Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

rastafarian
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la rastafarian » 10 jun 2012, 23:20

A baš guglam, tražim da nije sa nekog portala. E ne znam sad koliko je to tačno.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 10 jun 2012, 23:21

Zar oni nisu u dobrim odnosima? :lol: :lol: :lol:
FORZA JUVE !!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 jun 2012, 23:27

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 jun 2012, 23:31

Gledao sam prilog o prijateljstvu Irskih i Hrvatskih, recimo simpatizera. Fino su se zabavljali, dok su se njihove hardcore sunarodnjaci lupali :D
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 jun 2012, 23:37

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 jun 2012, 23:48

[youtube][/youtube]
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2012, 00:16

Hrabri Poljaci napadaju obicnu raju. Po svim forumima se kleli kako oni ne bacaju stolice(slucaj sa Hrvatima, kako su Hrvati dzubrad radi toga) da bi onda danas oni to isto radili. Ima jedna smijesna scena neki Poljak frajer opali nekog bezveze covjeka znaci obicni gledalac, i nakon 3-4 sekunde taj isti Poljak na podu nakautiran.
Celik!3,2,2.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 jun 2012, 00:21

Danas zanimljiv dan.Puno tuca,al vecinom je to ono eno ga nosi sal Rusije ili Poljeske i hajmo ga napasti.Uletiti u kafic gdje sjede navijaci i kao napast ih.Mada je danas i bilo dobrih fajtova u par navrata ali nakratko.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Svaka cast Rusima na ovom

slika

Sreca pa nema drotova na utakmici

slika

Ima jos dosta slika i video klipova,doslo je i u fan zoni do nekakvih tuca,al sutra cu to sve postaviti :D :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2012, 00:27

Da smo se mi i Srbi jos plasirali, i uz to da je Englezima dozvoljen dolazak(nekih 2000-3000 pasosa oduzeto) to bi bila prava i potpuna festa.
Celik!3,2,2.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 jun 2012, 10:20

ovim huligancicima udarila sila u glavu, lafo se nesto tuku. Koji je razlog ? :roll: Dosadno sto im je dobro valjda, pa mrsko gledat tekmu ko sav normalan svijet. Sve to laušiti, al baš ono milicijski, majku im paćeničku ;)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 10:25

sonik24 je napisao/la:ovim huligancicima udarila sila u glavu, lafo se nesto tuku. Koji je razlog ? :roll: Dosadno sto im je dobro valjda, pa mrsko gledat tekmu ko sav normalan svijet. Sve to laušiti, al baš ono milicijski, majku im paćeničku ;)
Naravno upravo tako.., stoka ba ne mogu normalno da prate utakmicu svoje repke... :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 jun 2012, 10:28

ma pusti bahile ba, prebise one redare njih 300 protiv 10 ljudi, koji tu ade za neke "dnevnice" nose glavu u torbi. A isto tako nemogu ovih dijasporaca sa foruma koji se furaju da su neki ultradesnicari, koji pokazuju ovakve klipove, satro ljiljani, gdje ste bili 92-95 :?:

Ako ce ovoliko drotova cuvati tekme, onda se netreba ni igrati ovakav EURO, steta jer su tekme bas dobre!

Euro neuro, aj dont lajk snubizam, nacijonalizam, puritanizam, aj em diferent organizam (Rambo Amadeus) ;)

slika

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 jun 2012, 11:39

Gledaj ovog gore,postavis slike frke,klipove i odma kaze gdje si bio 92-95.Pa imal ovdje iko normalan.Imal iko da nesto ne poredi sa ratom.Sta god postavis,napises uvezi drugih odma rat,oni su nam ovo uradili ti ih podrzavas ,ovi ono.Pusti se toga uzivaj ba.

Ovdje se postavljaju slike navijaca,i ovo su ti navijaci Poljske,Rusije,Engleske,Njemacke,Hrvatske,Italije i ostalih.Samo sto ima odredjeni dio ljudi pod nazivom HULIGANI kojima nije zanimljiv euro,koji vise vole tuce tj. protivnicke navijace napadat.Da se uzme neka zastava,sal ili dres protivnicke ekipe,pa ti je to trofej.Eh ima ljudi koji to tako gledaju.Ovo nije samo u Poljskoj i eto Ukrajini.Ovo je bilo i u Srbiji na rukometu,i u Njemackoj na euru i ostalo.Gdje su se skupljale ekipe i napadale.Tako je to,neko to ne konta,neko konta.Samo nema potrebe za napadima nikakvim na forumase.Ako ti se tema ne svidja nemoj ostavljati komentar,a ako ces samo radi nabijanja postova,onda slobodno mozes jer takvim nema pomoci 8-) Meni ako ima ko sta napisat nek napise na PP ,da ovdje temu ne spamamo.

