BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Neka je izgubio. Muka mi je bilo pratiti njegove meceve ovih dana. Muka mi je od njegove patnje na servisu. Pa on ni na Futuresima ba vise nece moci igrati kako treba ako servis **** ne popravi. Zar mu to VISE nije jasno?! Haman godinu dana stagnira u igri i polako pada na ATP listi. Sa ovim je izgubio jos 6 bodova.
Zao mi je stvarno, jer mi je Damir nas najdrazi teniser, al' bolje mu je i da se ne vraca na teniske terene dok ne pocne servirati kako treba.
Zao mi je stvarno, jer mi je Damir nas najdrazi teniser, al' bolje mu je i da se ne vraca na teniske terene dok ne pocne servirati kako treba.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa nema ni snage neke covjece, nema u njemu 50 kila...dok ne bude spavao u teretani, nema njemu top 200, a dalje da ne govorim..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dzumhur da je proso svicarca iduci bi mu protivnik bio Cacic koji je kroz kvalifikacije osigurao turnir. Velika sansa za prolazak u finale i osvajanje futuresa. Vako... Steta da ne kazem katastrofa Damira... Ovo je morao pobjediti. Nadamo se boljim rezultatima u Ceskoj iduce sedmice ali tesko...
Trenutno igra polufinale dublova sa Cacicem protiv treci nosioca. Pobjeda u prvom setu 6-2. U drugom nerijeseno, 1-1.
Trenutno igra polufinale dublova sa Cacicem protiv treci nosioca. Pobjeda u prvom setu 6-2. U drugom nerijeseno, 1-1.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebo ga ti Damire. Do kad ces ovako igrat!? Ti bi jel da igras kvale RG? E pa nece moci, nisi ti RG izgubio u DC vec u Trentu i u Vicenzi. Sramota! Ovo si morao dobit. Ne kontam kako nesvacas da nemas servis? Iz meca u mec ti je servis slabiji, umjesto da je obrnuto. Nista ne cinis po tom pitanju. D kraja maja ces biti na 500-toj poziciji. Zalosno, ali tvoja trenutno realna pozicija.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra je zdrijeb za ch. u Ostravi, u kojem nastupaju Basic, Setkic i Dzumhur, sve trojica u glavnom zdrijebu. Damirova zadnja sansa za RG
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
eh , cijela armija bh tennisera je u ostravi
evo i brkic igra kvale
nadam se da ce i on se domoci gl.. turnira , a ovako sad , damiru treba dvije pobijede u ostravi da se jako priblizi Parizu , mislim da ovdje prvo kolo donosi 8 a drugo 18 bodova , a ako dobar zrijeb bude damir moze i do polufinala , pricao sam sa njim i ocekuje polufinale pa cemo vidjet , ja licno bih volio da damir izvuce setkica pa da ga otrese i da pokaze kako se igra zemlja , a sto se tice nosioca prvih 8 nisu to neka imena , i ima par igraca koji igraju na tvrdoj podlozi i sa svakim se moze nositi , ocekujem dobar rezultat od mirze , ako ga bude zrijeb sluzio moze i on dogurat na turniru , setkic ce da bude umoran pa ne ocekujem od njega neki rezultat , mozda prvo kolo al opet vidjecemo , pozdrav
Damir da ima servis, kao sto nema, ne bi mi strahovali hoce li proci prvo ili drugo kolo vec hoce li biti u polufinalu ili finalu. Daj treniraj malo taj servis J*** mu misa, pa valjda je i tebi u cilju da doguras sto dalje. Damiru treba minimalno cetvrtfinale da bi upao u kvale RG-a.kristian je napisao/la:eh , cijela armija bh tennisera je u ostravievo i brkic igra kvale
