koliko ga se boji, čudo. Wimbledon je značajno pogoršao stvari, a taman je bio vratio samopouzdanje nakon onih pobjeda na šljaci.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
						- LlullSergio
- Kontakt:
Dobar dobar.
Čudno mi je da je Rafa onako slabo startao.To je uobičajeno za nekog Rafu iz prošlosti.Na ovom turniru je uvijek kretao brutalno na startu.

Čudno mi je da je Rafa onako slabo startao.To je uobičajeno za nekog Rafu iz prošlosti.Na ovom turniru je uvijek kretao brutalno na startu.
- rob do bagro
- Kontakt:
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Nadal u grcevitom deffence modu, kao Zil Simon.
Novak hvata lopte ispred osnovne linije, drzi pritisak konstantno. Dominatan prvi set najboljeg tenisera danasnjice.

Novak hvata lopte ispred osnovne linije, drzi pritisak konstantno. Dominatan prvi set najboljeg tenisera danasnjice.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
						Poklone mi slali...
Hajde probudi se Rafa ba,malo to bolje izgleda nego na pocetku.
Sada ide kljucni se,ali ovaj skida linije standardan mode,BH slusa,1 servis 100%....

Sada ide kljucni se,ali ovaj skida linije standardan mode,BH slusa,1 servis 100%....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Dobro je budi se, biće bolji drugi set.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rafa baš nervozan, prepao se. Nole s druge strane raznosi i fhom i bhom, užasno teško će Rafi biti ovo dobiti.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sad ce Rafko doci sebi

novak je nestvarno dobar, pitanje je može li cijeli meč držati taj nivo. pored toga je napaljen do bola .... ali neće se rafa predati, nije ni taj vesla siso

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.