samo nek ovako nastavi i kad kup pocne, uhvatili smo formu sadAdmir_Sa je napisao/la:demonstriranje sile!MaliMemo je napisao/la:FK Topnici-FK Pjetlovi 5:1
he he he
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Gusteri visokom pobjedom do trofeja trece lige. Zelim da cestitam mojim suigracima na redovnosti ove sezone i nadam se da ce slijedeca sezona biti bar upola uspjesna kao ova.
Vidim i da sam se ovom poljednjom utakmicom izjednacio sa csh na ovoj listi strijelaca, ipak mislim da je on zasluzio tu titulu jer je bio konstantan citave sezone.
Sve cestitke i osalim osvajacima liga, i naravno onim ekipama koje su uspjele izboriti ostanak ili orelazak u rang vise.
Vidim i da sam se ovom poljednjom utakmicom izjednacio sa csh na ovoj listi strijelaca, ipak mislim da je on zasluzio tu titulu jer je bio konstantan citave sezone.
Sve cestitke i osalim osvajacima liga, i naravno onim ekipama koje su uspjele izboriti ostanak ili orelazak u rang vise.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svi slave osim Red Bavariana

P.S Dali smo ukupno 15 golova a Spamm u jednoj utakmici 9
Joj legendarna smo ekipa 
P.S Dali smo ukupno 15 golova a Spamm u jednoj utakmici 9
A C A B !
Kao sto sam vec i rekao,ovu utakmicu su Klosari odigrali sa "rezervom", davajuci priliku juniorima,kadetima,igracima koji nisu imali priliku da se iskazu u vecem dijelu sezone,ali i nekim igracima koji su dosli na probu.T-MAC je napisao/la:uh jesmo i raznjeliDiNno je napisao/la:kakva pobjeda gromova 5-2
samo me ovo brine i ja svake prestupne pogodim neki par
Sumirajuci prvu sezonu,mozemo je smatrati uspjesnom,ispunili smo nas cilj,rang vise,odnosno drugu ligu,zavrsili smo sezonu na 3 mjestu,sto nam je i bio cilj na pocetku da se plasiramo medju prve tri ekipe gdje nam je realno i bilo mjesto.
Zelio bi da se zahvalim mojim saigracima na svesrdnoj pomoci tokom cijele sezone,iako sam ja kao kapiten najbolji strijelac ekipe sa 9 golova,LIvada i Scouser su postigli po 7 golova te u mnogome pridonijeli uspjehu ekipe,te smo sa 23 postignuta pogotka druga ekipa po efikasnosti u ligi.
Zelio bi da cestitam svim ekipa u svim ligama na postignutim rezultatima,da sljedeca bude jos bolja,ali prije toga slijedi kup te se i tu nadam fer borbi.
U sljedecoj sezoni cilj FK KLOŠARI će biti daljnja stabilizacija kluba,ovaj put bez nekih velikih ambicija,da postanemo stabilan drugoligaš u prvoj sezoni,a ako nam se ukaže prilika za nešto više,sigurno ćemo je i iskoristiti.
Klošar sam, pa šta - KLOŠARSKA ELITA!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Emir_ZENICA je napisao/la:Svi slave osim Red Bavariana![]()
P.S Dali smo ukupno 15 golova a Spamm u jednoj utakmici 9![]()
Joj legendarna smo ekipa
Mi kad smo uvidjeli da ne mozemo gore nastalo je opustanje.
Nova sezona, nova nafaka. Osim toga predstoji kup-takmicenje u kojem mi branimo naslov.
Vom Jäger zum Gejagten
het-trik za ulazak u drugu ligu

Sredjeni rezultati,tabele i liste strijelaca poslije 14.kola 1,2 i 3 lige.
Osvajace svi liga mozete pogledati ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=958
All tabele mozete pogledati ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1718
Istoriju ss.lige mozete pogledati ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1469
Osvajace svi liga mozete pogledati ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=958
All tabele mozete pogledati ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1718
Istoriju ss.lige mozete pogledati ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1469
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ove velike pobjede Gustera i Spamma uzrokovane su time sto su utakmice na kojima smo tipovali sve zavrsile realnim rezultatima, nije bilo toliko iznenadjenja. Inace, koliko vidim najteze je pogodit Talijane i Francuze. Ja Francuze redovno pogadjam, a Talijane redovno fulam, mislim da sam ih jednom li dva puta samo pogodio.Neutral je napisao/la:Ne kažem ja općenito to. Nego kažem za ovo kolo.![]()
Koga briga, ko je najbolji strijelac, to sam tek tako radi reda napisao, to nije nimalo važno. Poenta ove lige je da se zabavimo malo, a Stevinha ja znam
I samo da ponovim opet da mi nije drago sto sam se izjednacio sa csh. Ja sam ga stigao sa 4 gola u zadnjoj utakmici, a imao sam 11 golova. Csh je bio konstantan, koliko sam upratio imao je jednu ili divje utakmice bez gola, i zaista zelim da mu cestitam na njegovom fudbalskom znanju i predvidjanju rezultata. Respect!