nadam se da ce i on se domoci gl.. turnira , a ovako sad , damiru treba dvije pobijede u ostravi da se jako priblizi Parizu , mislim da ovdje prvo kolo donosi 8 a drugo 18 bodova , a ako dobar zrijeb bude damir moze i do polufinala , pricao sam sa njim i ocekuje polufinale pa cemo vidjet , ja licno bih volio da damir izvuce setkica pa da ga otrese i da pokaze kako se igra zemlja , a sto se tice nosioca prvih 8 nisu to neka imena , i ima par igraca koji igraju na tvrdoj podlozi i sa svakim se moze nositi , ocekujem dobar rezultat od mirze , ako ga bude zrijeb sluzio moze i on dogurat na turniru , setkic ce da bude umoran pa ne ocekujem od njega neki rezultat , mozda prvo kolo al opet vidjecemo , pozdrav
btw. Lukas Rosol dobio WC. Mogu se opkladiti da ce neki od nasih dobiti njega.(nadam se Mirza, da pokaze Rosolu sta je pravi tenis)
pa citav decembar bio u teretani i radio servis , a ko je pratio pazljivije damira , vidio da je u AO imao vise asova od lika koji je 26 cenata veci od njega , pa vidjeli sta da je mannarina pravo napatio na svoj servis , nemoj da vas zbuni losa forma od damira , vidjecete ko je damir u ostravi , evo zapamtite sta sam rekao
na futuresima tesko se tenniseri motivisu , a jos moraju sami loptice dobavljat , a ovako je druga prica , servis ce proraditi
na futuresima tesko se tenniseri motivisu , a jos moraju sami loptice dobavljat , a ovako je druga prica , servis ce proraditi
Drago mi je da ste i ti i Damir optimisti, ali stvarno mi nije jasno na osnovu cega decko gradi taj optimizam.kristian je napisao/la:pa citav decembar bio u teretani i radio servis , a ko je pratio pazljivije damira , vidio da je u AO imao vise asova od lika koji je 26 cenata veci od njega , pa vidjeli sta da je mannarina pravo napatio na svoj servis , nemoj da vas zbuni losa forma od damira , vidjecete ko je damir u ostravi , evo zapamtite sta sam rekao![]()
Muci se i pati sa Bejtulahijem, ovim svicarcem, sa igracima koji su 700 i neki na rang listama.
U slaboj je formi vec godinu dana i nadam se da ce se to prekinuti ali sudeci kako sada igra, tesko ce taj prelomni trenutak biti u Ostravi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
ATP Challenger Ostrava (€85,000 + H)
1. kolo kvalifikacija: (6)Tomislav Brkić - (WC)Dominik Kellovsky (CZE, ATP 1671)
BegAx
I ja kreno to napisat, dobit ce neko od nasih Rosola
Ja Damiru. 2 poruke na fb poslao i nece da odgovori. Mozda to nije njegov profil
Kristisn, nadam se da si upravu i da ce Damir proradit. I cetvrfinale donosi 20 bodova. Idemo Damire do polufinala
Sljedece sedmice nema skole, osim ponedjeljaka, kad ne mogu gledat a imam osjecaj da ce neko od nasih tad igrat
1. kolo kvalifikacija: (6)Tomislav Brkić - (WC)Dominik Kellovsky (CZE, ATP 1671)
BegAx
I ja kreno to napisat, dobit ce neko od nasih Rosola
Ja Damiru. 2 poruke na fb poslao i nece da odgovori. Mozda to nije njegov profil
Kristisn, nadam se da si upravu i da ce Damir proradit. I cetvrfinale donosi 20 bodova. Idemo Damire do polufinala
Sljedece sedmice nema skole, osim ponedjeljaka, kad ne mogu gledat a imam osjecaj da ce neko od nasih tad igrat
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poceo Brkic. I za sad sjajno igra, 1. set uze 6-0 bravo 
Kraj. Pobjeda Tome. Bravo! 6-0/6-1
Kraj. Pobjeda Tome. Bravo! 6-0/6-1
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tome jes namazan, rijesi ceha za 40 minuta!
Idemo dalje!
Iduci protivnik ceh Dominik Suc (ATP 1167), koji takodjer nebi trebo da prestavi neki veci problem nasem teniseru.
Iduci protivnik ceh Dominik Suc (ATP 1167), koji takodjer nebi trebo da prestavi neki veci problem nasem teniseru.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zdrijeb u Ostravi:
Mirza Basic vs Jan Hajek (4 nosilac, 95. ap, 29. god.)
