FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drljo dosta pozitivno izgledao u prvom poluvremenu. Dosta me je iznenadio moram priznati.
@igrajlopte 🐦
Lagano, jedan kiks nakon toliko odbrana moze proc, tek je pocela polusezona vi bi tjeraliLegendaIvica je napisao/la: ↑18 feb 2023, 16:37Reko sam ja trebamo ili dovesti novog golmana ili nekog mladog trpiti. Bender je kikser samo nas je zavaravolo na pocetku sezone to sto je imao dosta srece.
Momcima svaka čast, sad jos jace u drugom poluvremenu
Drljo se čini kao pravo pojačanje, kakav prvi korak ima

Skini ga sa gola niko nek ne brani,bezobraznik cupavi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mourinho skontao da treba zamijeniti strane krilima. Bravo Ediseeee!!!
Drlji ce biti opasno pojacanje ako ovako nastavi 
-
- Kontakt:
Frajr u golmana puco stojim iza golmana znaci ovo bas amaterska reakcija plus izaso 4 meetra od gola
Karica sljedecu utakmicu il odmah
Karica sljedecu utakmicu il odmah
Zeljo pod hitno treba traziti visokog golmana. Ovaj Bender je gori od Muftica. Gol je odlican al ovo bi svaki golman s lakocom odbranio. Ovako ako nastavi mi cemo imati problema bez obzira sto imamo dobru ekipu. Naprijed Zeljo i do kraja bar jos dva gola….
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Drljo je izvrsna akvizicija. Bez, dribler, solidan sut i centarsut. Volim Hama, ali brate cesto se spetlja kad je najvaznije, ja bih isao sa Santosom i Drljom u prvih 11 u nastavku sezone.
Valjda uvale jos jedan. Umjesto Ovcine valjao bi nam veznjak da se rotira sa Mekicem ili da Beca jednostavno poludi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Bravo Alpa kralju. Drljo izgleda opasan igrac. Brz,kontrola lopte,ide okomito na igraca i gol,vidjecemo jos ali ovako na prvu,nije mi jasno sto ga Zrinjski pusti.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
100%Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2023, 16:57Drljo je izvrsna akvizicija. Bez, dribler, solidan sut i centarsut. Volim Hama, ali brate cesto se spetlja kad je najvaznije, ja bih isao sa Santosom i Drljom u prvih 11 u nastavku sezone.
U prvom poluvremenu pokazao sve što moderno krilo treba imati.
Uskoro Santos i Drljo u prvoj, ako ovako nastavi.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Kako samo glupe faulove pravimo
Ako ovo se ne prodje, svima otkaze podijelit
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sporo, tromo, sramotno sa dva igraca vise
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 18 feb 2023, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Fuj ljudi 2 crvena kartona ti ne možeš pobjedit
-
- Kontakt:
Lik hladno izbaci beka, a ubaci napadaca...znaci do kraja utakmice strepiti hoce li napraviti neku kontru
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Najlosiji na terenu je bio. Al ovolika bezidejnost...19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:43Lik hladno izbaci beka, a ubaci napadaca...znaci do kraja utakmice strepiti hoce li napraviti neku kontru
-
- Kontakt:
Dobar ovaj Hodžić buahahah
Bez obzira prosli ili ne trenera odma al istog momenta smjenit jer nema pojma.
-
- Kontakt:
Imam osjecaj da je ubacio 3 napadaca, i sutaj lopte ne bi li kojeg pogodio u glavu...inzomni je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:44Najlosiji na terenu je bio. Al ovolika bezidejnost...19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:43Lik hladno izbaci beka, a ubaci napadaca...znaci do kraja utakmice strepiti hoce li napraviti neku kontru
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