Ali samo sto to sve pise u srbijanskim medijima, nemora da znaci da je istina!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ko ce normalan slat djete od 12 godina kod cetnika (ne mislim na srbe generalno naravno, nego na takozvane Grobare za koje je taj naziv cast)? Samo pogledaj kakvi su likovi tu glavni na tribinama i pogledaj komentare ispod clanaka o ovom "transferu".HOPLIT je napisao/la:Zašto pišete da mu stari nije normalan?
Cartman je napisao/la:Ko ce normalan slat djete od 12 godina kod cetnika (ne mislim na srbe generalno naravno, nego na takozvane Grobare za koje je taj naziv cast)? Samo pogledaj kakvi su likovi tu glavni na tribinama i pogledaj komentare ispod clanaka o ovom "transferu".HOPLIT je napisao/la:Zašto pišete da mu stari nije normalan?
znaci Ramic u AtalantiOsim Smajića, skauti Partizana pratili su i kalesijskog fudbalskog dragulja, Miralema Ramića. Ipak, italijanska Atalanta u ovom je poslu bila brža.
"Čuli smo i za Ramića, videli smo ga, ali nismo na vreme reagovali pa smo ga izgubili. Ne želimo da ponovimo istu grešku sa Smajićem", rekao je glavni skaut Partizana, Dušan Trbojević.
Koji primitivizamAllAbout je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ko ce normalan slat djete od 12 godina kod cetnika (ne mislim na srbe generalno naravno, nego na takozvane Grobare za koje je taj naziv cast)? Samo pogledaj kakvi su likovi tu glavni na tribinama i pogledaj komentare ispod clanaka o ovom "transferu".HOPLIT je napisao/la:Zašto pišete da mu stari nije normalan?
Dinamo nije ustaski klub, ali Partizan jest cetnicki. Neka je primitivizam 10 puta, to je istina i to za njih nije nikakva uvreda. Pogledaj malo sta se desava na njihovim tribinama, pa se javi. Kako mi idu na zivce ovi sto moraju bit politicki korektni po svaku cijenu.classic je napisao/la:AllAbout je napisao/la:Cartman je napisao/la: Koji primitivizam![]()
![]()
![]()
![]()
Takve ko ti treba u kavez zatvorit i ne pustat te jedno 50 godina, kakvi bolan cetnici, mali je otisao u Partizan, klub koji je uz Dinamo najorganizovaniji i najozbiljnijji u ex-YU.
Da je otiso u Dinamo bio bi sto je otiso kod ustasa, kod onog varalice Mamica a svi vi vrlo dobro znate da jedino iz ova dva kluba igraci diretno idu u one najbolje evropse klubove.
Momak, ne znam šta nije jasno. Pa oni sami sebe nazivaju četnicima, veličaju ratne zločince i propagiraju fašizam i onda ti imaš obraza nekome reći da ga treba zatvoriti u kavez. Da sam na tvom mjestu, ja bih, prije svega, preispitao svoj vlastiti mentalni sklop.mavi je napisao/la:Takve ko ti treba u kavez zatvorit i ne pustat te jedno 50 godina, kakvi bolan cetnici, mali je otisao u Partizan, klub koji je uz Dinamo najorganizovaniji i najozbiljnijji u ex-YU.
Da je otiso u Dinamo bio bi sto je otiso kod ustasa, kod onog varalice Mamica a svi vi vrlo dobro znate da jedino iz ova dva kluba igraci diretno idu u one najbolje evropse klubove.
Postujem ja i to sto ti kazes, al ja sam misljenja da su primitivci ljudi koji smatraju da momak ne treba otic tamo samo zato sto su oni Srbi...AllAbout je napisao/la:@classic
nije bitno kako je klub organizovan..svi znamo kako su navijaci istog orjentisani...stvar je ponosa, morala, historije otic tamo ili ne...a svi koji razmisljaju kao ti nemaju navedeno
Ne zasto sto su srbi, nego zato sto su cetnici.classic je napisao/la:Postujem ja i to sto ti kazes, al ja sam misljenja da su primitivci ljudi koji smatraju da momak ne treba otic tamo samo zato sto su oni Srbi...AllAbout je napisao/la:@classic
nije bitno kako je klub organizovan..svi znamo kako su navijaci istog orjentisani...stvar je ponosa, morala, historije otic tamo ili ne...a svi koji razmisljaju kao ti nemaju navedeno
Oni to pokusavaju biti , ali nikad nece bit cetnici kao sto su DelijeCartman je napisao/la:Ne zasto sto su srbi, nego zato sto su cetnici.classic je napisao/la:Postujem ja i to sto ti kazes, al ja sam misljenja da su primitivci ljudi koji smatraju da momak ne treba otic tamo samo zato sto su oni Srbi...AllAbout je napisao/la:@classic
Dushi_Rob je napisao/la:
Oni to pokusavaju biti , ali nikad nece bit cetnici kao sto su Delije...
Vidjelo se u periodu od 1990-1995 ko su "pravi" a ko "krivi" cetnici , da ne idemo off. Dijete je sa svojim roditeljima donijelo odluku i sta mi tu mozemo ?!
eto natjerali ga sa puskom u partizan, ajde dosta i tebe ...harishp je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:
Oni to pokusavaju biti , ali nikad nece bit cetnici kao sto su Delije...
Vidjelo se u periodu od 1990-1995 ko su "pravi" a ko "krivi" cetnici , da ne idemo off. Dijete je sa svojim roditeljima donijelo odluku i sta mi tu mozemo ?!
Bas si @Tushi Rob,djete sa svojih dvanaest godina da odlucuje o necemu,pa bilo to i sa roditeljima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.