OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 mar 2014, 20:46

NKJ je napisao/la:Samo gdje su vam sad Fukare, da kažu hvala dečki što ste barem pokušali uzeti bodove. Nema ih, rekao sam vam šta će biti. Nakon utakmice vas ne znaju, tu će biti kao neke priče još, ali ništa od toga.

I ne provociram, govorim svoje mišljenje.

Tu smo..svaka cast Gradini sto su pokusali dobiti Jedinstvo...kakve veze ima to sto nisu dobili..neke druge stvari su povezale ova dva kluba a ne samo ova utakmica..godine su pred nama ili cemo igrat skup ovu ligu ili cemo jedni I drugi u PL takk da cemo tu igrati prijateljske utakmice po potrebi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 mar 2014, 04:23

Benjo_AFC86 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:vratio se iz Srebrenika. domacini nas tuzlake fino docekali a cevapi u Bascarsiji su odlicni ;) sto se igre tice Gradina trebala voditi medjutim napadaci im se nisu najbolje snalazili pogotovo u prvom poluvremenu lik fula glavom s nekoliko metara, nakon toga Jedinstvo iz prvog napada zabija za vodstvo :!: sudija katastrofalan navlacio za biscane citavu utakmicu, pomocnik (onaj celavi) nije svitao nekoliko ofsajda igracima Jedinstva, nakon prvog gola Gradina se raspala! u drugom poluvremenu oper su docacini bili bolji na terenu medjutim tesko su dolazili u priliku...... kasnije ista situacija kao kod prvog gola celavi centrira Jedinstvo zabija :!: jos da dodam da je taj isti celavac ja mislim da se zove Stjepanovic trebao davno napustiti igru zbog grubosti medjutim sudija mu je sve toleriso tako da je samo zuti dobio a imao je najmanje 4 gadna starta :!:
Al zaboravio si najgori detalj kad penal ne svira, i naš igrač šuta loptu i pogađa igrača lopta što leži na zemlji, i sve to u 3 sec, i ne svira penal kao pustio prednost. A par minuta kasnije izmišlja ćelo pravila i diže ofsajd.
Kad si tako realan i znas fino pricati, sto onda nisi spomenuo da je vas igrac trebao dobiti crveni karton kad je udario naseg golmana, dobio je samo zuti, ono je toliko bezobrazno i nesportski, ali ajde razumijem ja to kad je ekipa nemocna protiv ovako jake i disciplinovane ekipe kakva je Jedinstvo. Jedinstvo odigralo pametan mec, cekalo prilike i na kraju ih docekali. Gradina imala svoje prilike i to 2-3 dobre dok smo i mi imali jos dvije dobre sanse kod 0-1 ali smo promasili.Bio sam na utakmici i zelio bih se samo zahvaliti Apachima na finom prijemu jer nismo imali nikakvih problema, a sto se tice policije ono je ziva komedija, jedni nam govore jedno drugi drugo, jedni nam rekli prije utakmice da idem na stadion da udjemo dok nas drugi vracaju, vade pendreke krenuli su cak i tuci neke nase momke kao da smo mi dosli ubiti nekoga, ali dobro opet ponavljam bilo je to jedno lijepo gostovanje hvala jos jednom Apachima koji su za razliku od nekoliko didova i stariji ljudi koji su govorili citiram "udri ga majku mu ***** " "psovali nam" ispali fer, ali to je sve zaboravljeno kad su izasli sa stadiona Apachi i pozdravili nas aplauzom a mi njima uzvratili, jer ipak onaj pravi navijac koji putuje i koji bodri svoju ekipu na gostovanjima najbolje razumije ljubav prema svome klubu, Gradini zelim sve najbolje u prvenstvu nadam se da je ovo bila nasa zadnja utakmica sa vama ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 mar 2014, 13:02

smiješne ste golove primili kako vidjeh...dva ista, na kalup, nakon prekida, tačnije kornera

