Eto koliko si inteligentanHenderson je napisao/la:Vidi Muller igra krilo u reprezentaciji a u Bayernu ne igra tu poziciju. Kako su samo miševi glupi i sami sebi skaču u stomak.
Safet Sušić - Pape
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Imamo mi igrace koji mogu igrati krilo i defanzivnog veznog.1988risha je napisao/la:Eto koliko si inteligentanHenderson je napisao/la:Vidi Muller igra krilo u reprezentaciji a u Bayernu ne igra tu poziciju. Kako su samo miševi glupi i sami sebi skaču u stomak.o čemu mi pišemo cijelo vrijeme nego o tome da Njemačka ima igrače koji mogu komotno igrat i na krilu i napadača,a mi to nemamo
Što je najgore imaju more takvih igrača i onda dođe frajer i napiše da imaju 2 napadača...
- 1988risha
- Kontakt:
MALO mućni tom glavom,jer na tvoju nesreću ja navijam za Bayern,i znam šta Muller sve igra,sve zavisi od taktike i od protivnika,drugačije igraju protiv Werdera,Reala ili HSV i zavisi sve koga stave u prvi tim jer su osvojili davno bundesligu...Henderson je napisao/la:Vidi Muller igra krilo u reprezentaciji a u Bayernu ne igra tu poziciju. Kako su samo miševi glupi i sami sebi skaču u stomak.
A Muller druž igra i u Bayernu nekad istu poziciju kao i u Njemačkoj repki a nekad igra napadača,sve zavisi od protvinika,i zato se ne glupiraj da ne igra istu poziciju kao u repki... I o tome i pišemo,da Vedo nije taj tip igrača kao ni Ibričić i ostala klapa za koju se tvrdi da su napadači...

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- invincible1921
- Kontakt:
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 2515_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sve je recen o susicu....
sve je recen o susicu....
=\_1921_/=
Bravo odlican post - konacno neko nesto normalno da napise. Ne vjerovatno koliko cobanluka ima na ovom forumu, trebali bi admini imati drugaciji stav prema glupostima koje dominiraju forumom i dovesti ovo u red, jer ovo sve djeluje kao jedna velika seoska kafana._dreamer_ je napisao/la:Da ti kaze sad ciko nesto:
Ono sto ti ne znas ocigledno je da je reprezentacija pod Cirom, a i prije, igrala sa formacijom 3-5-2. Dolaskom Safeta Susica poceli smo igrati 4-4-2. Mozda u tvojoj glavi to ne predstavlja nista, no u stvarnom svijetu fudbala to predstavlja jednu fundamentalnu promjenu. Sama cinjenica da je Safet to uspio je za mene podvig, jer Ciro kad god je (sa de facto istim igracima) probao igrati u toj formaciji, propisno se obrukao. Zato je i odstupao od iste.
Dalje, pod Cirom smo igrali na polu kontre, a Safet je utjelovio jedan sasvim drugi sistem, koji se bazira na osvajanju terena (citaj: dominaciji), igri kratih pasova i konstantnog napadanja zadnje linije protivnika. Nikada, ali nikada kod Cire stoperi nisu stojali ni priblizno visoko kao sto je to kod Safeta slucaj. To je druga fundamentalna promjena koju tvoj mozak ocigledno ne percipira.
Same ove dvije notorne cinjenice jasno dokazuju da Safet nije dosao na gotovo, nego da je potpuno promijenio i formaciju i koncepciju igre, i unio svoj rukopis u igru reprezentacije, a ako ti mislis da "na gotovo" znaci to sto je imao one igrace, tj. veci broj njih, koje je imao i Ciro, onda ispada da svaki novi selektor dolazi na gotovo, tako da po tvojoj logici uspjehe ne treba pripisivati selektoru koji vodi, nego onom koji je prije njega vodio reprezentaciju i lafo utabao put. Zato sam ti fino napisao i ovaj puta ti ponavljam, ne provaljuj se, nego prvo nesto analiziraj u zivotu pa onda pisi o tome.
Nemas ti blage veze o fudbalu, a povrh toga si bezobrazan i nepismen.
Safet Susic je jedini koji nas je uspjeo odvesti na tu veliku smotru, jos kao pobjednik ispred Grcke i Slovacke u grupi - dali smo kisu golova i igrali zaista prelijep fudbal (do ljeta 2013). Treba podrzati covjeka kao i cijelu repku, a administratorima zelim mnogo srece u radu jer ce im zaista trebati, kako bi napravili cistku na ovom forumu.
Meni stvarno nedostaje ono vrijeme kada je sve bilo ok u našem timu. Ono vrijeme kada nije bilo nepotizma, rezultati bili odlični, pozivi igračima bili jasni, bili redovni učesnici SP i EP...
