daj baa,gledao sam tog Pareja najmanje 10 puta i jedno veliko nista sam vidio od tog igraca,za razliku od Banege koji je odlican igrac cak i kada je izvan forme bolja je opcija od Pareja.Adi_Zepce je napisao/la:Ja bi iskreno volio da Banega sada ode,jer ovakav nije od pomoci klubu.Banega je blago receno uzasan,a Parejo je barem pet puta bolji od njega ove sezone.Sto se tice prodaje to je gotova stvar,a pominje se seik od Citya tj.brat od onog sto drzi CityL-Train je napisao/la:strasno mi je zao sto je ovakav klub spao na vrlo niske grane,citam da bi Banega mogao napustiti Valenciu vec u januarskom prelaznom roku,ne znam koliko ima istine u tome ali bi to svakako bio veliki hendikep jer Banegu smatram najboljim igracem Valencie.Sto se tice prodaje mislim da je to jedino rijesenje za klub u ovom trenutku,dosli ste do mrtve tacke i vise nema izlaza,molite Boga da vas kupi kakav seik mozda i od vas naprave neki novi Man.City
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ocito ove sezone nisi ga gledao.On samo da popravi malo preciznost dodavanja moze biti izuzetan igrac.Ne kazem da Banega u formi nije bolji,ali nazalost forma Evera je ocajna vec duzi period.Nekako mi se cini da on nema volju da igra za Valenciu,dok Parejo iz utakmice u utakmicu se pokazuje sve boljim.Posebno to cini kada je na terenu skupa s Romeuom.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
covjek koji igra na najosjetljivijem mjestu u ekipi i treba da poveze napad i odbranu treba da popravi preciznost dodavanja,pa o cemu dalje da pricamo
upravo to sam i primjetio,gledao sam utakmicu protiv Elchea i to mi je prvo zapalo za oko,igrac na njegovoj poziciju mora da ima precizan pas,on svaku drugu loptu u "bunar" ili protivnickom igracu u noge,ne mogu nikako da shvatim gdje su njegovi kvaliteti,prosvjetli me 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kakav je parmak oanj Ruiz to je za amputacije mozga.
Inace Banega ocajan , steta sto ga nisu uvalili dok su mogli sad ne vrijedi 20 maraka.
Inace Banega ocajan , steta sto ga nisu uvalili dok su mogli sad ne vrijedi 20 maraka.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pa nije bas svaki loptu da gubi.Povremeno se to desi,ali kao sto rekoh to je problem pravi.Desi se to i Banegi,pa i boljim igracima,ali Parejo precestoL-Train je napisao/la:covjek koji igra na najosjetljivijem mjestu u ekipi i treba da poveze napad i odbranu treba da popravi preciznost dodavanja,pa o cemu dalje da pricamoupravo to sam i primjetio,gledao sam utakmicu protiv Elchea i to mi je prvo zapalo za oko,igrac na njegovoj poziciju mora da ima precizan pas,on svaku drugu loptu u "bunar" ili protivnickom igracu u noge,ne mogu nikako da shvatim gdje su njegovi kvaliteti,prosvjetli me

@Johny
Suti ba,i onakav Ruiz nam je najbolji branic u ovom trenutku

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Citam da je Djukic otpusten. Ne znam, 8 poraza u 16 utakmica jeste puno za klub sa ovakvim renomeom, ali opet, da su bar tri utakmice od ovih 8 pretvorene u remi, to bi bilo 7 bodova razlike za cetveroplasiranim, sto nije puno. A i nikad slabija Valencia igracki.
Juan Antonio Pizzi bi mogao biti nasljednik. Inace bivsi igrac Valencije, zasada poprilicno dobra trenerska karijera. Osvojio je čileansko prvenstvo 2010. sa Universidad Catolicom i prije par dana argentinsko prvenstvo sa San Lorenzom.
Juan Antonio Pizzi bi mogao biti nasljednik. Inace bivsi igrac Valencije, zasada poprilicno dobra trenerska karijera. Osvojio je čileansko prvenstvo 2010. sa Universidad Catolicom i prije par dana argentinsko prvenstvo sa San Lorenzom.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Problem je bio sto Djukic i ekipa nisu napredovali,naprotiv.Liga prvaka je iz kola u kolo bila sve dalja i dalja,a sad četvrto mjesto bjezi ravnih 10 bodova.Za ekipu kakva je Valencia,cija je ambicija izlazak u LP je to fkt previse.
Pizzi nije losa opcija,a samim tim doveo bi sa sobom u Valenciu i Angela Correu.Strasnog napadaca,koji ima samo 18 godina.
Ako on ne preuzme Valenciu to ce ucintii Marcelo Bilesa,koji opet nije losa opcija.Treba dodati da je i Bankia odlucila da Valencia ide na prodaju te se ocekuje da ce Arapi,Rusi,Ameri u narednim danima kupiti Valenciu
Pizzi nije losa opcija,a samim tim doveo bi sa sobom u Valenciu i Angela Correu.Strasnog napadaca,koji ima samo 18 godina.
Ako on ne preuzme Valenciu to ce ucintii Marcelo Bilesa,koji opet nije losa opcija.Treba dodati da je i Bankia odlucila da Valencia ide na prodaju te se ocekuje da ce Arapi,Rusi,Ameri u narednim danima kupiti Valenciu