kod kuće ovako jeftino primiti golove i to oba, niđe veze

ja konto ljudi vas iskontrirali, napravili neku akciju
Undici stelle - ACM 1899

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 mar 2014, 15:17

LloriS je napisao/la: Kad si tako realan i znas fino pricati, sto onda nisi spomenuo da je vas igrac trebao dobiti crveni karton kad je udario naseg golmana, dobio je samo zuti, ono je toliko bezobrazno i nesportski, ali ajde razumijem ja to kad je ekipa nemocna protiv ovako jake i disciplinovane ekipe kakva je Jedinstvo. Jedinstvo odigralo pametan mec, cekalo prilike i na kraju ih docekali. Gradina imala svoje prilike i to 2-3 dobre dok smo i mi imali jos dvije dobre sanse kod 0-1 ali smo promasili.Bio sam na utakmici i zelio bih se samo zahvaliti Apachima na finom prijemu jer nismo imali nikakvih problema, a sto se tice policije ono je ziva komedija, jedni nam govore jedno drugi drugo, jedni nam rekli prije utakmice da idem na stadion da udjemo dok nas drugi vracaju, vade pendreke krenuli su cak i tuci neke nase momke kao da smo mi dosli ubiti nekoga, ali dobro opet ponavljam bilo je to jedno lijepo gostovanje hvala jos jednom Apachima koji su za razliku od nekoliko didova i stariji ljudi koji su govorili citiram "udri ga majku mu ***** " "psovali nam" ispali fer, ali to je sve zaboravljeno kad su izasli sa stadiona Apachi i pozdravili nas aplauzom a mi njima uzvratili, jer ipak onaj pravi navijac koji putuje i koji bodri svoju ekipu na gostovanjima najbolje razumije ljubav prema svome klubu, Gradini zelim sve najbolje u prvenstvu nadam se da je ovo bila nasa zadnja utakmica sa vama ;)
Zar vam je toliko loše bilo u Srebreniku pa se nadas da je ovo bila nasa zadnja utakmica ?? :)

Ne brini,pred nama je u budućnosti još dosta utakmica izmedju Gradine i Jedinstva.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 mar 2014, 15:27

Prvo proučite pravila fudbala pa se javite.

Po najnovijim pravilima koje su suci dobili,.

Turba nije bio u ofsajdu. Zašto? Turba je stojao iza igrača Jedinstva koji je udario loptu, i on ga nije ometao niti je uticao na njega kako će udariti loptu tj kako će je ispucati ili izbiti dalje od svog gola. Da je Turba išao prema njemu, u duel sa njim, ometao ga tako da to ometanje utiče na to kako će stoper crvenih izbiti loptu onda bi bio ofsajd.

U ovom slučaju se jasno vidi da igrač Jedinstva traljavo udara loptu i niko mu ne smeta. Tako da je gol potpuno regularan.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 03 mar 2014, 16:01

Dolaze li Apači u Gračanicu?? :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 mar 2014, 17:11

Brcko87 je napisao/la:
LloriS je napisao/la: Kad si tako realan i znas fino pricati, sto onda nisi spomenuo da je vas igrac trebao dobiti crveni karton kad je udario naseg golmana, dobio je samo zuti, ono je toliko bezobrazno i nesportski, ali ajde razumijem ja to kad je ekipa nemocna protiv ovako jake i disciplinovane ekipe kakva je Jedinstvo. Jedinstvo odigralo pametan mec, cekalo prilike i na kraju ih docekali. Gradina imala svoje prilike i to 2-3 dobre dok smo i mi imali jos dvije dobre sanse kod 0-1 ali smo promasili.Bio sam na utakmici i zelio bih se samo zahvaliti Apachima na finom prijemu jer nismo imali nikakvih problema, a sto se tice policije ono je ziva komedija, jedni nam govore jedno drugi drugo, jedni nam rekli prije utakmice da idem na stadion da udjemo dok nas drugi vracaju, vade pendreke krenuli su cak i tuci neke nase momke kao da smo mi dosli ubiti nekoga, ali dobro opet ponavljam bilo je to jedno lijepo gostovanje hvala jos jednom Apachima koji su za razliku od nekoliko didova i stariji ljudi koji su govorili citiram "udri ga majku mu ***** " "psovali nam" ispali fer, ali to je sve zaboravljeno kad su izasli sa stadiona Apachi i pozdravili nas aplauzom a mi njima uzvratili, jer ipak onaj pravi navijac koji putuje i koji bodri svoju ekipu na gostovanjima najbolje razumije ljubav prema svome klubu, Gradini zelim sve najbolje u prvenstvu nadam se da je ovo bila nasa zadnja utakmica sa vama ;)
Zar vam je toliko loše bilo u Srebreniku pa se nadas da je ovo bila nasa zadnja utakmica ?? :)

Ne brini,pred nama je u budućnosti još dosta utakmica izmedju Gradine i Jedinstva.. ;)
Ocigledno me nisi skontao, kazem nadam se da je ovo nasa zadnja utakmica sa Gradinom jer mislim da ove sezone mi ulazimo u PL, u kojoj se nadam se necemo zadrzati 1 ili 2 sezone vec duzi niz godina.A ako i bude utakmica u buducnosti neka bude u PL a ne u ovoj sabaniji

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 mar 2014, 19:16

Benjo_AFC86 je napisao/la:Prvo proučite pravila fudbala pa se javite.

