Benjo_AFC86 je napisao/la:fukaratz je napisao/la:vratio se iz Srebrenika. domacini nas tuzlake fino docekali a cevapi u Bascarsiji su odlicni

sto se igre tice Gradina trebala voditi medjutim napadaci im se nisu najbolje snalazili pogotovo u prvom poluvremenu lik fula glavom s nekoliko metara, nakon toga Jedinstvo iz prvog napada zabija za vodstvo

sudija katastrofalan navlacio za biscane citavu utakmicu, pomocnik (onaj celavi) nije svitao nekoliko ofsajda igracima Jedinstva, nakon prvog gola Gradina se raspala! u drugom poluvremenu oper su docacini bili bolji na terenu medjutim tesko su dolazili u priliku...... kasnije ista situacija kao kod prvog gola celavi centrira Jedinstvo zabija

jos da dodam da je taj isti celavac ja mislim da se zove Stjepanovic trebao davno napustiti igru zbog grubosti medjutim sudija mu je sve toleriso tako da je samo zuti dobio a imao je najmanje 4 gadna starta

Al zaboravio si najgori detalj kad penal ne svira, i naš igrač šuta loptu i pogađa igrača lopta što leži na zemlji, i sve to u 3 sec, i ne svira penal kao pustio prednost. A par minuta kasnije izmišlja ćelo pravila i diže ofsajd.
Kad si tako realan i znas fino pricati, sto onda nisi spomenuo da je vas igrac trebao dobiti crveni karton kad je udario naseg golmana, dobio je samo zuti, ono je toliko bezobrazno i nesportski, ali ajde razumijem ja to kad je ekipa nemocna protiv ovako jake i disciplinovane ekipe kakva je Jedinstvo. Jedinstvo odigralo pametan mec, cekalo prilike i na kraju ih docekali. Gradina imala svoje prilike i to 2-3 dobre dok smo i mi imali jos dvije dobre sanse kod 0-1 ali smo promasili.Bio sam na utakmici i zelio bih se samo zahvaliti Apachima na finom prijemu jer nismo imali nikakvih problema, a sto se tice policije ono je ziva komedija, jedni nam govore jedno drugi drugo, jedni nam rekli prije utakmice da idem na stadion da udjemo dok nas drugi vracaju, vade pendreke krenuli su cak i tuci neke nase momke kao da smo mi dosli ubiti nekoga, ali dobro opet ponavljam bilo je to jedno lijepo gostovanje hvala jos jednom Apachima koji su za razliku od nekoliko didova i stariji ljudi koji su govorili citiram "udri ga majku mu ***** " "psovali nam" ispali fer, ali to je sve zaboravljeno kad su izasli sa stadiona Apachi i pozdravili nas aplauzom a mi njima uzvratili, jer ipak onaj pravi navijac koji putuje i koji bodri svoju ekipu na gostovanjima najbolje razumije ljubav prema svome klubu, Gradini zelim sve najbolje u prvenstvu nadam se da je ovo bila nasa zadnja utakmica sa vama