FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yebo li ih on viseOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema Osima, nema titule.
Krcma gospodin, uprava kita
Krcma gospodin, uprava kita
Sretno Oda. Nek ti je Bog na pomoci sa ovim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajde Odaaaa
Idemo po niz kao prosli put kada si bio tu.
Krcmarevic gospodski ipak na kraju, sretno dalje care.
Idemo po niz kao prosli put kada si bio tu.
Krcmarevic gospodski ipak na kraju, sretno dalje care.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Fikret1946
- Kontakt:
evo izgleda da vam dolazi Ejub Slavenović na trenersku poziciju, ne znam koliko je pouzdano, ali po meni dobar izbor.
**** ih on sve u supak. Jedini razlog zbog kojeg nece da da ostavku je zato jer je posudio svoje pare i ceka od evrope da bi mogo povratit novac uz naravno 7 % kamateOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uprava ako dopusti da jedni te isti igrači kroje sudbinu Odi neka se pokupe!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
E moj iRfo kakav si ti papak, al eto, pa da nije bilo Gospodina Misketa mi bi jos imali najgori stadion na svijetu, zato lijepo spavaj i manje pricaj kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavairfo je napisao/la:**** ih on sve u supak. Jedini razlog zbog kojeg nece da da ostavku je zato jer je posudio svoje pare i ceka od evrope da bi mogo povratit novac uz naravno 7 % kamateOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Sahranit ce jadnog čovjeka ,nije on za ovogaOsim13 je napisao/la:Moj Oda, ne daj papcima da te zajebavaju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Miske povedi nas!scootzzZzTM87 je napisao/la:E moj iRfo kakav si ti papak, al eto, pa da nije bilo Gospodina Misketa mi bi jos imali najgori stadion na svijetu, zato lijepo spavaj i manje pricaj kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavairfo je napisao/la:**** ih on sve u supak. Jedini razlog zbog kojeg nece da da ostavku je zato jer je posudio svoje pare i ceka od evrope da bi mogo povratit novac uz naravno 7 % kamateOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
Ni nanometra!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro je. Samo nek se Misimovic nije povukao
. Treba nam da otkriva talente sirom BiH i dalje. Lendara, Zaimaga... kakvih debila ima da navijaju za naseg Zelju mene stid umjesto njih.
Ispade Krcma gospodin, idalje stoji da je on los trener ali nista protiv njeg. Zasto uprava dovodi trenera koji je kriminalan? Opet zeljovac im paravan za njihovu katastrofalnu politiku vodjenja kluba tj sportskog segmenta.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
braco je napisao/la: Ponovo stara taktika, kad otjeraš nekog trenerskog polovnjaka iz Srbije ili Slovenije dovedi nekog Željinog vojnika neka bude štit za one koje srljaju iz greške u grešku. Onda za po godine ko kera nabij nogom i tog Željinog vojnika kojeg si postavio da ti bude štit.
Bio bih licemjeran kada bih rekao da Željo nije veliki klub. Na ovaj stadion kada dođe Real Madrid očekivati je da se pobijedi jer je dovoljno veliki klub. Nisam imao ni najmanji ekces, bio je tu manji verbalni sukob. Možda je dečko dio opozicije, ali ovaj predsjednik je dovoljno jak.

O pojačanjima
"Čurjurića sam ja lično odobrio, Bakrača sam također znao.
Hoće li tražiti otpremninu?
"Ne, samo ono što sam zaradio. Imam po ugovoru neka prava na još, ali ne bih imao obraza to da tražim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.