Turba nije bio u ofsajdu. Zašto? Turba je stojao iza igrača Jedinstva koji je udario loptu, i on ga nije ometao niti je uticao na njega kako će udariti loptu tj kako će je ispucati ili izbiti dalje od svog gola. Da je Turba išao prema njemu, u duel sa njim, ometao ga tako da to ometanje utiče na to kako će stoper crvenih izbiti loptu onda bi bio ofsajd.

U ovom slučaju se jasno vidi da igrač Jedinstva traljavo udara loptu i niko mu ne smeta. Tako da je gol potpuno regularan.
Ti si taj koji treba prouciti pravila negleda se jeli njega igrac ometao nego kad je lopta bila upucena i da je nas igrac uzeo loptu, a ne samo da se odbila od njega bio bi ofsajd jeli je lopta bila upucena za igraca u nedozvoljenom prostoru i igrac je bio u ofsajdu pogleda snimak opet i stopiraj trenutak dodavanja...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 mar 2014, 20:09

Iceplayer je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Prvo proučite pravila fudbala pa se javite.

Ti si taj koji treba prouciti pravila negleda se jeli njega igrac ometao nego kad je lopta bila upucena i da je nas igrac uzeo loptu, a ne samo da se odbila od njega bio bi ofsajd jeli je lopta bila upucena za igraca u nedozvoljenom prostoru i igrac je bio u ofsajdu pogleda snimak opet i stopiraj trenutak dodavanja...
Bravo, imaš piće 8-) Sve si upravu

Trebaš se prijaviti za premierligaškog sudiju, jer očigledno znaš bolje od onoga ko obavlja svoj posao.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 mar 2014, 20:11

Ofsajd, offside, opsajd, kako god to neki pisali il govorili je bio i ispravno ponisten gol.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 mar 2014, 20:17

Ofsajd je bio i o tome se nema sta vise pricati, penal mozda, bilo proslo 0-2 hvala lijepo i dovidjenja

gradina4
Kontakt:

Post Postao/la gradina4 » 04 mar 2014, 18:44

Izgleda da Gradina traži novog trenera ..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 mar 2014, 18:57

gradina4 je napisao/la:Izgleda da Gradina traži novog trenera ..
I ja imam slične, nezvanične informacije :?:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradina4
Kontakt:

Post Postao/la gradina4 » 04 mar 2014, 19:11

cijeli stručni štab je smijenjen

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 mar 2014, 19:22

gradina4 je napisao/la:cijeli stručni štab je smijenjen
Auuuuuuuuu,mašala
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 mar 2014, 20:09

Igrači danas odbili raditi trening radi zaostale plate te dugovanja jedne plate od protekle polusezone
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 mar 2014, 22:29

Koji je razlog smjene, da li se zna?
🔴⚫️

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 mar 2014, 23:15

Fudbaleri Gradine odbili trenirati radi neisplaćenih plata:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/fudbaler ... ata/126136" onclick="window.open(this.href);return false;

PS: To da su trener i stručni štab dobili otkaz nisu zvanične informacije uopšte.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 05 mar 2014, 10:49

samolukavac je napisao/la:mislim da će novi trener Gradine biti onaj čovjek koji je i uveo Gradinu u Premer ligu, Samir Adanalić :)
Slažem se u potpunosti za Samira. To je sigurno jedan od najboljih trenera na kantonu i on je od djece Gradine napravio prvake 1. lige federacije. Naravno, da nije bilo Husare bili bi još u PL negdje na sredini sigurno, al znamo kako je prošlo ..
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 06 mar 2014, 20:38

Cuj odbile "zvijezde" da treniraju... Zadnji 46 utakmica imaju 7pobjeda 9remija i 30 poraza uz gol razliku 30:72..
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.