Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Kovač ko Pape birvaktile. 3 desetke na sredini!!! 0 bodova
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Propade im vatromet u Vitezu

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mozes imat svasta nesta, svakakvih prednosti i kvaliteta, sirok spisak, skupe pripreme, opremu, inzinjering, novinare... ali ne mozes ostvariti znacajniji uspjeh bez ekipe, bez jakog timskog duha i one prave sportske borbenosti do maximuma. Sa prosjecnoscu dolazis do prosjeka.andro234 je napisao/la: Kovac kaze da se 6 mjeseci pripremao za utakmicu,da mi je znati kakve su to pripreme bile
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Aga je napisao/la:Za dom spremni

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
katastrofalna odluka, do tog momenta su se držali koliko toliko, ali nakon te izmjene slijedi potopkennyM je napisao/la:Kovac je izgubio utakmicu kad je izveo Vrsaljka
nema potpisa
- Kobe Bryant
- Kontakt:
jbt.nisam mogao da vjerujem sta gledam, da postoji i veća kukavica i veći glupan od Sušića! Btw.ni Mandzukic nije se trudio ps je čak i gori od Dzeke!Donnie Darko je napisao/la:Hrvati rastavljeni na proste faktore gore nego mi. Nisam mislio da je to moguće, ali eto, Kovač je tu da me razuvjeri. Ne provociram, bio sam neutralan večeras, ali ovo su činjenice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jbg i to se 100% desilo zbog parade 2008. u sarajevu, turskih zastava i "biće zagreb turska mahala"...uvijek je neko drugi krivrevan je napisao/la:Vatromet i paljenje zastava, drug. Karma. Šta si drugo očekivao nakon takvih gadosti?NeverGiveUp je napisao/la:Sačekat ću prvo da se raziđu malo ovi Bosansko-Hercegovački Brazilci, Kamerunci i Meksikanci pa onda dati svoj dojam o utakmici.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- 1988risha
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ljudi su jednostavno bolji, igraju fantastican nogomet, i djeluju kao da je umor za njih strana rijec, i treba im cestit jer zasluzeno prolaze dalje.
Kovac koliko god mi je drag je djelova kao da je Igor Stimac vol. 2 mlada repka pod njegovim je vodstvom igrala napadacki, moderan nogomet a on danas kad je presudno nesto totalno deseto, jbt. izgledalo je kao da je nama dovoljan bod za prolaz dalje a ne Meksikancima, zatim koristenje Rakitica na poziciji zadnjeg veznog je kriminal, pa nemos limitirat takvog igraca na obranu, jednostavno nemos, pa bolje je igrat sa Ogijem pa riskirat crveni nego Rakitica stavljat da igra DM-a.
Perisic je nas najveci dobitak, momak je stvarno odigra fantasticno sve 3 utakmice, potpuna razlika od onog Perisica kojeg smo do sada gledali u dresu reprezentacije, također i Vrsaljko, koji je bio primoran igrat lijevo iako to nije njegova prirodna strana. Ostali su manje vise bili ok, pruzili svoje standardne nastupe za reprezentaciju.
Kovac koliko god mi je drag je djelova kao da je Igor Stimac vol. 2 mlada repka pod njegovim je vodstvom igrala napadacki, moderan nogomet a on danas kad je presudno nesto totalno deseto, jbt. izgledalo je kao da je nama dovoljan bod za prolaz dalje a ne Meksikancima, zatim koristenje Rakitica na poziciji zadnjeg veznog je kriminal, pa nemos limitirat takvog igraca na obranu, jednostavno nemos, pa bolje je igrat sa Ogijem pa riskirat crveni nego Rakitica stavljat da igra DM-a.
Perisic je nas najveci dobitak, momak je stvarno odigra fantasticno sve 3 utakmice, potpuna razlika od onog Perisica kojeg smo do sada gledali u dresu reprezentacije, također i Vrsaljko, koji je bio primoran igrat lijevo iako to nije njegova prirodna strana. Ostali su manje vise bili ok, pruzili svoje standardne nastupe za reprezentaciju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pustite smijesne price o klimi. Kako to Francuzi, Njemci itd. trce svih 90 min bez problema? Znao si sta te ceka, tvoje je da se pripremis.
I utrka pod nazivom: "Ko prvi do Vahe njemu EURO " moze da pocne 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DonCorleone
- Kontakt:
Losa slika Balkana, 2/3 ekipa se nije kvalifikovalo, niko nije uspio proci u 1/8
. Losa skok igra obadvije ekipe, i BiH i CRO. Ovaj Meksiko je zaista prejak. Gledam kako Kovac prica tecno, nema mucanja ko nasa teletina, nazalost nije uspio.

