Cestitam na pabjedi !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
dobro za njega, al kakve veze ima on s milanom, da nisi čuo da će u januaru preći, mada nema on mjesta u gigantu AC MilanuVirtu4l je napisao/la:Pazzini se raspucao, samo da znate
Slažem se. Pazzini, kao i Di Natale, igra u svojoj životnoj formi. No, bojim se da će ovaj put ostati nijem. Osim toga, sumnjam da Đenovljani mogu zaustaviti Ibrahimovića. Onog istog koji je srušio Inter, pa Fiorentinu, pa Auxerre...Virtu4l je napisao/la:Majke mi, sad je Lecceu zabio tri komada. Strašan igrač, a mislim da ima mjesta u Milanu i u svakom klubu u Italiji, mogao bi zadati dosta muke Milanezima...
ti isto da si alegri nedaš ni noćas da se radujemo pobjedi i pričamo o tome več odma sljedeća utakmicaVirtu4l je napisao/la:Majke mi, sad je Lecceu zabio tri komada. Strašan igrač, a mislim da ima mjesta u Milanu i u svakom klubu u Italiji, mogao bi zadati dosta muke Milanezima...
neka drago mi je, ja bi na njegovom mjestu tražio i više, taj matri je djete milana prošao sve uzraste, pa onda godinama po posudbama, na kraju ga prodaju u cagliari i sad bi ga vraćali, pa nije on **** da ga tako razvlače svi.senad_flamin je napisao/la:-Milan ponudio 12 mil € za Matria ali Celino predsjednik Caglaria odbio tu ponudu
Od kako ne igra Divlji konj bojim se da Pazziniu nema ko izdati lopte ima protiv Leccea , ali protiv Milana tesko, upravo je Cassano taj motor koji moze nesto uraditi......druga stvar Pazzini je igrac identican Gilardinu igrac koji mora imati 5 sansi da pogodi, nekada su dovoljnoe 3/3 ali to je u 1 od 100 tekmi, dok milanu treba igrac poput Pippa ili Ibre gdje iz 2 sanse moras postici gol ako ne postignes los si napadac.........inace to je ibra izjavio u spaniji zasto ljudi vole Pippa ili Trezegola u Italiji, zato sto u 3 sanse 1 je u golu 100% (:Virtu4l je napisao/la:Pazzini se raspucao, samo da znate
meskalin je napisao/la:Od kako ne igra Divlji konj bojim se da Pazziniu nema ko izdati lopte ima protiv Leccea , ali protiv Milana tesko, upravo je Cassano taj motor koji moze nesto uraditi......druga stvar Pazzini je igrac identican Gilardinu igrac koji mora imati 5 sansi da pogodi, nekada su dovoljnoe 3/3 ali to je u 1 od 100 tekmi, dok milanu treba igrac poput Pippa ili Ibre gdje iz 2 sanse moras postici gol ako ne postignes los si napadac.........inace to je ibra izjavio u spaniji zasto ljudi vole Pippa ili Trezegola u Italiji, zato sto u 3 sanse 1 je u golu 100% (:Virtu4l je napisao/la:Pazzini se raspucao, samo da znate
samo je strašno stagnirao u barsi, preko 20 golova u sezoni, drugi strijelac kluba bio iza mesija, baš da vidim hoće li toliko imati nova devetka krkić božanAulleTa je napisao/la:Ibra izgleda samo u Italiji igra u zavidnoj formi, čim ode negdje drugo (Barcelona) on stagnira. Neka neka, samo nek' on zabija a kako, to je njegova stvar.
Taj Ilicic je bas prica za sebe,nakon samo par utakmica sto je odigrao za Maribor,pokazao se u kvalifikacijama za Evropa Ligu protiv Palerma i oni ga odmah doveli,evo i tamo se pokazao sjajnim i postoji sansa da ih napusti poslije samo polusezone.A legenda kaze da je do skora bio clan Interbloka i ispao iz 1.Slovenske lige sa tim timom,i to nije bio standardan u prvih 11robovi88 je napisao/la:Josip Iličić igrač Palerma, veoma blizu prelaska u MILAN !![]()
tako piše na milannews i goal.com !sad kolko je istina ... predobro bi bio pojačanje
Takodje Galliani je otputovao u Francusku kako bi razgovarao oko tržišta sa nekim igračima (Sakho,Rami)
Sad smo u dobroj formi, prošli dalje, u januaru se pojačati i nadati se da ćemo nešto osvojiti mislim na LP, a scudetto je već sad sigurno naš !!! ZLATAN IBRAHIMOVIĆ
tamo pise (na goal.com, na milannews nisam ni nasao) da je njegov agent poslao ponudu svim klubovima u serie a (tj DVD sa njegovim igrama) al da je Palermo bio najkonkretniji. Milan je samo imao priliku da ga dovedee tad, ne pise nista o mogucem prelasku u Milan sad u januarurobovi88 je napisao/la:Josip Iličić igrač Palerma, veoma blizu prelaska u MILAN !![]()
tako piše na milannews i goal.com !sad kolko je istina ... predobro bi bio pojačanje
Takodje Galliani je otputovao u Francusku kako bi razgovarao oko tržišta sa nekim igračima (Sakho,Rami)
Sad smo u dobroj formi, prošli dalje, u januaru se pojačati i nadati se da ćemo nešto osvojiti mislim na LP, a scudetto je već sad sigurno naš !!! ZLATAN IBRAHIMOVIĆ
robovi88 je napisao/la:Maldini vjeruje da je ovo Milanova sezona
Kako je izjavio legendarni fudbaler Milana, Paolo Maldini, njegov bivši klub, trenutno vodeća ekipa italijanske Serije A, ove sezone konačno bi mogla da se domogne titule prvaka Italije posle višegodišnjih bezuspešnih pokušaja.
Fifa : 5 igraca Milana u konkurenciji za najbolji tim u 2010
Ukupno 55 igrača je u trci, biće izabran jedan golman, četiri defanzivca, četvorica vezista i dva napadača.
To će zvanično biti najbolji tim 2010. u izboru FIFA.
Proglašenje je zakazano za 10. januar 2011. u Švajcarskoj, u Cirihu
Golmani: Buffon (Juventus), Casillas (Real),Cech (Chelsea), Cesar (Inter), Van der Sar (Man. United)
Odbrana: Daniel Alves (Barcelona), Bale (Tottenham), Bastos (Lyon), Cole (Chelsea), Evra (Man United), Ferdinand (Man United), Lahm (Bayern), Lucio (Inter), Maicon (Inter), Marcelo (Real), Nesta (Milan), Pepe (Real), Pique (Barcelona), Puyol (Barcelona), Ramos (Real), Samuel (Inter), Terry (Chelsea), Thiago Silva (Milan), Nemanja Vidić (Man United),Javier Zanetti (Inter)
Vezni red: Cambiasso (Inter), Essien (Chelsea),Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), Iniesta (Barselona), Kaka (Real), Lampard (Chelsea), Mascherano (Barcelona), Muller (Bayern), Ozil (Real), Pirlo (Milan), Schweinstieger (Bayern), Snejider (Inter), Xabi Alonso (Real), Xavi (Barcelona)
Napadači: Berbatov (Man United), Drogba (Chelsea), Eto'o (Inter),Forlan ( Atletiko Madrid), Higuain (Real), Ibrahimović (Milan), Messi (Barcelona), Milito (Inter), Robben (Bayern), Ronaldinho (Milan), Ronaldo (Real), Rooney (Man United), Tevez (Man City) Torres (Liverpool), Villa (Barcelona)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.