Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jel neko igrao Tomb Raider Legend kakva je igrica?
Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Imal ko kakvih prijedloga za igrice : pucacine, neka auta ? Za solidan komp 1 giga graficka 2 gige rama pa eto ako ko ima nek predlozi 
Manchester United!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Duke Nukem 3D.EmirSioux89 je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za igrice : pucacine, neka auta ? Za solidan komp 1 giga graficka 2 gige rama pa eto ako ko ima nek predlozi
Fina preporuka, još ako uzmeš Duke Nukem 3D Megaton Edition koje optimizirano za veće rezolucije, čak i bolje. Imam ga upravo na računaru. Hard Reset je isto fina pucačina. Novija igra, ali bi trebalo da ti može. Striktno je pucačina.DukeOfWellington je napisao/la:Duke Nukem 3D.EmirSioux89 je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za igrice : pucacine, neka auta ? Za solidan komp 1 giga graficka 2 gige rama pa eto ako ko ima nek predlozi
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Hard Reset je fina igra, za mizeran budžet odličan futuristički, cyberpunk shooter.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Jao meni je prva igra na starom kompu bio onaj Duke Nukem Forever !DukeOfWellington je napisao/la:Duke Nukem 3D.EmirSioux89 je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za igrice : pucacine, neka auta ? Za solidan komp 1 giga graficka 2 gige rama pa eto ako ko ima nek predlozi
Sjećam se prva scena na krovu neke zgrade a neki avion pada, tad sam prvi put vidio takvo nešto u igri i sjebo se totalno, ono reakcija je bila aaaaaa grafikeeee 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Da , pa moras trazit neke kljuceve da otkljucas vrataneurofunk je napisao/la:Sjećam se prva scena na krovu neke zgrade a neki avion pada, tad sam prvi put vidio takvo nešto u igri i sjebo se totalno, ono reakcija je bila aaaaaa grafikeeee
Dal' je iko igrao nekad "Fahrenheit". Nije to neka specijalna igra, grafika itd. Al brat bratu kakvu prica ima yebo film.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja kontam je ovih dana skinut, pa opet ispocetka
joj nezz stvarno koju sam verziju skino,jbg nekako cim je izasla igra skino sam jeToxicity je napisao/la:Od Reloadedabarca_87 je napisao/la:pa nezz nije me to zezalo kad sam ja igrao ,
ev ja sad uso u svoj far cry nista mi ne izbacuje u vezi u playa,to je 100% crack nesto prepravio da ne mora se u to ulogirat
koju si verziju far cry-a skino ?.. Kao traži mi Uplay, nešto kao steam je to.. Koju si ti verziju skinuo da i ja skinem opet
probaj ovaj repack,moguce da sam ovaj skino
http://kickass.to/far-cry-3-2012-v-1-04 ... 47185.html" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
gojzerica
- Kontakt:
Strašna igrica.soxx je napisao/la:Dal' je iko igrao nekad "Fahrenheit". Nije to neka specijalna igra, grafika itd. Al brat bratu kakvu prica ima yebo film.
E raja imam jedno pitanje znam da je off-topic imam tekuci racun u banci,na koji primam platu jel mogu ja kupovati na internetu preko te kartice ili mi banka mora dati neko odobrenje ,ima ovih igara na akciji pa me zanina
.
Samo jedan klub Velež Mostar
Trebao bi da možeš. Visa Electron, Master Card, American, to sve može bez problema. Maestro nekada nije mogao, ne znam može li sada. Uglavnom, slobodno kupuj.Adnel je napisao/la:E raja imam jedno pitanje znam da je off-topic imam tekuci racun u banci,na koji primam platu jel mogu ja kupovati na internetu preko te kartice ili mi banka mora dati neko odobrenje ,ima ovih igara na akciji pa me zanina![]()
.
Hvala legendo na odgovorurevan je napisao/la:Trebao bi da možeš. Visa Electron, Master Card, American, to sve može bez problema. Maestro nekada nije mogao, ne znam može li sada. Uglavnom, slobodno kupuj.Adnel je napisao/la:E raja imam jedno pitanje znam da je off-topic imam tekuci racun u banci,na koji primam platu jel mogu ja kupovati na internetu preko te kartice ili mi banka mora dati neko odobrenje ,ima ovih igara na akciji pa me zanina![]()
.
Samo jedan klub Velež Mostar
Koja je po vama najbolja STAR WARS igra ?
Ja igram the force unleashed 2 , ono ludilo zivo sta sve moze onaj lik
Najbolja? Knights of the Old Republic serijal bez sumnje. Tu još možemo dodati Jedi Knight serijal i naravno svemirske simulacije X-Wing i TIE-Fighter.MElloo je napisao/la:Koja je po vama najbolja STAR WARS igra ?
Igra li neko od vas World of Warcraft ? Takozvani "heroin" među igrama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja igram lego serijal i force unleashed, probat cu knights of old republicrevan je napisao/la:Najbolja? Knights of the Old Republic serijal bez sumnje. Tu još možemo dodati Jedi Knight serijal i naravno svemirske simulacije X-Wing i TIE-Fighter.MElloo je napisao/la:Koja je po vama najbolja STAR WARS igra ?
hvala
Je li netko može preporučiti dobar MMORPG free-to-play? (Igrao sam TERA,DB Online,SWTOR,DC Universe)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Skida se F1 2013 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!