FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

m_ballack
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la m_ballack » 10 nov 2012, 15:20

pozdrav dragi moji bavarci...ako neko ima kakvih dobrih linkova za utakmicu neka postavi ;) unaprijed hvala

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 nov 2012, 15:21

m_ballack je napisao/la:pozdrav dragi moji bavarci...ako neko ima kakvih dobrih linkova za utakmicu neka postavi ;) unaprijed hvala
imas na eurosportu :D

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 10 nov 2012, 16:10

m_ballack je napisao/la:pozdrav dragi moji bavarci...ako neko ima kakvih dobrih linkova za utakmicu neka postavi ;) unaprijed hvala
nisam bavarac,ali evo http://sportska-tv.com/liga-prvaka-sportska-tv/" onclick="window.open(this.href);return false;

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 nov 2012, 16:22

Bez obzira na ovu asistenciju,Martinez mora napolje.
Kao sto komentator na ES2 rece,vise posmatra utakmicu nego sto igra.Kao muha bez glave se krece po sredi terena i svaku loptu koju je dobio,vratio je nazad stoperima.
#miasanmia

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 16:22

Bice ovo dobro, Frankfurt los, bez ideje ikakve, tanak i pozadi,imali samo onaj udarac glavom pored gola.
Jos 2-3 uvalit i ja zadovoljan :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 nov 2012, 16:33

ceze je napisao/la:Bice ovo dobro, Frankfurt los, bez ideje ikakve, tanak i pozadi,imali samo onaj udarac glavom pored gola.
Ne bih se slozio s tobom ni malo.

Tanak pozadi?Pa nismo imali prilike do ovog gola Riberya.Odbrana Eintrachta postavljena visoko i veoma kompaktno djeluje.Ni jedna lopta kroz sredinu nije prosla do ovog gola naseg.Iako smo kontrolisali utakmicu vecim dijelom,oni su nekako bili konkretniji.Vise su bili orijentisani na napad,nego na odbranu,iako znaju kakvim napadom raspolazemo.
#miasanmia

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 nov 2012, 16:35

schweinsteiger je napisao/la:Tanak pozadi?Pa nismo imali prilike do ovog gola Riberya.
Riberyjev prodor i lopta u prostor za Alabu, al' se Pizzaro aktivirao iz ofsajda.
Ubacivanje sa strane Kroosa i Robbenov šut sa 3 metra koji pogađa vanjski dio mreže.
Dalje nisam gledao, ali ne možeš reći da Bayern nije imao prilike. Sa dva (kvalitetna) pasa dolaze u priliku da probiju po boku gdje su svakako najjači.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 nov 2012, 16:53

Ocel Bayern zabit jos koji gol :)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 nov 2012, 17:04

Hahahahahaha
al ajde , pisi hendikep :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 nov 2012, 17:07

Smijesan penal al eto 8-)
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 nov 2012, 17:13

don_burza je napisao/la:Smijesan penal al eto 8-)
Bezveze.
Ali barem dobijamo sigurnog izvodjaca. Zar ne Hantraga? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 nov 2012, 17:14

kakavav penal , pa ovo se ne vidja ni na travnjacima u BiH ili na terminima.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 17:32

schweinsteiger je napisao/la:
ceze je napisao/la:Bice ovo dobro, Frankfurt los, bez ideje ikakve, tanak i pozadi,imali samo onaj udarac glavom pored gola.
Ne bih se slozio s tobom ni malo.

Tanak pozadi?Pa nismo imali prilike do ovog gola Riberya.Odbrana Eintrachta postavljena visoko i veoma kompaktno djeluje.Ni jedna lopta kroz sredinu nije prosla do ovog gola naseg.Iako smo kontrolisali utakmicu vecim dijelom,oni su nekako bili konkretniji.Vise su bili orijentisani na napad,nego na odbranu,iako znaju kakvim napadom raspolazemo.
E onda nismo gledali istu utakmnicu.
Bayern prelako dolazio do sesnaesterca gostiju, samo sto su malo komplikovali, Pizzaro spava u ofsajdu, par puta se nasao tamo pa su ostali bili primorani da vracaju, sad u drugom jos par sansi, Ribery, Robben 2 puta, Muller, Kroos itd.

I kad vidim to bolji SMO, nisu NAM prisli golu, NISMO imali prilike, ospem se po cijelom tijelu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 nov 2012, 17:47

Tzv. Arbeitssieg Bayerna. Kao sto sam rekao prije par sedmica samo je pitanje u kojem ce kolu Bayern sluzbeno postati prvak Njemacke. Jednostavno igraju onoliko koliko im je potrebno, a jos posjeduju ogorman kvalitet u ekipi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 nov 2012, 17:47

ceze je napisao/la: I kad vidim to bolji SMO, nisu NAM prisli golu, NISMO imali prilike, ospem se po cijelom tijelu.
:D
Nema veze druze. Nekako nam tako lakse. Jeste pogresno ali nije neispravno. :lol:

Sa pola gasa ispracen Veh sa svojom cetom. Muski je postavio igru i konacno neko bez klasicnog bunkera.
Nekima apetit naglo poraste pa kmece kada se protivnik do kraja ne dotuce. Ove tekme znaju i bolnije zavrsiti, nego trazenje razloga zasto Robbena nece i zasto ih nismo vise pritiskali.
Ipak je iza nas utakmica u Ligi prvaka i sasvim je normalno da je falilo svjezine.