Aldin Setkic vs Boy Westerhof (236. atp, 27 god.)
Damir Dzumhur vs Nicolas Massu (571. atp, 33. godine)
Pobjednici meca izmedju Basica i Hajeka igra protiv pobjenikak meca Setkic Westerhof
A Damir ako pobjedi, a trebao igra protiv pobjednika meca Hernych(275) i Eysseric (277). Dodar zdrijeb za Damira
Pobjednici meca izmedju Basica i Hajeka igra protiv pobjenikak meca Setkic Westerhof
A Damir ako pobjedi, a trebao igra protiv pobjednika meca Hernych(275) i Eysseric (277). Dodar zdrijeb za Damira
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Damir igra protiv nekadasnjeg Top-50 igraca, tesko da ce Damir ovo uzeti ako Massu bude igrao kako zna.Unofficialpage je napisao/la:
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma jest, ali ovaj nije vise u formi a i nije toliko tezak zadatakTracy3McGrady je napisao/la:Damir igra protiv nekadasnjeg Top-50 igraca, tesko da ce Damir ovo uzeti ako Massu bude igrao kako zna.Unofficialpage je napisao/la:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
najvaznije za sad , da je damira posluzio zrijeb , jer njemu su najpotrebniji bodovi , damir sigurno pobjedjuje Nikolasa , a onda ide na rochus , gdje se ocekuje dobar tennis , al damir je predobar kad igra protiv favorita pa ocekujem minimalno 20 poena , ocekujem dobru partiju mirze a setkic ovog uzima 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali prije toga Rochusa igra protiv Henrycha ili Eysserica u 2. kolu (275 i 277 igraci na atp listi) Pa onda ako Bog da Rochuskristian je napisao/la:najvaznije za sad , da je damira posluzio zrijeb , jer njemu su najpotrebniji bodovi , damir sigurno pobjedjuje Nikolasa , a onda ide na rochus , gdje se ocekuje dobar tennis , al damir je predobar kad igra protiv favorita pa ocekujem minimalno 20 poena , ocekujem dobru partiju mirze a setkic ovog uzima
Massu zadnje 2 godine se vrti oko 500-600 pozicije, valjda nece poceti sve pogadjarti protiv Damira
EDIT: Ipak je Rochus u 2, kolu, poresno vidio. Sorry
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 27 apr 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja ocekujem da Setkic otrese Westerhofa,
dok Mirza ima jako malo sansi protiv Hajeka koji je sjajan na ovoj podlozi,jos igra pred domacom publikom i brani finale od prosle godine...
Damirov meč će biti neizvjestan..duel 2 igraca totalno van forme,
ipak se nadam da ce bar 1 nas igrac doci do 1/4finala
p.s. Tomo ce vjerovatno protiv Mecira u trecem kolu da se bori za ulaz u glavni turnir,bilo bi lijepo vidjeti 4 nasa igraca u MD
dok Mirza ima jako malo sansi protiv Hajeka koji je sjajan na ovoj podlozi,jos igra pred domacom publikom i brani finale od prosle godine...
Damirov meč će biti neizvjestan..duel 2 igraca totalno van forme,
ipak se nadam da ce bar 1 nas igrac doci do 1/4finala
p.s. Tomo ce vjerovatno protiv Mecira u trecem kolu da se bori za ulaz u glavni turnir,bilo bi lijepo vidjeti 4 nasa igraca u MD
Odlican zdrijeb za Damira. Mirza uzima Hajeka!Unofficialpage je napisao/la:Zdrijeb u Ostravi:
Massu je katastrofa zadnjih nekoliko godina. Ne igra redovno turnire, kupuje sebi WC. Nije ni u TOP 500. Prolazi ovo Damir.(ako se uozbilji)Tracy3McGrady je napisao/la:Damir igra protiv nekadasnjeg Top-50 igraca, tesko da ce Damir ovo uzeti ako Massu bude igrao kako zna.Unofficialpage je napisao/la:
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 27 apr 2013, 18:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.