razlika cist penal i nepenalAlanSmith14 je napisao/la:To je razlika zabarske lige i EPL.Vrebac je napisao/la:Koja razlika u ponasanju igraca
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Zarathustra
Ne bi, Napoli igra najbolji fudbal u Seria A.Romagnoli13 je napisao/la:Na osnovu ovih 110 minuta i same igre kroz sezonu, uvjeren sam da bi Spursi sa lakoćom osvojili Serie A.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
kako su samo spori pojedini igraci juventusa, prije svega khedira.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- ASD
- Kontakt:
Dobro, nisu ni u EPL-u svi takva gospoda.
Kod Mourinha i rezervni golman dodje do sesnaesterca traziti penal.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Okani se sarkazma. Lično, volio bih da Juve prodje, ali ovaj način igranja je ogavan. Razlika izmedju Napolija i Spursa je u mentalitetu. I zato Napoli uvijek ostane bez titule. Na spomen Juventusa napune gace.Gefufna je napisao/la:Ne bi, Napoli igra najbolji fudbal u Seria A.Romagnoli13 je napisao/la:Na osnovu ovih 110 minuta i same igre kroz sezonu, uvjeren sam da bi Spursi sa lakoćom osvojili Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj snimak sad što vratiše, 5ti sudija doslovno metar od mjesta događaja, gleda kako pravi čist penal i ne svira. Mislio sam da je hodža biti najbolji posao, al evo izgleda da ima i boljih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hahahaha cuj razlika u mentalitetu hahaha
Miljenik admina i ostale moderacije
Jos da te ko pita za sta.Romagnoli13 je napisao/la:Okani se sarkazma. Lično, volio bih da Juve prodje, ali ovaj način igranja je ogavan. Razlika izmedju Napolija i Spursa je u mentalitetu. I zato Napoli uvijek ostane bez titule. Na spomen Juventusa napune gace.Gefufna je napisao/la:Ne bi, Napoli igra najbolji fudbal u Seria A.Romagnoli13 je napisao/la:Na osnovu ovih 110 minuta i same igre kroz sezonu, uvjeren sam da bi Spursi sa lakoćom osvojili Serie A.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ovo Benatiino povlačenje je čist penal, kao i ono Verthongenovo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zasto Pjanic ne igra?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Da, Spursi su zaista mentalno jaka ekipa.
Pep gospodin, skoro s drugom postavom igra...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Brat napisao da Spursi imaju mentalitetGefufna je napisao/la:Da, Spursi su zaista mentalno jaka ekipa.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma spanci su posebni u tome i nema im ravnih!ASD je napisao/la:Dobro, nisu ni u EPL-u svi takva gospoda.
Ali i ovo večeras isti žalosno, ja bih svakom koji pridje dao karton!
Bitan je samo onaj sto ce ga svirati oko 80. minute.Moggi je napisao/la:jel nocas ukinuto pravilo penal u fudbalu
Sudije moraju malo podići kriterije, pa po vama bi dosad bila 4 penala i rezultat 2:2 nakon 20 minuta. Ne može to tako.
Barzagli cigane najveći.
Pjanic ima ulogu ko Motta sinoc dodja prvom do sebe
Miljenik admina i ostale moderacije
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Šta Barzagli uradi Sonu, istuče ga. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.