Tekmu zaboraviti sto prije i sto je najvaznije treba ponekad biti zadovoljan i sa ovakvim utakmicama.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 nov 2012, 17:59

Preteska utakmica, no na nasu srecu se zavrsila onako kako smi prizeljkivali.
Nova tri boda za odrzavanje razlike nad pratiocima, dok je nad nekim drugim ta prednost povecana.

Eintracht nije uopste bezazlena ekipa, momci su stvarno dobri, rastrcani, snazni i sta sve ne. Danas su igrali kako rijetko koja ekipa igra na Alajanc ( :roll: ) Areni.

Bayerna nije bas islo, a na sve to ukazuju prilike koje su propustene ili odbranjene od strane sjajnog Trappa (htio ga Bayern kao rezervnog golmana) koji bi na kraju mogao zavrsiti u nekom mnogo vecem klubu.

Javi asistencija, iako je malo toga pokazao, ali se nasao u pravom trenutku i na pravom mjestu i namjestio Bilalu za njegov novi gol.

Ono sto raduje jeste da je mreza jos jednom ostala netaknuta. 8-)

Naredno kolo je gostovanje u Nurnbergu, bavarski derbi koji bi mogao mnogo toga dobrog pruziti.

Btw: Robben je unatoc promasenim prilikama po meni bio jedan od najboljih na terenu. U posljednje vrijeme je strasno koristan za ekipu, bori se za svaku loptu, sto svakog navijaca iznimno raduje.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 10 nov 2012, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 nov 2012, 17:59

Kao i svaka 3 boda i ova su izuzetno vrijedna, jos jucer sam rekao da nece biti bas lagana utakmica sa mnogo golova ;) Imali smo odlicne sanse, realno ko je gledao utakmicu mogao je primjetit da je Trapp odlican golman zaista, ne znam osim sto je Riberyu skinuo 2 suta nogom i jednu glavom sto je uputio nas biser, i robbenov onaj sut, zaista je branio fantasticno.
Ipak pobjeda zasluzena, i da nije bilo onog penala mislim da bi to priveli kako smo priveli.Sljedece kolo sa komsijama Nurnberg, nastavit gdje smo stali . 8-) 8-)

I da jos napomenem eto poslije poraza od apotekara odigrali smo 4 utakmice sve 4 pobjedili i postigli 12 golova a primili samo 1 i to onaj protiv Lillea u Ligi prvaka :D Strasnii smo :o :o :o :o
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 18:02

BavaracZenica je napisao/la:Kao i svaka 3 boda i ova su izuzetno vrijedna, jos jucer sam rekao da nece biti bas lagana utakmica sa mnogo golova ;) Imali smo odlicne sanse, realno ko je gledao utakmicu mogao je primjetit da je Trapp odlican golman zaista, ne znam osim sto je Riberyu skinuo 2 suta nogom i jednu glavom sto je uputio nas biser, i robbenov onaj sut, zaista je branio fantasticno.
Ipak pobjeda zasluzena, i da nije bilo onog penala mislim da bi to priveli kako smo priveli.Sljedece kolo sa komsijama Nurnberg, nastavit gdje smo stali . 8-) 8-)

I da jos napomenem eto poslije poraza od apotekara odigrali smo 4 utakmice sve 4 pobjedili i postigli 12 golova a primili samo 1 i to onaj protiv Lillea u Ligi prvaka :D Strasnii smo :o :o :o :o
A i Kalouov gol (golcina :mrgreen: ) za Lille je bio sa distance, nije izradjena akcija, sto znaci da odbrana super funkcionise :D

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 nov 2012, 18:26

Pa vala bas :) Dante strasno igra, Van Buyten kao zamjena je odlican, i super u skok igri, a eto Badstuber ce mjenjat dok ne dodje Boa vjerovatno :)
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 nov 2012, 18:36

Pravi Arbeitssieg, a protiv solidne ekipe Eintrachta i to je dobro. 3 boda piši, a čim njih pišeš ja zadovoljan. ;)

A dosta je kanonada bilo ove sezone, mora malo biti i Arbeitsieg-a :)

Penal se mogao dosudit, ali je bio prestroga odluka, tako smatraju i njemački mediji.

Ako ćemo nešto prigovarat sudiji i pričat možda o dodjeljenim poklonima Bayernu, onda možemo reči i da je ono za Aignera mogao biti crveni karton. Išao je ko konjina, da ga je dobio, ne bi se imao šta bunit. Al nek ga nije dobio, meni draže.

Naš prvi izvođač penala je Muller, Alaba je danas određen kao prvi izovđač jer Muller nije počeo susret u startnoj postavi. Poslije Muller jeste ušao, ali ga je Alaba pitao da puca i ovaj mu je i dao svoje odobrenje. Kao drugi izvođač je danas bio predviđen Ribery. To po završetku utakmice objasnio Jupp.
Valjda je sad i trauma oko penala prevaziđena, jer drugi uzastopni penal smo pogodili. Muller u Lilleu, sad Alaba.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.