slika
slika
Ruska ekipa
slika
slika
slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 jun 2012, 11:52

Emir ZENICA je napisao/la: Ovdje se postavljaju slike navijaca,i ovo su ti navijaci Poljske,Rusije,Engleske,Njemacke,Hrvatske,Italije i ostalih.Samo sto ima odredjeni dio ljudi pod nazivom HULIGANI kojima nije zanimljiv euro,koji vise vole tuce tj. protivnicke navijace napadat.Da se uzme neka zastava,sal ili dres protivnicke ekipe,pa ti je to trofej.Eh ima ljudi koji to tako gledaju.Ovo nije samo u Poljskoj i eto Ukrajini.Ovo je bilo i u Srbiji na rukometu,i u Njemackoj na euru i ostalo.Gdje su se skupljale ekipe i napadale.Tako je to,neko to ne konta,neko konta.Samo nema potrebe za napadima nikakvim na forumase.Ako ti se tema ne svidja nemoj ostavljati komentar,a ako ces samo radi nabijanja postova,onda slobodno mozes jer takvim nema pomoci 8-) Meni ako ima ko sta napisat nek napise na PP ,da ovdje temu ne spamamo.
Neće moći ove noći! Kako god ti imaš pravo da postavljaš slike tih huligana, tako i ja imam pravo da svaki put da kažem svoje mišljenje o njima. Svi ti tzv. navijači, huligani i ostali su dno svakog društva, odvratni mentalni sklopovi koje niko ne yebe 5 posto (od cura, drugara u školama, roditelja i ostalih) jer su mutavi kao noć. Eh, sad oni liječe te kompleksa mlativši najčešće nevine ljude po ulici (i to obavezno kad ih ima 10 puta više), razbijajući po gradu i slično, a sve pod plaštom neke svete borbe i sličnih trica. Jedini im je cilj da skrenu pažnju na sebe i da budu napokon i oni u centru pažnje društva. Gamad neliječena!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 jun 2012, 12:00

spielführer_21 je napisao/la: Neće moći ove noći! Kako god ti imaš pravo da postavljaš slike tih huligana, tako i ja imam pravo da svaki put da kažem svoje mišljenje o njima. Svi ti tzv. navijači, huligani i ostali su dno svakog društva, odvratni mentalni sklopovi koje niko ne yebe 5 posto (od cura, drugara u školama, roditelja i ostalih) jer su mutavi kao noć. Eh, sad oni liječe te kompleksa mlativši najčešće nevine ljude po ulici (i to obavezno kad ih ima 10 puta više), razbijajući po gradu i slično, a sve pod plaštom neke svete borbe i sličnih trica. Jedini im je cilj da skrenu pažnju na sebe i da budu napokon i oni u centru pažnje društva. Gamad neliječena!
Eto rekao si da si protiv ovoga,nema potrebe da to govoris na svaki napisan post i na svaku sljedecu sliku. :mrgreen: Ustvari radi sta hoces,svejedno mi 8-) To su huligani i vec je receno da daraju koga nevine ljude.To smo vec ustanovili,ali isto tako udaraju i protivnicke huligane,to se podrzava.Sve je dobro dok nema nozeva i pistolja.A ovo udarat obicne ljude i zene,djecu to naravno niko ne podrzava.A da ih ne J**+ niko ni 5 posto,nije tacno.Gledaj sta slika imaju,pa onda mi ovdje komentarisemo te slike.Znaci ipak su u centru paznje,sto su i htjeli.Ja samo cekam kad ce Englezi (mada i nisu ovdje oni pravi,jer je vecini zabranjen dolazak,ali biti ce zanimljivo) da naprave frku i to volio bi ako ikako moze sa Rusima ili Poljacima.Cisto da im se objasne neke stvari 8-) 8-)
Volim te Celik ! ! !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 jun 2012, 12:03

Sve sto vidim tuce, ali na tribine nigdje ih. Navijace cujes samo kad padne gol. Je.bo to.
NO PYRO NO PARTY

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 12:07

Ovo je fuj od navijaca!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 13 jun 2012, 12:37

