BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pauk
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Pauk » 13 dec 2011, 22:41

Alal ti vera Edise Smajicu :lol:

Ali samo sto to sve pise u srbijanskim medijima, nemora da znaci da je istina!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 dec 2011, 22:48

dobro rece @harishp, mora zaista da mu je caca bio famozni traktorista..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 dec 2011, 00:43

HOPLIT je napisao/la:Zašto pišete da mu stari nije normalan?
Ko ce normalan slat djete od 12 godina kod cetnika (ne mislim na srbe generalno naravno, nego na takozvane Grobare za koje je taj naziv cast)? Samo pogledaj kakvi su likovi tu glavni na tribinama i pogledaj komentare ispod clanaka o ovom "transferu".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 14 dec 2011, 00:46

Cartman je napisao/la:
Ko ce normalan slat djete od 12 godina kod cetnika (ne mislim na srbe generalno naravno, nego na takozvane Grobare za koje je taj naziv cast)? Samo pogledaj kakvi su likovi tu glavni na tribinama i pogledaj komentare ispod clanaka o ovom "transferu".
:!:
Unica grande amore

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 14 dec 2011, 12:12

Aferim babo,
Dakle mali da nastupa za repku Srbije....

http://****.ba/v2/tekst.php?ID=29596" onclick="window.open(this.href);return false;

Smajić će potpisati stipendijski ugovor koji će mu donijeti igranje svake utakmice za pionire Partizana. Crno-bijeli će mu u međuvremenu omogućiti i dobijanje sportskog državljanstva Srbije, a dječaku će ostati i pasoš BiH

:lol:

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 14 dec 2011, 12:36

na jednom beogradskom portalu u tekstu o malom Smajicu stoji i ovo:
Osim Smajića, skauti Partizana pratili su i kalesijskog fudbalskog dragulja, Miralema Ramića. Ipak, italijanska Atalanta u ovom je poslu bila brža.

"Čuli smo i za Ramića, videli smo ga, ali nismo na vreme reagovali pa smo ga izgubili. Ne želimo da ponovimo istu grešku sa Smajićem", rekao je glavni skaut Partizana, Dušan Trbojević.
znaci Ramic u Atalanti

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 dec 2011, 12:39

AllAbout je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
:!:
Koji primitivizam :!: :!: :!: :!:

Takve ko ti treba u kavez zatvorit i ne pustat te jedno 50 godina, kakvi bolan cetnici, mali je otisao u Partizan, klub koji je uz Dinamo najorganizovaniji i najozbiljnijji u ex-YU.
Da je otiso u Dinamo bio bi sto je otiso kod ustasa, kod onog varalice Mamica a svi vi vrlo dobro znate da jedino iz ova dva kluba igraci diretno idu u one najbolje evropse klubove.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 dec 2011, 12:47

santos je napisao/la:znaci Ramic u Atalanti
naaaajs.
...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 dec 2011, 12:51

classic je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Koji primitivizam :!: :!: :!: :!:

Takve ko ti treba u kavez zatvorit i ne pustat te jedno 50 godina, kakvi bolan cetnici, mali je otisao u Partizan, klub koji je uz Dinamo najorganizovaniji i najozbiljnijji u ex-YU.
Da je otiso u Dinamo bio bi sto je otiso kod ustasa, kod onog varalice Mamica a svi vi vrlo dobro znate da jedino iz ova dva kluba igraci diretno idu u one najbolje evropse klubove.
Dinamo nije ustaski klub, ali Partizan jest cetnicki. Neka je primitivizam 10 puta, to je istina i to za njih nije nikakva uvreda. Pogledaj malo sta se desava na njihovim tribinama, pa se javi. Kako mi idu na zivce ovi sto moraju bit politicki korektni po svaku cijenu.

A sto se tice pasosa, to je samo da se ne bi vodio kao stranac u srpskoj ligi ako jednom zaigra za Partizan. Nema veze sa repkom.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 14 dec 2011, 12:58

Da je otiso u Dinamo bio bi sto je otiso kod ustasa, kod onog varalice Mamica a svi vi vrlo dobro znate da jedino iz ova dva kluba igraci diretno idu u one najbolje evropse klubove.[/quote]