Ono kada Džeko psuje majku navijaču, kada Miske pije kahvu za šankom pola sata pred utakmicu, kada Džeko napad Lulića, kada je fudbalski savez imao potpisan ugovor sa sva tri telekom operatera, kada Ćirin sin menadžer i Selma Bajrami su imali mjesta u svečanoj loži a igrači nisu imali, kada je sav svijet igrao nacionalne prijateljske utakmice a jedino naša reprezentacija štimala prijelaze sa N.K. Rijekom...
Eh to su vremena koja miševima fale.
Ono kada Džeko psuje majku navijaču, kada Miske pije kahvu za šankom pola sata pred utakmicu, kada Džeko napad Lulića, kada je fudbalski savez imao potpisan ugovor sa sva tri telekom operatera, kada Ćirin sin menadžer i Selma Bajrami su imali mjesta u svečanoj loži a igrači nisu imali, kada je sav svijet igrao nacionalne prijateljske utakmice a jedino naša reprezentacija štimala prijelaze sa N.K. Rijekom...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
bordobijeli
- Kontakt:
sve je to pape kriv ,nije zasluzio da nas vodi na spHenderson je napisao/la:Meni stvarno nedostaje ono vrijeme kada je sve bilo ok u našem timu. Ono vrijeme kada nije bilo nepotizma, rezultati bili odlični, pozivi igračima bili jasni, bili redovni učesnici SP i EP...
- 1988risha
- Kontakt:
Dajte ba ljudi,Ćiro prvo nije imao ni blizu sastav kakav je imao Sušić,a uradio je u prvom mandatu isto ono što je uradio i Safet u svom prvom,odveli nas obojica do baraža i tekmi s Portugalom... samo je razlika u tome što je Safet Sušić zahvaljujući čika Osimu ostao na klupi nakon debakla u baražu od 6-2 a Ćiro dobio nogu nakon minimalnih poraza... I možete vi pisati o čemu god hoćete ali ovo što je Ćiro imao je nebo i zemlja u odnosu na današnju repku... Safet nas nije htio ni vodit jer smo bili bez potencijala u njegovim očima,a opet smo Belgiju i sa ovakvim sastavom 2 puta mahnuli...Zenga je napisao/la:Bravo odlican post - konacno neko nesto normalno da napise. Ne vjerovatno koliko cobanluka ima na ovom forumu, trebali bi admini imati drugaciji stav prema glupostima koje dominiraju forumom i dovesti ovo u red, jer ovo sve djeluje kao jedna velika seoska kafana._dreamer_ je napisao/la:Da ti kaze sad ciko nesto:
Ono sto ti ne znas ocigledno je da je reprezentacija pod Cirom, a i prije, igrala sa formacijom 3-5-2. Dolaskom Safeta Susica poceli smo igrati 4-4-2. Mozda u tvojoj glavi to ne predstavlja nista, no u stvarnom svijetu fudbala to predstavlja jednu fundamentalnu promjenu. Sama cinjenica da je Safet to uspio je za mene podvig, jer Ciro kad god je (sa de facto istim igracima) probao igrati u toj formaciji, propisno se obrukao. Zato je i odstupao od iste.
Dalje, pod Cirom smo igrali na polu kontre, a Safet je utjelovio jedan sasvim drugi sistem, koji se bazira na osvajanju terena (citaj: dominaciji), igri kratih pasova i konstantnog napadanja zadnje linije protivnika. Nikada, ali nikada kod Cire stoperi nisu stojali ni priblizno visoko kao sto je to kod Safeta slucaj. To je druga fundamentalna promjena koju tvoj mozak ocigledno ne percipira.
Same ove dvije notorne cinjenice jasno dokazuju da Safet nije dosao na gotovo, nego da je potpuno promijenio i formaciju i koncepciju igre, i unio svoj rukopis u igru reprezentacije, a ako ti mislis da "na gotovo" znaci to sto je imao one igrace, tj. veci broj njih, koje je imao i Ciro, onda ispada da svaki novi selektor dolazi na gotovo, tako da po tvojoj logici uspjehe ne treba pripisivati selektoru koji vodi, nego onom koji je prije njega vodio reprezentaciju i lafo utabao put. Zato sam ti fino napisao i ovaj puta ti ponavljam, ne provaljuj se, nego prvo nesto analiziraj u zivotu pa onda pisi o tome.
Safet Susic je jedini koji nas je uspjeo odvesti na tu veliku smotru, jos kao pobjednik ispred Grcke i Slovacke u grupi - dali smo kisu golova i igrali zaista prelijep fudbal (do ljeta 2013). Treba podrzati covjeka kao i cijelu repku, a administratorima zelim mnogo srece u radu jer ce im zaista trebati, kako bi napravili cistku na ovom forumu.