@Emir Zenica
Nema nista od Engleza na ovom prvenstvu,mada sam se i ja nadao,na svim forumima je "javljeno"da Engleska ekipa nema mogucnosti da ode gore ove godine.Prvi razlozi su ti sto su te 4000 pasosa oduzete samo "medjunarodnim" huliganama,a posebno su oduzeti svima onima koji imaju probleme kuci,nije drzava htjela nista da rizikuje.Ima par dobrih ekipa i opasnih likova al sve je to sitno..Za nadati se da ih nece ko napasti jer ode i ono malo slave sto imaju..Zasad se drze podalje od problema,sto ne znaci da ih nece biti..Usput igraju u Ukrajini gdje huligana i nema nesto,vidjet cemo dalje sta ce biti...
Sto se tice Poljaka i Rusa juce,vidim po klipovima da su obje ekipe bile dobro raspolozene za tucu,rekao bi da su Poljaci i podbacili,furaju fer tuce ovo ono a udaraju ruske simpatizere...Jos bi dodao da i ti simpatizeri nisu bjezali vec su se borili koliko su mogli i znali..Svaka cast Rusima..Sto se tice glavnih ekipa haman da su Rusi odnijeli pobjedu,al hajde da ishod bude i nerijesen :D
Neko je pitao i gdje su Grci,a odg je da Grka nema jer se haman mrze vise medjusobno nego sto vole drzavu,pa ne zele da idu gore da se tuku medjusobno..Barem tako kazu "zvanicni" izvjestaji glavne 4 grupe u Grckoj..
Sve u svemu jako zanimljivo prvenstvno na navijackoj osnovi :D od Njemaca sam nakon ovakve sezone sa metar paljenja i problema ocekivao vise al eto nista se nije dogodilo niti ce se dogoditi..Glavni akteri Poljaci,Rusi i Hrvati,eventualno ako ulete Englezi..Steta sto ekipa Napolitanaca nije otisla gore,imali bi puno toga za pokazati..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 jun 2012, 16:06

Buu je napisao/la:Sve sto vidim tuce, ali na tribine nigdje ih. Navijace cujes samo kad padne gol. Je.bo to.
Ne razumijem se puno u ovu priču, ali koliko sam shvatio da Ultrasi u Poljskoj i Ultrasi uopšte bojkotuju Euro, tako da su ostali samo huligani kojima je ovo idealna prilika za okršaje. Prvenstveno ja mislim da Ultrasi izbjegavaju ovo zbog "cirkus publike", pa onda zbog zabrane sjedenja na stepenicama, stojanja, zabrana pirotehnike itd. A druga stvar što je dolaskom Eura se pokušao uništiti Ultra svijet u Poljskoj, zakonima i ovim novim stadionima. To je par razloga zašto nema organizovanog navijanja, neka me ispravi neko ako sam nešto pogriješio.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 jun 2012, 19:20

@ Slatinash_7

Nazalost citao sam to.A znam da je oko 2-3 Engleskih huligana ostalo bez pasosa,odnosno zabranjen im je dolazak,sto se meni i ne svidja :D Jer znam da bi pomeli ove "napuhane" Poljake a sa Rusima bi bilo gutavo.Mada ima i sad Engleza ali nije to to.Mada kao sto kazes u Ukrajini ih nema ko napasti,koliko su najavljivali nista slabo je to.Volio bi da ako ikako moze odu u Poljsku ili da igraju protiv Poljske ili Rusije ako mogu ikako :lol:
Da juce zaista bilo zanimljivo,cijeli dan po citavoj Warsavi su nekakvi problemi,tuce bilo je zanimljivo.A da su raspolozeni jesu,istina je.I mislim da su i jedni i drugi odrzali lekciju o huliganstvu ostatku evrope :D Akcije su vecinom bile spontane,mada ima i gadjanja kamenjem,stolicama al ima i na sake.A moram pohvaliti Poljake jer jednostavno kako se bore,koliko represiju imaju od drotova,oni napadaju,jednostavno koliko se najavljivalo da ce ih sprijecavati oni to demantuju :D Sto se Rusa tice kapa do poda. Znali su gdje idu, u kakvoj atmosferi ce biti docekani i protiv koga ce se udarati. A dosli su u veliko broju i sto je vazno nije bilo skrivanja i sacekusa, nego na sred trga,mosta,ulice i spremni na sve.A ni simpatizeri nisu bjezali,koliko toliko pruzali su otpor.A sta hoce vise,proslavili su Dan Rusije,ucestvovali u fajtovima i nisu se osramotili,odradili setalicu,sta vise treba,jednostavno kurcenje 8-) 8-)
A ko je pobijedio u fajtu to nije bitno,vazno je da su imali muda za to i svaka im cast.
Sto se Njemaca tice,od njih i nisam ocekivao nesto specijalno.Vidjet cemo mozda iznenade.Hrvati dosad odlicni,mada mi se nije svidjelo to sto nisu prihvatili tucu na livadi,mozda je to i dobro oni znaju al meni se ne svidja :D Italijani,onako nisam ih ni pratio nesto.To je to,vidjet cemo u narednim danima sta ce se desavati.
[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.