Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Iznenadi me roma.Cestitke romanistima
ucinili ste seriju A malo zanimljivijom al konacni se pobjednik zna 
a ja kad pocnem pricati kako se interu sve namjesta meni se pocnu smijati
..
ali eto, skontat ce i ostali kad tad..
ali eto, skontat ce i ostali kad tad..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- Evil Genius
- Kontakt:

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
ja vama kazem.. sve to inter kontrolise..
stoka.. fuj.. isto alonso.. fuj ..
Patkice, dosadan si postao sa ovim.daffy je napisao/la:ja vama kazem.. sve to inter kontrolise..
Po tebi moratti ima svugdje veze, pa nije, d ane kažem... Vi ste sami sebi krivi, namješatali ste, i sad plaćate zbog toga...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma i meni je dosadno slusati tvoje neargumentovane postove.. ali eto 
A ko tvoji su armunetovani, čime ?! Ti ideš protiv suda jedne zemlje ?! Ljudi dokazali i ti se sada, zajedno sa još nekolicinom praviš pametan i hočeš da kažeš da je sve ovo morattiev posao, pa šta misliš da bi jedna takva zemlja dopustila da joj se to radi, de ba, odrasti malo... Niko ne kaže da Moratti nema neke konce u rukama al da sve namješta i da je moratti kriv što je juve namješto i da moratti kriv što juveu ne ide sad itd itd je smiješno... al dobro, ti si komeptentniji od suda jedne države, koja je u EU...
ali problem je sto se tek sudi i proces je u toku u Napulju.. i stalno pisem o tome kako inter iz dana u dan postaje sve smijesni na tom sudu.. ali ok..
Vama je presuda donesene, vi ste izbačeni u seriu B zbog namještanja određenih utakmica... Sada što se proces nastavio o nema nikakve veze, vama je već osuđeno... al dobro...kao što kažeš, sve prožvakano al nemaš potrebe da na svaki poraz juve-a, ili bilo koga drugog u Italiji ti kriviš INTER... možda da nisu igrači krivi ?!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ej zabijte moratiju,bilo i proslo,farsopoli bio i prosao,a te dvije oduzete titule ce nam kad tad biti vracene,a ako i ne budu,svejedno cemo ih opet osvojit,zajebi moratija i te sranja,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Vidi dragi moj pasha, kralju, ahbabu ... to nije bio nije bio drzavni italijanski sud vec zasebno osnovan sportski sud odnosno sud osnovan samo zbog calcopolija ... i odmah je ukinut nakon zavrsetka sudjenja.GunnerS je napisao/la:Ti ideš protiv suda jedne zemlje ?!
Ja shvatam kako ti na to gledas ... Juve je namjestao, osudjen je i nema price ... uredu, misli kako hoces i mozda je ispravno da tako gledas na stvari jer je presuda pala a i dalje je na snazi.
Medjutim, trebas imati na umu da proces i dalje traje i da svakim danom sve vise dokaza ide nama u korist ... ne kazem ja da smo mi nevini, pojma nemam, ali postoji sumnja da je sve namjesteno ... postoje dokazi koji idu nama u korist a koji nisu izneseni na prvom sudu. Zbog cega nisu izneseni i zbog cega se to tek sad rjesava ne znam ali proces je u toku i ja jedva cekam krajnji ishod.
A sto se tice morattija, lik je jedan od najbogatijih ljudi u italiji, ako ne i najbogatiji ... drzi u rukama i pirelli i telekom italije jer je tu postavio svoje ljude ... ko zna koga jos drzi kao marionetu ... lik je muljator prve klase i sve vezano za njega je zamrljano ... vise se ni ne zna odakle mu stizu prihodi. I ovi nedavno izgubljeni dokazi protiv njega idu svoj toj prici u prilog.
A za rezultate ove sezone ne krivim inter ni najmanje ... krivim nasu upravu i panjeve od igraca ... ali sada drugi timovi ispastaju zbog morattija i njegovih pobocnika ... ove sezone je u njihovu korist bilo podosta sumnjivih penala, slobodnjaka na ivici 16-erca, nedosudjenih ofsajda itd. I niko nista ne cini da se to promjeni ... a kad se njima desi crveni i obicni faul odmah proglase SILENZIO STAMPA!!! to je sada IN haman ... pateticno.