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Stvarno losa Valensia. Puse na sve strane.
Sreca pa je PLASTIKA na drugoj strani pa se za sada drze. Al ko da gledam da ce ga primiti u zadnjim minutima.
Sreca pa je PLASTIKA na drugoj strani pa se za sada drze. Al ko da gledam da ce ga primiti u zadnjim minutima.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
golman katastrofa... 

Losa,losa Valencia ove godine,ali na srecu ima naznaka da to prestaje.Jucer je na pressici predsjednik Valencije,Amadeo Salvo objavio da će vjerovatno u Valenciu investirati Peter Lim,poznati tajkun iz Singapura.On očekuje da se Bankia,kao vecinski vlasnik kluba o njegovoj ponudi ocituje do 15.01,a s obzirom da Bankia prodaje Valenciu nema nikakve prepreke da Lim ne bude taj koji ce investirati i postati vlasnik dijela kluba.On želi da zna do 15.01 hoce li biti suvlasnik kluba,a ako mu to uspije spremio je 50 miliona eura za pojacanja samo u zimskom transfer roku.Cilj mu je plasman u Ligu prvaka,a naredne sezone cilj je Valencia ispred Barcelone,Atletico Madrida i Reala,dakle titula na Mestalli 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Pizzi stigao! Amunt Valencia!
ovo sto se vrti prica oko prelaska Edina Džeke, pa to stvarno i nebi bilo lose, jer bi sigurno u Valenciji bio starter, sigurno bolje i vise igrao, sto bi bila mnogo bolja uvertira pred svijetsko prvenstvo nego klupa u Cityju.
@Adi
De nam daj malo vise informacija u vezi prodaje kluba,Bankia,dugova i transfera
De nam daj malo vise informacija u vezi prodaje kluba,Bankia,dugova i transfera

do 15.og ce se sve znat...Lim je naumio da dovede neka velika imena u klub, vrhunske igrace..ali trenutno se nista ne desava, poslije praznika bi se trebalo pojavit vise informacija...sad zasad, jedino novo je Juna Antonio Pizzi...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Pizzi na press-konferenciji potvrdio Valencijin interes za Eduarda Vargasa. Prvi odlazak u Europu (Napoli) mu je bio neuspjesan. Pretpostavljam da bi mu Spanija mnogo vise lezala + bi imao relativno sigurno mjesto u spicu.
Greatness dies
ovako će izgledati nova Mestalla:

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Valencia blizu dovođenja na posudbu Vargasa iz Napolia.Trebao bi ostati na posudbi od 6 mjeseci,a nakon toga bi vidjeli sto i kako dalje.Uz njega stize jos jedan napadac,a pominju se trenutno Vinicius Araujo (Cruzeiro),Felipe Caicedo (Lokomotiv Moskva),Iago Aspas (Liverpool),Lisandro López (Al Gharafa) i Scocco (Internacional).
Inače,očekuje se da će sutra biti prihvaćena ponuda Lima,koji je sinoć rekao da u ovom mjesecu ima na raspolaganju 50 miliona eura za pojačanja,a u ljeto budžet Valencije za pojačanja u tom slučaju bi trebao biti 350 miliona eura.
Prvi igrači koje bi Lim doveo su Falcao,Nani i Mata.Cilj osvojiti Primeru i za pet godina Ligu prvaka
Inače,očekuje se da će sutra biti prihvaćena ponuda Lima,koji je sinoć rekao da u ovom mjesecu ima na raspolaganju 50 miliona eura za pojačanja,a u ljeto budžet Valencije za pojačanja u tom slučaju bi trebao biti 350 miliona eura.
Prvi igrači koje bi Lim doveo su Falcao,Nani i Mata.Cilj osvojiti Primeru i za pet godina Ligu prvaka

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Peter Lim na Calderonu u društvu Jorgea Mendesa,agenta između ostalih Radamela Falcaoa i Nanija.Ispod njih je predsjednik Amadeo Salvo
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Jel klub konacno u vlasnistvu Lima ???
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.