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Gdje ste vi to vidjeli spisak Lowa za SP ?
On je izbacio spisak igrača za prijateljsku protiv Poljske na kojem nema igrača Bayerna i BvB-a, kao i još nekih drugih.
Velika većina tih igrača na spisku neće vidjeti Brazil.
Volland je krilni igrač koji igra i kao pravi, klasični napadač (protiv BvB-a je tako igrao prošli vikend). Muller također, ofenzivni allarounder koji igra i u vrhu napada.
Tu su još Kruse i Gomez, uz Klosea koji je pozvan za ovu utakmicu, napadači koji će vjerovatno biti na onom spisku za Brazil.
U formaciji koji igra Low, sa jednim klasičnim napadačem, više nego dovoljno.
On je izbacio spisak igrača za prijateljsku protiv Poljske na kojem nema igrača Bayerna i BvB-a, kao i još nekih drugih.
Velika većina tih igrača na spisku neće vidjeti Brazil.
Volland je krilni igrač koji igra i kao pravi, klasični napadač (protiv BvB-a je tako igrao prošli vikend). Muller također, ofenzivni allarounder koji igra i u vrhu napada.
Tu su još Kruse i Gomez, uz Klosea koji je pozvan za ovu utakmicu, napadači koji će vjerovatno biti na onom spisku za Brazil.
U formaciji koji igra Low, sa jednim klasičnim napadačem, više nego dovoljno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
imao je on ovdje i lulica,pjanica i ibisevica samo sto ih nije uvrstio1988risha je napisao/la:Dajte ba ljudi,Ćiro prvo nije imao ni blizu sastav kakav je imao Sušić,a uradio je u prvom mandatu isto ono što je uradio i Safet u svom prvom,odveli nas obojica do baraža i tekmi s Portugalom... samo je razlika u tome što je Safet Sušić zahvaljujući čika Osimu ostao na klupi nakon debakla u baražu od 6-2 a Ćiro dobio nogu nakon minimalnih poraza... I možete vi pisati o čemu god hoćete ali ovo što je Ćiro imao je nebo i zemlja u odnosu na današnju repku... Safet nas nije htio ni vodit jer smo bili bez potencijala u njegovim očima,a opet smo Belgiju i sa ovakvim sastavom 2 puta mahnuli...Zenga je napisao/la:Bravo odlican post - konacno neko nesto normalno da napise. Ne vjerovatno koliko cobanluka ima na ovom forumu, trebali bi admini imati drugaciji stav prema glupostima koje dominiraju forumom i dovesti ovo u red, jer ovo sve djeluje kao jedna velika seoska kafana._dreamer_ je napisao/la:Da ti kaze sad ciko nesto:
- donniedarko
- Kontakt:
Meni djeluje kao da branis jedno zlo od drugog zla , ja sam za to da se sve ove gluposti u repci i oko nje ustrane za sva vremena. Sad trpiti neke gluposti zato sto je nekad prije mozda bilo losije stvarno mi ne ide u glavu. Zasto ? Zasto ne mozemo sve dovesti u red pa da sve bude profesionalno ?Henderson je napisao/la:Meni stvarno nedostaje ono vrijeme kada je sve bilo ok u našem timu. Ono vrijeme kada nije bilo nepotizma, rezultati bili odlični, pozivi igračima bili jasni, bili redovni učesnici SP i EP...
Ja ne vidim razliku izmedju stvari koje si nabrojao i sadasnjeg nepotizma, gluposti oko priprema itd...Sve to treba izbaciti
Dodajmo kako starijoj raji fale zajebancije poput gostovanja u Oslu, nakon tekme (naravno, poraza) sa nama sjede Barba i Music, cugaju i dime!Henderson je napisao/la:Meni stvarno nedostaje ono vrijeme kada je sve bilo ok u našem timu. Ono vrijeme kada nije bilo nepotizma, rezultati bili odlični, pozivi igračima bili jasni, bili redovni učesnici SP i EP...
Fale nam Usanovic i klapa, aktovke pod stolom u Teheranu 2 put godisnje, spektakl na Kantridi uz Mikado cirkus, bojkot cijele repke pa onda se pola povuklo, pa na kraju osta samo Sasa Papac tvrdoglav, posten - jedini koji nije gazio rijec. Fali nam Sergej Jakirovic (da li iko tog Bakinog indijanca pamti?) od prve minute na Marakani, fali nam potpis NS BiH sa smradovima nakon te iste smrdljive Marakane kako ih necemo tuziti, da su sami huligani bili prisutni iz BiH - da cemo progledat kroz prste "Noz, zica Srebr...".
Eh, od te popisane Marakane smo toliko napredovali da sada idemo na bijelosvjetsku MARACANU u Rio de Janeiro na SP 2014 !