Poenta svega je da ne gledas samo onako kako je zvanicno ... ima muljavina koliko hoces samo treba pregledati sve italijanske medije, forume i sl. U suprotnom se ne treba kategoricno stavljati na jednu stranu i tvrditi kako su to argumenti koji piju vodu a u zbilji staklene noge drze sve.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ovi sto se zale na sudjenje su u pravu za offside u dvije situacije i onaj start chivua jeste za crveni i vjerovatno ce biti kaznjen , penal na brighiu nije postojao jer kontakta nije ni bilo i za to je zasluzeno dobio karton , karton koji je dao zanettiu je smijesan jer je igrao loptu tako da prekrsaja nije bilo uopste , kartone za sneijdera i etoo a za prigovore su opravdani ali su bili isprovocirani ne sudjenjem prekrsajau zoni suta , nije sudio cist karton toniu za povlacenje zanettia za dres , uostalom vec sam pisao da je sudjenje bilo katastrofalno ali sad da je sudjenje islo na ruku interu nije istina , a najdrazi su mi ovi navijaci juventusa napokon i oni dosli u situaciju ove zezone da se raduju , ja sam siguran u odbranu titule a tad cu napisati jedan lijep post ovim juventusovcima a prije toga ce dobiti malo za zagrijavanje poslije derbija de la italia.
Hoce osvojice Juventus 2045 godine kad uznapreduje tehnologija nije mi jasno kako vi sto navijate za juventus vise proslavljate poraz intera nego pobjedu juventusa valjda ljubomora sta li vec a zbog klubova oput juventusa lazia italijani gube mjesto u europi jer vi nemozete pobjedit slagiranu ekipu fulham
Samo jedan klub Velež Mostar
Materazzi,dali ste gol iz cistog offsajda,zasluzili ste bar 2 crvena kartona...jos jedan cist ofsaj nije sviran igracima intera...ako to nije navodjenje da jedna ekipa pobijedi ja onda ne znam sta je trbao sudija da uradi jos,da istijera 5 igraca Romi,pa da Murinjhovi debili pobijede!!!!!
I ne moj pricat da je sudjenje bilo katastrofalno za obije ekipe...sudjenje je bilo katastrofalno samo za jednu ekipu(da ne navodim koju zna se )....
I pritom kada je Chivu udario namijerno Tonija..onaj vas kreten Murnjho nesto mase glavom i pravi se toso,kao ste sviras sudija nije bilo faula!!!!
I ne moj pricat da je sudjenje bilo katastrofalno za obije ekipe...sudjenje je bilo katastrofalno samo za jednu ekipu(da ne navodim koju zna se )....
I pritom kada je Chivu udario namijerno Tonija..onaj vas kreten Murnjho nesto mase glavom i pravi se toso,kao ste sviras sudija nije bilo faula!!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
za ovaj inter haman samo neznalice navijaju ... ignoranti i tukciAdnel je napisao/la:Hoce osvojice Juventus 2045 godine kad uznapreduje tehnologija nije mi jasno kako vi sto navijate za juventus vise proslavljate poraz intera nego pobjedu juventusa valjda ljubomora sta li vec a zbog klubova oput juventusa lazia italijani gube mjesto u europi jer vi nemozete pobjedit slagiranu ekipu fulham
pa momce gdje si bio proteklih sezona ... u evropi ste redovno ispadali sto u grupnoj fazi sto u osmini finala dok su jedino Juve i Milan branili cast italije ... to ti svako moze reci i to je jasno ko dan
prosle godine ste ispali od mancestera nakon sto ste zavrsili drugi u grupi iza panatanaikosa, pretprosle ispali od liverpoola, 2006-07 ispali od valencie, 2005-06 od villareala, 2004-05 bivate naguzeni ukupnim skorom 5:0 od milana a 2003-04 ispadate u grupi pored lokomotive i dinamo kijeva
nakon 7 godina ucinite nesto i sad ste vi kao neki spasioci ... druze kiksavas samo tako, brukas se ko pele s prognozama
★★★
- sarajlija89
- Kontakt:
ma dovoljno se sjetit da su od helsingborga ispali..jos kad je ronaldo igro..i oni mi dodju pricat..pa mi smo za njih institucija na nivou talijansog parlamenta i vlade
cuj helsingborg...jbt sarajevo ih izbacilo
Inter bi i dan danas bio Q ko sto i jest da nije bilo FARSOPOLIJA...al eto..moze im bit...sklonili konkurenciju i mogu vladat jos neko vrijeme nazalost...al sve je to smijesno..kad mi neko kaze 4 titule zaredom...cega 4???
