NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Evo veceras trener Dragan Jovic gost u studiju emisije Lige prvaka.Nisam pratio od pocetka je li sta govorio o Zvijezdi ?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma kaže da će uvest Zvijezdu u grupnu fazu lige prvakaBosanski zmaj je napisao/la:Evo veceras trener Dragan Jovic gost u studiju emisije Lige prvaka.Nisam pratio od pocetka je li sta govorio o Zvijezdi ?

Dragon Town
Ljudi moji Olimpiski stadion ,vlasnistvo grada Sarajeva,BIH ..itd..renovira se,njegove stolice ne ispunjavaju uslove UEFE ,30000 stolica mora biti promjenjeo,nas predsednik se "ogrebao" za 3000,za nas,JASNO
- don_dragons
- Kontakt:
danas oko podne su dosli neki ljudi iz kluba i objasnili da se stara tribina produzi za 10 m i s jedne strane i s druge a tako i nova tribina da se produzi al samo s jedne strane tamo gdje budu najvjerni navijaci zvijezde...vjerovatno ce izvodjac to uradit al ce morat pricekat za pare...sto se tice natrkivanja najvjerovatnije da se nece sada natrkivat sem sto bi trebalo do zime ili na proljece salit ploca na lozi...
"samo za tebe znam"
- don_dragons
- Kontakt:
nije istina to sto pises stolice se potpuno ne koristene znaci nove...nas je cimos napravio alat(kalupe)za te stolice a ljudi u sloveniji su uradili,tako da ti kalupi ostaju u sloveniji i dalje proizvode a mi naravno smo te stolice dobili dzaba u zamienu za kalupe...i zelena boja je bas zbog toga sto ta firma nije mogla drugcijeelvis j je napisao/la:Ljudi moji Olimpiski stadion ,vlasnistvo grada Sarajeva,BIH ..itd..renovira se,njegove stolice ne ispunjavaju uslove UEFE ,30000 stolica mora biti promjenjeo,nas predsednik se "ogrebao" za 3000,za nas,JASNO
"samo za tebe znam"
Nisam ni mislio,ni napisao da su koristene,vec nove koje ce se staviti na Kosevo.don_dragons je napisao/la:nije istina to sto pises stolice se potpuno ne koristene znaci nove...nas je cimos napravio alat(kalupe)za te stolice a ljudi u sloveniji su uradili,tako da ti kalupi ostaju u sloveniji i dalje proizvode a mi naravno smo te stolice dobili dzaba u zamienu za kalupe...i zelena boja je bas zbog toga sto ta firma nije mogla drugcijeelvis j je napisao/la:Ljudi moji Olimpiski stadion ,vlasnistvo grada Sarajeva,BIH ..itd..renovira se,njegove stolice ne ispunjavaju uslove UEFE ,30000 stolica mora biti promjenjeo,nas predsednik se "ogrebao" za 3000,za nas,JASNO
Ovaj neki pristojni Ciro prijeti i psuje na PP,kakvih nas sve nema :Di to sve zato sto sam pisao lijepo o gospodinu Cvitkusicu,i vidi se koji su ljudi protiv njega,sami se pokazuju svojim postupcima,psovanjima i vrijedanjima na PP,na moje cudenje sto su takvi ljudi uopste pismeni.
ma ciru svi ignorišu pa ga i ti na ignoreelvis j je napisao/la:Ovaj neki pristojni Ciro prijeti i psuje na PP,kakvih nas sve nema :Di to sve zato sto sam pisao lijepo o gospodinu Cvitkusicu,i vidi se koji su ljudi protiv njega,sami se pokazuju svojim postupcima,psovanjima i vrijedanjima na PP,na moje cudenje sto su takvi ljudi uopste pismeni.
Vi ste pismeni, ciro ne pismeni je stavio
ciro i ko šta ime protiv nepismenog cire nek se javi.. pa da vidimo ko je pismeniji, a možemo vidjeti i ko ja veći frajer
a sigurno da vas malo ko voli zvijezdu voli kao ja... sam skoro na svakoj tekmi a gdje ste vi...

