Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Lige petice
Evropski trofeji zadnjih 10 godina:
Španija 16
Engleska 4
Italija 3
Njemačka 2
Hejteri će reći englezima se nisu igrala evropska takmičenja
Španija 16
Engleska 4
Italija 3
Njemačka 2

Pa dobro, zna se da je Primera gledajuci cisto fudbalski a posebno talentom - najkvalitetnija liga....ali je zato organizacijski najgoraRajaz je napisao/la:Evropski trofeji zadnjih 10 godina:
Španija 16
Engleska 4
Italija 3
Njemačka 2

Znaci dno dna, cak je i njihov komšiluk portugalska liga organizovanija. Raspodjela TV su samo jedan od pokazatelja, ali kad pogledaš kakvi krelci su na celu Primere, onda i ne cudi zašto je to tako.
-
- Kontakt:
Ingolstadt, Darmstadt, Carpi, Frosinone, Bournemouth, Watford, Girona (?), Angers, Gazelec Ajaccio su novi članovi ovog uglednog društva. Ne znam jel ikad ovolika nakupina no name klubova istodobno ušla u najjačih 5 liga.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Rajaz je napisao/la:Evropski trofeji zadnjih 10 godina:
Španija 16
Engleska 4
Italija 3
Njemačka 2
šta si tu sve uračunao, srednjoevropski kup, kup sajamskih gradova? 10+10=25

jestamaji je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Evropski trofeji zadnjih 10 godina:
Španija 16
Engleska 4
Italija 3
Njemačka 2
šta si tu sve uračunao, srednjoevropski kup, kup sajamskih gradova? 10+10=25![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da konačno razbijemo i mit o ekipama iz srednjeg i donjeg dijela tabele jednih i drugih tako da opranim mozgovima više nikad ne padne napamet pisati laži i neistine

Zatim ovo:
The percentage of minutes played by U-21 players on the Top 5 European Leagues

Mi ovdje znamo da oni sve ovo čitaju, ali nemaju nikakav protuargument tako da mi ovdje uživamo

Zatim ovo:
The percentage of minutes played by U-21 players on the Top 5 European Leagues

Mi ovdje znamo da oni sve ovo čitaju, ali nemaju nikakav protuargument tako da mi ovdje uživamo

Nisam znao da prika ima sina na forumu. 

- SteveHeighway
- Kontakt:
Dokazuje samo da ti imaš komplekse prema premiershipu,jer niko od ljubitelja premiershipa ne pokušava dokazati da je bolja liga od plaćeničke lige jer svi to znamo
Mi ovdje uživamo i gledamo kako se ti patiš,nije belaj ni da ti platimo kakvog psihologa da popričaš malo sa njim.

Mi ovdje uživamo i gledamo kako se ti patiš,nije belaj ni da ti platimo kakvog psihologa da popričaš malo sa njim.

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kad pogleda ovu anketu bas me slatko nasmijesi.
Realno nekako je Engleska najbolja jer imaji Chelsea,City,United,Arsenal,Liverpool,Totenham i svi se bore za titulu dok u Spaniji Real Barca Atletiko i to je to.Sad i Sevilla kvalitetna.
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988
Robijasi Zenica 1988
- anonymousHD
- Kontakt:
Čuj sad je i Sevilla kvalitetna. Pojma ti nemaš.AdnanRZ je napisao/la:Realno nekako je Engleska najbolja jer imaji Chelsea,City,United,Arsenal,Liverpool,Totenham i svi se bore za titulu dok u Spaniji Real Barca Atletiko i to je to.Sad i Sevilla kvalitetna.
EPL je najizjednačeniji, svi timovi su preloši, pa je zato zanimljiva, ali najbolja nije, ni govora. 5 timova u Španiji su bolji od ovih engleskih Real, Barca, Atletico, Sevilla i Valencia.
Sevilla godinama dominira EL, španski timovi LP, a Engleza nema ni na mapi, jer su preloši.

Ja ne kazem da su losi Spanski timovi,ali nekako u Primeri 3 tima najjaca dominiraju,dok u Engleskoj vise timova se bori za titulu.Sto se tice Lp i EL tu su Englezi losi.Ali ipak ja mislim da PLBIH zasluzuje ligu petice 

Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988
Robijasi Zenica 1988
to je samo jos jedan od mitova EPL-a da se tih 6 klubova bori za naslov
realnost je da se svake godine bitka svede na 2 eventualno 3 tima, to o 6 ravnopravnih je prica za malu djecu
realnost je da se svake godine bitka svede na 2 eventualno 3 tima, to o 6 ravnopravnih je prica za malu djecu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
anonymousHD je napisao/la:Čuj sad je i Sevilla kvalitetna. Pojma ti nemaš.AdnanRZ je napisao/la:Realno nekako je Engleska najbolja jer imaji Chelsea,City,United,Arsenal,Liverpool,Totenham i svi se bore za titulu dok u Spaniji Real Barca Atletiko i to je to.Sad i Sevilla kvalitetna.
EPL je najizjednačeniji, svi timovi su preloši, pa je zato zanimljiva, ali najbolja nije, ni govora. 5 timova u Španiji su bolji od ovih engleskih Real, Barca, Atletico, Sevilla i Valencia.
Sevilla godinama dominira EL, španski timovi LP, a Engleza nema ni na mapi, jer su preloši.

Da vidimo kako se to: Arsenal, Liverpool i Tottenham bore za titulu:AdnanRZ je napisao/la:Realno nekako je Engleska najbolja jer imaji Chelsea,City,United,Arsenal,Liverpool,Totenham i svi se bore za titulu dok u Spaniji Real Barca Atletiko i to je to.Sad i Sevilla kvalitetna.
Wengerova prćija

Liverpool 25 godina ne zna za titulu
Tottenham zadnju osvojio prije 55 godina
Odlično se bore nema šta

Ja kada vidim ovaj spisak klubova koji se svrstavaju u red pretendenata za titulu EPLa tacno se rastuzim .
Cuj Totenham i Liverpool.
Fale jos Everton i Soton kako bi se lista upotpunila kuknjava
Cuj Totenham i Liverpool.

Fale jos Everton i Soton kako bi se lista upotpunila kuknjava
Zar je vama zanimljivije gledati npr.Špansku ligu od koje več znate sada da če osvojiti Real ili Barca(il' nedaj Boze Atletiko) ili vam je zanimljivo gledati kako se 5-6 timova bore za titulu?Nije mi jasno.Zanimljivija naša liga u kojoj se ne zna do zadnjeg kola ko je osvajac(prosla sezona)
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988
Robijasi Zenica 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.