Ovo je tužno, mi 4. na all tabeli 1 ss.ba lige, a odosmo u drugo. Al vratit ćemo se...123456 je napisao/la:Sredjeni rezultati,tabele i liste strijelaca poslije 14.kola 1,2 i 3 lige.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
FK Klosari-FK Gusteri 4,80 3,30 1,85
scorpion:
Izvinite,malo je offtopic,ali ovako velika kvota na Klosare i ovako mala na Gustere je smjesna,presmijesna.Kao da su Klosari zadnji na tabeli,kao da zadnjih 5 utakmica nisu boda osvojili,a imaju 6 bodova iz zadnje 2 utakmice.
Izvinite malo je oftopic, ali sam moram ovo staviti, scorpion jesi vidio zasto je toliko bila velika kvota na Klosare igrali drugim sastavom i izgubili 9:1
ovo je iz teme sportska kladionica.....
scorpion:
Izvinite,malo je offtopic,ali ovako velika kvota na Klosare i ovako mala na Gustere je smjesna,presmijesna.Kao da su Klosari zadnji na tabeli,kao da zadnjih 5 utakmica nisu boda osvojili,a imaju 6 bodova iz zadnje 2 utakmice.
Izvinite malo je oftopic, ali sam moram ovo staviti, scorpion jesi vidio zasto je toliko bila velika kvota na Klosare igrali drugim sastavom i izgubili 9:1
ovo je iz teme sportska kladionica.....
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Valjda ce biti boljegeronimo je napisao/la:
![]()
![]()
Mi kad smo uvidjeli da ne mozemo gore nastalo je opustanje.E onda kad je vrag odnjeo salu i kada smo bili blizu ispadanja, noge su nam se ukocile.
Suti, i ovo treba slaviti, ostanak u cvajti. Ne mogu zamisliti da je ova posljednja ekipa odigrala kompletno, sad bi bilo cus. Cestitke sekretaru, on nas je sa svojim golom spasio.
![]()
Nova sezona, nova nafaka. Osim toga predstoji kup-takmicenje u kojem mi branimo naslov.
NEXT KUP !!
A C A B !
MaliMemo je napisao/la:Kad pocinje kup
20.03.2010
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Postigli smo isto golove kao i prvi na tabeli, to znači nije nikada do nas bilo i to je to. 
Ima li iko raspolozen za (ne) prijateljsku???
Hocemo mi FK TopniciStevie-G je napisao/la:Ima li iko raspolozen za (ne) prijateljsku???
Neka nam sekretar postavi parove, ako zelite igrat sa nama.
× Plava krv ispod koze ×
E ovako.Sledece sezone u 1.ss.lige ce se takmiciti sledeci timovi.
1. Delfin
2. Spamm
3. Joint_fc
4. BH Fanaticos
5. Cekicari
6. Blue Train
7. Crazy Legs
8. Gongashi
9.Zadnja Klupa
10.Jedinstvo Manchester
2.ss.ba liga
1.Mislish United
2.SK Stolac Hercegovina
3.Pivopije
4.FK Kljusinari
5.Red Bavarian
6.FK Gusteri
7.FK Garaze
8.FK Klosari
9.FK Kockari
10.FK Gromovi
3.ss.ba liga
1.Backspace United
2.FK Bilder
3.FK Mumije
4.NK Vukovi Zla
5.FC Grizzlies
6.FK Heroji
7.Green Dragonsi
8.FK Topnici
9.FK Pjetlovi
10.FK Formula
1. Delfin
2. Spamm
3. Joint_fc
4. BH Fanaticos
5. Cekicari
6. Blue Train
7. Crazy Legs
8. Gongashi
9.Zadnja Klupa
10.Jedinstvo Manchester
2.ss.ba liga
1.Mislish United
2.SK Stolac Hercegovina
3.Pivopije
4.FK Kljusinari
5.Red Bavarian
6.FK Gusteri
7.FK Garaze
8.FK Klosari
9.FK Kockari
10.FK Gromovi
3.ss.ba liga
1.Backspace United
2.FK Bilder
3.FK Mumije
4.NK Vukovi Zla
5.FC Grizzlies
6.FK Heroji
7.Green Dragonsi
8.FK Topnici
9.FK Pjetlovi
10.FK Formula
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
1.Mislish United
2.SK Stolac Hercegovina
3.Pivopije
Imam osjećaj da će ova tri kluba voditi glavnu riječ. Nadam se da ne griješim.
Jbt ovi moji igrači su totalno razočarani, kao i ja, al jbg sve je ovo igra, idemo dalje. 
2.SK Stolac Hercegovina
3.Pivopije
Imam osjećaj da će ova tri kluba voditi glavnu riječ. Nadam se da ne griješim.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Pa eto m bi igrali. Ja mislim da je sekretar rekao da nece postavljat prijateljske, ako je to slucaj ja cu postavot parove. I konto sam nesto da ne igramo za vikend nego sredinom sedmice Ligu Prvaka i Evropa Ligu, pa eto ako se slazete ja bih to vec danas postavio pa da se moze na vrijeme odigrat.MaliMemo je napisao/la:Hocemo mi FK TopniciStevie-G je napisao/la:Ima li iko raspolozen za (ne) prijateljsku???![]()
Neka nam sekretar postavi parove, ako zelite igrat sa nama.
Samo se nadaj. Nada umire zadnja, al i ona umire.Zagor je napisao/la:1.Mislish United
2.SK Stolac Hercegovina
3.Pivopije
Imam osjećaj da će ova tri kluba voditi glavnu riječ. Nadam se da ne griješim.Jbt ovi moji igrači su totalno razočarani, kao i ja, al jbg sve je ovo igra, idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.