VOLIMO TE BiH
- 1988risha
- Kontakt:
bordo Pjanić je bio tad dijete,Lulić nije bio uopšte u planovima jer je tad igrao za Bellinzonu,a Vedad Ibišević je imao onu tešku povredu i bio je zajedno komentator s Marijanom u Belgiji a i u Zenici takođe... sjećam se one njegove vriske kad smo golove davali u Belgiji...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Argentinci su sila ali mislim da se mi necemo provaliti sa njima vec sa Irancima ..Susic ce igrat sa dva spice i Misketom i Pjanom u prvi 11 gdje ce mo izgubit brzinu i sredinu terena!!! Sa Argenticima je vec najavio sa jednim spicom i bez Pjanica ili Misketa ..tako da me te tekme nije strah sjetimo se Pariza.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zenga je napisao/la:Bravo odlican post - konacno neko nesto normalno da napise. Ne vjerovatno koliko cobanluka ima na ovom forumu, trebali bi admini imati drugaciji stav prema glupostima koje dominiraju forumom i dovesti ovo u red, jer ovo sve djeluje kao jedna velika seoska kafana._dreamer_ je napisao/la:Da ti kaze sad ciko nesto:
Svaka cast. Ne znam ni sam koliko sam puta vidio na ovom forumu da je neko napisao da je Ciro napravio ekipu a Susic samo dosao na gotovo. Nevjerovatno. Znaci to su osnovne stvari u fudbalu, promjeni covjek cijeli koncept igre, postavu, igrace a oni nista od toga ne primjete vec kao mazge ponavljaju: "Susic dosao na gotovo". Takvi stvarno nemaju blage veze o fudbalu.
Zaboravljas Cirine rijeci Pjanic i Misimovic nemogu skupa igrat i drzo Pjanica na klupi ponekad bi ulazio s klupe!!! I ja se slazem s tom teorijom da Pjana i Miske nemogu skupa igrat!!!1988risha je napisao/la:bordo Pjanić je bio tad dijete,Lulić nije bio uopšte u planovima jer je tad igrao za Bellinzonu,a Vedad Ibišević je imao onu tešku povredu i bio je zajedno komentator s Marijanom u Belgiji a i u Zenici takođe... sjećam se one njegove vriske kad smo golove davali u Belgiji...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ja branim čovjeka koji živi u Francuskoj i živa je legenda u toj državi, a zatim na njihovoj nacionalnoj televiziji im u lice kaže mene bi bilo sramota ovako otići na EP. Ja branim čovjeka koji javno kaže novinarčiću, koji je preko štele zaposlen, ko tebe dovede ovdje. Ja branim čovjeka koji našim manekenima lupi rukom od sto i kaže niste vi ni I od igrača. Poslije Rumunije i poraza nema više roštiljanja i to smeta manekenima. Volim ga što radi po svome uinat miševima i trola ih svaki dan, radi kako hoće jer zna da će jedini on odgovarati za svoje rezultate. Niko, ama baš niko, mu neće reći hvala za godinu dvije. Mi smo takav narod.donniedarko je napisao/la:Meni djeluje kao da branis jedno zlo od drugog zla , ja sam za to da se sve ove gluposti u repci i oko nje ustrane za sva vremena. Sad trpiti neke gluposti zato sto je nekad prije mozda bilo losije stvarno mi ne ide u glavu. Zasto ? Zasto ne mozemo sve dovesti u red pa da sve bude profesionalno ?Henderson je napisao/la:Meni stvarno nedostaje ono vrijeme kada je sve bilo ok u našem timu. Ono vrijeme kada nije bilo nepotizma, rezultati bili odlični, pozivi igračima bili jasni, bili redovni učesnici SP i EP...
Ja ne vidim razliku izmedju stvari koje si nabrojao i sadasnjeg nepotizma, gluposti oko priprema itd...Sve to treba izbaciti
Pape nije građevinski radnik i nije pravio kompleks u Zenici, Pape nije PR i ne određuje ko će gdje trenirati, to je svima jasno. Jasno je rečeno, na SP putujemo iz Hrasnice a već u kvalifikacijama za EP idemo od Zenice.
Ne može Pape sve probleme riješiti, ali ih je riješio preko 70%. Volim i što je javno prozvao Spahića i Džeku i njegovog oca, neka narod zna kakvih uhljupa ima u repki.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidim da Jogi Loew i dalje bojkotuje najboljeg njemackog napadaca u zadnjih 4-5 godina, Kiesslinga. 
Gdje vidiš to ?calcio je napisao/la:Vidim da Jogi Loew i dalje bojkotuje najboljeg njemackog napadaca u zadnjih 4-5 godina, Kiesslinga.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Cuj Pape ocitava nekome kako je dosao do svoje pozicije preko stele

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.