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 24 jun 2014, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
revan je napisao/la:Vatromet i paljenje zastava, drug. Karma. Šta si drugo očekivao nakon takvih gadosti?NeverGiveUp je napisao/la:Sačekat ću prvo da se raziđu malo ovi Bosansko-Hercegovački Brazilci, Kamerunci i Meksikanci pa onda dati svoj dojam o utakmici.
Očekivao sam upravo ovo što i sada vidim na djelu na jednom sportskom forumu.
A to je da se pokaže ko je ustvari čovjek, a ko to ne zna biti jer je zadojen mržnjom.
Zašto bi ja kao individua išao toliko daleko u generaliziranje jednog naroda ili države radi par kretena kojima je paljenje zastave smisao života ?
To ću ostaviti pojedincima kojima je to samo dodatni motiv da još više mrze a nikako glavni razlog njihovog prezira prema komšiji ili susjedu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 17:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
za dom spremniNerminovic je napisao/la:bujrum u avionu.

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Prerano se Niko otvorio, al` bas prerano.
Ona izmjena Vrsaljko-Kovacic je mogla brat-bratu sacekati bar jos 10 minuta, do tada su imali aktivan rezultat. Kada je Meksiko zabio prvi onda se znalo na sta ce ovo izaci. Jednostavno ljudi imaju strasno brz protok lopte, odlicno je iznose a Hrvati u situaciji kada idu na sve ili nista, ili bilo koja druga selekcija tacnije, to ne mogu braniti.
Na kraju zasluzena pobjeda itekako. Glupost Rebica na kraju ali ga savrseno razumijem. Stavljam se u njegovu situaciju i ja bih nekoga sakama izudarao na terenu.
Steta za Hrvate, mnogo su ocekivali ali protiv ovako dobrod Meksika se jednostavno nije moglo. Vise srece drugi put, oboma nama.
Ona izmjena Vrsaljko-Kovacic je mogla brat-bratu sacekati bar jos 10 minuta, do tada su imali aktivan rezultat. Kada je Meksiko zabio prvi onda se znalo na sta ce ovo izaci. Jednostavno ljudi imaju strasno brz protok lopte, odlicno je iznose a Hrvati u situaciji kada idu na sve ili nista, ili bilo koja druga selekcija tacnije, to ne mogu braniti.
Na kraju zasluzena pobjeda itekako. Glupost Rebica na kraju ali ga savrseno razumijem. Stavljam se u njegovu situaciju i ja bih nekoga sakama izudarao na terenu.
Steta za Hrvate, mnogo su ocekivali ali protiv ovako dobrod Meksika se jednostavno nije moglo. Vise srece drugi put, oboma nama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Nerminovic
- Kontakt:
za avion spremnifukarezv je napisao/la:za dom spremniNerminovic je napisao/la:bujrum u avionu.![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Btw.ni Mandzukic nije se trudio ps je čak i gori od Dzeke!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da, jeste.
Ne, nije.
Pogledaj snimku, prijenos si propustio.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Imamo bolje igrace od Meksika i Kameruna,nitko nije ocekivao poluinala ali proc skupinu smo trebalidr.van nostrand je napisao/la:Mozes imat svasta nesta, svakakvih prednosti i kvaliteta, sirok spisak, skupe pripreme, opremu, inzinjering, novinare... ali ne mozes ostvariti znacajniji uspjeh bez ekipe, bez jakog timskog duha i one prave sportske borbenosti do maximuma. Sa prosjecnoscu dolazis do prosjeka.andro234 je napisao/la: Kovac kaze da se 6 mjeseci pripremao za utakmicu,da mi je znati kakve su to pripreme bile
Ovo je neuspjeh izbornika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.