INTER VAFFAN CULO
cuj helsingborg...jbt sarajevo ih izbacilo
Inter bi i dan danas bio Q ko sto i jest da nije bilo FARSOPOLIJA...al eto..moze im bit...sklonili konkurenciju i mogu vladat jos neko vrijeme nazalost...al sve je to smijesno..kad mi neko kaze 4 titule zaredom...cega 4???
INTER VAFFAN CULO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
radujemo se vise porazu intera nego pobjedi Juventusa
Boze.. Boze..
Boze.. Boze..
Napokon i Ranijeri je poceo da vijeruje i da ima ambicije da osvoji naslov prvaka....
Je li se onaj mis (Murinjho)oglasio povodom tekme Rom:Inter?....sinoc nije davao izjave povodom tekme...nije mogao da kometntarise sudije,a nije jos on velicina da prizna poraz njegove ekipe...od obijektivno jaceg protivnika...!!!!
Je li se onaj mis (Murinjho)oglasio povodom tekme Rom:Inter?....sinoc nije davao izjave povodom tekme...nije mogao da kometntarise sudije,a nije jos on velicina da prizna poraz njegove ekipe...od obijektivno jaceg protivnika...!!!!
Zanetti mora pauzirati nakon 137 utakmica!
Argentinski nogometaš Javier Zanetti, kapetan milanskog Intera, zaradio je žuti karton tijekom subotnjeg derbi-ogleda na rimskom Olimpicu protiv Rome (2-1 za domaćina)...
Četvrti je to Zanettijev žuti karton u sezoni što znači da neće moći igrati u narednom ogledu Serije A, u kojem Inter na svom terenu dočekuje Bolognu (32. kolo).
Time je zaustavljen nevjerojatan niz ovog 36-godišnjeg argentinskog nogometaša koji je odigrao čak 137 utakmica zaredom u Seriji A. Posljednja utakmica koju Zanetti nije odigrao za svoj Inter bila je ona dalekog 25. listopada 2006. godine protiv Livorna (4-1), kada je svih 90 minuta sjedio na klupi.
Posljednji put je, pak, bio suspendiran zbog žutih kartona 11. ožujka 2006. godine!
Tijekom ove sezone je odradio za Inter 4017 minuta. Od 42 natjecateljske utakmice Intera ove sezone je odigrao 41 (svaki put svih 90 minuta), a nije nastupio tek jednom i to u osmini finala domaćeg Kupa protiv Livorna.
Gigant, Legenda, Il Capitano, mislim da niko ovo ne radi sa 36 godina!
Argentinski nogometaš Javier Zanetti, kapetan milanskog Intera, zaradio je žuti karton tijekom subotnjeg derbi-ogleda na rimskom Olimpicu protiv Rome (2-1 za domaćina)...
Četvrti je to Zanettijev žuti karton u sezoni što znači da neće moći igrati u narednom ogledu Serije A, u kojem Inter na svom terenu dočekuje Bolognu (32. kolo).
Time je zaustavljen nevjerojatan niz ovog 36-godišnjeg argentinskog nogometaša koji je odigrao čak 137 utakmica zaredom u Seriji A. Posljednja utakmica koju Zanetti nije odigrao za svoj Inter bila je ona dalekog 25. listopada 2006. godine protiv Livorna (4-1), kada je svih 90 minuta sjedio na klupi.
Posljednji put je, pak, bio suspendiran zbog žutih kartona 11. ožujka 2006. godine!
Tijekom ove sezone je odradio za Inter 4017 minuta. Od 42 natjecateljske utakmice Intera ove sezone je odigrao 41 (svaki put svih 90 minuta), a nije nastupio tek jednom i to u osmini finala domaćeg Kupa protiv Livorna.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
nevjernik je napisao/la:Zanetti mora pauzirati nakon 137 utakmica!
skoro pa ko arijan roben, i on u šubu odigra nekoliko sezona bez ijedne pauze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.