- mačak u čizmama
- Kontakt:
Ma ciro vam je jedan običan folirant koji ne zna ništa drugo osim prijetiti, razbijati prozore na huseljinom autobosu i bacati petarde u tunelu iz autobusa. On da voli zvijezdu pisao bi o zvijezdi a ne prijetio drugima. To je jedna obična hevina koja nema mozga u glavi. Nego hebes ciru, ja sam čuo da nema ništa od ovih imena koja su se spominjala da će doći u zvijezdu, pa da li je to istina.
Sve su to price neprovjerene oko dolaska igraca,po principu cula kazala.Jedno je istina a to je da u zimskom prelaznom roku igraci sami a i mi im nabijamo cijenu,a kada dodje kraj prelaznog roka ta im cijena opet pada.Vidjece oni dali i gdje mogu dobiti koliko traze pa ce onda popustat.Valjda imamo sada nekog dobrog pregovaraca.
Slušaj ćiro huligan je prvi pokrenuo ogranizovano navijanje poslije rata, ja sam jedan od osnivača navijača "COKADIJA" koji su se kasnije reorganizovalo u RD 07, a ja sam i svoje vremeno bio jedan od igrača Zvijezde prema kojem je učinjena velika nepravda radi pojedinih ljudi u klubu i malverzacija. Al to uopšte nije bitno ciro je opet živ. I sigurno 10 puta više voli Zvijezdu nego ti. A kad ste toliko protiv mene i kad ste vi neko i nešto zašto jednostavno ne stanete pred mene vidim vidjate me po gradu.. Mene je Ivica Cvitkušić jučer na mobitel zvao na kafu da mi objasni neke stvari čovjek je imao muda objasnio mi situaciju u klubu i sada su mi mnoge stvari jasnije, ako neko nešto zna bolje od mene nek dodje. Drugo osvrnuo bih se sada na pojačanja zašto nebih smo vratili Huseinbasić Nedima iz omladinca jer mi nemamo takvog bočnog igrača već par godina otakko je otišao babić, drugo svi smo osporavali vasilića eno vasilić ponovo u reprezentaciji.
Ja bih tebe predlozio za pojacanje,izgleda da si ti jedini koji je igrao u Zvijezdi na ovome forumu,ha ha,mislim da je 90% nas na forumu igralo ,treniralo,nesto radilo za taj klub prije ili kasnije,a to sto si naveo sta si sve radio onda bih te trebao poznavati,pa mi se predstavi na PP,umijesto psovki i prijetnji,objasni mi ko si,pa ti mozda i ja objasnim neke stvari da ti bude jasnije.ciro_ciro je napisao/la:Slušaj ćiro huligan je prvi pokrenuo ogranizovano navijanje poslije rata, ja sam jedan od osnivača navijača "COKADIJA" koji su se kasnije reorganizovalo u RD 07, a ja sam i svoje vremeno bio jedan od igrača Zvijezde prema kojem je učinjena velika nepravda radi pojedinih ljudi u klubu i malverzacija. Al to uopšte nije bitno ciro je opet živ. I sigurno 10 puta više voli Zvijezdu nego ti. A kad ste toliko protiv mene i kad ste vi neko i nešto zašto jednostavno ne stanete pred mene vidim vidjate me po gradu.. Mene je Ivica Cvitkušić jučer na mobitel zvao na kafu da mi objasni neke stvari čovjek je imao muda objasnio mi situaciju u klubu i sada su mi mnoge stvari jasnije, ako neko nešto zna bolje od mene nek dodje. Drugo osvrnuo bih se sada na pojačanja zašto nebih smo vratili Huseinbasić Nedima iz omladinca jer mi nemamo takvog bočnog igrača već par godina otakko je otišao babić, drugo svi smo osporavali vasilića eno vasilić ponovo u reprezentaciji.
dajte ba ljudi smirite se malo svi ste nesto nabrijani zajebani smije vam se raja kako se svadjate i ti ciro spusti malo loptu na zemlju nemoze napadat ih sve redom neka pise ko sta hoce vidis da te namjerno pale da bi piso gluposti ovdje da bi te ismijavali svi smo mi zajebani preko neta nego dajte da se mi navijaci malo organizujemo pa da okupimo malo veci broj navijaca ili su svi ovdje oni koji mrze zvijezdu pa je pljuju na sve strane kakva god bila zvijezda to je moj klub koji volim i ako mogu pomoc svom klubu onda cu to i uradit aj se malo ukljucite i vi pomozite tako sto necete baljezgat ovdje po forumu vec dajte malo grla pa da navijamo vjerujte malo ludila na tribini dobro dodje heheh 

Kako vidim niko nista ne pise novo,znaci jos se nista nezna.Ako ima ko ikakve informacije neka napise,sta bi sa Dudicem
Informacija bliska upravi glasi...S Dudicem se pregovara i momak je najblize Zvijezdi od svih najavljivanih, ali je problem sto je vezan ugovorom za svoj klub tako da se ne zna jos nista...
-
- Kontakt:
Cuo sam da je alimanovic potpiso na 2 i pol godine...!!!
Vidjeli ste kako je Veco nemocan pored poljaka koji zabija go.I njegovo je proslo.
-
- Kontakt:
Moze li neko potvrditi ovu informaciju za Sabeta,je li to stvarno istina,ako je tacno onda smo dobili veliko pojacanje.zmaj gradacac je napisao/la:Cuo sam da je alimanovic potpiso na 2 i pol godine...!!!
Alimanovic je jos 3 godine pod ugovorom sa Zadrom,dosao je na posudbu Olimpiku na godinu, koji je to sve uredno platio,pregovara se za Sabeta,ali hoce puno para menadzeri,a i Zadar,ustvari menadzer vise trazi od kluba,juce nije nista bilo zavrseno,tako da mislim da je dezinformacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.