Momak, ne znam šta nije jasno. Pa oni sami sebe nazivaju četnicima, veličaju ratne zločince i propagiraju fašizam i onda ti imaš obraza nekome reći da ga treba zatvoriti u kavez. Da sam na tvom mjestu, ja bih, prije svega, preispitao svoj vlastiti mentalni sklop.
Bez uvrede, ovo su činjenice.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 dec 2011, 13:01

mavi je napisao/la:Takve ko ti treba u kavez zatvorit i ne pustat te jedno 50 godina, kakvi bolan cetnici, mali je otisao u Partizan, klub koji je uz Dinamo najorganizovaniji i najozbiljnijji u ex-YU.
Momak, ne znam šta nije jasno. Pa oni sami sebe nazivaju četnicima, veličaju ratne zločince i propagiraju fašizam i onda ti imaš obraza nekome reći da ga treba zatvoriti u kavez. Da sam na tvom mjestu, ja bih, prije svega, preispitao svoj vlastiti mentalni sklop.
Bez uvrede, ovo su činjenice.[/quote]

Ma pusti, vidis da pojedini jos zive u Svijetu Jugoslavije. Pa i moj stari je navijao za taj Partizan prije rata, ali naravno da je prestao jer svak normalan vidi kakav je to klub postao i kakvi su likovi glavni navijaci.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 14 dec 2011, 13:24

U klubu ce biti maximalno korektni ali je mozda bolje da je otisao u sredinu u kojoj ime ne znaci toliko kao na Balkanu koji je zatrovan nacionalizmom,evo ovi na Spor.talu se ubise od rasprave
Ipak u ovom slucaju za pare i slavu ce morati da proguta neke stvari

Pa u skoli ce ucit da su cetniti bili antifasisticka i oslobodilacka armija :lol:,nije sala istina je

malo ce slusat skandiranja Mladicu u i velicanje Srebrenicke tragedije od strane svojih navijaca a ako bude zaigrao za prvi tim i malo se bude isticao u srpskoj ligi bice hebavanja turske majke protiv svakog kluba koji ima navijace

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 14 dec 2011, 14:07

@classic

nije bitno kako je klub organizovan..svi znamo kako su navijaci istog orjentisani...stvar je ponosa, morala, historije otic tamo ili ne...a svi koji razmisljaju kao ti nemaju navedeno
Unica grande amore

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 dec 2011, 14:20

Kako god ja sma samo reko da nije uredu pisat da roditelji ovog malog nisu normalni jer su ga pustili medju cetnike ;)

Grobari velicaju zlocince, ali to radi i 99% navijacki grupa u Srbiji, ali mali je otiso u FK PARTIZAN, a ne u uduzenje navijaca Grobari...
pozz

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 dec 2011, 14:24

AllAbout je napisao/la:@classic

nije bitno kako je klub organizovan..svi znamo kako su navijaci istog orjentisani...stvar je ponosa, morala, historije otic tamo ili ne...a svi koji razmisljaju kao ti nemaju navedeno
Postujem ja i to sto ti kazes, al ja sam misljenja da su primitivci ljudi koji smatraju da momak ne treba otic tamo samo zato sto su oni Srbi...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 dec 2011, 14:34

classic je napisao/la:

Postujem ja i to sto ti kazes, al ja sam misljenja da su primitivci ljudi koji smatraju da momak ne treba otic tamo samo zato sto su oni Srbi...
Ne zasto sto su srbi, nego zato sto su cetnici.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 dec 2011, 21:45

Cartman je napisao/la:
classic je napisao/la:

Ne zasto sto su srbi, nego zato sto su cetnici.
Oni to pokusavaju biti , ali nikad nece bit cetnici kao sto su Delije ;) ...
Vidjelo se u periodu od 1990-1995 ko su "pravi" a ko "krivi" cetnici , da ne idemo off. Dijete je sa svojim roditeljima donijelo odluku i sta mi tu mozemo ?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2011, 23:31

Dushi_Rob je napisao/la:
Vidjelo se u periodu od 1990-1995 ko su "pravi" a ko "krivi" cetnici , da ne idemo off. Dijete je sa svojim roditeljima donijelo odluku i sta mi tu mozemo ?!

Bas si @Tushi Rob,djete sa svojih dvanaest godina da odlucuje o necemu,pa bilo to i sa roditeljima. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 dec 2011, 23:44

dushi rob, malen si ti jos ;) nije tebi dozvoljeno pricati o sovinstima ;) i da ti kazem da si totalno fulio :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 dec 2011, 09:44

harishp je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:

Bas si @Tushi Rob,djete sa svojih dvanaest godina da odlucuje o necemu,pa bilo to i sa roditeljima. :roll:
eto natjerali ga sa puskom u partizan, ajde dosta i tebe ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.